2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

policim adam nasıl rahat görsen, sanki en önemsiz şey hayatta. tamam mühim olan sağlık, biz de illa kız yada erkek olsun demiyoruz. ama merak ediyoruz. o tavrından dolayı soramadım işte yine gelelim diye. bebeğim 17 haftalık, insan öğrenebileceğini bilip de öğrenemeyince çatlıyor resmen, şimdi öğrenmeyeceğim de na zaman öğreneyim yani dimi ama?

aranızda hamile pantalonu alnınız var mı? kaç beden giyiyorsak onu mu almalıyız? yoksa daha büyük mü

eadem ben 34-36 yım normalde,
hamile kotu 34 yoktu 36 aldım, göbek ve bel tam ama boru paça olmasına rağmen yanları bol kaldı biraz,
tam bedenin neyse en iyisi o oluyor,
daha bacaklar falan kalınaşmadı çünkü,
denersen anlarsın zaten, satıcı kız o kotu 9 aylık olana kadar kullanabileceğimi söyledi.

onlar artık alışkın yaa senin ilk bebeğin ilk heyecanını anlamıyo gidebileceğin özel hastane yok mu başka ama ilk önce devlette şansını dene belki söylerler...

Gunaydin kizlar, hafta sonu lekelenmem oldu. Birazdan doktora gidicem. Cok korkuyorum. Benim ve bebegum icin dua eder misiniz?

allah yardımcın olsun ama korkma. akıntııdr o. sen ve bebğin iyidir merak etme bende de olmuştu doktor akıntı dedi.içini ferah tut. bütün dularımız seninle bizede mutlaka haber ver olurmu

selam herkese nasılsınız kızlar ben başağrısından çıldırmak üzereyim sizlerde de var mı aynı durum. dayanamayıp 1-2 tane parol içtim dün. birde kalçam yine çok ağrıyor dün biraz evi toparlamaya çalıştık ama çok da yormadım kendimi ama gece ağrıdan topallıyordum sanırım kalsiyum eksikliği sizde de oluyor mu :26:

nasılsınızz kızlarrrrr ? offf canlar yaaa doktoruma sınır oldum bugun 4lu test ıcın gel demıstı 5ten sorna sabah hastane aramış randevuler degısıklık oldu dedı, doktorumu aradım bnden haber bekle dedı halaa beklıyorum eşimde işten izin alacak ne bekledıgımızı bılmeden beklıyoruzz yanii napim sizcee tekrar arayayımmı 12bucuk gıbı...? utanıyorumda aramayaa

plus10, ben kilo kontrolü yapılmaması taraftarıyım, kilo alabilmek güzel bi şey,
doğum sonrası bi şekilde veririsn, o zaman çok enerjiye ihtiyacın olacak miniğin için,
canın ne çekiyosa ye derim,
ben de tiksinti ve bulantı devam ediyor, hamile kalınca ilk 3 ayda 2.5 kilo vermiş, 47.5'a düşmüştüm,
en son 2 hafta önce doktor kontrolümde 49'a çıkmışım, çok sevindim.
ama geçen hafta o kadar çok kustum ve yemek yiyemdimki şimdi tekrar verdim gibi geliyor
kilo alamamak riskli bebğin gelişememe ihtimali var çünkü,
o nedenle 20 kiloya kadar almaya normal diyolar...

onlar artık alışkın yaa senin ilk bebeğin ilk heyecanını anlamıyo gidebileceğin özel hastane yok mu başka ama ilk önce devlette şansını dene belki söylerler...

genelde ilk haftalardan sonra kabul etmiyo özeller, ilerde sorumluluk almamak açısından. bi tanıdık aracılığıyla devletteki bi doktora gitmeyi deneyeceğiz, yani rica edecek bakalım doktor ne diyecek. kendimi ille erkek olsun diyen cahil kadınlar gibi hissettim, kimse bana söylemek istemiyo gibi kızım da olsa oğlum da olsa canım o benim, ama kimse anlamıyor cidden.

canım benim baş ağrım yok ama kalça ağrısı var uzun süre ayakta kalmak oturmak yürümek çalışmak istemiyor benim bıcırık sanırım kalsiyum alımına çok dikkat ediyorum ben ama biraz abartınca iş olayını ben de topallamaya başlıyorum...

