2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım bizim oğlumuzun ismi Ufuk Kaan yazabilirsin kayıtlarına öptümmm

evet saat 18:00 olsn oğlumu görmek istiyorum

Tmam dur pc açayım telden olmuo

Gel gel bizde yer bol , istediğin her yemeği de yapabilirim sana

Nasılsınız, ben birkaç gündür yoktum topiği de takip edemedim ama fırsat bulursam takip etmeye çalışacağım. Haftasonu biraz rahatsızlandım. Bel ve kasık sancılarım çok çok fazlaydı. Çok sancım vardı ve acile gittik.Dr'um rahim kasılmalarımın olduğunu söyledi ve 5 gün rapor verdi. Şimdilik iyi sayılırım yarın tekrar kontrole çağırdı.Bakalım hayırlısı artık.Hepinize sevgiler kızlar öpüyorum sizi

Göbüşümm büyüyorrrrr

Gel tokuşturalım

Canım o değil de Bursa'da bi vişne sokak varmış methini çok duydum. Bi ara oraya alışverişe gitmek istiyorum sence değer mi analattıkları kadar var mı? Bursa yakın bize bi de tekstilde meşhur olunca kızımın cicileri için oraya mı gitsem acaba diyorum. Sana danışayım dedim ?

Merhaba arkadaşlar,
Ben de bi ağustos annesi olucam inşallah, 16 haftalık bebeğim.
Uzun zamandır en çok başvurduğum forum burası bugün üye olabildim.
Ben bebeğimle ilgili duygularımı, yaşantımı, var olan blogumda yazıyorum. Siz ağustos anneleriyle de paylaşmak istedim.
Bu benim blog adresim Life is beautiful
Sevgiler

Geçmiş olsun Menekşe ...

canım geçmiş olsun yokluğun çok belliydi kendine iyi bak

Hehehe
Canım ben bu hesabı, evlenmeden önce, Bursa'da öğrenciyken açmıştım, öğrenciyken hamile kıyafetleri olarak veya bebek kıyafetleri Bursa'da hiç bir yer dikkatimi çekmedi.. Şuan da Artvin'deyim, atamam buraya oldu. Bende alışverişi internetten yapmayı düşünüyorum, civilim, unnado, bebek butik, lcw gibi siteleri tavsiye edebilirim

Benim eşim de Hataylı :) Yemekleri genelde o yapar, ve çok lezzetlidir. Çok şanslıyız

Geçmiş olsun menekşecim. Kendine ve yeğenime iyi bak.

cnm bikere özel soru sor belki gelmez ay çokmu fenayım neeeeeee

Yok canım yaa çekinmez öyle şeylerden çare değil yani. Bu randevuma gelmemesi için biraz belli ettim laf arasında gelmene gerek yok gibisinden konuştum ama nafile... O değil de ben normal doğum yapmak istiyorum o ısrarla bana sezeryan daha iyiymiş diyo Kalkmış bana geçen gün normal doğumla ilgili kötü hikayeler anlatıyo. Anne bana lütfen anlatma bunları dedim kestim lafını dayanamadım artık. Siz doğumu nasıl düşünüyosunuz kızlar? Var mı çevreden böyle baskılar yaşayan :26:

canım geçmiş olsun yokluğun çok belliydi kendine iyi bak

Çok sağol canım ben de öyle özledim ki sizleri tek tesellim sizdiniz bir an önce işe başlayıp buraya tekrar gelmeyi öyle istedim ki Pszartesi görevime dönerim umarım tabi bir sorun çıkmazsa..Haftasonunu hastanede geçirdik ya bakalım sonumuz hayrola:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…