2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

onlar artık alışkın yaa senin ilk bebeğin ilk heyecanını anlamıyo gidebileceğin özel hastane yok mu başka ama ilk önce devlette şansını dene belki söylerler...

kızlar bende 13+1 günlük olana kadar hep devlet hastanesine gittim ama doktorum bebeğimin cinsiyetin belli olmadığını söyledi ve 2li testi devlet hastanesinde yaptıramayacağımı
özelde yaptırmam gerektiğini söyledi hemen özel hastaneye randevu aldım ve hem testlerimi yaptırdım hemde muayne oldum doktorumuz bebeğimizin cinsiyetinin büyük ihtimalle erkek olduğunu söyledi yani özelde paranı alıyorlar ama bence hasta memnuniyeti ilk sırada sanırım artık bende özele devam edicem...

canım, hangi markadan aldın?

ozel hastaneler daha ıyı oluyo canım her acıdan....bnde cuma veya cumartesı gıdıcem buyuk ıhtımal erkek demıstı bkalım netlesır artık.....cok ozledımm mınnakımı

amin... çok teşekkürler güzel dileklerin için.

Rabbim hepimizn yavrusunu korusun inşallah.

inşallah bu seferki randevunda kesin öğrenirsin cnm

ortalığı birbirine katmıştım zamanında! sen de öyle yap!

selam ben de geldim :)

fırsat buldukça ve daha önemlisi kendimi iyi hissettikçe takip etmeye çalışacağım sizi...

bugün 3 buçuk ayı doldurdum..15.haftanın içindeyim...

benim hamileliğim çoook sıkıntılı ve zor geçiyor...bir ara anlatırım...şu kadarını söyliyim hastanede de yattım evde de serum yedim..aşırı bulantı ve kusmadan dolayı...hiperemezis durumu yaşıyorum bilenleriniz vardır...

7 kilo verdim başından beri...

neyse Allah hepimize sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Cnm çok geçmiş olsun..
bir iki hafta geçsin eminim daha iyi olucaksın..
bebişini düşün çok dua et eminimindediyorsundur..hem kilo almadan da bebişlerin buyumesi oluyor üzme kendini
Allahın bir bildiği vardır inşallah sağlıkla elimize alıcaz hepimiz bebişlerimizi

kizlar saglik ocagina gittim ve 16.haftada d vitaminine baslamamiz gerekiyormus devlet bu yil tum gebelerin baslamasini istiyormus..boyle bir bilgisi olan varmi yada d vitamini kullanan doktoru veren varmi aranizda.

birde ben cok dalginim ya dun esimin telefonunu 5.kattan asagi silkeledim sizde boyle seyler yasayan varmi dalginlik,unutkanlik vs

Kızlar dişçiye gittim dişim çürümüş hemde iki dişin arası lokal anestezi dedi dolgu yapacak doktorumdan yazlılı izin istedi neyse doktorum izinde verdi ama bazı arkadaşlarımda ağrın yoksa bekle doğumdan sonra yaptır falan diyo kafam karıştı yardımcı olur musunuz?

Merhaba;
Ben mayis 2012 annesiyim şuan 9 aylik bir oğlum var ve Ağustos 2013 annesi olmak için sizler gibi gün sayıyorum hepiniz sevgiyle kalın...

Son düzenleme:

Evet cnm ben kullanıyorum 12+2 oldugumdan beri doktorum verdi sadece d vitamini değil aynı zamanda multi vitamin ve magnezyumda içiyorum hergun doktorum verdi...
Bende de var unutkanlık ama geçti sanki önceden daha çoktu..:)

bizim iki taraf içinde ilk torun herkes çok istekli kimseyi kırmamak adına ben evimde kalmayı düşünüyorum kardeşlerim gelecek yanıma doğuma yakında annem gelir heralde kimseyi kırmamış olurum

Bende herkes rahatlıkla gelsin diye evimde kalmayı düşünüyorum canım ama annemler bayramda memlekete gidecekler e ben bebek konusunda cahilim tek başıma bakamam yavruma o yüzden bayram boyunca mecbur kayınvalideme yerleşicem bayram dönüşü annem gelince gene evime geçerim kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…