- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.201
senin ne kadarlık canm bebişin? benimde daha bişeyim yok sadece kasık ağrılarım var
benim geç döllenme tatlım 8 haftalık olmamız gerekirdi 5 haftalığız daha ağrılarım da oluyo dün karnım ağrıdı bazen belimin yan kısmı ağrıyor bazen kasıklarım ama bulantım filan yok ondan merak ettim
kızlaar taze hamişlerrr nasılsınız nasıl geçiyor hafta sonunuz??? bebişlere ciciler alan var mı aranızda?? neler aldınız??
hafta sonu olduğunun bile farkında değilim mide bulantisindan basımı kaldıramıyorum. Cicilere gelince cinsiyeti belli olsun ondan sonra alicam henüz hiç bir şey almadım.
senin geç döllenme oldugunu nereden anlıyosunuz canım? sen kanda öğrenmişmiydin gebeliğini? değerlerin nasıldı?
Hmm tamam o halde. Özelden de yazabilirsin.
şöyle ki adetim 5 gün geçtiğinde kan testim negatifti adetim 10 gün geçtiğinde ise düşük bi değerle pozitifti çok şükür değerim arttı zaten geç döllenme olduğu kesedende anlaşılıyor normalde sat 1 kasım 8 haftalık olması gerekiyor 5 haftalık çıktık canım
benim geç döllenme tatlım 8 haftalık olmamız gerekirdi 5 haftalığız daha ağrılarım da oluyo dün karnım ağrıdı bazen belimin yan kısmı ağrıyor bazen kasıklarım ama bulantım filan yok ondan merak ettim
laurana merhaba akşam sıkıntın olduğundan falan bahsetmişsin sanırım.nasıl oldun şimdi
kızlar bnm kasıklarıma sık sık agrılar girmye basladı acep nedendir :26:
Kızlar bu arada bulantı ben de hat safhada...
Ama progestandan kaynaklı oldugunu dusunuyorum cunku ılacı aldıktan 1 saat sonra hem bas donmesı hem de bulantı baslıyor. Yağlı, soğanlı, salcalı yemeklerı dusununce bıle ıcım kalkıyor. Bız gurbetteyız kımsemız yok burda Rabbım herhalde ondan yemek yaparken bana bır guc verıyor yapıyorum esıme ama sonrasında mumkun degıl yıyemıyorum, esımın tabagına bıle bakamıyorum... bu yuzden galetalarla zeytın peynır gıbı aperatıf seylerle karnımı doyuruyorum... salı gunu doktorum ne dıyecek o onemlı ılaca devam derse ben mecbur cekecegım bu bulantıları...
kızlar bnm kasıklarıma sık sık agrılar girmye basladı acep nedendir :26:
canım benim sağol ayy şuan halimi hatrımı sordun yaa ne bilim insan ilgi bekliyormuş çocuk gibi demekki...lekelerim baya bir azaldı çok açık renkli devam ediyor....bazen de beyaz akıntı şeklinde geliyor inşallah iyi olacak diyorum....ara ara sancı giriyor 38 haftalık olsaydım kesin doğuracam derdim:) ayy o günleri de görürüz inşallah:) çok sağol sorduğun için....
ee senin nasıl gidiyor bir problem yok inş. mide bulantıların var mı??
ben dün progestan iğnesi vuruldum baş dönmesi yaptı ama açlıktan olduğunu düşünmüştüm demekki iğnedenmiş...ama mide bulantım yok aksine 2 saatte bir yemek yiyesim var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?