2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sonucun gayet güzel çıkmış hem de baya baya güzel. Benim sonucum 1/375 çıktı yani riskli bir durum canım. Ense kalınlığının normal çıkması ve annelik içgüdülerim herşeyin yolunda gideceğini söylüyor.

Bu arada sen Edirneli misin ? Yoksa yaşadığın yer mi Edirne. Çünkü eğer edirneliysen emşeriyiz beyaa

Hamile olarak hiç görmedim kendimi ama test yapmadan bir iki gün önceki rüyalarımın ertesinde hamile olabilirmiyim diye düşündüğüm rüyalar gördüm. Hatta çok ilginç test yapmadan bir gün önceki rüyamda elimde nescafe kavanozu kırılıyor, sigara paketlerini çöpe atıyorum, bira şişesini çarpıp kırıyorum.. Sabah test yaparken rüyamı düşündüm ve bu bir işaret olabilirmi test pozitif çıkarsa hepsinden vazgeçicem dedim kendi kendime konuşup güldüm:) 2 dk. Sonra hepsinden vazgeçmiştim. Ben günde 3-4 türk kahvesi 2-3 nescafe içen ve sigara içen birayı da seven bir insandım.. Bence o rüya bana birşeyler anlattı..

Emeğine sağlık çekirge hatun :) topik anneliğini kutlarım en çok da sana yakışırdı :) isabet oldu :)

Amin canım tabiki de benim de temennim önce sağlıklı hayırlı olması.. Ama işte insanın gönlünde yatan birşeyler oluyor ben çok olgun düşünemedim bu konuda sanırım
Rüyalarıma her zaman çok güvenmiştim bu sefer yanıldım . Senin cinsiyetin değiştiğini öğrenince bir an acaba? Diye düşündüm ama benim 16. Haftada belli oldu canım bu saatten sonra değişmez. Senin çok erken yapılmış ilk tahminn o yüzden değişmiştir ve netletmiştir.
Allah herkesin gönlüne göre versin.. Sağlıklı hayırlı bol şanslı çocuklarımız olur inşallah.. Sevsin ve sevilsinler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…