2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

senin ne kadarlık canm bebişin? benimde daha bişeyim yok sadece kasık ağrılarım var

benim geç döllenme tatlım 8 haftalık olmamız gerekirdi 5 haftalığız daha ağrılarım da oluyo dün karnım ağrıdı bazen belimin yan kısmı ağrıyor bazen kasıklarım ama bulantım filan yok ondan merak ettim

senin geç döllenme oldugunu nereden anlıyosunuz canım? sen kanda öğrenmişmiydin gebeliğini? değerlerin nasıldı?

kızlaar taze hamişlerrr nasılsınız nasıl geçiyor hafta sonunuz??? bebişlere ciciler alan var mı aranızda?? neler aldınız??

Hafta sonu olduğunun bile farkında değilim mide bulantisindan basımı kaldıramıyorum. Cicilere gelince cinsiyeti belli olsun ondan sonra alicam henüz hiç bir şey almadım.

senin geç döllenme oldugunu nereden anlıyosunuz canım? sen kanda öğrenmişmiydin gebeliğini? değerlerin nasıldı?

şöyle ki adetim 5 gün geçtiğinde kan testim negatifti adetim 10 gün geçtiğinde ise düşük bi değerle pozitifti çok şükür değerim arttı zaten geç döllenme olduğu kesedende anlaşılıyor normalde sat 1 kasım 8 haftalık olması gerekiyor 5 haftalık çıktık canım

olsun canmm seninde tedavi ile mi oldu bebişin?? hemen hemen doğumumuz aynı olcak ne güzel :) ben daha keseyi görmeye gitmedim haftaya belli olcak inş vardır

canım benimde şuan öylşe aşırı bir mide bulantım yok.inş.da olmaz.sadece kokulara karşı biraz daha duyarlıyım içimi kötü yapıyor ama öğürtü yada bulantı yok

laurana merhaba akşam sıkıntın olduğundan falan bahsetmişsin sanırım.nasıl oldun şimdi

canım benim sağol ayy şuan halimi hatrımı sordun yaa ne bilim insan ilgi bekliyormuş çocuk gibi demekki...lekelerim baya bir azaldı çok açık renkli devam ediyor....bazen de beyaz akıntı şeklinde geliyor inşallah iyi olacak diyorum....ara ara sancı giriyor 38 haftalık olsaydım kesin doğuracam derdim:) ayy o günleri de görürüz inşallah:) çok sağol sorduğun için....

ee senin nasıl gidiyor bir problem yok inş. mide bulantıların var mı??

mızmız merhaba canım...
evet senınkı de gec dollenme doktorun sana bılgı vermedı mı bu konuda?
Sata gore senın suan 8+3 olman gerekıyor demek kı sen de gec yumurtlamısın, benım de 13 ekım benım de suan 10. haftalarda falan olmam lazımdı...
yanı en azından ben gec dollenmeyı bu sekılde bılıyorum canım

Kızlar bu arada bulantı ben de hat safhada...
Ama progestandan kaynaklı oldugunu dusunuyorum cunku ılacı aldıktan 1 saat sonra hem bas donmesı hem de bulantı baslıyor. Yağlı, soğanlı, salcalı yemeklerı dusununce bıle ıcım kalkıyor. Bız gurbetteyız kımsemız yok burda Rabbım herhalde ondan yemek yaparken bana bır guc verıyor yapıyorum esıme ama sonrasında mumkun degıl yıyemıyorum, esımın tabagına bıle bakamıyorum... bu yuzden galetalarla zeytın peynır gıbı aperatıf seylerle karnımı doyuruyorum... salı gunu doktorum ne dıyecek o onemlı ılaca devam derse ben mecbur cekecegım bu bulantıları...

ben dün progestan iğnesi vuruldum baş dönmesi yaptı ama açlıktan olduğunu düşünmüştüm demekki iğnedenmiş...ama mide bulantım yok aksine 2 saatte bir yemek yiyesim var:)

kızlar bnm kasıklarıma sık sık agrılar girmye basladı acep nedendir :26:

dilancım her hamile farklıdır ve sancıların çok normal eğer sancıları lekeler izliyorsa hemen doktoruna git ama sadece sancın varsa yerleşme sancıları da olabilir ya da daha yeni döllenme olduysa adet sancılarına benzer sancılar olabilir....çok mecbur olmadıkça ağrı kesici alma....

8 haftalık canım ama o basta yerlesme sancıları gıbı deil daha değişik ya anlatamıorum şimdi ama gaz sancısı olurya keskin bi agrı saplanır o sekılde rahmn ıcne dogru bi sancı saplanıo sanki şiş saplıyolar :26:

o günleride göreceğiz allahın izniyle canım.melam kucağımıza aldığımız günleride gösterecek inş.sen yine dikkat et kendine yorma dinlen elinden geldiği kadar.

benim ara ara başdönmem oluyor ama çok aşırı rahatsız edici değil.bende progestan kullanıyprum ona yoruyorum.öyle ok aşırı mide bulantım falanda yok sadce kokulara karşı biraz daha hassasiyet var

ben dün progestan iğnesi vuruldum baş dönmesi yaptı ama açlıktan olduğunu düşünmüştüm demekki iğnedenmiş...ama mide bulantım yok aksine 2 saatte bir yemek yiyesim var:)

iğnesı daha etkılı tabı kanama durumlarında... Bence de ıgneden olabılır, ben ne zaman ılacı alıyorum bı saat sonra leyla gıbı oluyorum, korkumdan esım yokken dısarı falan cıkmıyorum hıc cunku mutlaka hergun bas donmem oluyor, bazen mutfakta ya da baska odada kalıyorum :) esıme seslenıyorum ben burda kaldım gel benı allll dıye o dereced yanı...
Bulantı ıcın sanırım hapını oral almanız gerekıyor. Daha oncekı gebelıgımde doktor vajınal vermıstı o zaman bulantım olmuyordu ama tam yerlestıremedıgımı dusundugum ıcın oral devam etmıstım tabı anoında baslıyor bulantılar...

Sız nasılsınız suan? Kanamanız gectı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…