- 5 Aralık 2012
- 198
- 2
- 96
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.261
kıslar ben bebeğimi bugün itibariyle lekelerimin kanla çoğalması sonucunda kaybettim....Allah sizin o güzel bebişlerinize sıhhat versin...bu grubun firesini ben verdim inşallah nazar çıkmıştır bir daha da fire olmaz....
fatmaipek sil beni listeden ben yine toplarsam kendimi uğrarım ara ara buraya şuan 1 yıl çocuk istemiyorum çok ağladım ve ağlamaktan yoruldum...
merhaba kızlar beni birkaç kişi tanır..fatmaipek te tanıyor..
öncelilke herkese hayırlı hamillkler diliyorumm..rabbim sonuna kadr size hiç bir sorun yaşatmadan bebklerinizi kucanızda göstersin kızlar...
ben senede 1 kez yumurtluyorum..ve hamile kaldığımda onuda kaybediyorum..3 senelik evliyimm..
bu 2. gebeliğimdi ama malsef bebğimi kaybediyorum..
8 aralıkta hamile oldumu öğrendim 11aralıkta kanda öğrendim 540 tı değerim 15 aralıkta 2000 gibi bi değer çıkması gerkirken 743 çıktı..bebk gözükmedi..dış gebelik olabilr dedi 17 aralıkta gttm ve kan değeirm 712 çıktı düşük yapıyorsun dedi...ve ve cuma günü yani ayın 21 de de kan değerim 347 çıktı..daha kanamm başlamdı ama başlıcak..üzülüyorum ama çok kaptrmıyorum..çünkü hep hayırlısını istedim kızlar.kendimide ufaklığıda allahıma emenat ettim.rabbm şidmi zamanı değil dedi bırktı..15 gn sonra değerime bakılcak gene sıfırlndımı diye ve vsss..hepinizi ve bebişlerinizi rabbime emanet ediyorum...
hepiniz inşllh sorunsuz güzel rahat hamillk geçirrsinz kızlar..rabbm bebişlerinizi size bağışlasın
hayrola canım bir sıkıntı mı var?
noldu canım hayırdır
öncelilke herkese hayırlı hamillkler diliyorumm..rabbim sonuna kadr size hiç bir sorun yaşatmadan bebklerinizi kucanızda göstersin kızlar...
ben senede 1 kez yumurtluyorum..ve hamile kaldığımda onuda kaybediyorum..3 senelik evliyimm..
8 aralıkta hamile oldumu öğrendim 11aralıkta kanda öğrendim 540 tı değerim 15 aralıkta 2000 gibi bi değer çıkması gerkirken 743 çıktı..bebk gözükmedi..dış gebelik olabilr dedi 17 aralıkta gttm ve kan değeirm 712 çıktı düşük yapıyorsun dedi...ve ve cuma günü yani ayın 21 de de kan değerim 347 çıktı..daha kanamm başlamdı ama başlıcak..üzülüyorum ama çok kaptrmıyorum..çünkü hep hayırlısını istedim kızlar.kendimide ufaklığıda allahıma emenat ettim.rabbm şidmi zamanı değil dedi bırktı..15 gn sonra değerime bakılcak gene sıfırlndımı diye ve vsss..hepinizi ve bebişlerinizi rabbime emanet ediyorum...
hepiniz inşllh sorunsuz güzel rahat hamillk geçirrsinz kızlar..rabbm bebişlerinizi size bağışlasın
çok üzüldüm cnm .allah tez zamanda babişine kavuştursun .
bugünden beri ara ara girip sana baktım özel mesajda yazdım ama 100 mesaj sayısına ulaşamadığım için olmadı şimdi okudum çok üzüldüm seni anlıyorum 10 ay önce benimde başıma geldi aynı şey kanama bir türlü geçmedi ve sonunda kalbi durdu bende kürtaj olmak zorunda kaldım bende çok ağladım ama zamanla alışıyorsun şöyle düşün sağlıklı bir bebek olsa idi tutunurdu demekki sağlıklı değilmiş doktor bana öyle söylemişti ayrıca kürtaj olmak zorunda kalırsan anestezi ile yapsınlar hiç birşey hissetmiyorsun o zaman ben 14 şubat sevgililer gününde aldırmak zorunda kalmıştım bebeğimiseni anlıyorum üzme kendini rabbim anne olmayı nasip eder hepimize inşallah yine gel özletme kendini ayrıca dr lar 3 ay sonra hamile kalabilirsin diyorlar 1 yıl bekleme gücünü topla 3-4 ay sonra bekliyoruz seni buraya öpüyorum seni kendine çok çok iyi bak samsundan sevgiler
cok uzuldum bıtanemm allahım sabır versınn ..hepımızın yar ve yardımcısı olsunnn .......
geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum dün gece benimde başıma neler geldi aniden çok kanamam oldu gece vakti 3 hastane gezdim doktor yoktu acilde 1 saat kan testi sonucu bekledim sanki dünya başıma yıkıldı ağlamaktan helak oldum 3 saat ömür gibi geçti dedim 21 aralık benim kıyametim olmasın allahtan bebeğim düşmemiş ama düşük tehlikesi var heran birşey olacak gibi çok kötü yaaa
ben seni düşünemiyorum böyle durumda teselli olmuyor
geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum dün gece benimde başıma neler geldi aniden çok kanamam oldu gece vakti 3 hastane gezdim doktor yoktu acilde 1 saat kan testi sonucu bekledim sanki dünya başıma yıkıldı ağlamaktan helak oldum 3 saat ömür gibi geçti dedim 21 aralık benim kıyametim olmasın allahtan bebeğim düşmemiş ama düşük tehlikesi var heran birşey olacak gibi çok kötü yaaa
ben seni düşünemiyorum böyle durumda teselli olmuyor
canım çok üzüldüm allahım sabırlar versin inş rabbim sağlıklı bir bebek sana nasip etsinamn cnm her şeyn hayırlısını versin rabbm..şimdi bir an önce değeirm iice düşüp kanamm geldinki bu halimde bi son bulsun istyorum
daha ıyım kızlarr hormonlarlanmı alakalı bılmıyorum bıseyı kfama cok takardım sımdı daha fazla takıyorum ve ağlama krızlerım durduk yerde iç daralması yaşıyorum umarım geçecek..bn cok yıpranmış gıbı hıssedıyorum kendımı t.bebekle kavustum melegıme henuz goremedım dr gıtmeyede 8 gun var bu beklemeler kullandıgım onlarca iğne.. galıba beni mahfettii beynen bedenen artık sabrım yok hiç birşeyehaftaya cumartesı inşallah hersey yolunda olur kızlar bı ıcımdekı zehrı atarımm direk gidip kaşlarımı aldırıp sacımı kestırıcem kendıme gelmem laızm..en acilinden k.bakmayın sızlerı arada sıkıyorsam bolee cok zor süreçler atlattım bnm gıbı olanlar anlıodur...sunbalcım bıraz bılır neler yasadııgmı opuyorum sızlerı kızlarr gelırım ara ara çok oturamıyorum yoruluyorum..telden takıpteyım sizleri...
kıslar ben bebeğimi bugün itibariyle lekelerimin kanla çoğalması sonucunda kaybettim....Allah sizin o güzel bebişlerinize sıhhat versin...bu grubun firesini ben verdim inşallah nazar çıkmıştır bir daha da fire olmaz....
fatmaipek sil beni listeden ben yine toplarsam kendimi uğrarım ara ara buraya şuan 1 yıl çocuk istemiyorum çok ağladım ve ağlamaktan yoruldum...
canım sakiin ol duyarsın inşallah banada 2000 falan dedilerinşallah geç döllenmedir canım ama değere göre vajinal ultrasonda kesenin gözükmesi lazımdı dedi..pztsi tekrar çağırdı bakalım korkuyorum bana dua edin...
ne güzel masallah sağlıklı olsunda minnak olsun annesi büyürBiz geldik kalbimiz atiyordu gördük ama duyamadik asagidanda bakmadı doktorumuz, biraz geç döllenme olmus dedi 6,5 haftalik dedi karından ultrasona gore . Böle oluncaya biraz tedirgin oldum ama sorun yok dedi . Benim bı bebegim Ağustos'ta karnımda ölmüştü. Kurtajdan sonra adetim 35 güne çıkmıştı . Muhtemelen ondandir dedi ama ins. Sorun olmaz. Seninde guzel haberlerin bekliyorum canim
kızlar dün ben dr gittim 8+1 dedi dr vee iki kese gördüğünü keselerin aynı büyüklükte fakat bir tanesinden kalp atımı olduğunu diğerinin gelişmediğini söyledi garip 3. usg de çıktı daha öncekilerde 2 kese demedi hiç bir doktor ben samsunda yaşıyorum medicalparka gitmiştim çünkü nörolog doktorum orada ayrıca ben epilepsi hastasıyımm şu antiepilitik ilaç kullanmıyorum çünkü doktorum 1,5 yıl önce ilacı kesmişti off yaaaa karmaşık bir durum daha önce doğumevine gitmiştim
kafam o kadar karışık ki ikizmi doğuracağım acaba doğurabilecekmiyim yokse 9 ay(7 haftalık kalbi durmuştu kürtaj oldum) önceki gibi kalbimi duracak bana az moralll lütfen((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?