2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugün doktora gittim kese görünmedi çok kötüyümmmm dün değerim 1046 çıkmıştı dr dış gebelik olabilir dedi çok korkuyorum bana dua edin.....

Canım ya daha sonuçlanmadan moralini bozma lütfen ben kesenin geç gözüktüğü bir çok hamilelik duydum. Geç döllenme olmus olabilir olumlu duşun , ayrıca alttan mı baktı ? Birde cihazları iyi olan başka bir doktora daha gitmeni öneririm belki o seni rahatlatır?

kızlar acaba benim gibi kasık ağrısı yaşayan var mı? sağ kasıkta ve bıçak saplanır gibi,
internette araştırdım, düşük belirtisi olabilirmiş,
çok moral bozucu yaa...

kızlar acaba benim gibi kasık ağrısı yaşayan var mı? sağ kasıkta ve bıçak saplanır gibi,
internette araştırdım, düşük belirtisi olabilirmiş,
çok moral bozucu yaa...

off canım ya biz de internetiz ama sen yinede fazla karıştırma interneti felaket tellalı gibi. Kasık agrısı gebelikte en sık rastlanan belirtilerden biri şiddetli bel agrısı ve kanama falan olmadıgı sürece hiiiiiç kafaya takma.Bende ilk haftalar da adet sancısına benzer sancı ve ani kalkışlarımda sag kasıgımda agrı oluyordu şimdi gectiler ama. İlk gebeliğimde kasık agrılarım ilk aylar surmustu. yani gebelikten gebeliğe degişiyor.

çok teşekkür ederim yüzümü güldürdün :)

Kizlaaar ben de varim:)Rabbim bizlere saglikla kucagimiza almayi, isteyenlere de bebis vermesini nasip eder insallah..

inşallah geç döllenmedir canım ama değere göre vajinal ultrasonda kesenin gözükmesi lazımdı dedi..pztsi tekrar çağırdı bakalım korkuyorum bana dua edin...

kıslar ben bebeğimi bugün itibariyle lekelerimin kanla çoğalması sonucunda kaybettim....Allah sizin o güzel bebişlerinize sıhhat versin...bu grubun firesini ben verdim inşallah nazar çıkmıştır bir daha da fire olmaz....

fatmaipek sil beni listeden ben yine toplarsam kendimi uğrarım ara ara buraya şuan 1 yıl çocuk istemiyorum çok ağladım ve ağlamaktan yoruldum...

İnanamıyorum.

keşke gerçek olmasaydı ama maalesef çok şiddetli ağrım oldu sonra bir sıcaklık ve wcye gittim bir baktım ki kan sonra hemen doktora gittim ve kese görülmedi....

sadece 2 gün önce kalp atışını dinlemiştik eşimle şuan içimde hala bir parça var ve ilaçla onun düşmesini bekliyoruz düşmezse kürtaj olcam,eve geldim zaten bir parça düştü içimden şimdi de kanamam azaldı inşallah o kalan da düşmüştür çünkü kürtajdan çok korkuyorum rabbim çocukla sınadı kürtajla sınamasın inşallah...dua edin de kendiliğinden düşmüştür o parçada....

Yaa inan ne diyeceğimi bilemedim. Rabbim sabır versin,dualarım sizinle olacak.:26:

Çok çok gecmis olsun canım, ben hayırlısı olsun diyeceğim uzmemeye çalış kendini, gencsin sevdiğin bir esın var cocuğunuz vakti geldiginde olur elbet. İlk uç ay icinde düşük herangi bir sorun olmasıda sık rastlanıyor maalesef. Umarım kürtaj olmazsın ama olsanda hiç korkma genel anestezi ile hiç bir şey hissetmiyorsun uyanıyorsun hersey bitmiş günlük hayatına kaldığın yerden devam ediyorsun ağrı sizi yok gunümüzde o korkulacak kürtajlar eskidenmis. Kendine çok iyi bak öpüyorum.

bugünden beri ara ara girip sana baktım özel mesajda yazdım ama 100 mesaj sayısına ulaşamadığım için olmadı şimdi okudum çok üzüldüm seni anlıyorum 10 ay önce benimde başıma geldi aynı şey kanama bir türlü geçmedi ve sonunda kalbi durdu bende kürtaj olmak zorunda kaldım bende çok ağladım ama zamanla alışıyorsun şöyle düşün sağlıklı bir bebek olsa idi tutunurdu demekki sağlıklı değilmiş doktor bana öyle söylemişti ayrıca kürtaj olmak zorunda kalırsan anestezi ile yapsınlar hiç birşey hissetmiyorsun o zaman ben 14 şubat sevgililer gününde aldırmak zorunda kalmıştım bebeğimi seni anlıyorum üzme kendini rabbim anne olmayı nasip eder hepimize inşallah yine gel özletme kendini ayrıca dr lar 3 ay sonra hamile kalabilirsin diyorlar 1 yıl bekleme gücünü topla 3-4 ay sonra bekliyoruz seni buraya öpüyorum seni kendine çok çok iyi bak samsundan sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…