- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.661
slm kızlar doğumu benim gibi ağustosun ilk haftasına denk gelen anneler hesapladfınız mı bilmiyorum ama bebişler tam bayram arifesine denk geliyotam ramazan bayramında doğururmuşuz en çok ondan korkuyorum valla:18:
Gunaydin kizlar, hafta sonu lekelenmem oldu. Birazdan doktora gidicem. Cok korkuyorum. Benim ve bebegum icin dua eder misiniz?
Gunaydin kizlar, hafta sonu lekelenmem oldu. Birazdan doktora gidicem. Cok korkuyorum. Benim ve bebegum icin dua eder misiniz?
günaydın 15gündür burun akıntım bitmedi tam geçio derken sabah öksürükleri başladı( çrş dr randevum war....o zmna kadar beklicem mecbur...ıhlamur içiyorum 2 bardak...bide viks zararlımı boğazıma azıcık sürüyorumm dıştan
Günaydın kızlar geceden beri çok kötüyüm öksürük, başağrısı, kaşıntılar KBB gitmem gerekiyor. İşlerim çok yoğun öğleden sonra inşallah izin alıp giderim yoksa akşam acile giderim artık. Güzel bir haftasonunun ardından bu hiç olmadı :2:
geçmiş olsun canım öksürük çok zor oluyo yaa bende geçen hafta öyleydim öksürdükçe kasıklarım ağrıyodu ama ilaç almadım ıhlamur içtim bol bol sonra ballı limon iyi geldi tavsiye ederim sanada viks bende kullandım bişey olacağını sanmıyorum.
ahh beyaz çekirge, senin bu minnoş kötü örnek oldu benimkinecuma günü gittik doktora bir heves, önce bebeğimize baktık, doktorumuz ultrasona göre 17 haftalık, ama 16nın içindeydik, yani gelişimi iyi dedi. ikli testimiz iyi çıktığı için üçlüye gerek görmedi, ikilinin duyarlılığı daha yüksek, dedi. ancaaak bebeğim ayaklarını dolamış uyuyurdu, kıpırdamadı bile. biz mahsunlaştık azıcık, doktor da önemli olan sağlıklı olması, öğrenirsiniz, deyince bi daha gelelim diye teklif edemedik. bi de ayrıntılı ultrasona göndercem deyince, çok da üstelemedim, ne bileyim ben tee 22 haftalıkken bakılacağını. çıkınca randevu aldık nisanın ilk haftasına. kalakaldım öyle, nasıl bekleyim ben yaaa
Bende seninle benzer durumdaydım ama ayrıntılı ultrason cumartesi yapıldı keşke seninde erken olsaydı rahatlardın
22. haftada yapılıyormuş ayrıntılı, ona göre verdi randevuyu. burda bi özel hastane daha var, orası 8 haftadan sonra hasta kabul etmiyormuş. sanırım devlet hastanesine gidicem, gözüm yerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?