- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.341
canim bu aradi babamz kizimiza eylul adini koymk istedi bende onayladm listeye ekleyebilirsn canm
Benim eşim de Hataylı :) Yemekleri genelde o yapar, ve çok lezzetlidir. Çok şanslıyız
Benim eşim de Hatay'lı ama mutfağa sadece yemek yemek için girer
Ahhh ahh eskiden bizde öyleydik, sonra bana öğretti, şimdi ben ondan güzel yapıyorum
Ama öğrenmesem iyiymiş, şimdi sadece yemek için giriyor mutfağa, bazen özel istekleri oluyor paşamın
ah beyazçekirge muhtemelen en erken doğum yapacak iki kişi olarak üst sıralarda bi biz siyah kalmışız(
Canım ağrı olayını ilk defa duydum itme hissini tam hissedemediğin için doğum uzayabiliyormuş diye duydum ama bu çok kötü yani olmamalı öyle bişey
Antep miiiiii
Kızlar çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz ya da başladınız mı?
Ben kendi yaptıgım bir yağ karışımı ve Gebe magazasından aldıgım Palmers kakao yaglı çatlak krmi kullanıyorum ya siz tavsiyesi olan ??
evetttttt
Kızlar niye kimse bişi yazmamış kulanmıyormusunuz?
evetttttt
Kızlar niye kimse bişi yazmamış kulanmıyormusunuz?
Çokkk güzel bir isim eylül.. Bir eylül akşamını masal gibi geçirdim, hehehehe benimde kızım masal olacak ya..
Bebeyağı kullanıyordum doktorum lyrac jel önerdi. Onu da aldım gün gün dönüşümlü kullanıyorum.
Ben bebeyağı kullanıyorum vücudum çatlamaya müsait inşallah göbeğimde olmaz diye umuyorum...
masal ve eylulcici kizlar 2 cimcime yerim ben onlarin popislerini
bu arada yarın 3lü test için doktoruma gidicem inş. saat 11'e randevu aldım.bakalım doktor aaa kız demiştimm bu erkek diyecek miiii
Ben öğrenemiyorum (!)
Doğsunlar artık ya gözümüzü kapatalım bi açalım doğum günlerimiz gelmiş olsun hehehe.. Kocitomda diyor doğsun artık kızımız, acaba nasıl bişey olcak diyoBiraz anneye biraz babaya birazda halalarına benzesinmiş
bnmkide kime benzicek acaba diyobz birden kiz moduna gectik zaten babasina bnzerse boylu bi kiz olut annesine cekerse minyon olur babalarina cok duskun olucklari kesin..ben baba delisiymism banyomu babam yptirirmis babam ayagnda sallarms saclarimi babam tararmis kizlarin ilk aski babalaridr
canım itme hissinini ıkınmayı cartu curtu herşeyi hissediyosun sadece sancınıı hafifletiyo o yüzden rahat olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?