- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.701
bizim görüntümüz de öyle. Bazen hatta başına mı bakıyoruz totosuna mı bakıyoruz bir an karıştırıyorum
kizlrrr akil verinn sabah9 da dr aradim dedim bugun gelmemiz icin randevu saati vercktinz,tmm bn doncem size dedi hala doncek ...donermi sizceee? bklide unutmusturrr
yok tatlım ağustosun ilk haftası bayram biraz sıkıntı ya doktorlarımızı sıkı tutmak lazım bayramda kaçmasınlar bir yere
hayırlısı bakalım ne zaman gelecek bebişler bayram şekerleri olacak bize galiba bunlar büyüklere bayramda gitme telaşıda kalmaz herkes bizeeeeeendişeden şakaya vuruyom valla artık naapiiim
cnm bize annem balli macun yapmistiSağol canım akşama yapayım ballı limonu. Sorma ya ayaklarımı uzatmış halde öksürüp hapşuramıyorum zaten çok acıtıyor bişey olacak diye korkuyorum.Öksürük geliyorsa hemen büzüşüyorum :)
Kızlar merhabağğğğğğğğğğğğ
Bugün kontrolümüz vardı ve cinsiyetimiz kesinleşti. Prenses geliyorrrrr :))) Yavyum nasıl kıpır kıpırdı içerde bir görseydiniz. Güya kız olcak insan biraz sakin olur ama nerdeee :)) Hoppidi hoppidi oynuyo içerdeBen küçükken çok usluymuşum, eşim de öyle kime çekti bu kız
Bugün 4lü test için kan verdim. Detaylı ultrasona 22. haftada girmemi istedi doktorcum. Bunun için üni hastanesine gidicez. Kilo meselesine gelince 2 kilo almışım ama farketmiştim :)) Bu ay pek iştahım yoktu aslında ve hafif mide bulantım başlamıştı 3. aydan sonra ama deli gibi çikolata yedim bazen abarttım günde yarım kavanoz
Neyse sonra gittik hamiş pantalonu almaya. 2 tane hamiş kotu aldım biri lacivert biri gri. Hamile kalmadan önceki bedenim neyse öyle aldım. Allahım nasıl rahat şeymiş onlar öyleKadın dedi 15 martta açık renkler gelicek o zaman gidip buz mavisi ve beyaz da alıcam.
Sonra eşimle markete ve kordona gittik. Dikkatimizi çekti, babalar hep kızlarıyla geziyordu. Biri omuzlarına almış, diğeri kangurusuna, biri elinden tutmuş ve daha bir sürü örnek. Sanırım babalar ve kızları arasında özel bir aşk oluyor. Gözlerim doldu izlerken ben de kızımla babasını öyle hayal ettim :))
Bu arada cinsiyet öğrenen arkadaşlarımı tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin içinizin güzelliğini :))
kızlar bu testleri yaptırcanz mı yani ben karar veremedim bi sıkıntı cıkarsa ya gebeliği sonlandırcan ki ben yavruma kıyamam yada 9 ay boyunca bebegim öyle olacak mı diye kendini yiyip bitircen ayrıca sıkıntı cıkarsada iyileştrmek için de tedavisi yok mus sizler ne düşünüyorsunuz
merhaba güzel anneler
bugün bizim doktor teyzemize randevumuz var çook heyecanlıyız
umarım bıdık cinsiyetini gösterir.
dün ilk hamilelik eteğimi aldım çokta rahat ettim hiç kilo almamama rağmen eteklerim karnımı sıkıyor artık.satıcı bayan da 1.5 aylıktan itibaren veriyoruz dedi.
kızlar şu karbonatla cinsiyet tahmini nasıl yapılıyordu bulamadım geçmişte çok merak ettim hatırlayan var mı acaba?
iiyiz cnm cok sukur sen nasılsınn
Bence çok güzel cnm normal kilodaysan süper hatta
cnm bize annem balli macun yapmisti
biz kiriklik hisseder hissetmz ondan yiyorz
cok sukur bu kis hic hasta olmadik ailecek
birde bn emzryrym yani bunyem daha zayf aslinda ama dusun baya etkili bi macun
kizima bile veryrdm arada
istersen icindekileri yazarmmm
Canım ben youtube'da görüp denemiştim. Tuttu bende.
Bir plastik bardağa 1 çay kaşığı karbonat koyuyorsun. Başka bir pet bardağın yarısına kadar da idrarını koyuyorsun. Bunu karbonatın içine hızlıca döküyorsun. Çılgın gibi kabarırsa erkek, azıcık ve kibar kibar kabarırsa kız demekmiş. Eğlencesine yap bakalım :)
Mısırlılar bu yöntemi eskiden gebelik testi olarak kullanmışlar.[/
AA beende yapıcam bunu banada 12+2 da erkek demişti bakalım idrarda ne çıkıcak yapıp yazıcam size :))
:) sanırım kilom normal 55 kilo ile hamile kaldım 57 şu anda. boyum 168.
Cnm evet normal iyi gidiosun inşallah öyle bitiririz ben 1.83 boyundayım hamile kaldığımda 63,5 flndım şimdi 68 olumuşum boyuma göre çok zayıf oldugum için iyi oldugunu düşünüyorum
doktorum da öyle söyledi bebişlerimiz iyi olsunda:)
merhaba kızlar birşey soracağım ben daha sağlık ocağına kayıt yaptırmadım bugün giip yaptırsammı siz ne yaptınız kayıt oldunuzmu
cnm bi miktar balYazarsan iyi olur canım çok sağol. Doğal reçetelere ihtiyacım var.
merhaba kızlar birşey soracağım ben daha sağlık ocağına kayıt yaptırmadım bugün giip yaptırsammı siz ne yaptınız kayıt oldunuzmu
mmlkk cinsiyetini öğrendin mi cnm bebişinin
benimki erkekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?