2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım o sancı banada oluyor.sanki böyle karın kaslarım bile ağrıypormuş gibi.birde çok afedersin o şişi vsanki aşağıdan saplıyorlar bana ama vücut alışmaya çalışıyor ona yoralım.iyi düşünelim ki herşey iyi olsun allahın izniyle

yok hayatım yerleşmedeki gibi deil onuda yasadım keseyi falanda gordum ole bıse deıl yanı o adet sancısı gıbıydı ama bu daha farklı panik oldum ya :26: gecen bazayı kaldırdım salak gibi ondanmıdır ya o kdrda zorlanmadım ama kaldırırken :18:

hımss o zaman senin biraz dinlenmen lazım peki doktoruna sordun mu o ne diyor bu konuda? bence senin vucudunun bebişe verdiği tepki gibi geliyor bana...kıs yoksa bebişin gereğinden fazla mı acele hareket ediyor benim bi tanıdıkta öyle olmuştu 9 haftalıktı galiba yanlış olmasın şekerli birşey yediği an çocuk hareket ediyordu tabi bunu anne değil doktor farketti...ama kendisi de ne zaman şekerli birşey yesem biraz sancım oluyor derdi...

amin inşallah güzelim...sen niye progestan kullanıyorsun lekelenmen mi var seninde? bana ilaç vermedi doktor sadece bir kereye mahsus iğne verdi ama acıttı yaa ben çok korkarım iğneden kan bile zor aldırıyorum...bazen nasıl doğuracam diye düşünüyorum....ben hep yemek istiyorum aksine değil kokunun rahatsız etmesi iştahımı kabartıyor:)

inşallah oyle bişeydir canım ya daha doktra gorunmedım bu konuda dunden beri basladı zaten yarına kdr da devam ederse giderim direk dr.a :26:

canım lütfen dikkat et kendine.bizler eski zaman insanları gibi değiliz onlar maş.tarlalarda doğum yaparlarmış birşey hissetmeden.ama şimdi zamanda beslenmede hava da değişti.bizlein gebeliği onlara göre biraz daha zor geçiyor.özellikle şu 12 hafta lütfen dikkat et kendine bırak alsın işler bazayı gelincw eşinn kaldırsın biraz işler beklese hiç bişley olmaz şuan öneli olan enni ve bebişinini sağlığı

yok canım şuan yok kanamam hamd olsun.benim dr.um verdi bu ilacın gebeliğe kanıtlanmış bir zararı yok.önelem amaçlı iç. bence mecbur değilsin ama içsen daha iyi olur dedi.Allah korusun yarın öbürgün düşük tehlikesi yaşarsın keşke verseydik demektense kullanmanda yarar olduğunuu düşünüyorum dedi.bizde dr.u muzu dinledik başladık

dogru soluosun tatlım bı an bosluguma geldi işte hala alısamadım hamıle oldugum gercegıne hic beklemıodum cunku smdı arada unutuorum bebişimin oldugunu

inşallah oyle bişeydir canım ya daha doktra gorunmedım bu konuda dunden beri basladı zaten yarına kdr da devam ederse giderim direk dr.a :26:

ay inşallah öyle birşeydir canım.....ihmal etme ama fazla vesvese de yapma ben doktoru gerekmedikçe aramıyorum sancım var desem yat dicek :)

benımde bıcak saplanması gıbı agrılarım oluyor 1 haftadır cok kotuydu oylece kalıyorum agrıdan kıpırdıyamıyordum.hatta uc gun once lekelenmem oldu hep yattım.sankı bıraz azalmaya basladı.ben beslenmeme hıc dıkkat etmıyordum bır kac gundur kahvaltı yapıyorum ac gezmıyorum ve sankı agrılar azalmaya basladı.bulantısı olmayan arkadaslar nasıl beslenıyorsunuz?

aslında mantıklı benimkisi folik asit hariç birşey vermedi bakalım değiştiriyorum doktorumu zaten acaba bu ne diyecek....aman olmasında kanaman felan Allah kimseye de yaşatmasın....

güzelim benim hiç bulantım yok ama ben bunun beslenmeyle değil de yapıyla alakalı olduğunu düşünüyorum ama yine de yazayım ne yediklerimi...

sabah: aç karnına bir çay kaşığı bal ve dut pekmezi,peynir,haşlanmış yumurta,zeytin ve domates meyve suyu eşliğinde

öğlen: okulda oluyorum bu yüzden tost yiyorum ,ama her teneffüs aralarında fındık ezmesi yiyorum...ara öğün olarak ta mandalina felan...

