2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada facebook ta ''birbirimizi tanıyalım'' adlı belgeye KK daki ünvanımı ve gercek bilgilerimi yazdım yorum kısmına. İlgilenen arkadaşa burdan da sesleniyorum listede adımı görmek istiyorum, Please..

Son düzenleme:
günaydın 15gündür burun akıntım bitmedi tam geçio derken sabah öksürükleri başladı ( çrş dr randevum war....o zmna kadar beklicem mecbur...ıhlamur içiyorum 2 bardak...bide viks zararlımı boğazıma azıcık sürüyorumm dıştan

Günaydın kızlarr sanırım grip oluyorum kalbim çok hızlı çarğıyor göğsümde yanma da var üstelik çok çooookkk çok yorgunum gözümü açamıyorum... İşe geldim bu halde duble yorgunum

Gunaydin kizlar, hafta sonu lekelenmem oldu. Birazdan doktora gidicem. Cok korkuyorum. Benim ve bebegum icin dua eder misiniz?

Allah şifa versin inşallah. geçen perşembe ben de aynı sorunu yaşadım, benim çok sancım da oldu bu kez. hastaneye yatırdı doktorum. kanamam kırmızıydı bu kez... tekrar progestana başladı doktorum bir hafta daha kullanacağım perşembe randevum var ama bu arada sancılarım oluyor. korkuyorum... başından beri kaybetme korkusuyla kaldım.. umarım seninki basit bir kanamadır..ama önemsemek lazım özellikle de ağrı eşlik ediyorsa.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. problem yokkken bile hamilelik zor bir süreçken, böyle kanamalarla daha da zorlaşıyor malesef.. bol su içip dinlen lütfen..

kızlar, ctsi doktora gittim. kendi dr.'um değil ama ilk defa tavsiye üzerine gittiğim bir dr. bende kadın dr. takıntısı vardı. memnun kalmayınca mecburen erkek dr. gittim sıkıla sıkıla. ama dr. pamuk gibiydi. çok güleryüzlü ilgili biri. ilk defa özel dr'a gittiğimi anladım. diğer dr'um çok ilgisizdi ve konuşmuyordu hiç. ezberden ilaç yazınca ipleri koparmak durumunda kaldım. neyse dr'umuz %98 kız dedi. kesin söylemiyorum çünkü kızlar bizi bazen yanıltıyor dedi. eşimin o an gözlerini gördüm ışıl ışıl parladı. bense biraz şaşkındım. en başından beri erkek hissediyordum. kızlar bana çok nazlı, süslü gelirdi. 4 tane erkek yiğenim var. en son 1 tane kız da katıldı aralarına. bilmiyorum erkek çocuğa daha alışkınım belki ondan. kendim de öyle süslü püslü bi insan değilimdir. belki de eşimin iki tane kız yiğeni var, ilk erkek torunu bizde tatsınlar istedim bilmiyorum. benim tavrım eşimi çok üzmüş. sen kız olunca istemiyor musun filan dedi. istemez miyim hiç, ilk gözağrım olacak o benim. sağlıklı olsun, ülkesine hayırlı bir insan olsun yeter. pazar günü sahilde gezdik dolaştık. kız elbiselerine baktık hatta aldık. eşimi göreceksiniz kızların kıyafetlerini gördükçe kendinden geçiyor, hepsini almak istiyor, gerçekten çok istiyormuş. Allah da onun gönlüne göre verdi. bizden haberler böyle, eşime artık "kız babası" diye sesleniyorum :) çok hoşuna gidiyor. bir de papucu dama atılmayacakmış, evdeki tek erkek oymuş

Günaydın kızlar geceden beri çok kötüyüm öksürük, başağrısı, kaşıntılar KBB gitmem gerekiyor. İşlerim çok yoğun öğleden sonra inşallah izin alıp giderim yoksa akşam acile giderim artık. Güzel bir haftasonunun ardından bu hiç olmadı :2:

ahh beyaz çekirge, senin bu minnoş kötü örnek oldu benimkine cuma günü gittik doktora bir heves, önce bebeğimize baktık, doktorumuz ultrasona göre 17 haftalık, ama 16nın içindeydik, yani gelişimi iyi dedi. ikli testimiz iyi çıktığı için üçlüye gerek görmedi, ikilinin duyarlılığı daha yüksek, dedi. ancaaak bebeğim ayaklarını dolamış uyuyurdu, kıpırdamadı bile. biz mahsunlaştık azıcık, doktor da önemli olan sağlıklı olması, öğrenirsiniz, deyince bi daha gelelim diye teklif edemedik. bi de ayrıntılı ultrasona göndercem deyince, çok da üstelemedim, ne bileyim ben tee 22 haftalıkken bakılacağını. çıkınca randevu aldık nisanın ilk haftasına. kalakaldım öyle, nasıl bekleyim ben yaaa

Dün gece ben de tıkanınca göğsüme viks sürdüm tam yattım içim içimi yedi acaba zararlımı diye. Kalktım kutuyu okudum hamilelikte fazla kullanımının doğru olmadığı yazıyordu. Ne kadar havada bir tabir kime göre fazla neyden fazla dimi ama? Ben de sildim yıkadım tekrar yattım napayım içim rahat etmedi :18:

geçmiş olsun canım öksürük çok zor oluyo yaa bende geçen hafta öyleydim öksürdükçe kasıklarım ağrıyodu ama ilaç almadım ıhlamur içtim bol bol sonra ballı limon iyi geldi tavsiye ederim sanada viks bende kullandım bişey olacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:

Sağol canım akşama yapayım ballı limonu. Sorma ya ayaklarımı uzatmış halde öksürüp hapşuramıyorum zaten çok acıtıyor bişey olacak diye korkuyorum.Öksürük geliyorsa hemen büzüşüyorum :)

Bende seninle benzer durumdaydım ama ayrıntılı ultrason cumartesi yapıldı keşke seninde erken olsaydı rahatlardın

Bende seninle benzer durumdaydım ama ayrıntılı ultrason cumartesi yapıldı keşke seninde erken olsaydı rahatlardın

22. haftada yapılıyormuş ayrıntılı, ona göre verdi randevuyu. burda bi özel hastane daha var, orası 8 haftadan sonra hasta kabul etmiyormuş. sanırım devlet hastanesine gidicem, gözüm yerse

22. haftada yapılıyormuş ayrıntılı, ona göre verdi randevuyu. burda bi özel hastane daha var, orası 8 haftadan sonra hasta kabul etmiyormuş. sanırım devlet hastanesine gidicem, gözüm yerse

canım devlette cinsiyet söylemiyolar sanırım kendi doktoruna deseydin bidaha geliyim cinsiyet için diye insan çok merak ediyo benimki 3 gün üst üste çağırdı göremeyince sağolsun para da almadı.anlayışlıysa sende öbür randevuyu bekleme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…