2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne gzl nerdeyse çoğumuz cinsiyetleri öğrendik kızlar çok değil birkaç ay sonra hergün bi haber belkide ikişer doğum haberleri gelecek allahım hepimize o günleri göstersin

Gözün aydın zerre cim. bende dr.uma çok ihanet ettim ama nafile ... Darısı başıma inşallah

gözün aydın

İbrahim Saraçoğlu -Vajinal Akıntı İçin Soğan Suyu

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kadınlardaki vaginal akıntıya karşı uygulanacak soğan suyu kürünü anlattı:Vajinal akıntıyı gidermek için soğan suyu kürü :1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için. Kürü 15 gün uygulayıp sonlandırın.Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.hamile kalmak için bu kürün üzerine kuru incir kürünü uygulamalısınız.
Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

Ladycim; bildiğim kadarıyla soğan suyu kürü kistlerde falan iyi geliyor. Rahmi temizliyormuş. akıntına iyi gelir mi bilmem. Bende de akıntı vardı. Doktor fitil vermişti. bir hafta kadar kullanmıştım. geçmişti. Doktor muayene ettiyse ve testlerini yaptırdıysan sıkma canını derim. Soğan suyu kürünü de bence deneme. Özellikle pko hastaları için iyiymiş.

ben de bi sıralar araştırmıştım canım, bende de uzun süredir devam eden akıntı vardı. soğan suyunu yapmaya çok kararlıydım ama başka şeyler girdi araya. bana çok makul gelmişti, çok yerden araştırıp bakmıştım soğanın faydaları diye...

yani bence denemekte fayda var, ben birçok devanın bitkilerde vs.de olduğuna inanıyorum. faydası olmasa da zararı da olmaz...

Hoşbulduk bebeğimm.. Denesem mi acaba, soğandır neticede, zararı olmaz heralde diğmi :26:

benim sigara kullan. göre 7100de 1 di genel sıralama ise 10000-1
ama doktorum bunlar çok genel yorumlar dedi bugün 3lü test için kan verecektim istemedim. bir özrüde olsa o benim bebeğim.

canım hoşgeldin ve de geçmiş olsun. Gitme tabi başka topiklere ne işin var benim bu konuda bilgim yok ama sana yardımcı olacak biri vardır mutlaka.
Acil şifalar diliyorum

Canını sıkma da helencim, çok aşırı ya bildiğin gibi değil, ben de çok antibiyotik fitil kullandım. Beni gün içinde acaip rahatsız ediyo. Akşama kadar 6-7 tane günlük ped değiştirmek zorunda kalıyorum. Bazı yerlerde kistlere karşı diyo bazı yerlerde akıntıya da iyi geliyo diyo, ben de şaşırdım napıcağımı. fff :44:

öyle mi diyosun, hazır hamile de değilken , ben de bi deneme taraftarıyım aslında

ladycim,
soğan kürünü her kadına 1-2 senede bir tavsiye ediyorlar. rahmin temizlenmesi aısından çok faydalıymış, ama yinede bir uzmana danışarak yapmanda fayda var, ahmet marankinin kürü sanırım bu,
bizim bu normal yemekelrde kullandığımız dışı koyu renk içi beyazımsı pembemsei olan normal soğanla yapılıyor,
her seferinde taze kaynatılan soğan suyu belirli aralıklarla içiliyor, 3 gün ara veriliyor gibi bir tarifi vardı onun,
bunun dışında birde incir kürü var, bu da suna dumankayanın olsa gerek,
benim bir arkadaşım bu konularla çok ilgileniyordu, bir ona sorayım ben istersen faydasını görmüş mü?

canım hoşgeldin ve de geçmiş olsun. Gitme tabi başka topiklere ne işin var benim bu konuda bilgim yok ama sana yardımcı olacak biri vardır mutlaka.
Acil şifalar diliyorum

Hoşbuldum ve teşekkür ediyorum benim güzel annem :)))

sen bilirsin kuzum soğan sonuçta yan etki yapacak bişey değill ama ben denemedim hiç o yüzden net bişey söylemeyimm..

Ben bi deniyim dur sen, battı balık yan gider :104: hehe :))

İbrahım Saraçoğlunun kürü heralde luboyfcum. Tarifini, kaç gün uygulandığını ben de tam olarak bilmiyorum da kırmızı soğan olmadığın şu normal dışı açık kahverengi soğan olduğunu biliyorum sadece. kesin kullanmaya karar verirsem onu iyice araştırrım. Sor sor arkadaşına bana haber verirsin hemencik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…