2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm bn hissediyorum bebisimi ozellikle bkacgundr icerden bsi dokunuo oyle bi his..her an degil ama aksam yemek yedikten snra oluyo genelde gazla karistirilir diyolr bu daha farkli gaz olmadigina eminim hayatimda ilk kez yasadm bsey

aramızda 1 gün var o zaman bende hissederim yakın zamanda inşallah. ama teyzesi benim kızım pek uslu.annesinin midesinide bulandırmadı, karnınıda tekmelemiyo.inşallah sağlık sıhat ve keyifleri yerindedir. diyorum ona şimdi kıpır kıpr ol doğunca uslan diyorum ama dinlemiyo

Bende once anlam veremedm cnm ama snradan bebis oldugunu hssettm bnm oglan fzla hareketli sanirim cnmyaknda burdaym der sennki annesine

Bende once anlam veremedm cnm ama snradan bebis oldugunu hssettm bnm oglan fzla hareketli sanirim cnmyaknda burdaym der sennki annesine

nasılsınız arkadaşlar. c.tesi cinsiyetimiz belli oldu. rabbim izin verirse oğluşum olacakmış.üçlü testimde yapıldı bu arada. yarın sonucları öğreneceğiz. hayırlı sonuçlar olur inşallah. darısı öğrenmeyen arkadaşlarımın başına inşallah.

slm kızlar doğumu benim gibi ağustosun ilk haftasına denk gelen anneler hesapladfınız mı bilmiyorum ama bebişler tam bayram arifesine denk geliyo tam ramazan bayramında doğururmuşuz en çok ondan korkuyorum valla:18:

evet benimde bebeğimin resimleri önceden daha netti şimdi okadar net gelmiyor. büyüdüğü için ultrason görüntüsüne tam sığmıyor sanırım

Ya kizlar bende asiri bi halsizlik var ozellikle yemeklerden sonra hasta gibi oluyorum cokta yiyemiyorum iki lokmada tikaniyorum dr kan degerlerinde normal dedi ama napicam bilemiyorum bi akil verin

bnm de sezeryandn dolayi agustos ilk hafta olacak
arefe gunu mu dgm yapsam kiiiii
yok bi kac gun onceden olsunki kizlarimla birlikte bayrama girelim
de miii yaniii:13:

Ya kizlar bende asiri bi halsizlik var ozellikle yemeklerden sonra hasta gibi oluyorum cokta yiyemiyorum iki lokmada tikaniyorum dr kan degerlerinde normal dedi ama napicam bilemiyorum bi akil verin

Aynı durum bende de var. Fakat benim durum biraz karışık. sinüslerim ödem yapmış ve önce 500'lük sonra 1000 lik antibiyotik kullandım hem de günde iki tane.. Aksi durumda bebeği kaybedebilirdim. Geçenlerde kontrole gittim ilaçlar bitince ama hala kurumamış ödem Ben halsizliğimi buna bağlıyorum. Bir kaç haftaya vücudum toparlar ilk üç ay bağışıklık sistemimiz çok zayıf oluyor..

GÖZÜN AYDIN CANIM ha bu arada ben 35 yaşa takılıp cinsiyeti es geçtim 13+5 ken erkek gibi demiştim birde tembihlemişti aramızda kalsın net belli değil demişti 17+3 te kız olduğunu öğrendim sağlıklı olsunda

20. hafta oluyor kızlar ancak bana 28 şubata gün verdiler benim daha 18 haftam olcak dedim ama bizim takvim biraz farklı diye cevap aldım

Canm doktoruna sor. İlla 20. Haftada olmak zorundaysa ve erken olmasi İcine sinmiyorsa sendE 20. Haftanda gidersin nasılsa onlar aricak seni yada sen ararsın. Sehir disındaym 2 hafta sonra gelmicem hastam var dersin .ozamanda ertelesin.

gunaydın kıslarrr bugun doktor kontrolum vardı tam 1 ay sonra bebişimi görcem diye heyecandan oluyordum ama sevgili doktorum hasta olmuşş tüm randevularını iptal etmişler bugünn off yaaa reva mı şimdi bu bana:2::2::2: wallahi 1 gün bekleyecek halim kalmadı artıkkk bi görseydim, belki cinsiyetini de ögrenirdik sinir oldum resmen ya gercı adam da napsın hastalanmış ama işte o kadar bekleyince insan fena oluyo hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…