2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

rabbim herşeyin hayırlısını versin
ya ben edirneli değilim 3,5 senedir edirnedeyiz daha önce çanakkaledeydik (eşim memur da :)
böyle şehir şehir geziyoruz işte :)

Şuan biz de çanakkaledeyiz canım tesadüfe bak. Daha önce Bartındaydık eşimin zorunlu görev yeri orasıydı şimdi çanakkaledeyiz :))

sigarayı hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım canım zaten. tek sorunum bugünlerde canım çok çekiyor. ne yapsam da kafamdan atsam diye hey heyleniyorum işte

Bn 15 senedir sigara tiryakisiyim ama Allah yardım ediyor hamileyken tiksiniorum ama sonrasında başlıyorum bu bu sefer doğum yaptıktan sonra elime bile almıyıcam yeminliyim sizde sakın bi tane içiyim bişey olmaz demeyin sonu gelmiyor tuzak gibi yakalandınmı kaçışı yok

off off alışverişe ben nereden başlayacağımı hiçmi hiç bilmiyorum büyükleri şaun alamayız da neerden başlıcam bılmıyorum ..daha bebek şekerlerimide kendım yapmayı planlıyorum eminönüne gitmem lazım bi ara keçe meçe ..o değilde üst baş ne alaalım kızlar herkez tulum al dıo bol bol uzun kolmu kısamı ne alcam hiç bir bilgim yok bu konularda valaa cahillik,tecrubesızlık bu olsa gerek biz dogumyaptıgımızda yaz olucak 2 ay kısa kolluları ona gore almak lazım sonra kışş en fazlaa kış geçiricezele gelene kadar bebişlerimiz allah ızın verırse kışlık fazla almak daha iyi sanırım hemen buyuyorlarmıs ztn :44: valla ıyce karıştımm:)

Herkese merhaba kızlar, dun aksamdan berı sağ kulağımda uğultu vardı.17 haftalık oldum sabah işe gitmek için saat çaldı kendimi yatakten doğrultmak isterken başım feci döndü ve dizlerimin üstüne düştüm. Allahtan esim hemen tuttu ve göbeğimi herhengi bir yere çapmadım ama çoook korktum((sonra birkac saat yatakta kendime gelmeye calistiktan sonra doktora gittimdoktorum hemen bebeğime baktı ve maşallah bişey olmadığını söyledi. Tansiyonum da normal çıktı iç kulakla ilgili vertigo ya da başka bişi olabilirmiş.kb doktoruna muayene oldum o da işitme testi istedi ama o ancak yarın yapılabilecek.bir sene once kadar ani isitme kaybi rahatsizligi geclrmistim ama tedaviyke cok sukur iyilesmistim simdi gercekten cok korkuyorum yine ilac vs kullanmak zorunda kalacagim diye. Bugun ise de gidemedim yarin da gidemeyecegim muhtemelen zaten bugun butun gunum hastanede gecti.aranızda benim gini aniden çok şiddetli baş dönmesi veya yaşayan veya vertigo teşhisi konan var mı kızlar..yarına kadar beklemek korkutuyor beniçok endişeliyimm

Ayy canım randevu günümüz ve saatimiz bile aynıymış seninle.. İnşallah ikimiz de ve diğer anneler de tabi güzel haberler alırlar hep yavrularından.
yaz bana olur mu cok merak ederim
bende yazıcam

süperr ikimizde aynı anda aynı heycanı yaşıyacağızz tmm cnm yazacagım gelır gelmezz mrk etmee hangi hastaneye gideceksin hngi şehirdesin sen?

Yaz bebeklerinde olsalar kısa kollu giydirmesin yeni doğan bebek üşür Cnm Dr söylemişti uzun kollu fakat ince tulumlar alın sonra pişman olmayın aldıklarınız ziyan olur onlar anne sıcaklığınız alışmış okuyorlarmış o yüzden kısa kollu ile üşür bebişin ama pişirmede dikkat edin sıcaklarda bol bol bebe yağı be banyo yaptırınki pişmesinler

Yani bende inatla içmiyorum ama nasıl cnm istiyor bebişime kıyamam nas kıyımkiii..Bnmde doktorum gunde 3 tane içebilirsin kendini kasarsan bebek daha kötü olur diyo günde paket içen var 3 taneden birşey olmaz diyor ama ben kıyamıyorum

Cnm ya bende 2 haftalık flndım sanırsam şarap içmiştim tek tesellim ilk aylarda bebişlerin pek etkilenmemesi inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucagımıza alırızzz...

