- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.141
15 haftadayım takvimde 8 cm diyo ama benim bebiş 14 cm baya fark var yani
Bnm 14.+ 5 te10 cm idi normal dedi Dr snn bebeğin uzunmuş yani15 haftadayım takvimde 8 cm diyo ama benim bebiş 14 cm baya fark var yani
Cnm ben ablamn oglu olucani ve bebegini gormustm ruyamdakine cok benzeyen bi bebek dogdu...kizm olucagini gordum ve esimne cok benziyodu kizim..oglum olucagni soyleynce doktor yanildm bu sefr demstmama yanilmamism.allah hepimzn gonlune gore versn saglikli olsunlr oncelikle bebislermz
Emeğine sağlık çekirge hatun :) topik anneliğini kutlarım en çok da sana yakışırdı :) isabet oldu :)
Bnm 14.+ 5 te10 cm idi normal dedi Dr snn bebeğin uzunmuş yani
Kızlar ankete katılın lütfen , bebişlerimizin oranını görelim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/anket...-annelerinin-bebeklerinin-cinsiyetleri-2.html
Ayy canım randevu günümüz ve saatimiz bile aynıymış seninle.. İnşallah ikimiz de ve diğer anneler de tabi güzel haberler alırlar hep yavrularından.oleyyy az kaldı yarın akşam 18de de bn bebişimi göreceğim inşallah kızlarrr....cınsıyetımız kesınleşecek bnm nazlı bebeğim bacaklarını açarsa eğerr
bizimkinin malı çok kıymetli olduğundan, hala öğrenemesekte cinsiyetini ufak ufak alışverişe başladım :) çok heyecan verici oluyor valla : ) zıbınlar, tulumlar, hastane çıkışları : )))
İstanbulda olup gidebilecek hamişler; Bostancı da Hello Baby avrupanın en büyük bebek mağazasını açmış. ben de gittim gördüm fethettim geldim :) ne ararsan var deli oldum, herşeyde gözüm kaldı :) mobilyasını bile beğendim ordan. Tavsiye edilir.
He ayrıca tepik hissetmeye başladım sanırsam. gözlerimi kapayıp 2 minik ayağın depiştiğini hayal ediyorum : )) bebikim sportmen olcan onu anladım da kız mı erkek mi olucan bir gösterseydin be kuzum :44:
ayyyyyyyyyçok heyecanlandım, ben pazar günü gidiyorum istanbula ... ama fırsatım olurmu bilmiyorum
eğitimler, toplantılar falan offfffffffff ....... ama bostancı uzak sayılmaz pendik te olacağım, viaport vardı aklımda ama en büyük orası ise oraya gitmem lazım yaaaaaaaa
Hamile olarak hiç görmedim kendimi ama test yapmadan bir iki gün önceki rüyalarımın ertesinde hamile olabilirmiyim diye düşündüğüm rüyalar gördüm. Hatta çok ilginç test yapmadan bir gün önceki rüyamda elimde nescafe kavanozu kırılıyor, sigara paketlerini çöpe atıyorum, bira şişesini çarpıp kırıyorum.. Sabah test yaparken rüyamı düşündüm ve bu bir işaret olabilirmi test pozitif çıkarsa hepsinden vazgeçicem dedim kendi kendime konuşup güldüm:) 2 dk. Sonra hepsinden vazgeçmiştim. Ben günde 3-4 türk kahvesi 2-3 nescafe içen ve sigara içen birayı da seven bir insandım.. Bence o rüya bana birşeyler anlattı..
Bencede kesinlikle kötü alışkanlıklarımızı bırakalım diye Allah sinyal önceden sinyal yolluyor.. Ben test alıp yaptımı gördüm rüyamda bi uyandım direk eczaneye gittim alıp yaptım çıktı
Bende sigara içen biriydim Allah büyükk
Canı mbenim özelden msjını görünce çokk ksevindim yaaaa... Herşeyimiz seninle aynıydı bi cinsiyet farklıydı ya hayret bi bu tutmadı demiştim içimden.. Meğersemmm buda tutmuşşşşş.. Kızıma bi talip eksildi ama olsunnn
bizimkinin malı çok kıymetli olduğundan, hala öğrenemesekte cinsiyetini ufak ufak alışverişe başladım :) çok heyecan verici oluyor valla : ) zıbınlar, tulumlar, hastane çıkışları : )))
İstanbulda olup gidebilecek hamişler; Bostancı da Hello Baby avrupanın en büyük bebek mağazasını açmış. ben de gittim gördüm fethettim geldim :) ne ararsan var deli oldum, herşeyde gözüm kaldı :) mobilyasını bile beğendim ordan. Tavsiye edilir.
He ayrıca tepik hissetmeye başladım sanırsam. gözlerimi kapayıp 2 minik ayağın depiştiğini hayal ediyorum : )) bebikim sportmen olcan onu anladım da kız mı erkek mi olucan bir gösterseydin be kuzum :44:
Bencede kesinlikle kötü alışkanlıklarımızı bırakalım diye Allah sinyal önceden sinyal yolluyor.. Ben test alıp yaptımı gördüm rüyamda bi uyandım direk eczaneye gittim alıp yaptım çıktı
Bende sigara içen biriydim Allah büyükk
sonucun gayet güzel çıkmış hem de baya baya güzel. Benim sonucum 1/375 çıktı yani riskli bir durum canım. Ense kalınlığının normal çıkması ve annelik içgüdülerim herşeyin yolunda gideceğini söylüyor.
Bu arada sen edirneli misin ? Yoksa yaşadığın yer mi edirne. çünkü eğer edirneliysen emşeriyiz beyaa :d :d
bu sigara konusu benim çok canımı sıkıyor çünkü canım çok çekiyor. üniversiteden beri içiyordum bildiğin aktif içiciydim. geçen haftaya kadar canım da pek çekmiyordu. doktoruma sordum dedim biri içerken bir iki duman çeksem olur mu. abartmadan sadece 1 - 2 duman sadece dedi. napcam bilmiyorum canım fena istiyor hele de bi de kahve içiyorsam poffffff :18::18::18:
bu sigara konusu benim çok canımı sıkıyor çünkü canım çok çekiyor. üniversiteden beri içiyordum bildiğin aktif içiciydim. geçen haftaya kadar canım da pek çekmiyordu. doktoruma sordum dedim biri içerken bir iki duman çeksem olur mu. abartmadan sadece 1 - 2 duman sadece dedi. napcam bilmiyorum canım fena istiyor hele de bi de kahve içiyorsam poffffff :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?