2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de bayildim bittim, ne kadarmis, kac aya kadar kullaniliyomus?

çok tatlıı:)) nerden bu beşik, ne kadarmış canım?

Kızlar maalesef bunu google ın görsellerinde buldum. Tam olarak istediğim şey olduğu için paylaştım. o alt kısmı marangoza yaptırmak 20-30 a patlar bence çünkü fazla işçiliği yok. Şu sepetlerin de kumaşsız olarak satıldığı yerler var onlar da 40-50 vardır. Kumaş seçilip yaptırılabilir.

sepetler şu şekilde satılıyor kızlar :)

Günaydın hamişkolar

gunaydin kizlar, burda sabah 4 su anda oglum grip olmus burnu tikali onunla ilgilendim o uyudu ben uyuyamadim bi bakinayim dedim...

Kizlar gogsunuzden süt gelse bile hic sIKIStirmayin sakin.bebeginiz dogdugunda antikorlari ona verecek kolostrom üretiliyor aman dokunmayin lazim olcak kuzulara

Burun aspiratörünü biz kullandik burnu tikali oldugunda önce tuzlu suyu buruna veriyorduk özel aparatiyla ardindan esim aspiratörle temozliyordu baya ise yaradi.Iyi bir ürûn alirsaniz faydasini goreceksiniz bizimki agizdan cekmeki olanlardan.

Bu arada 3 gundur bebegim kipirdiyor hatta bir kete takla atti distan gorundu (masallah) darisi hissedemeyenlerr olsun.

Gorusmek uZere kendinize ve bebeklerinize iyi bakin :)

Günaydın Hamişler..Sabah sabah sinirimden ağlıyorum şuan kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz nasıl cahil bu insanlar doktorum kız deyince bnm ve eşimin ailesine söyledik herkess
aa eminmiymiş doktorun yok olsun bişi olmaz yok eşin üzüldümü diolar kendi annem dahil düşünebiliyomusunuz bir bnm babam hariç cnm babam o asla ayırım yapmaz ztn...
Ve bu bnm ilk çocugum böyle tepki alıcagımı hiç tahmin etmemiştim ne erkek delisi bir toplumuz..Ama ben çok mutluyum o bnm canım ya nasıl ayırım yaparım konuşmak ne kadar kolay geliyor herkesee

Ay ben böyle ayrım sohbetleri olunca çok üzülüyorum ve şaşırıyorum yaa. Ben trakyalıyım ve bizim orda erkekler kız çocukları olunca daha çok sevinirler genelde. Nasıl insan bunlar hadi erkekleri bir parça anlarım da kadınları anlamıyorum. Sanki kadın olmak utanç kaynağı. İnsan ırkını devam ettiren biziz. O erkeklerin de kadınların da doğmasını sağlayan biziz. Kadın erkekten daha kutsaldır. Yaşamak için bize yiyecekler veren toprağa bu yüzden toprak ana denmiştir, toprak baba değil!! Böyle insanları Allah'a havale ediyorum.

Sen hiç üzülme canım, dediğin gibi cehaletten başka bişey değil. Sen çok kutsal olan bir canlı doğuruyorsun, bir kadın!!

canım ağlayıp bebeğinide üzme doğunca bak nasıl etrafında pervane oluyorlar. bende anneme telefonda kız gibiymiş dediğimde hiç sevinç ibaresi görememiştim. meğer o oğlan olmasını istiyormuş.çok üzüldüm 2 gün boyunca benm öz annem nasıl böyle yapar diye ama sonra herkesin kendi düşüncesi dedim. biz bebekleirmizi her halükarda o kadar seveceğiz ki başkalarının sevgisine hiç ihtiyaçları kalmayacak inşallah. onlar bize rabbimzin bir mucizesi hediyesi...hiçbir karşılık olmaksızın gelen hediyeyi beğenmemek kimin haddine düşmüş

canım hiç takma aynı şeyi bende yaşıyorum 1 hafta önce öğrendik kız olduğunu kayınvalidemler e napalım onu da severiz artık dedi ve o günden sonra eşimin tarafından bir kişi bile arayıpda hamileliği bebegi sormadı ki normalde hergün soruyorlardı insanlardaki bu ayrımı bende anlamıyorum benimde senin gibi ilk çocuğum ve doktorlar muzice bebek olarak nitelendiriyor hormonlarım kötü diye boşver düşündükçe kendimize ve bebeğimize acı çektiriyoruz kimsenin sevgisine ilgisine ihtiyacı yok kızımın annesi yeter ona:)

Selam kızlaarr:)
Dün kontrole gitmiştim bizimde cinsiyetimiz azcık belli oldu, doktorum %70 kız dedii çoook mutlu oldum, gerçi alış veriş yapçam deyince illa alcaksan beyaz şeyler al, değişebilir dedi haftaya 3lü tarama sonucumu almaya gidince yine bakacak,dün tam göstermedi bizimki, belki o zaman daha net görebilir.
Babamız geri kalan %30 luk ihitmalin peşinde, valla sekiz yıldır birlikteyiz daha yeni öğrendim erkek çocuk istediğini, hep sorunca sağlıklı olsun yeter derdi dün foyası ortaya çıktı :))
Amaaaaa hiiiiç umrumda değill dünyalar güzeli sağlıklı bi kızım olur inşallah:))))))

bnm ailem ozellikle babam kiz oldugunu duyunca cok sevndi.iyiki iki kizm var kiz evlat hayirli olur der babam.esimb tarafida zaten bastan beri cok alakali degiller esim kizi olucagi icn acayip mutlu cnku kiz cocuklarinn babaya olan duskunlugunu biliyo ve cok hosuna gdiyo..annanem kizardi erkek meraklilarina pipisindn serbetmi iciyolar bi fazlalikmi olay diye.sen hic canini skma cnm dunya guzeli bi kizn olucak ve sen uzulerek suan onuda uzuyosun

Kızlar çok sağolun iyiki varsınız..Umudum var cnm sende bendensin desene boşverdim haklısın...
Gercekten kimseye ihtiyacı yok bnm evladımın ben ve babası yeteriz ona..Eşim geldi ben ağlarken evde yoktu adamıda üzdüm sabah sabah sen onlara ne bakıyorsun o bizim canımız benim için hiç farketmez sağlıklı olsun demedimmi sana dedi annesi gibi güzel olucak kızım dedi göbeğimi sevdi Aşkım bnm.Aşkımıda üzdüm sabah sabah neyse kızlar bunları düşünmemem lazım ilk göz ağrım o bnm ona alacagım cicileri düşünim en güzelii:))

Agzi olan konusur bosver umursama onlara nesi kiz olsa onlara ne erkek olsa onlara ne heleki senin ilk bebegin olunca munasebetsizlik etmisler hani ikinci olsa ayni cinsiyet olsa neyse sen takma kafana..
Benimde ilki kiz dun ogrendim ikincide kizmis tabiki ilki kiz olunca insan farkli cinsiyet istiyor bu bende dahil ama rabbim boyle uygun goruncede diywcek laf yok.. bwnde dun kaynanama gorumceme soyleyince saka yapiyorum sandilar ama bisey demediler sonucta rabbimden gelen bas goz ustunesen kafana takma emin ol kiz evlat daha hayirli ve anneye destekci..
Benim kayinvalidemin bir lafi var ilk cocugu kiz olan sansli derdi eltiminde gorumceminde benimde kizlaeimiz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…