2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende çok merak ediyorum banada çok büyük ihtimalle erkek dedi 13. haftada değişmez dedi.
Ama cuma gidicez o zaman sana yazarım bakalım ne çıkıcak kutumdan

Bende çok merak ediyorum banada çok büyük ihtimalle erkek dedi 13. haftada değişmez dedi.

ay nasıl bi heyecandır bu ya umarım hayırlısı ile tabi ki kız der benim doktor bende haftaya pzt falan giderim heralde

Bnmde cuma yada cmrtesi gdicem doktora bzede buyuk ihtimal erkek dedi bn degisiceni pek sanmiyorum erkeklr pipiyi gosterio hmen

kızlar dün akşam belimde ve karnımda şiddetli bir sancı oldu bugün doktoruma gittim idrar yolu enfeksiyonu dedi bana 3 tane ilaç verdi ben tereddüt ediyorum ilaçları kullanmakta ama bunu tedavi etmezsek daha da ilerler sıkıntı oluşturur falan dedi bu durumu yaşayan var mı? biraz endişeliyim korkuyorum bu arada 15. haftama girdim

sen ilaçlarını iç doktoruna güven canım Allahın izniyle hiçbirşey olmaz sen yeterki stres yapma geçmiş olsun

cok gecmis olsun arkadasim dikkat et dinlen bol bol biz korkudan 3 ay oldu iliskiye girmedik daha valla esimle kanka olduk malesef

hahahaaa ay öldüm gülmekten :))))
al benden de o kadar kızımda malesef bizde de bu şekilde bir sıkıntı olmuştu
bu sefer bizimkini yanıma bile yaklaştırmıyorum korkudan :)

Selam göbişliler

Hasta olanlara acil şifa diliyorum. Cinsiyet öğrenenleri tebrik ediyorum ve öğrenemeyenlerin de bir an önce öğrenmesini ümid ediyorum.

Kızlar eşya topluyorum taşınıcaz. Üff hamile hamile hiç çekilmiyor gerçekten. Bu hafta sonu öteki eve geçmiş olucaz inşallah ama ben de biticem sanırım.

Arkadaşlarım bir derdim var yaa. Belki buraya yazarsam rahatlarım dedim. Ben hamile olduğumu öğrendiğim gün sigaralarımı kırdım attım ve o günden beri içmiyorum. Belli bir zaman canım hiç sigara çekmedi ama şimdi aş eriyomuşum gibi canım istiyor. Bir de sigarayı bıraktığım günden beri ağzımda aft çıkıyor. Bu aftların biri bitiyor biri başlıyor. Ağız mukozası inceldiği için sigarayı bırakan bazı şanssız insanlarda bu aftlar çıkıyor ve ben de o şanssız insanlardanım sanırım. Bir de üstüne taşınma stresi eklenince hem ağız acısı hem bu dayanılmaz istek mahvetti beni. Hamileyken ve emzirirken asla ve asla ölsem de içmem o lanet şeyi ama aftlar böyle giderse ve böyle canım istemeye devam ederse emzikten kesince hiç istemediğim halde yeniden dönücem sanırım.

Sigara denen o lanet şeye başlamamış olan ve merak edenlere bir uyarıda bulunmak istiyorum. Uzak durun bir kere başladınız mı kurtulmak çok zor oluyor. Benden söylemesi.

hahahaaa ay öldüm gülmekten :))))
al benden de o kadar kızımda malesef bizde de bu şekilde bir sıkıntı olmuştu
bu sefer bizimkini yanıma bile yaklaştırmıyorum korkudan :)

bizde 3 yildir cocuk istedik en sonunda tup yaptirdik ve tuttu allaha sukur o nedenle sanirim biraz tedirginiz ikimizde esimde bende korkuyoruz bisey olur diye...neyse alistik heralde 9 ay boyle bitircez sanirim :)

CANIM sana afların icin Forever livingin dîs macununu tavsiye ederim. Çevrende bulabileceğin biri vardır umarım. Aft hatta diş ağrısında bile çok faydasını gördüm . Sigaraya başlamadan önce birde onu dene istersen. Faydasını görmesem tavsiyede bulunmazdim CANIM

Mutlaka alıp deniycem. Çok teşekkür ederim arkadaşım. Valla yemek yemek eziyete dönüştü resmen. Geçen gün dilimde tam 6 tane çıktı kenakort ile 1 haftada geçti. Onler geçti yenisi çıktı 3 aydır bitmiyolar Dudaklarımda çıkanlar o kadar çok acımıyor ama dilde çıkanlar çok fena. Adam Şarkı bile yapmış dil yarası

bizde 3 yildir cocuk istedik en sonunda tup yaptirdik ve tuttu allaha sukur o nedenle sanirim biraz tedirginiz ikimizde esimde bende korkuyoruz bisey olur diye...neyse alistik heralde 9 ay boyle bitircez sanirim :)

Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah....

hiç bu durumu yaşayan ya da duyan yok mu? ( bebeğime bişey olmasın

ben yaşadım bir önceki hamileliğimde, ilaçları kullanmanı öneririm. benim tam 6 gün boyunca ateşim 40 oldu. İlaç kullanmama rağmen iyileşemedim antibiyotik yazmadıkları için. Sonraki 10 gün ise çok halsiz ve yorgundum her yerde uyuyordum. Hiç korkma kullan yoksa yüksek ateş mahveder seni.

kızlar hiç uyku tutmadı beni eşim de grip olmuş ilacını içirdim güzelce uyuttum.

başka uykusu kaçan yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…