2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum dün gece benimde başıma neler geldi aniden çok kanamam oldu gece vakti 3 hastane gezdim doktor yoktu acilde 1 saat kan testi sonucu bekledim sanki dünya başıma yıkıldı ağlamaktan helak oldum 3 saat ömür gibi geçti dedim 21 aralık benim kıyametim olmasın allahtan bebeğim düşmemiş ama düşük tehlikesi var heran birşey olacak gibi çok kötü yaaa
ben seni düşünemiyorum böyle durumda teselli olmuyor

merhaba kızlar beni birkaç kişi tanır..fatmaipek te tanıyor..
öncelilke herkese hayırlı hamillkler diliyorumm..rabbim sonuna kadr size hiç bir sorun yaşatmadan bebklerinizi kucanızda göstersin kızlar...
ben senede 1 kez yumurtluyorum..ve hamile kaldığımda onuda kaybediyorum..3 senelik evliyimm..
bu 2. gebeliğimdi ama malsef bebğimi kaybediyorum..
8 aralıkta hamile oldumu öğrendim 11aralıkta kanda öğrendim 540 tı değerim 15 aralıkta 2000 gibi bi değer çıkması gerkirken 743 çıktı..bebk gözükmedi..dış gebelik olabilr dedi 17 aralıkta gttm ve kan değeirm 712 çıktı düşük yapıyorsun dedi...ve ve cuma günü yani ayın 21 de de kan değerim 347 çıktı..daha kanamm başlamdı ama başlıcak..üzülüyorum ama çok kaptrmıyorum..çünkü hep hayırlısını istedim kızlar.kendimide ufaklığıda allahıma emenat ettim.rabbm şidmi zamanı değil dedi bırktı..15 gn sonra değerime bakılcak gene sıfırlndımı diye ve vsss..hepinizi ve bebişlerinizi rabbime emanet ediyorum...
hepiniz inşllh sorunsuz güzel rahat hamillk geçirrsinz kızlar..rabbm bebişlerinizi size bağışlasın

çok üzüldüm cnm .allah tez zamanda babişine kavuştursun .

hayrola canım bir sıkıntı mı var?

noldu canım hayırdır

daha ıyım kızlarr hormonlarlanmı alakalı bılmıyorum bıseyı kfama cok takardım sımdı daha fazla takıyorum ve ağlama krızlerım durduk yerde iç daralması yaşıyorum umarım geçecek..bn cok yıpranmış gıbı hıssedıyorum kendımı t.bebekle kavustum melegıme henuz goremedım dr gıtmeyede 8 gun var bu beklemeler kullandıgım onlarca iğne.. galıba beni mahfettii beynen bedenen artık sabrım yok hiç birşeye haftaya cumartesı inşallah hersey yolunda olur kızlar bı ıcımdekı zehrı atarımm direk gidip kaşlarımı aldırıp sacımı kestırıcem kendıme gelmem laızm..en acilinden k.bakmayın sızlerı arada sıkıyorsam bolee cok zor süreçler atlattım bnm gıbı olanlar anlıodur...sunbalcım bıraz bılır neler yasadııgmı opuyorum sızlerı kızlarr gelırım ara ara çok oturamıyorum yoruluyorum..telden takıpteyım sizleri...

cok uzuldum bıtanemm allahım sabır versınn ..hepımızın yar ve yardımcısı olsunnn .......

çok sağol canım yaa ben de senin durumuna yeni baktım ve senden haber almak için yine uğrucam buraya....senin de hayırlı haberlerini bekliyorum ikiz bekliyordun galiba....inşallah sağlıklı olurlar ikisi de ama sanki birinde problem var demiştin Allah hayırlı ne ise onu versin inşallah...ya şuan kanamam azaldı ama yinede çok korkuyorum kürtajdan bayılmazmışım gibi geliyor

şimdi daha iyi anlıyorum düşük yapanları ve çocuk için uğraşanları rabbim isteyen herkese versin ama ben hazirandan önce düşünmüyorum....

