- 31 Ekim 2012
- 1.031
- 962
- 323
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.681
canım devlette cinsiyet söylemiyolar sanırım kendi doktoruna deseydin bidaha geliyim cinsiyet için diye insan çok merak ediyo benimki 3 gün üst üste çağırdı göremeyince sağolsun para da almadı.anlayışlıysa sende öbür randevuyu bekleme..
aranızda hamile pantalonu alnınız var mı? kaç beden giyiyorsak onu mu almalıyız? yoksa daha büyük mü
policim adam nasıl rahat görsen, sanki en önemsiz şey hayatta. tamam mühim olan sağlık, biz de illa kız yada erkek olsun demiyoruz. ama merak ediyoruz. o tavrından dolayı soramadım işte yine gelelim diye. bebeğim 17 haftalık, insan öğrenebileceğini bilip de öğrenemeyince çatlıyor resmen, şimdi öğrenmeyeceğim de na zaman öğreneyim yani dimi ama?
Gunaydin kizlar, hafta sonu lekelenmem oldu. Birazdan doktora gidicem. Cok korkuyorum. Benim ve bebegum icin dua eder misiniz?
Peki kızlar kilo alımınız ne durumda? Benim çok şükür hiç bulantı ve kusmam olmuyor birtek ilk hafta kusmuştum..
Normal nasılsam öyleyim sadece kasık agrısı oluyor bazen..
4.ayın içindeyim 3.5,4 kilo aldım dikkat etmeme ragmen bana çok geldi ama zayıf hamileler daha çok kilo alır diyor doktor..
sizde durumlar ne kilo kontrolü yapan varmııı ??
onlar artık alışkın yaa senin ilk bebeğin ilk heyecanını anlamıyo gidebileceğin özel hastane yok mu başka ama ilk önce devlette şansını dene belki söylerler...
selam herkese nasılsınız kızlar ben başağrısından çıldırmak üzereyim sizlerde de var mı aynı durum. dayanamayıp 1-2 tane parol içtim dün. birde kalçam yine çok ağrıyor dün biraz evi toparlamaya çalıştık ama çok da yormadım kendimi ama gece ağrıdan topallıyordum sanırım kalsiyum eksikliği sizde de oluyor mu :26:
yok tatlım ağustosun ilk haftası bayram biraz sıkıntı ya doktorlarımızı sıkı tutmak lazım bayramda kaçmasınlar bir yeretemmuzda değilmi bayram..benmde ilk haftası ben temmuz biliyordum ama
bayrama denk gelmeden doğum olur benim muhtemelen ama o haftaya denk gelebilir:)
ahh beyaz çekirge, senin bu minnoş kötü örnek oldu benimkinecuma günü gittik doktora bir heves, önce bebeğimize baktık, doktorumuz ultrasona göre 17 haftalık, ama 16nın içindeydik, yani gelişimi iyi dedi. ikli testimiz iyi çıktığı için üçlüye gerek görmedi, ikilinin duyarlılığı daha yüksek, dedi. ancaaak bebeğim ayaklarını dolamış uyuyurdu, kıpırdamadı bile. biz mahsunlaştık azıcık, doktor da önemli olan sağlıklı olması, öğrenirsiniz, deyince bi daha gelelim diye teklif edemedik. bi de ayrıntılı ultrasona göndercem deyince, çok da üstelemedim, ne bileyim ben tee 22 haftalıkken bakılacağını. çıkınca randevu aldık nisanın ilk haftasına. kalakaldım öyle, nasıl bekleyim ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?