- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.101
Gozun aydn canmm
Kızlar ben geldim hosgeldim şimdi beklenen haber doktorumu aldatip başka bir doktora gittiğim icin pişman değilim :) cinsiyetimizi öğrendik bir oğlum oluyor cok sevindim darısı sizin basınıza inşallah polianna duy beni durmak yok yola devam
Kızlar bugün doktora gittik veeee bir prenses geliyor. Göbek kıllarının uzama yönü,lahana testi,çin takvimi,yüzük testi ve erkek bebekle ilgili aşermeden tutunda vücutta oluşan değişikliklere kadar bütün tezleri çürütmüş bulunuyorum. Doktoruma bugün nub teor. Ve diğer bazı testleri sordum bi güzel azar yedim.nasıl oluyoda bunlara inanıyosunuz dedi. Bebeğimin cinsiyetini bacak arasında bişey göremedim diyerek kız olduğunu söyledi ancak bebeğim zaten hiç bacaklarını açmadı aradan bakmaya çalıştı :) allah'a çok şükür sağlıklı bir bebek. 145 gr. 17cm(burayı net hatırlamıyorum) o kısımda bir karışıklık oldu :) )
cinsiyeti için kesin mi alışveriş yapayım mı diye sordum ancak,bir hastasına 9 ay kız dediğini ve doğumda testisleri olan çift cinsiyetli bir bebek doğduğunu söyledi ve susturdu beni. Veeeeee günün flaş gelişmesi. 5 ağustos olan doğum tarihimi 20 ağustosa denk geleceğini söyledi. Ben sezaryen doğum yapıyorum neden o kadar beklicez dedim normal doğuracaksında o yüzden dedi
Anlayacağınız aklım karmakarışık ancak bebeğimi gördüğüm ve sağlıklı olduğunu öğrendiğim için çok mutluyum. 15+6 haftalığız ancak bebeğim 17 haftayı doldurmuş görünüyormuş. Ha bu arada birtek kan tazeleme testi kız gösterdi bende zaten o testi kime yaptıysam doğru çıktı. Eşitlik olması halinde de bebekler kız oluyor :)
Gözün aydın zerre cim. bende dr.uma çok ihanet ettim ama nafile ... Darısı başıma inşallah
Kızlar meraba. Sizlere bişi danışcam, başka topiklere girip sormak istemedim..
Ya benim doktorların sebebini bulamadığı bi akıntım var. Çok fazla. Bundan bi kaç ay evel kültür yaptırdım, smear testi yaptırdım bişey çıkmadı . Çok rahatsız oluyorum.
Bu soğan suyu diyolar, iyi geliyomuş bi fikri olan var mı ?
Ya benim doktorların sebebini bulamadığı bi akıntım var. Çok fazla. Bundan bi kaç ay evel kültür yaptırdım, smear testi yaptırdım bişey çıkmadı . Çok rahatsız oluyorum.
İbrahim Saraçoğlu -Vajinal Akıntı İçin Soğan Suyu
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kadınlardaki vaginal akıntıya karşı uygulanacak soğan suyu kürünü anlattı:Vajinal akıntıyı gidermek için soğan suyu kürü :1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için. Kürü 15 gün uygulayıp sonlandırın.Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.hamile kalmak için bu kürün üzerine kuru incir kürünü uygulamalısınız.
Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.
Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.
Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.
Kızlar ikili testimizin sonucu çıkmış
down sendromu riski 1/5600 yazıyor
cumartesi gününe doktorumdan randevu aldım
daha önce ikili testini yaptıranlarınız sonuçları nasıldı öğrenebilirmiyim...
hehehehe yaw benimki hiç yorum bile yapmıyor bunu çoktan haketti allah razı olsun darısı size olsun benim ucuncu siz daha ikincidesiniz :)
Ladycim; bildiğim kadarıyla soğan suyu kürü kistlerde falan iyi geliyor. Rahmi temizliyormuş. akıntına iyi gelir mi bilmem. Bende de akıntı vardı. Doktor fitil vermişti. bir hafta kadar kullanmıştım. geçmişti. Doktor muayene ettiyse ve testlerini yaptırdıysan sıkma canını derim. Soğan suyu kürünü de bence deneme. Özellikle pko hastaları için iyiymiş.
ben de bi sıralar araştırmıştım canım, bende de uzun süredir devam eden akıntı vardı. soğan suyunu yapmaya çok kararlıydım ama başka şeyler girdi araya. bana çok makul gelmişti, çok yerden araştırıp bakmıştım soğanın faydaları diye...
yani bence denemekte fayda var, ben birçok devanın bitkilerde vs.de olduğuna inanıyorum. faydası olmasa da zararı da olmaz...
Hoşbulduk bebeğimm.. Denesem mi acaba, soğandır neticede, zararı olmaz heralde diğmi :26:
canım hoşgeldin ve de geçmiş olsun. Gitme tabi başka topiklere ne işin varbenim bu konuda bilgim yok ama sana yardımcı olacak biri vardır mutlaka.
Acil şifalar diliyorum
sen bilirsin kuzum soğan sonuçta yan etki yapacak bişey değill ama ben denemedim hiç o yüzden net bişey söylemeyimm..
ladycim,
soğan kürünü her kadına 1-2 senede bir tavsiye ediyorlar. rahmin temizlenmesi aısından çok faydalıymış, ama yinede bir uzmana danışarak yapmanda fayda var, ahmet marankinin kürü sanırım bu,
bizim bu normal yemekelrde kullandığımız dışı koyu renk içi beyazımsı pembemsei olan normal soğanla yapılıyor,
her seferinde taze kaynatılan soğan suyu belirli aralıklarla içiliyor, 3 gün ara veriliyor gibi bir tarifi vardı onun,
bunun dışında birde incir kürü var, bu da suna dumankayanın olsa gerek,
benim bir arkadaşım bu konularla çok ilgileniyordu, bir ona sorayım ben istersen faydasını görmüş mü?
canım benim ilk bebeğim, olacak allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?