2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu testleri yaptırcanz mı yani ben karar veremedim bi sıkıntı cıkarsa ya gebeliği sonlandırcan ki ben yavruma kıyamam yada 9 ay boyunca bebegim öyle olacak mı diye kendini yiyip bitircen ayrıca sıkıntı cıkarsada iyileştrmek için de tedavisi yok mus sizler ne düşünüyorsunuz

Ben de bayram boyunca kayınvalideme yerleşmeyi düşünüyorum:)

cnm bize annem balli macun yapmisti
biz kiriklik hisseder hissetmz ondan yiyorz
cok sukur bu kis hic hasta olmadik ailecek
birde bn emzryrym yani bunyem daha zayf aslinda ama dusun baya etkili bi macun
kizima bile veryrdm arada

istersen icindekileri yazarmmm

Cnm bebeğine kıymayacaksan hiç yaptırma bence bn ikiliyi bile yaptırmadım doğuma kadar boşuna diyeeceğiz yaşamak istemiyorum çünkü aldıramam bebeğimi ve bu testlerin kesinliğinede inanmıyorum çevremde testlerde sorunlu çıkıp sapasaglxm doğan bebekleri çok gördüm

Canım ben youtube'da görüp denemiştim. Tuttu bende.

Bir plastik bardağa 1 çay kaşığı karbonat koyuyorsun. Başka bir pet bardağın yarısına kadar da idrarını koyuyorsun. Bunu karbonatın içine hızlıca döküyorsun. Çılgın gibi kabarırsa erkek, azıcık ve kibar kibar kabarırsa kız demekmiş. Eğlencesine yap bakalım :)
Mısırlılar bu yöntemi eskiden gebelik testi olarak kullanmışlar.

arkdslar hatrlataym tekrardn
dis muayenesi icin son iki ayimiz kaldi
sonradan sikinti cekmek istemiyrsaniz genel bi kontrole gitmeniz gerek
bnm iki yirmilik disim emzirirkn kirildi hep
onlari cektircm, genel temizlik, ve de yakin curukler icin onlemm......
haberiniz olaaa

Yazarsan iyi olur canım çok sağol. Doğal reçetelere ihtiyacım var.

merhaba kızlar birşey soracağım ben daha sağlık ocağına kayıt yaptırmadım bugün giip yaptırsammı siz ne yaptınız kayıt oldunuzmu

kızlar çok sinirlendim hastaneyı gıdıp başlarına yıkmak istiyorum..koskoca adı olan bir hastane bu yanı bıde hala donecek sevgılı doktorumuzz saat bu saat oldu 1bucuk saat hastane ev arası hala keyfı gelıcek bnı arıyacak su saatte gel dıcek bugun için...aradım acmıo msj attım donmuo

merhaba kızlar birşey soracağım ben daha sağlık ocağına kayıt yaptırmadım bugün giip yaptırsammı siz ne yaptınız kayıt oldunuzmu

evt ben oldum izinli olduğum bi gün gittim bakalım nediyecekler diye bir ilgi bir alaka ...
ama dedim ben çalışıyorum her çağırdığınızda gelemem ebe hemşire vardı tamam bize yollarsınız testlerinizi dedi,çok sıkı takip ediyolarmış hatta cama bi yazı asılmıştı etrafınızdaki gebeleri sağlık ocağına gitmeleri için uyarın diye..
sanırım onlar ceza alıyolarmış ve biz hangi hastaneye gidersek gidelim hastanenin bağlı bulunduğumuz sağlık ocağına gebe olduğumuzu bildirmesi gerekiyomuş..hhhee hastanelerde öyle diyodu

Merhaba, 7. haftamda kayıt yaptırmıştım.. 3 ay olduktan sonra kayıt yaptırdıgında doktorların maaşlarından kesiliyormuş cezası varmış .. Bnce hiç düşünme git yaptır.. 14. haftandasın sanırım baya bi olmuş

Son düzenleme:

yaptır canım muhakkak senin aşılarını bebeğinin aşılarını hep onlar takip edecekler

selam hamişler c.tesi doktorumuza gittik o kadar heveslendim cinsiyetini öğrenirim diye ama malesef önümüzdeki ay gel hem 3 lü tarama yaparız hem cinsiyet belli olur dedi. of geçermi 1 ay ya

mmlkk cinsiyetini öğrendin mi cnm bebişinin

benimki erkekmiş

cnm bnm hadii gozun aydinnn msallh allhim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inş...ben14+2 de gittigimde once kiz gibi daha sonra erkeği benziyor dedi snra bebs bi an gosterdi kapadi bacaklarini doktorumda%70 erkek tkrr bakariz dediydi..:)bugundu kkontrol o kdr heycn ypmistim persembeye kaymis randevum 3gun dahaa beklicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…