2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba ben hem 2011 aralık annesiyim 1 yaşında bir oğlum var hemde ağustos annesi olacağım inşallah. çok bulantılı geçiyor gebeliğim kendimi çok halsiz hissediyorum bebeğimde diş çıkartıyor gece uykusu çok sıkıntılı geçiyor biraz gözüm korktu açıkçası. 2. Bebeğini bekleyen varmı aranızda

Canım benim ya nasıl üzüldüm bilemezsin. Gercekten ne diyeceğimi bilemiyorum. İnsallah Rabbim koşa zaman icinde nasip eder hamile kalırsın. Sen test falan yapmış miydin? Yani düşük değil dimi? Eğer uğraşmak istemezsen ben devam ettirebilirim topigi. Her serde bir hayır vardır öyle duşun.

yok cnm düşük değil.çok şey kalmadı zaten annelerin çoğu geldi ben kaydettim ilk sayfaya ama tabi daha cinsiyetleri falan var.ben öğreneyim kazenden sana haber veririm.

tesekkur ederım cnm ıyı dıleklerın ıcın YUCE MEVLAM SAGLIKLI BIR SEKILDE BEBISLERIMIZI KUCAKLARIMIZA ALALIM INSALLAH ZORLANMADAN BIR AVAZDA

BENI HATIRLAMAN COK HOSSSSS

AMA BEN GEC DOLLENMEMI OLMUSKI TAM ANLAMADIM

ADETIM 24 EKIM AMA BIZ ESIMLE 13 KASIM VE 15 KASIMDA CALISTK BU KADAR ARALIK 1 DE EVDE TESTE YAPTIM CIKTI 3 GUN SONRA GITTIM KANDA 322 CIKTI SIMDI BUNA GORE GEC DOLLENMEMI OLUYORKI

aaa ne guzel
bde 2011 kasim annesiyimm
onuc aylik kizim var
baklim bu sefer ne olacakkk
bu arada bn de ilk defa bugn dr a gittim
kalp atisini duydk sukurr
icerde biraz kanaman var dedi dr bebegn yerlesmeye calismasi sonucu olmus olabilir dedi
onlem almk icin de iliskiyi yasakldi vde bebegini daha az emzirmeye calis dedi
emzirme kasilmalari artryrmuss
iki hafta sonra bi daha bakalim dedi bnm drr

bu arada hangi arkdas devralck bilmiyrm ama beni de eklerse sevnrm
simdiden tesekkurler
sat 6 kasim
yas 25
ankara
dogum tarhi 13.08.2013

canım kanaman olduğunu duyunca çok üzüldüm inşallah bi an önce geçer bu haftaalrda yerleşirken bu tip kanamalar olabiliyor

özellikle kahverengı ise korkmamanı tavsıye ederım...sanırım doktorun progesteronu iğne şeklinde verdi hemen etkı etsın dıye

peki gunluk kullanman ıcın progesteron verdi mi ve tekrar muayene ıcın ne zaman çağırdı ????

vajinal usg düşüğe sebep olmaz eger bebek düşücekse düşer maalesef yapıcak bişey yok aksine daha net gorunmesı ıcın

alttan bakılması her zaman daha iyidir...bence doktoruna guvenmekle en ıyısını yapmıssın...o kadar cok kanamam olmustu kı

kan kabettııgm ıcın bayılmsıtım taksıde hastaneye gıderken o zaman da alttan bakıldı ustelık ne kese ne bebek gozukuyordu

5 haftalık gebeydım ama bebegım gayet de guzel büyüdü ılk haftaalrda kanamalar çook farklı sebeplerden oalbılıyo

yapman gereken tek sey yatmak dınlenmek ve progesteornunu ıcmek (progesteron düşüğü %100 engellemez ama bi önlemdir sonucta)

öğle vakti artan kanamanı da ben ıgnenın ıse yaraması olrk goruyorum rahımde kan bırıkır sonrada o kan atılır cunku bellı kı o kan atılmış

bu gebelgıımde de 12 haftaya kdrdıı yanlış hatırlamıosam leke gordum ben progesteron da kullanıyrodum ve doktorum her seferınde

tamam ıcerıdekı kanı atıyrosun dıyordu ilk 3-4 ay her hafta kontrole gittim yakındna takıp ettı sonrasında ise 15 gunde veya ayda bir

doktorumun verdiği tarıhe göre gıdıyrodum ama eklıyordu kanama lekelenme sancı ağrı hıssedersen tarıhı bekleme hemen gel dıyordu...

ve çok kanama gördugum gebelgıımde 1 hafta rapor ile evde 2 gunde hastanede yatmsıtım ama bu seferkınde 1 gun evde dınelnıp

her gun ısten gelıp 2 saat koltukta ayakalrımı yuksege uzatarak dınlendım ve hiçbir ağır iş de yapmadım sıkılmadna uzanmak ıcın kıtap okuyordum :)

yatmayı hıc sevmem işime gidip geldım tavsıye ederım ınsallah lekelenmelerın azalır bır daha da kan gormezsın ıns canımmm

sağlıkla gelsın ınsallah bebıs :)

Gunaydin dunyanin en guzel en sansli anneleri hepinize kucak dolusu sevgilerrr ben bugune kusarak basladim ama cok mitluyum bebegim ilk kez annesine tepki verdi :)))

Hosgeldin canım, benimde iki yasında kızım var ve bulantilarim çok şiddetli , kızımın gece uykusu düzenli çok şükür ama ona yemek hazirlamak bana iskence oluyor mutfaga giremiyorum kendi karnimi doyurmaktan acizim anneme gönderdim bu gün. Allah hepimize kolaylık versin.

Bugün bebisimizi görmeye gidicez insallah kocaman sağlıklı bı bebek olmuştur. Cok merak ediyorum.

merhaba kızlarrrr ya ben dün ve bu sabah kendimi çok yordum ev işi toparladım süpürdüm sildim artık ev savaş alanına dönmüştü ve kayınvalidem gelicekti bugün mecburen yaptım hatta bi ara bi yere uzanırken buldum kendimi sonra dedim napıyosun sen kendi kendime ama çok yoruldum şimdi içimi bi korku aldı kanamaları yada lekelenmeleri olan arkadaşların ağrıları oluyormu acaba .inşallah yavrularımız sımsıkı tutunur bizlere ve sağlıkla kucağımıza almak nasip olur

canım kendini yorma dikkat et daha çok yeni Rabbim korusun ama bellli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…