- 1 Ağustos 2012
- 870
- 54
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.741
kizlar saglik ocagina gittim ve 16.haftada d vitaminine baslamamiz gerekiyormus devlet bu yil tum gebelerin baslamasini istiyormus..boyle bir bilgisi olan varmi yada d vitamini kullanan doktoru veren varmi aranizda.
birde ben cok dalginim ya dun esimin telefonunu 5.kattan asagi silkeledimsizde boyle seyler yasayan varmi dalginlik,unutkanlik vs
Kızlar dişçiye gittim dişim çürümüş hemde iki dişin arası lokal anestezi dedi dolgu yapacak doktorumdan yazlılı izin istedi neyse doktorum izinde verdi ama bazı arkadaşlarımda ağrın yoksa bekle doğumdan sonra yaptır falan diyo kafam karıştı yardımcı olur musunuz?
evet canım hamile kaldıgımdan beri 2 defa sokak kapısının anahtarını kapının dışında bırakıyorum . gayet dalgınım
pazardan bere almıştım 5 tlye satıcıya 100 tl vermişim.
yanı 50 tl versem yine aynı renk insanlık halidir dicem ama 100 tlyi nasıl verdim bilmem.
Allahtan satıcı insanflı çıktıda peşimden koşup parayı getirdi.
bi de o kadar emnim ki yok ben 5 tl verdim diyorum. çantama bakınca anladım :)
annem bana hamileyken dişini çektirmiş canım yine iğneyle tabikiide. sağasağlamım çok şükür.
yine de ben bilmem doktorun bilir ağrıların daynılmaycak gibiyse yaptır.
ama ağrın yoksa ben olsam doğumdan sonraya bırakırdım
kızlar bu testleri yaptırcanz mı yani ben karar veremedim bi sıkıntı cıkarsa ya gebeliği sonlandırcan ki ben yavruma kıyamam yada 9 ay boyunca bebegim öyle olacak mı diye kendini yiyip bitircen ayrıca sıkıntı cıkarsada iyileştrmek için de tedavisi yok mus sizler ne düşünüyorsunuz
kimsenin fikri yok mu
evet canım hamile kaldıgımdan beri 2 defa sokak kapısının anahtarını kapının dışında bırakıyorum . gayet dalgınım
pazardan bere almıştım 5 tlye satıcıya 100 tl vermişim.
yanı 50 tl versem yine aynı renk insanlık halidir dicem ama 100 tlyi nasıl verdim bilmem.
Allahtan satıcı insanflı çıktıda peşimden koşup parayı getirdi.
bi de o kadar emnim ki yok ben 5 tl verdim diyorum. çantama bakınca anladım :)
kimsenin fikri yok mu
Kızlar dişçiye gittim dişim çürümüş hemde iki dişin arası lokal anestezi dedi dolgu yapacak doktorumdan yazlılı izin istedi neyse doktorum izinde verdi ama bazı arkadaşlarımda ağrın yoksa bekle doğumdan sonra yaptır falan diyo kafam karıştı yardımcı olur musunuz?
yarın bende gideceğim sağlık ocağına acaba kalp atışlarını duyarmıyız ordaki aletle
merhabalar kızlar,
sabah yazmıştım kanamam oldu diye, merak eden, dua eden herkese teşekkür ederim.
pazar günü pir parça lekelenme oldu, hemen doktorumu aradım dediki önemli bişey olabilir, önemsiz de olabilir hemen en yakın acile git baktır. bizde tam düğüne gitmek için yola çıkıyorduk, neyse karşıya geçiyorduk yol üstündeki hastaneleri araya araya gittik bostancı central denöbetci kadın doğumcu varmış gittik ben titreye titreye anlattım. neyse usg den baktı kanamaya sebep bir şey görünmüyor yatacaksın bol su içeceksin, 15 gün cinsel pehriz dedi. bir de oğlan geliyor dedi.:)
aksam baya geç saatte eve döndük yine bir lekelenem oldu. kendi doktoruma gitmeden rahat edemedim. sabah kaktık gittik doktor doğumda olduğu için saaatlerrrce bekledik. neyseki korkulan bişey çıkmadı. idrar yollarında birşey olabilir dedi idrar tahlili istedi, ilişki sonrası olabilir dedi. yatacaksın, ağır kaldırmayacaksın yorulmayacaksın. 10 gün cinsel pehriz sonra kontrole gel dedi:). bir de oğlan geliyor dedi:) dedim eminmisiniz pipi görünüyormu gerçekten gösterdi. birde rahim kasılmaması için iğne yaptı.
hurma, greyfurt, nar,yeme adaçayı ıhlamur içme dedi. kasılmayı arttırıyormuş.
yavrum elini kafasının arkasında tutmuştu.kıvrılmış yatıyordu.
acil idrar tahlili dedi ama bende hal kalmadı. yarına artık.
hadi gözün aydın bişi olmaz merak etme bende merak ediyodum ne oldu diye. bu arada hayırlı olsun canım oğluşun geliyor demek:)
merhabalar kızlar,
sabah yazmıştım kanamam oldu diye, merak eden, dua eden herkese teşekkür ederim.
pazar günü pir parça lekelenme oldu, hemen doktorumu aradım dediki önemli bişey olabilir, önemsiz de olabilir hemen en yakın acile git baktır. bizde tam düğüne gitmek için yola çıkıyorduk, neyse karşıya geçiyorduk yol üstündeki hastaneleri araya araya gittik bostancı central denöbetci kadın doğumcu varmış gittik ben titreye titreye anlattım. neyse usg den baktı kanamaya sebep bir şey görünmüyor yatacaksın bol su içeceksin, 15 gün cinsel pehriz dedi. bir de oğlan geliyor dedi.:)
aksam baya geç saatte eve döndük yine bir lekelenem oldu. kendi doktoruma gitmeden rahat edemedim. sabah kaktık gittik doktor doğumda olduğu için saaatlerrrce bekledik. neyseki korkulan bişey çıkmadı. idrar yollarında birşey olabilir dedi idrar tahlili istedi, ilişki sonrası olabilir dedi. yatacaksın, ağır kaldırmayacaksın yorulmayacaksın. 10 gün cinsel pehriz sonra kontrole gel dedi:). bir de oğlan geliyor dedi:) dedim eminmisiniz pipi görünüyormu gerçekten gösterdi. birde rahim kasılmaması için iğne yaptı.
cok gecmis olsun arkadasim dikkat et dinlen bol bol biz korkudan 3 ay oldu iliskiye girmedik daha valla esimle kanka olduk malesef
merhabalar kızlar,
canım, hangi markadan aldın?
kimsenin fikri yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?