- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.721
Ben de bayram boyunca kayınvalideme yerleşmeyi düşünüyorum:)
onlar artık alışkın yaa senin ilk bebeğin ilk heyecanını anlamıyo gidebileceğin özel hastane yok mu başka ama ilk önce devlette şansını dene belki söylerler...
merhaba güzel anneler
bugün bizim doktor teyzemize randevumuz var çook heyecanlıyız
umarım bıdık cinsiyetini gösterir.
dün ilk hamilelik eteğimi aldım çokta rahat ettim hiç kilo almamama rağmen eteklerim karnımı sıkıyor artık.satıcı bayan da 1.5 aylıktan itibaren veriyoruz dedi.
kızlar şu karbonatla cinsiyet tahmini nasıl yapılıyordu bulamadım geçmişte çok merak ettim hatırlayan var mı acaba?
kızlar bende 13+1 günlük olana kadar hep devlet hastanesine gittim ama doktorum bebeğimin cinsiyetin belli olmadığını söyledi ve 2li testi devlet hastanesinde yaptıramayacağımı
özelde yaptırmam gerektiğini söyledi hemen özel hastaneye randevu aldım ve hem testlerimi yaptırdım hemde muayne oldum doktorumuz bebeğimizin cinsiyetinin büyük ihtimalle erkek olduğunu söyledi yani özelde paranı alıyorlar ama bence hasta memnuniyeti ilk sırada sanırım artık bende özele devam edicem...
cnm bnm hadii gozun aydinnn msallh allhim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inş...ben14+2 de gittigimde once kiz gibi daha sonra erkeği benziyor dedi snra bebs bi an gosterdi kapadi bacaklarini doktorumda%70 erkek tkrr bakariz dediydi..:)bugundu kkontrol o kdr heycn ypmistim persembeye kaymis randevum 3gun dahaa beklicemm
slm kızlar nasılsınız
kızlar çok sinirlendim hastaneyı gıdıp başlarına yıkmak istiyorum..koskoca adı olan bir hastane bu yanı bıdehala donecek sevgılı doktorumuzz saat bu saat oldu 1bucuk saat hastane ev arası hala keyfı gelıcek bnı arıyacak su saatte gel dıcek bugun için...aradım acmıo msj attım donmuo
selam ben de geldim :)
fırsat buldukça ve daha önemlisi kendimi iyi hissettikçe takip etmeye çalışacağım sizi...
bugün 3 buçuk ayı doldurdum..15.haftanın içindeyim...
benim hamileliğim çoook sıkıntılı ve zor geçiyor...bir ara anlatırım...şu kadarını söyliyim hastanede de yattım evde de serum yedim..aşırı bulantı ve kusmadan dolayı...hiperemezis durumu yaşıyorum bilenleriniz vardır...
7 kilo verdim başından beri...
neyse Allah hepimize sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
Ben de dalgınım ve araç kullanırken çok korkuyorum sanırım demir eksikliği yapıyor bunu
hoşgeldinnnnn özlettin kendini bu arada cinsiyeti belli olanlar var bissürü bissürüüü
kizlar saglik ocagina gittim ve 16.haftada d vitaminine baslamamiz gerekiyormus devlet bu yil tum gebelerin baslamasini istiyormus..boyle bir bilgisi olan varmi yada d vitamini kullanan doktoru veren varmi aranizda.
birde ben cok dalginim ya dun esimin telefonunu 5.kattan asagi silkeledimsizde boyle seyler yasayan varmi dalginlik,unutkanlik vs
bizim iki taraf içinde ilk torun herkes çok istekli kimseyi kırmamak adına ben evimde kalmayı düşünüyorum kardeşlerim gelecek yanıma doğuma yakında annem gelir heralde kimseyi kırmamış olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?