2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım hamile kaldıgımdan beri 2 defa sokak kapısının anahtarını kapının dışında bırakıyorum . gayet dalgınım
pazardan bere almıştım 5 tlye satıcıya 100 tl vermişim.
yanı 50 tl versem yine aynı renk insanlık halidir dicem ama 100 tlyi nasıl verdim bilmem.
Allahtan satıcı insanflı çıktıda peşimden koşup parayı getirdi.
bi de o kadar emnim ki yok ben 5 tl verdim diyorum. çantama bakınca anladım :)

annem bana hamileyken dişini çektirmiş canım yine iğneyle tabikiide. sağasağlamım çok şükür.
yine de ben bilmem doktorun bilir ağrıların daynılmaycak gibiyse yaptır.
ama ağrın yoksa ben olsam doğumdan sonraya bırakırdım

ahaha:) bndede var o dalginlikk yumurtayi haslamak icin cezveye koydum haslandi haslandida kömür oldu:)) su koymadan komusum cezveyi ocagaaaa:)))

lepistess, kan değerlerin nasıl çıkmıştı hatırıyor musun?
çok mu düşüktü demir, hemoglobin falan,
ben de yeni aldım sonuçalrımı, henüz untukanlık falan yok ama, tahlilden pek bir şey anlamadım,
sadece 3 değerim sınırarının altında çıkmış,
hemoglobin alt sınırın 1 değer altında çıkmış,
bu heralde demir eksikliği demek,
sanırım ek demir takviyesi almam gerekecek.

Teşekkür ederim canım ağrım yok orda bir oyuk olduğunu hissedince gideyim dedim oda lokal anestezi diyince kafam biraz karıştı deli gibi başımağrıdı minoset içmeden durdum bunda bir ağrım yok çok şükür bekliyim teşşekkür ederim canım

kimsenin fikri yok mu

bende herseyi unutuyorum.özelliklede isimleri :) b12 eksikliği heralde

ya bencede yaptır. hamile iken bünye zayıflıyor iyice daha doğuma çok var. şimdi ağrı yok ama ya hamileliğin ileri safhasında ağrın çok olursa. yanlış bilmiyorsam hamileliğin son aylarında dişini yaptırman tehlikli şimdiden yaptırman daha iyi olabilir canım

merhabalar kızlar,
sabah yazmıştım kanamam oldu diye, merak eden, dua eden herkese teşekkür ederim.
pazar günü pir parça lekelenme oldu, hemen doktorumu aradım dediki önemli bişey olabilir, önemsiz de olabilir hemen en yakın acile git baktır. bizde tam düğüne gitmek için yola çıkıyorduk, neyse karşıya geçiyorduk yol üstündeki hastaneleri araya araya gittik bostancı central denöbetci kadın doğumcu varmış gittik ben titreye titreye anlattım. neyse usg den baktı kanamaya sebep bir şey görünmüyor yatacaksın bol su içeceksin, 15 gün cinsel pehriz dedi. bir de oğlan geliyor dedi.:)

aksam baya geç saatte eve döndük yine bir lekelenem oldu. kendi doktoruma gitmeden rahat edemedim. sabah kaktık gittik doktor doğumda olduğu için saaatlerrrce bekledik. neyseki korkulan bişey çıkmadı. idrar yollarında birşey olabilir dedi idrar tahlili istedi, ilişki sonrası olabilir dedi. yatacaksın, ağır kaldırmayacaksın yorulmayacaksın. 10 gün cinsel pehriz sonra kontrole gel dedi:). bir de oğlan geliyor dedi:) dedim eminmisiniz pipi görünüyormu gerçekten gösterdi. birde rahim kasılmaması için iğne yaptı.

hurma, greyfurt, nar,yeme adaçayı ıhlamur içme dedi. kasılmayı arttırıyormuş.

yavrum elini kafasının arkasında tutmuştu.kıvrılmış yatıyordu.

acil idrar tahlili dedi ama bende hal kalmadı. yarına artık.

hadi gözün aydın bişi olmaz merak etme bende merak ediyodum ne oldu diye. bu arada hayırlı olsun canım oğluşun geliyor demek:)

cok gecmis olsun arkadasim dikkat et dinlen bol bol biz korkudan 3 ay oldu iliskiye girmedik daha valla esimle kanka olduk malesef

geçmiş olsun&hayırlı olsun

Kızlar bugün ani bi kararla Dr umu değiştirmeye karar verdim ismini çok duydugum bi Dr a randevu aldım ve gittim Dr şeker gibiydi biraz yaşı var tecrübelide neyse usg ye aldı umarım cinsiyetinde götürüz dedi ama kuşum uyuyordu Dr baya uğraştığı yok ıyanmıo biraz dolaş gel bakalım dedi şüphem vr sma emin olalım dedi neyse yarım saat dolaştım gittim evt bebeğim teni uyanıyordu baysni baktıktan sonra tmam söylüyorum kız dedi kızım seviyen uçuodu pahası gidin ve pembeler alın dedi Dr bizde kızımla kendimizi bebek Mağazası'nda bulduk

KEDİCİKLER canım sen yazdığında evden çıkmak üzereydim yapamadım şimdi de evde değilim gece ya da yarın deneyeceğim

canım, hangi markadan aldın?

canım burda bi hamile mağazasından aldım ama markasına bakmadım eve gidince bakıp yazayım inş.

kimsenin fikri yok mu

canım ben hiç birini yaptırmadım sadece doktorum gerekli ölçümleri yapıyor

çünkü bebeğim sağlıklı olmasa bile rabbimin bana emaneti olduğu için aldırmayı düşünmem bile...

ama böyle birşey olduğunu öğrenirsem kalan günlerimi binlerce kafandan çıkan düşünce dinleyerek geçirmek zorunda kalmak istemiyorum.

yani bileyim içim rahat etsin diyorsan yaptır ama yok gerek yok herşeye razıyım diyorsan yaptıma tamamen size kalmış birşey

kızlar biz doktora gittik bebiş inatla bacak bacak üstüne attı çıktım çikolata yedim meyve suyu içtim tekrar usg ye girdim zıplıyo hopluyo ama bacakları açmıyo doktor önce kız olabilir dedi

sonra da sanki pipi gördüm erkekte olabilir dedi.haftaya tekrar gelin dedi

acaba önce erkek deyipte kız olan oluyor mu çook merak ediyorum erkek dediyse erkek midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…