- 1 Ağustos 2012
- 870
- 54
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.641
kızlar tetanoz aşısı için kaçıncı haftanızda sağlık ocağına çağrıldınız...
Cnm bn hissediyorum bebisimi ozellikle bkacgundr icerden bsi dokunuo oyle bi his..her an degil ama aksam yemek yedikten snra oluyo genelde gazla karistirilir diyolr bu daha farkli gaz olmadigina eminim hayatimda ilk kez yasadm bsey
aramızda 1 gün var o zaman bende hissederim yakın zamanda inşallah. ama teyzesi benim kızım pek uslu.annesinin midesinide bulandırmadı, karnınıda tekmelemiyo.inşallah sağlık sıhat ve keyifleri yerindedir. diyorum ona şimdi kıpır kıpr ol doğunca uslan diyorum ama dinlemiyo
Bende once anlam veremedm cnm ama snradan bebis oldugunu hssettm bnm oglan fzla hareketli sanirim cnmyaknda burdaym der sennki annesine
CANIM bana 21 Mart'a gun verdi kacinci haftama denk geliyor hesaplamadim .
Mesajımın altındaki notta bebeğinizin cinsel organları artık gelişimini tamamladı cinsiyet öğrenebilirsiniz diyor, ama dün doktora gittim, doktorum "çıkıntı görünmğyor ama kesin kız diyemem testisleri sonradan inebiliyor bazen dedi :/ hevesimi kursağımda bıraktı.. 1 ay daha bekleyeceğiz............... Birde ultrasonda verdiği resim artık çok karışık hiç net değil sizde de öylwmi? Doktor artık büyüdüğü için tamamını bir resim içine alamıyoruz dedi........
slm kızlar doğumu benim gibi ağustosun ilk haftasına denk gelen anneler hesapladfınız mı bilmiyorum ama bebişler tam bayram arifesine denk geliyotam ramazan bayramında doğururmuşuz en çok ondan korkuyorum valla:18:
7 ağustos arefe,
8 ağustos ramazan bayramı 1. gün
10 ağustos son gün
Ya kizlar bende asiri bi halsizlik var ozellikle yemeklerden sonra hasta gibi oluyorum cokta yiyemiyorum iki lokmada tikaniyorum dr kan degerlerinde normal dedi ama napicam bilemiyorum bi akil verin
Eveeeeet gel gelelim, beklenen buluşmayaaaaaaaaaaaa
1 ay şafak saydıktan sonra, heyecandan da tatil günü 7,45te uyanarak öğlen vaktini zor getirdim. Daha yolda doktora giderken uf bugünden sonra 1 ay daha nasıl beklicem diye söyleniyordum. Eşim de güldü, birazdan göreceğiz ona odaklan bari seni bikaç saat oyalar dedi
Neyse efenim gittik doktorumuzaaaaaa
Bebiş gene oyunlar oynadı çok hareketliydi. Görüntü açılır açılmaz eşim bana değişik bir bakış attı birşeyler anlatmaya çalışır gibi ama çözemedim o sırada. Yavrumuzun kalbini izledik pıtış pıtış atışını... Çok güzeldi...
Gelişimini çok beğendi doktorumuz, erken doğum riski yok dedi, şurası iyi buranın gelişimi mükemmel filan sıraladı bişeyler. Ben leyla tabi ekrana bakmaktan hatırlamıyorum4lü test istemicem dedi, herşey yolunda görünüyor yapmayalım dedi. Peki dedim. (Aslında şaşırdım, çünkü 2li zamanı 2liye girsen de girmesen de 4 lüyü yapıcaz haberin olsun demişti bana) Neyse iyi olsun da
1 ay sonra seni bir arkadaşıma yollicam, 2. düzey usg ile bakılsın dopplerde incelensin dedi. Foto da veriyomuş olley o kadar sevindim ki bu habere. Yavrumun daha hiç resmi yok, sadece bizim cepten çektiğimiz bir video var, o da tabii küçük bir görüntü. Büyütünce de kalitesi bozuluyor malum :) İnşallah 1 ay sonra ilk resmimizi alıcaz yani :)
Sonraaa geldik efenim cinsiyetineee... Hiç nazlanmadı yavrum, acıdı annesine bu kadar beklemiş benim annem, göstermem mi der gibi açtı pipiyiiiiBenim içimden kız geçiyordu hep biliyorsunuz, kesin mi kordon olmasın diyorum eşim de gülüyor. Meğer o bakış ondanmış, görüntü açılır açılmaz o pipiyi görmüş Doktorumuza ayıp olmasın diye söylememiş kibar kocam benim sen bitanesin Neyse efenim doktorumuz güldü, yok dedi bak bu ucu, bu testisleri derken bamyayı baya bi inceledik
Anlayacağınız prensimiz geliyor
Hiç üzülmedim erkek oluşuna, ama tabi kendimi kızımın saçlarını fıskiye gibi toplayıp ona tütüler giydirirken hayal ettiğim için daha hala tam alışamadım bu yeni fikre. Günlüğümüze de ne yazayım bilemedim valla :18: Hayırlı evlat olasın yavrum benim, hiç ayrılmayalım, birbirimizi kırmayalım inşallah....
Gelelim hurafelereeeee
Çin takvimi -> Yanlış çıktı
Rus takvimi -> Yanlış çıktı
Ay takvimi -> Yanlış çıktı
İlk 3 ay yediklerime bakarak tahmin (ekşi-ayşe) -> Yanlış çıktı
İlk 3 ay güzelleşme-çirkinleşme (çirkinleşiydim baya) -> Yanlış çıktı
İlk 3 ay etraftakilerin tahminleri -> Yanlış çıktı (herkes kız diyordu)
İlk 3 ay benim tahminim -> Yanlış çıktı
Zincire takılı yüzük -> Yanlış çıktı
Saça takılı yüzük -> Doğru çıktı
Karbonatın içine idrar koyup köpürmesine bakarak tahmin -> Doğru çıktı
Karnımın sivri oluşu -> Doğru çıktı
3.aydan sonra güzelleşme-çirkinleşme ( Yavaş yavaş suratım düzeldi artık) -> Doğru çıktı
3. aydan sonra etraftakilerin tahminleri -> Doğru çıktı (herkes erkek diyordu)
3. aydan sonra benim tahminim -> Doğru çıktı ama şöyle, tam o cinsel organların belirmeye başladığı dönemde sadece 3 haftalığına erkek hissettim. Sonra da kız da erkek de bütün hislerim yokoldu. Burada da paylaşmıştım. Tuhaf.
en başından beri eşimin tahmini -> Doğru çıktı.
3.aydan sonra yediklerime bakarak tahmin -> Belirsiz çünkü herşeyi yiyebilmeye başlamıştım.
İşte böyleeeee...
Öğrenemeyenlere sabır diliyorum, gerçekten zordu beklemek. Darısı başınıza....
Şimdi ben biraz erkek bebek giysilerine bakayım, kendimi alıştırayım
Malzeme demişken, biriniz çok güzel kırmızı bir puset almıştı, onun markası neydi unuttum inceleyecektim. Nerden almıştı, aynısını göremedim hepsiburadada ve gittigidiyorda. Modellerin bazıları birbirine çok benziyor bulamadım onu
20. hafta oluyor kızlar ancak bana 28 şubata gün verdiler benim daha 18 haftam olcak dedim ama bizim takvim biraz farklı diye cevap aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?