canım benim ben şimdi biraz biraz toparladım ama çok zor...her ne kadar bu olayın da hamilelik kadar doğal olduğunu düşünsen de kabul edemiyorsun...daha yüzünü görmediğim ve sadece kalp atışını duyduğum yavrumu kaybettim ama Allah beterinden saklasın...ya daha büyük olsaydı bebek daha fazla alışmış olsaydım ve kürtajla değilde doğurarak bebeği çıkartmak zorunda kalsaydım daha kötü olurdu....ama o benim rahmime düştüğü andan itibaren parçamdı kim ne derse desin...

bence senin bebeğin tutunacak sana iyice dinlen hayırlı haberini bekliyorum hatice....

Allah yardımcın olsun demekten başka birşey gelmiyor aklıma duadan başka çare yok maalesef bu durumda....beni bugün hiçbir söz teselli etmedi....daha gençsin çocuğun olur sözleri,çok normal bunlar yıpratma kendini demeleri hiç birşey kar etmiyor şuanda.....

mucizene kavuşursun inşallahh

çokca dinlen inşallah bebeğin sana tutunur

canım hormonlar bizi mahvetti bnede ara ara ağlama krızlerine tutuluyorum çekicez mecbur tatlım bebişlerimiz ii olsunda biz çekeriz

çok üzüldüm canım allahım sabırlar versin rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inş

inşallah geç döllenmedir canım ama değere göre vajinal ultrasonda kesenin gözükmesi lazımdı dedi..pztsi tekrar çağırdı bakalım korkuyorum bana dua edin...
canım sakiin ol duyarsın inşallah banada 2000 falan dediler

ne güzel masallah sağlıklı olsunda minnak olsun annesi büyür

rabbim hayırlısını versin inş belki 2. bebişin biraz geriden takip ediyodur yakında güzel haberler verirsin inş

kızlar dünden beri pembe akıntım vardı dr gittim acile keseyi gördük çok şükür progestan 3*1 başlandı gün boyunca yataktaydım gelen olmadı akşam tekrar geldi tekrar gittik kese yerinde ama düşük riski var tabii bende bolbol dinleniyorum rabbime dua ediyorum verende rabbim alanda rabbim hayırlısını versin inş eşim çok üzgün ama napılım ucunda ölüm yok ya allahın takdiri diyor bekleyelim görelim durumundayım şuan mevlam neylerse güzel eyler umudumuz devam ediyor rabbim inş meleğimi bana bağışlar

Kızlar ekleyın grup kurdum faceden

2013 temmuz agustos annelerı:) dıye arama yapın eklıyım

Son düzenleme:
Günaydın agustos anneleri, Laura'na ,mucizem77 size Allah'tan sabır diliyorum. Kanaması olan düşük riski olan anneler sizlere dua ediyorum, umarım sabırlarınizin karşılığını alırsınız. Anneliğin zorluğu hamilelik le başlıyor bir evlat dünya ya getirmek hiç mı hiç kolay değil daha hamile kalır kalmaz o küçücük mercimek tüm hayatımızı yönlendirmeye başlıyor, belki doğumdan sonraki esas zorluklara daha kolay göğüs girebilmemiz içindir tüm bu yaşadıklarımız. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir inşallah bu herkesin ilk denemesinde olmayacak belki ki bu da Doğan'ın bir kanunu, ama olacak bizde sabırlı,dayanıklı ve güçlü anneler olarak evlatlarımızın yanında onlar icin yasamaya devam edicez.

Laura ve mucizem77 Rabbim sabır versin sağlıklı bebekler nasip etsin kanaması olan arkadaşlarda yardım etsin inşallah ne denebilirki Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Günaydın minik kuşlar , allahım eğer birşeyleri geciktiriyor ve elimizden alıyorsa sakın üzülmeyin bu bizim için daha güzel mucizeler hazırladığının habercisidir. allahım hepimize kolaylık versin gününüz aydın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…