2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canı mbenim özelden msjını görünce çokk ksevindim yaaaa... Herşeyimiz seninle aynıydı bi cinsiyet farklıydı ya hayret bi bu tutmadı demiştim içimden.. Meğersemmm buda tutmuşşşşş.. Kızıma bi talip eksildi ama olsunnn

bizimkinin malı çok kıymetli olduğundan, hala öğrenemesekte cinsiyetini ufak ufak alışverişe başladım :) çok heyecan verici oluyor valla : ) zıbınlar, tulumlar, hastane çıkışları : )))

İstanbulda olup gidebilecek hamişler; Bostancı da Hello Baby avrupanın en büyük bebek mağazasını açmış. ben de gittim gördüm fethettim geldim :) ne ararsan var deli oldum, herşeyde gözüm kaldı :) mobilyasını bile beğendim ordan. Tavsiye edilir.

He ayrıca tepik hissetmeye başladım sanırsam. gözlerimi kapayıp 2 minik ayağın depiştiğini hayal ediyorum : )) bebikim sportmen olcan onu anladım da kız mı erkek mi olucan bir gösterseydin be kuzum :44:

oleyyy az kaldı yarın akşam 18de de bn bebişimi göreceğim inşallah kızlarrr....cınsıyetımız kesınleşecek bnm nazlı bebeğim bacaklarını açarsa eğerr
Ayy canım randevu günümüz ve saatimiz bile aynıymış seninle.. İnşallah ikimiz de ve diğer anneler de tabi güzel haberler alırlar hep yavrularından.
yaz bana olur mu cok merak ederim
bende yazıcam

ayyyyyyyyy çok heyecanlandım, ben pazar günü gidiyorum istanbula ... ama fırsatım olurmu bilmiyorum
eğitimler, toplantılar falan offfffffffff ....... ama bostancı uzak sayılmaz pendik te olacağım, viaport vardı aklımda ama en büyük orası ise oraya gitmem lazım yaaaaaaaa

Son düzenleme:

canım fırsatın olursa sakın kaçırma. sadece bebiklere özel kocaman bir mağaza deli olursun gidersen bir bak bakalım ben Maya bebik odasını beğendim bakalım sen de beğenecek misin : ))

Bencede kesinlikle kötü alışkanlıklarımızı bırakalım diye Allah sinyal önceden sinyal yolluyor.. Ben test alıp yaptımı gördüm rüyamda bi uyandım direk eczaneye gittim alıp yaptım çıktı

Bende sigara içen biriydim Allah büyükk

bu sigara konusu benim çok canımı sıkıyor çünkü canım çok çekiyor. üniversiteden beri içiyordum bildiğin aktif içiciydim. geçen haftaya kadar canım da pek çekmiyordu. doktoruma sordum dedim biri içerken bir iki duman çeksem olur mu. abartmadan sadece 1 - 2 duman sadece dedi. napcam bilmiyorum canım fena istiyor hele de bi de kahve içiyorsam poffffff :18::18::18:

Evt teyzesi bu durumda ayni aynen bde talip oldum senn cimcimeyedun doktor diyince sok oldum cok sevndm cok mutluyum suan

Amaniiiiiiiiin hemen eşimi ikna edip orayı altüst etmeliyim :))) en çok karyola ve bebek arabası merakım var ne hikmetse :)))

Test sonucu + çıkınca sigarayı bıraktık hep ama sigaranın bebişi etkilememesi için en az 3 ay önce bırakılması gerekiyo normalde. Allah korusun bebişlerimizi. Ben hamileliğimi öğrendiğimde 5 haftalıktı. Prolaktinoma var diye hamile kalamam diyodum rahattım ve 5 haftalık olana kadar bira da içtim,şarap da, günde 2 kupa nescafe de, günde bir paket sigara da. Sonra öğrenince sürprizi birden sağlıklı bi yaşama adım attım ama o zamana kadar olan biten ne yaptı bebeğime bilmiyorum. Tek teselim hamileyken pöfür pöfür sigara içip gayet sağlıklı bebekler doğuran arkadaşlarım. Hele biri 4.5 kilo doğurdu Ben tabi yine uzak duruyorum tedbşr olarak ama olmıycak olduktan sonra olmuyor yani

rabbim herşeyin hayırlısını versin
ya ben edirneli değilim 3,5 senedir edirnedeyiz daha önce çanakkaledeydik (eşim memur da :)
böyle şehir şehir geziyoruz işte :)

Arkadaşım içine çektiğin dumanla aldığın zehir direk kanınla bebeğe taşınıyormuş O küçücük bünye napsın o zehiri Lütfen bırak...
Bunu 15 yıl içip dua ile bırakan biri söylüyor .................

Canım aynı durumdayım ama inat ettim içmiycem. Sigarayı bıraktığım için çıkan aftlara inat içmiycem İlk başta benim de canım pek istemiyodu ama şimdi deli gibi istiyor ama kesinlikle içmiycem. Eğer içersem bencil biri olurum. Sadece kendini düşünen, kendi zevkleri için küçücük bi bebeği tehlikeye atan ve ömür boyu vicdan azabı çekecek bir anne olmak istemiyorum. Ve şu an bebeğim için en güzel yapacağım şey irademe sahip olmak olacak sanırım. Kızımı daha kucağıma almadan çok sevdim ve ona bunu yapmıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…