2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Haa tamam o zaman :) Ya ben netten çok alışveriş yapan biriyim hele hele eşim o da çok meraklıdır giyime ve netten hep alışveriş yapar ama iş bebeğe gelince alabilir miyiz bilmiyorum. Yani dokunmadan almak ne kadar doğru. Bu vişne sokak için şey dediler sırf bebek ürünleri satılan bi yermiş böyle 9-10 katlı mağazalar varmış. Beşiklerden giysilere her marka her türlü şey varmış. Ben de merak ettim haliyle.

canım naptın ağır işler falanmı yaptın evde neden sancılandın durup dururken mi oldu Allah esirgesin hiçbişey olmaz inşallah burda birisi eksik olunca çok merak ediyoruz .

ah beyazçekirge muhtemelen en erken doğum yapacak iki kişi olarak üst sıralarda bi biz siyah kalmışız (

gecmis olsun canim kndne iyi bak

Normal istiyorum ama çok da korkuyorum. İnşallah o gün yaklaştığında daha cesaretli olurum....

kedicik hiç korkma, en güzeli normal doğum gerçekten, en doğal ve vücudumuza en uygun doğum şekli,
ben çok cesurum bu konuda, hatta kendi kendime doğum yapmak zorunda kalırsam ne yapmalıyım diye de araştırmaya başladım hehe:):) tabi allah korusun umarım böyle bir durumda kimse kalmaz.
ben de kesilmekten korkuyorum çok o nedenle sezeryan istemiyorum hiç,
tabi bi komplikasyon olursa mecbur başka çare yok ona da hazır olmak lazım,
hiç kesik olmadan normal doğum istiyorum,
hatta epidural bile istemiyorum, epidural de ağrıyı bebek çekiyormuş,
o hiç bir şey hissetmesin ben dayanırım ağrıya falan:):):)

Göbişliler yemekllere hataylara girilmiş aşeriyormuyuz noluyo Bnmde eşimin işinden dolayı antepe gidip geliyoruz bende hiç girmim o konulara hahah

luboyf benim ilk doğumum epudural normaldi nasıl yani bebek çekiyomuş ilk defa duydumm :26: sana kim söyledi bu çok önemli bişey madem öyle okadar doktor neden epudural yapıyoo :26:

Kızlar çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz ya da başladınız mı?
Ben kendi yaptıgım bir yağ karışımı ve Gebe magazasından aldıgım Palmers kakao yaglı çatlak krmi kullanıyorum ya siz tavsiyesi olan ??

luboyf benim ilk doğumum epudural normaldi nasıl yani bebek çekiyomuş ilk defa duydumm :26: sana kim söyledi bu çok önemli bişey madem öyle okadar doktor neden epudural yapıyoo :26:

yok cnm epüdral sadece uyuşturucu iğne annenin ağrısını kesio bebek niye ağrı çeksin bn okadr araştırdım öle bişe duymadım bnce normal dogum isteyenler düşünebilir daha kolaylaştırıo doğumu bn tüp baglatma işlemi yapacagım için sezeryan olucam yoksa epidüral tercih edicektim

Canım ben doktoruma sormuştum bunu, güldü bana. Eskiden yaygın değildi, çok bilinmiyordu, doğru olmayan uygulamalar vardı dedi. Günümüzde böyle birşey sözkonusu değilmiş. ama siz gene de doktorlarınıza sorun.

yaa tabikii güler böle bişey olsa bebek acı çekse doktorlar tavsiye edermi bunu ben çok memnun kaldım epuduralden öyle sancım vardıki 4 cm açılana kadar bekliyosun ama epudural için neyse başka biryere gittik ve iğneyi yaptılar sırtımdan sancım hafifledii oohhhh dediğimi hatırlıyorum sancını hissediyosun tamamen bitmiyo ama çok hafifletiyo herkese tavsiye ederimm ben.

bende normal istiyorum inşallah vaktinde gününde normal sağlıklı doğumlar yaparız. hatta her sabah yarım saat yürüyüş yapıyorum. çok kilo almayayım doğumumda normal olsun die. ama inşallah bebişim ve benim için hayırlısı ne ise o olur.

canım özelden yazamıyorum şuan, sürem dolmadı. Ama çok haklısın söylediklerinde, bende rahatsızım ama görmezden geliyorum canım sende öyle yap...

Laydcim ve livanisa bilgiler için teşekkürler, kontrole gittiğimde soracağım dr. a mutlaka .... umarım iyidir.

Canım ağrı olayını ilk defa duydum itme hissini tam hissedemediğin için doğum uzayabiliyormuş diye duydum ama bu çok kötü yani olmamalı öyle bişey

geçmiş olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…