- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.181
Canım benim ya nasıl üzüldüm bilemezsin. Gercekten ne diyeceğimi bilemiyorum. İnsallah Rabbim koşa zaman icinde nasip eder hamile kalırsın. Sen test falan yapmış miydin? Yani düşük değil dimi? Eğer uğraşmak istemezsen ben devam ettirebilirim topigi. Her serde bir hayır vardır öyle duşun.
canım pko mu var sende
mızmız merhaba
sen de benım gıbı gec dollenme yasamıssın, bana da doktor cok kotu yaklastı kı senın sat benden daha da ılerde benım sat 13 ekım dusun fakat 6+2 deyım
bu arada hayırlı olsun hamılelıgın senı cok eskıden hatırlıyorum teee poyraz efeden bıle once...
Oğluna yaptıgın yas gunu partısı de cok sahaneydı, Rabbım bu evladını da kucagına almayı nasıp etsın
aaa ne guzelkızlar merhaba ben hem 2011 aralık annesiyim 1 yaşında bir oğlum var hemde ağustos annesi olacağım inşallah. çok bulantılı geçiyor gebeliğim kendimi çok halsiz hissediyorum bebeğimde diş çıkartıyor gece uykusu çok sıkıntılı geçiyor biraz gözüm korktu açıkçası. 2. Bebeğini bekleyen varmı aranızda
kıslar moralim çok bozuk dünden beri....dün tam buraya bakıyordum kanaması gelenlere üzülmeyin yatın geçer derken bi baktın o an akıntı zannettiğim şey kanmış
hemen dr'a gittik alttan muayene etti ve hiçbirşey yok herşey yolunda dedi hatta kalp atışını dinletti ve bir iğne verdi neyse sabah yaptırdım o iğneyi Allahtan bugün okullar da tatildi yattım evde....
ama saat 14:00 gibi wc ye gittim ki kanamam çoğalmış ve acaip korktum yatmaya devam ettim ağladım,öğrencimin biri doğum günü hediyesi olarak bana bebek ayakkabısı almıştı ve o karşımdaydı ona baktıkça dayanamadım hüngür hüngür ağladım şimdi hala lekelerim var ama baya açık şuan oturuyorum size bunları yazıyorum bilmiyorum doğrumu yapıyorum yatmam mı lazım ama anlatmak istedim bir duanız yeter....
umarım benim gibi olan tüm arkadaşlarım çok sağlıklı bebekler doğururuz ve bu yaşadığımız sadece geçici birşeydir....
inşallah bir şey olmaz temennim o.....ferah tutmaya çalışıyorum yüreğimi....ben akşam başka bir doktora gittim kendi doktorumdan memnun değildim ama akşamki doktor bir harikaydı bir daha o hastaneye gitcem ağlayarak girdim gülerek çıktım....
bugün kanamam gelince aramadım o doktoru dün nosunu almamıştım yattım sadece geçer gibi oldu ama hala açık kahve de olsa lekelerim var....neden oldu bilmiyorum hiç yorucu bir gün de geçirmemiştim doktor da olabilir illa bir sebebi olmak zorunda değil ama her şey yolunda alarma geçmeye gerek yok yatak ıstırahatı yeterli dedi....
dünkü doktor bebek çok küçük kese görülür ama vajinal bakmazsam bebeği net göremem dedi ben de doktordan daha iyi bilmem heralde dedim baktırdım mecbur...ama benim bebek vajinanın tam ortasında yukarıda duruyor sağda ya da solda olması gerekmez mi:) havada asılı kalmış gibi yavrum....
kızlar merhaba ben hem 2011 aralık annesiyim 1 yaşında bir oğlum var hemde ağustos annesi olacağım inşallah. çok bulantılı geçiyor gebeliğim kendimi çok halsiz hissediyorum bebeğimde diş çıkartıyor gece uykusu çok sıkıntılı geçiyor biraz gözüm korktu açıkçası. 2. Bebeğini bekleyen varmı aranızda
merhaba kızlarrrr ya ben dün ve bu sabah kendimi çok yordum ev işi toparladım süpürdüm sildim artık ev savaş alanına dönmüştü ve kayınvalidem gelicekti bugün mecburen yaptım hatta bi ara bi yere uzanırken buldum kendimi sonra dedim napıyosun sen kendi kendime ama çok yoruldum şimdi içimi bi korku aldı kanamaları yada lekelenmeleri olan arkadaşların ağrıları oluyormu acaba .inşallah yavrularımız sımsıkı tutunur bizlere ve sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
canım kendini yorma dikkat et daha çok yeni Rabbim korusun ama bellli olmaz
Rabbim korusun inşallah Allah'a emanetiz birde benimki geç döllenme normalde sat 1 kasım benim ama daha 5 haftalığız
Bugün bebisimizi görmeye gidicez insallah kocaman sağlıklı bı bebek olmuştur. Cok merak ediyorum.
bu mide bulantısı ne zaman başlıyor kızlar ya benim hala yok bulantım filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?