- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.781
günaydınlar ....bebişime bakıyımm
günaydın kızlarr :)
bu sabah off yine mi işe gitcez, biraz daha uyuyaydık diye sıkıntılı bi şekilde uyanmışken bebeğim karnıma pıt pıt vurdu durdu, bi beş-on dk sürdü bu... 2 haftadır hissediyodum zaten ama bu çok daha farklıydı, belki de ilk tekmeleriydi bunlar. annem sıkıntı etme günün güzel geçicek diyodu sanki bana :)) nasıll hoşuma gitti, nasıl mutlu oldum anlatamam
bu arada yeni bir-iki yazı daha yazdım, belki okumak istersiniz :)) annesiyle kuzusu
Çok beğendim canım yüreğine sağlık
günaydın kızlarr :)
bu sabah off yine mi işe gitcez, biraz daha uyuyaydık diye sıkıntılı bi şekilde uyanmışken bebeğim karnıma pıt pıt vurdu durdu, bi beş-on dk sürdü bu... 2 haftadır hissediyodum zaten ama bu çok daha farklıydı, belki de ilk tekmeleriydi bunlar. annem sıkıntı etme günün güzel geçicek diyodu sanki bana :)) nasıll hoşuma gitti, nasıl mutlu oldum anlatamam
bu arada yeni bir-iki yazı daha yazdım, belki okumak istersiniz :)) annesiyle kuzusu
Mutlaka alıp deniycem. Çok teşekkür ederim arkadaşım. Valla yemek yemek eziyete dönüştü resmen. Geçen gün dilimde tam 6 tane çıktı kenakort ile 1 haftada geçti. Onler geçti yenisi çıktı 3 aydır bitmiyolarDudaklarımda çıkanlar o kadar çok acımıyor ama dilde çıkanlar çok fena. Adam Şarkı bile yapmış dil yarası
Herkese merhaba,
Sat'ye göre doğum tarihim 6 Eylül. Ancak doktorum son yaptığı kontrollerde bebeği normalden büyük gördü. Bunun sebebini de döllenmenin normalden erken olduğunu doğumun 30-31 Ağustos civarı olacağını söyledi. Öncesinde Eylül 2013 anneleri topic'indeyken şimdi burdayım. Hayırlısı diyelim.
Biraz kendimi tanıtayım. Muhtemelen içinizde en yaşlı anne adayı benim. Yaşım 39. İlk hamileliğim. Genel olarak rahat bir 3 ay geçirdim.
Bundan sonraki detaylar ilgilinizi çekmeyebiliriz. Ama bilginiz olması için paylaşıyorum. Son yapılan detaylı ultrasonda bebeğin enseni kalın bulundu. Bu zaten yaşımdan dolayı beklediğimiz bir durumdu. Kısacası hazırlıklıydık. Doktorlarımız ( ilk doktorumu değiştirdim) önce cvs ya da amniyosentezi yaptırmam gerektiğini söylediler. Bu sebeple 2'li, 3'lü testlere gerek bulmadılar. Amniyosentezi bir şekilde duymuştum ama cvs'i ilk defa duydum. Cvs 13. haftada yapılıyor, amniyosentez 16. haftada. Cvs'de anne karnına local anestezi yapılıyor ve anne karnından girilerek plesantadan parça alınıyor. Amniyosentezde ise herhangi bir anestezi uygulanmıyor ve anne karnından ince bir iğne ile girilerek bebeğin bulunduğu amniyo sıvısından sıvı alınıyor. Her iki yöntemin de riskleri eşit.
Biz doktorların da tavsiyesi ile eşimle cvs'e karar verdik ve yarın 12'de olacağız. Doktor 3 gün istirahat verdi. Umarım ters birşey olmaz ve herşey yolunda gider.
Bunların dışında İstanbul'daki arkadaşların işine yarayacağını düşündüğüm bir şeyi paylaşmak isterim. Şişli Memorial hastanesinde her cumartesi ücretsiz hamileler için yoga dersleri var. Ben önümüzdeki haftadan itibaren katılacağım (Bu arada düzenli olarak hafta 4 gün 1'er saat yürüyorum).
Benim paylaşımlarım bu şekilde.
Sevgiler
Çok hoş olmuş kalemine sağlık canım.
KizLar bu gün bende doktora gidicem inşallah bebeğimin cinsiyetini de öğrenicez bu gün dua edin hayırlı güzel haberlerle doneyim
hahahaaa ay öldüm gülmekten :))))
al benden de o kadar kızımda malesef bizde de bu şekilde bir sıkıntı olmuştu
bu sefer bizimkini yanıma bile yaklaştırmıyorum korkudan :)
aa prezervatif neden ki bizim dr sadece sayı sınırlaması getrdi haftada 2 dedi ???
anneeaammm hadi bakalım hayırlısı ben senden çok merak ediyorumm Allah gönlündekini versinnn sağlıkla inşallah..
İlk sana haber vericam aklimdasin kaderdasim benim :) eğer supriz heber verirsem dönüşte üçüncüye hazirlan durmak yok yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?