- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.121
Kızlar ankete katılın lütfen , bebişlerimizin oranını görelim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/anket...-annelerinin-bebeklerinin-cinsiyetleri-2.html
Bu arada isetberry nin olmayışı kafamı karıştırdı. İnşallah iyidir
oooooooo daha çok çalışmak lazım bir iki uc cocuk çok guzel bır nimet
babasının haberi var mı cinsiyetten
Beyazcekirgeeeee sen bizim annemizsin:))) hayirli olsun
Bakalım canım kısmet artık, daha yeni evliyim, yılımız doldurmadan bebiş yaptıkkaza değil ama süpriz oldu
Biz öğrenir öğrenmez kızımla gidip pembe bi patik aldık hediye paketi yaptık kızım babasına babx sana bi hediye aldım dedi Dr a gittiğimizde bilmiyordu paketi açınca gözleri parlıyordu kocacımın oda kız istiodu gzl sürpriz oldubabasının haberi var mı cinsiyetten
Bu arada isetberry nin olmayışı kafamı karıştırdı. İnşallah iyidir
var canım söyledim ama istediğim coşku yok yani ne bileyim sanki 13 senedir erkek bebek bekleyen o değilde benim üç ayda kaç doktor değiştirdim :) neyse alışır zamanla herhalde oda benim gibi inanası gelmiyor.
Kızlar ikili testimizin sonucu çıkmış
down sendromu riski 1/5600 yazıyor
cumartesi gününe doktorumdan randevu aldım
daha önce ikili testini yaptıranlarınız sonuçları nasıldı öğrenebilirmiyim...
şoktadır belkiii kız
Çok ilginç yaa peki hamile kaldıgınıda rüyanda gördün mü ? Ben görmüştüm :)
Bende rüyamda ablamın oğlunu gördüm seviyordum onu bir yandan da kendi bebişimi annem tutuyor ona doğru yöneliyorum kucagıma almak için mavi tulum giymiş erkek bir bebekk..
Pek etkisinde kalmamak lazım terste çıkabilir sana oldugu gibi bakalım..Doktorum erkek dedi lakin değiştiğini çok okudum forumda bellide olmazz sağlıklı olsunda hiç önemli deil.
Off günler geçmio bebişimi görmeye son 2 gün
bu arada benim takvimde bebeğin boyu az söylüyor doktor bana 14 cm dedi acaba uzun boylumu olucak sizinkilerin boyu kaç
Kaçıncı hsftadasın tlfdan göremiyorum
Helal olsun canım ne demek, zevkle yapıyorum.
Farkettiniz mi bilmiyorum ama ben topiği devraldım
Artık Topik Anneniz Benim
Şimdi anket yapmayı planlıyorum, herkes ordan işaretlesin yüzdeleri daha rahat görürüz.
Bu liste devam edecek tabi....
Ama henüz nasıl yapılacağını bilmiyorum, öğreneceğim ve ilk fırsatta yapacağım.
Bu arada topiğin yeni sahibi olarak desteklerinizi, yardımlarınızı bekliyorum hepinizin,
dilek ve şikayetlerinizi de özelden yazabilirsiniz
Cnm ben ablamn oglu olucani ve bebegini gormustm ruyamdakine cok benzeyen bi bebek dogdu...kizm olucagini gordum ve esimne cok benziyodu kizim..oglum olucagni soyleynce doktor yanildm bu sefr demstmama yanilmamism.allah hepimzn gonlune gore versn saglikli olsunlr oncelikle bebislermz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?