akşam: ne yemek varsa yoğurt eşliğinde ama mutlaka haftada 3 gün balık yerim buğulama olarak...bol bol da et yerim....

geç saatte: çok acıkırsam mandalina,ballı süt....

dogru soluosun tatlım bı an bosluguma geldi işte hala alısamadım hamıle oldugum gercegıne hic beklemıodum cunku smdı arada unutuorum bebişimin oldugunu

canım ben hamile olabileceğimi öğrendiğim gün hastaneye yatıp ameliyat olacaktım.ben hiçten beklemiyordum

Son düzenleme:
canım ben hamile olabileceğimi öğrendiğim gün hastaneye yatıp ameliyat olacaktım.ben hiçten beklemiyordum
cok sasırdım allahın ısını goruomusun hadı ogrenmesen nolcaktı :18: o heycanla bıle bısey olabılırdı bebegine insallah hepmıze nasıl olur kucagmıza almak

yalnız değilim demekki bende mide bulantısından ölüyorum dr sordum bu iyi bişey dedi bizde iyi dedik :)

Sen kaç haftaliksin canım ,doktorum bana Zofran isimli bir bulanti ilacı verdi kendini kotu hissettiğinde günde iki tane icebilirsin dedi ama ben hep kötüyüm hiç geçmiyor ki. Düzenli kullanmak istemediğimden bir gün arayla bir tane iciyorum bir süre rahatlatıyor.

kızlar dün ben dr gittim 8+1 dedi dr vee iki kese gördüğünü keselerin aynı büyüklükte fakat bir tanesinden kalp atımı olduğunu diğerinin gelişmediğini söyledi garip 3. usg de çıktı daha öncekilerde 2 kese demedi hiç bir doktor ben samsunda yaşıyorum medicalparka gitmiştim çünkü nörolog doktorum orada ayrıca ben epilepsi hastasıyımm şu antiepilitik ilaç kullanmıyorum çünkü doktorum 1,5 yıl önce ilacı kesmişti off yaaaa karmaşık bir durum daha önce doğumevine gitmiştim
kafam o kadar karışık ki ikizmi doğuracağım acaba doğurabilecekmiyim yokse 9 ay(7 haftalık kalbi durmuştu kürtaj oldum) önceki gibi kalbimi duracak bana az moralll lütfen ((

kızlar bugün doktora gittim kese görünmedi çok kötüyümmmm dün değerim 1046 çıkmıştı dr dış gebelik olabilir dedi çok korkuyorum bana dua edin.....

İnşallah canım, seninle günlerimiz aynı, doktordan gelince mutlu haberlerini yaz.

Biz geldik kalbimiz atiyordu gördük ama duyamadik asagidanda bakmadı doktorumuz, biraz geç döllenme olmus dedi 6,5 haftalik dedi karından ultrasona gore . Böle oluncaya biraz tedirgin oldum ama sorun yok dedi . Benim bı bebegim Ağustos'ta karnımda ölmüştü. Kurtajdan sonra adetim 35 güne çıkmıştı . Muhtemelen ondandir dedi ama ins. Sorun olmaz. Seninde guzel haberlerin bekliyorum canim

kızlar bugün doktora gittim kese görünmedi çok kötüyümmmm dün değerim 1046 çıkmıştı dr dış gebelik olabilir dedi çok korkuyorum bana dua edin.....

üzmeyin kendinizi ben hepimiz için dua ediyorum inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız

CANIM pozitif düşün pozitif olsun kötü olasılıkları aklına geldigi an kov . Bence ne düşünürsek o basımıza geliyor. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Her hamilelik birbirinden farklıdır. Gecmisi boşver geleceğe bak. İcindeki Minik kalbin annesinin moraline ihtiyacı var artık hersey onlar icin . Annesi gülsün ki o da orda büyüyüp kocaman olsun.

Gözün aydin canım, bende geçtiğimiz Perşembe gitmiştim, gördüm ve duydum bende kalbini, benimkide 6+4 cikmsti yani bu gün 6+6 yine aynılar:) çok bir fark yok dedi bana doktor oda henüz çok küçük olduklarından ölçüm tam tutmayabilir ilerleyen haftalarda daha sağlıklı ölçümler alacağız dedi. Yani sorun olduğunu sanmıyorum bende sende tedirgin olma.

Saol CANIM icime su serptin. Bebisimle ben senle bebisini öpüyoruzz kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…