Bende tamamen inattayım çok zor benim hiç birşeyden tiksintim olmadı sanki hamile değilim kusmadım bile anneme çekmişimm.Doktorum izin veriyor günde 3 taneye ilginçç ama ben vicdan azabı cektiğim için yapamıyorum..Bnm doktorum ileri görüşlü bir tip sanırım biraz rahat biri sizinkiler ne diyorrr??

bebek şekeri dedin de geçen pazar hava çok güzeldi eminönüne gittik. şeker mağazasında bu pembe / mavi biberonlar var ya, kurdeleli boncuklu süslü püslü şeyler : )) 12 tanesi 6 tl satılıyordu. içine de çikolatalı bademli şeker koydun mu mis gibi olur :) aklıma not ettim cinsiyeti belli olunca gidip alcam uygun rengini

Keşke bende tiksinsem yaaa imreniyorum sigaradan tiksinenlere çünkü tiksinmeden içmemek çok zorr tek tesellim bebişim ona bunu yapamam...İnşallah bırakırsın cnmm..

benim doktorum öyle 3 tane falan demedi ama biri içerken çok canın çekiyorsa al sen de çek bir iki duman dedi. gerçi ben de kıyamam inat ediyorum içmemek için.

şuan biz de çanakkaledeyiz canım tesadüfe bak. Daha önce bartındaydık eşimin zorunlu görev yeri orasıydı şimdi çanakkaledeyiz :))

hadi yaa :))
çanakkale gelin gittiğim şehir o yüzden bende yeri apayrıdır
çok seviyorum ve özlüyorum çanakkaley'i ve komşularımı
gerçi keşanda da her açıdan rahatız ama çanakkale bambaşkaydı....

benim doktorum öyle 3 tane falan demedi ama biri içerken çok canın çekiyorsa al sen de çek bir iki duman dedi. gerçi ben de kıyamam inat ediyorum içmemek için.

Evet cnm çünkü bebeğide kasıyormuşuz çok isteyince ben kokusunu duydugum ortamdan kaçıyorum...Bnm doktorum iç 3 taneyi geçme bişi olmaz diyor herseferinde rahat..
Bide bir kadınla karşılaştım kadın normal içiyomuş insanlar fazla rahat sanırımmm...İnşallah içmicezzzz bebişlerimiz çok önemliii herşeyden çokkk

SAKIN HA!
Doktorunun bağımlılıklar konusunda bilgisi yok sanırım, bir duman, bir yudum, bunlar hep bağımlıların kendilerini kandırma yöntemleridir. O maddenin vücuda tekrar girebilmek için beynin kendi kendini kandırmasıdır. 1 tane içeym bir daha içmem. Ben istediğimde bırakabilirim ki. 1 yudum, bu son. Sadece 1 nefes.
Daima bunların devamı gelir.
Nerden mi biliyorum?
İstanbul'da özel bir hastenenin sigara bırakma biriminde 2 yıl kadar terapist olarak görev yaptım da ordan...

Sabret canım. Bol su iç. Bol yürüyüş, bol duş. Ama en çok su. Sigaranı düşündükçe fırt çeker gibi 1 yudum su çek. Zamanla beyin bu iki otomatik hareketin yerlerini değiştirip "ben komut versem bile gelmiyor, komut iptal" emrini verecek.

Kimler kimler bıraktı, hele ki sen, bebişin de var, kesin bırakırsın. Hem de öyle emzirme bitene kadar falan değil, ömür boyu kurtulacaksın. Özgür olacaksın. Şu anda zorlanıyorsun biliyorum. Sabret geçecek.

Benim bi tanidigim vertigoydu. Hergun surekli rahatsizlik vermiyodu ona. Ornegin senede bir defa- iki defa vertigodan dolayi tansiyonu falan yukseliyodu, bikac gun dinlenince geliyodu kendine. Daha cok ucak yolculuklarindan sonra ve kafasi cok yoruldugunda yasardi bunu. İnsallah onemli bisey cikmaz arkadasm, sen icini ferah tutmaya calis

Geçmiş olsun, benim de kayınbiraderim vertigodan muzdarip. İlk yıl baya zorlandı, şimdi atakları epeyce azaldı. Artık nadiren oluyor. Kontrollerin ihmal etme. Biraz yorucu bir hastalık, allah sabır ve kolaylık versin. İstanbul'daysan Çapa'ymış bunun asıl tedavi merkezi. Aklında olsun. Geçmiş olsun.

kızlar kedicik haklı 1 sene oldu bırakalı hala rüyalarımda yani bu duygu geçmez öle bir çekiyim 3 tane içiyim demeyeceksiniz ben 6 sene içtim çok özledim çok canım çekiyor ama içmiyorum çünkü bir kere çeksem içime bitmiştir çünkü ben çok seviyordum içmeyi uzak durun artık annesiniz bebişinizi zehirlemeyin ona kötü örnek olmayın

Pembe ruyacım çok teşekkür ederim içime biraz su serpildi.doktor şimdililk öntanı olarak vertigo olabilir dedi yarın işitme testinden sonra bakacak heralde.eskiden de kulakla ilgili rahatsızlığım olduğu içim çok endişeliym. İşe de gidememek ayrı bir stres oldu şimdi benim için..ne kadar zamanda nasil tekrar iyi olucam bilemiyorum. Bebegime de bisey olur etkilenir diye cok korkuyorum. Esim de calistigi icin aksamlari gec geliyor ben de annemlerdeyim sun tek basima eve gitmeye cesaret edemedimm(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…