2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada yarın 3lü test için doktoruma gidicem inş. saat 11'e randevu aldım.bakalım doktor aaa kız demiştimm bu erkek diyecek miiii

Benim eşim de Hataylı :) Yemekleri genelde o yapar, ve çok lezzetlidir. Çok şanslıyız

Ahhh ahh eskiden bizde öyleydik, sonra bana öğretti, şimdi ben ondan güzel yapıyorum

Benim eşim de Hatay'lı ama mutfağa sadece yemek yemek için girer

Ama öğrenmesem iyiymiş, şimdi sadece yemek için giriyor mutfağa, bazen özel istekleri oluyor paşamın

ah beyazçekirge muhtemelen en erken doğum yapacak iki kişi olarak üst sıralarda bi biz siyah kalmışız (

Ahh canım ahhh
Ne yapalım bizim pıtırcıklar nazlı biraz
Ben diyorum ki ; ya çok nazlı cimcime bir kızım olacak , yada babası gibi inatçı bir paşam olacak.... Allah hayırlısını versin inş.

merhaba teyzeleri bugün 3'lü testimiz vardı

bebeğim pipisini gösterdi kesinleşti yani

oğlumun adı RÜZGAR

rabbim hepimizi kurtarsın...

Bebeyağı kullanıyordum doktorum lyrac jel önerdi. Onu da aldım gün gün dönüşümlü kullanıyorum.

cnm lierac ın hangi ürünü o adını yazabilirmisin onuda duydum bunlar bitince ondan mı alsam acaba diye düşünüyorummm

Ben bebeyağı kullanıyorum vücudum çatlamaya müsait inşallah göbeğimde olmaz diye umuyorum...

ayy sorma cnm ya korkulu rüya catlaklar inaşşalah catlamayızzz bebe yağı hiç bilmiodum ama kullanan baya var sanırım oda iyiii

masal ve eylul cici kizlar 2 cimcime yerim ben onlarin popislerini

Doğsunlar artık ya gözümüzü kapatalım bi açalım doğum günlerimiz gelmiş olsun hehehe.. Kocitomda diyor doğsun artık kızımız, acaba nasıl bişey olcak diyo Biraz anneye biraz babaya birazda halalarına benzesinmiş

selam kızlar ben geldim geçen haftaki doktor randevumda bebeğimin uyuması sebebiyle merakta kalmıştım, bugün devlet hastanesine gittim. doktor çok şeker bi adamdı, hatta özeldeki doktorumdan daha çok ilgilendi. ben özeldeki doktoruma bebeğimin boyunu özellikle sordum, bana kesin olmaz tahmini filan deyip geçiştirdi. e ben de kesin istemedim ya zaten. bi de cinsiyet konusunda "amaan öğrenirsiniz nasılsa" tavrından sonra bu doktor ilaç gibi geldi. neticede %80 kızım olacakmış, bu haftadan sonra değişeceğini de sanmıyorum zaten. bebeğimin boyu 177 mm, kilosu da 222 gr, sanırım babaya çekmiş azıcık çok mutluyum, çooook. ben de bütün takvimler yanlış çıktı bi tek benim hislerim doğru çıktı. hemen prensesime isim düşünmeye başlayayım

canım itme hissinini ıkınmayı cartu curtu herşeyi hissediyosun sadece sancınıı hafifletiyo o yüzden rahat olun..

Yaşasın poli sana bundan sonra aklıma takılan herşeyi sorabilir miyim? Ne de olsa tecrüben var bunu öğrendiğime çok sevindim. Beni sürekli sezeryan yap uğraşma diye etkilemeye çalışıyorlar başı kayınvalidem çekiyor... Rahat mıydı doğumun ve epizyotomi yapıldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…