Günaydın yol arkadaşlarım :)

Hepimize çok güzel bir hafta diliyorum..
Hava çok güzel yaa ama dr bana 10 gün yat dediği için balkona çıkacağım.
Yaz gelsin artıkkkk, balkon sefası yapalım çiğdem çitleyelim,balkondan balkona komşu muhabbetleri filan :)
öpüyorum sizi de minnaklarınızı da.

merhaba güzel anneler

bugün bizim doktor teyzemize randevumuz var çook heyecanlıyız

umarım bıdık cinsiyetini gösterir.

dün ilk hamilelik eteğimi aldım çokta rahat ettim hiç kilo almamama rağmen eteklerim karnımı sıkıyor artık.satıcı bayan da 1.5 aylıktan itibaren veriyoruz dedi.

kızlar şu karbonatla cinsiyet tahmini nasıl yapılıyordu bulamadım geçmişte çok merak ettim hatırlayan var mı acaba?

temmuzda değilmi bayram..benmde ilk haftası ben temmuz biliyordum ama
yok tatlım ağustosun ilk haftası bayram biraz sıkıntı ya doktorlarımızı sıkı tutmak lazım bayramda kaçmasınlar bir yere

bayrama denk gelmeden doğum olur benim muhtemelen ama o haftaya denk gelebilir:)

hayırlısı bakalım ne zaman gelecek bebişler bayram şekerleri olacak bize galiba bunlar büyüklere bayramda gitme telaşıda kalmaz herkes bizeeeee endişeden şakaya vuruyom valla artık naapiiim

herkese merhaba kızlar hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah geçen hafta çok fazla uğrayamadım annemin bazı saglık sorunları vardı sürekli doktorlardaydık.ben bugün kan hapı ve balık yağı kapsülüne başladım aslında balık yağını almayacaktım evde kendim yapıp yeme taraftarıydım ama bu yogun dönemde eve bile zor gidiyorum hiç kokusu yok kapsülün şimdilik midemide bulandırmadı bakalım ilerleyen saaatlerde bişey olacak mı inşallah olmaz.kızlar ben 3 tane vitamin kullanıyorum çok fazla değil mi bunlar bana kilo aldırmaz mı acaba balık yağı + kalsiyum + kan hapı demir eksikliği için .ilk çocugumda hiç vitamin falan kullanmamıştım bunda sürekli hap içiyorum aklım karıştı dogrusu

Ayni durumdayiz bende nisani bekliyorum ve tr de degilim ozel bi hastaneye gidiyimde baktiriyim de diyemiyorum 1,5 ay daha beklicem ((

off bu belırsızlık canımı sıkıyorr bende bebeısımı gorcektım bugün amaaa...

Son düzenleme:
bugün hiç iştahım yok öğle arası ve ben sadece ayva yiyorum yemek yemek istemiyorum onun yerine vitamin alsam olmaz mı?

merhaba kızlar bu persembe doktora gıtcez son gıttıgımızde %70 kız dedı ama kesın degıl dedı bır aydır merakla beklıyorum ınsallah bellı olunca sızlerle paylasıcam allah hepınızın gonlune gore versın =))

bende mart 22 gibi ayrıntılı ultrasona gireceğim eşim randevu almış 90 tl demişler ücretine.200-300 tl verenleri duyunca 90 tl bile iyi geldi bize

kizlrrr akil verinn sabah9 da dr aradim dedim bugun gelmemiz icin randevu saati vercktinz,tmm bn doncem size dedi hala doncek ...donermi sizceee? bklide unutmusturrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…