2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy insallah hareketlerini hissetseydik bi bisey oldu olacak korkusunsan kurtulsaydik bu arada seninki kac haftalik ben hala cinsiyetini ogrenemedim

Selam kızlar, bugün burda çok kapalı bir hava var. Uyudukça uyuyasım geliyor. 11 de kalktım kahvaltı ederken buraya şöyle bi baktım sonra yine gittim yattım. Artık bahar gelsin istiyorum, güneşli bir hava istiyorum, ağaçlarda çiçekler istiyorum,köpeğimle bahçede oynamak istiyorum, istiyorum da istiyorum...Evin hali de bunalttı beni biraz. Güya bu hafta sonu taşınacaktık ama taşınıcağımız evin tadilatı henüz bitmedi. Evi topladık her yer kutu bişey lazım oluyo bulamıyorum. Kutu kutu pense oynuyorum bişey ararken offidi offidiiiii

Canım kolay gelsin istersen bir süreliğine buralara gel bize bahar geldi çoktann sadece bugün deli bir hava dışarda 5 dakika içinde 4 mevsimi görüyoruz :)

bu arada ben bu sabah sanki yeniden doğdum bulantım azıcıktı hala inanamıyorum bulantım gidiyor galiba. baş ağrım var suan birde doktor bel vesırt agrın olcak dedi ablam çok cekmişti allhım kolaylık versin

41 kere maşallah topike gel topike bu arada topik annemiz bizim d.tarihimiz yanlış ama sana zahmet olmasın diye söyleyemedik şimdiye kadar. 3 ağustos olacak. ellerin dert görmesin..

İsetberry yinemi yok ya Facebook den msjmı atsam nedersiniz

bence de face varsa at. bir haber alalım, hepimiz meraktayız. bende doktoruna sorarım diye düşünüyorum. ama 9 mart benim randevu, hoş gerçek adını falanda bilmiyorum doktorda garip garip bakacaktı ama çok merak ediyorum. o zamana kadar ss çıkmazsa doktoruna sorarım artık. sen biliyomusun gerçek adını canım, özelden yazıver bana

İsetberry yinemi yok ya Facebook den msjmı atsam nedersiniz

son etkinliğine bak bakalım orayada mı girmemiş ?

hehehe evt artık çok geç alışmış kudurmuştan betermiş yeni doğunca sürekli bebekle ilgileniyosun onunla uyuyosun falan erkekler bu duruma biraz zor alışıyolar artık orta yolu buluruz napalımmm:)

Canım kolay gelsin istersen bir süreliğine buralara gel bize bahar geldi çoktann sadece bugün deli bir hava dışarda 5 dakika içinde 4 mevsimi görüyoruz :)

Tatlım neresiydi orası? Hemen geleyim eşim ve Chester taşısın evi . Bana ne bana ne

41 kere maşallah topike gel topike bu arada topik annemiz bizim d.tarihimiz yanlış ama sana zahmet olmasın diye söyleyemedik şimdiye kadar. 3 ağustos olacak. ellerin dert görmesin..

Evet canım bende az önce farkettim, kızım olacak deyince değiştireyim diye listeye baktım vede düzelttim. arada kaçıyor işte oda bana nazar olsun

http://www.kadinlarkulubu.com/anket...elerinin-bebeklerinin-cinsiyetleri-2.html#top

bu arada kızlar hiç ikiz bebeğimiz yokmuş ve de pipiler yine öne geçmiş

bnmkide oyle kuzum ya bebek gbi ilgi bekliyo sikayetlermz oluyo hamileyz heran keyfim olmuyo yuzu dusuyo hemen koca bebegin

çook teşekkürler naz, hemen buluyorum o doktor önerini prof. olmasını tercih ederim tabi,
çok teşekkürler, ben çok takip edemiyorum bazen kaçırıyorum yazılanları.
o izmirliler forumunu da bakayım bir.

Hatay gel valla biraz da biz keyfimize bakalım

Offfff yaaa. Hataylı bir arkim var yemeklerinden falan yapıyo arada oranın mutfağı harika yaa hele ismi lazım değil böyle yuvarlak bi yiyeceği var ya hani ona bitiyorum. Dur canım bu kadar kutu arasında 1-2 kıyafet bulup valiz hazırlayabilirsem geliyorum bi göbişlik yer aç bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…