- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.741
yazıyor ıste cnm free bthcg 28kızlar bi ara topikde ikili testindeki sonuçlardan, bebeğinin cinsiyetini tahmin edenler vardı ama geçmişte bulamadım
değerleri 50'nin altında olanlar erkek, 50'nin üzerinde olanlar kız demişlerdi sanırım
bugün testimin sonuçlarını aldım
ama ben sonuçlarımda 5o'li bir değer göremedim(
sonuçlarımı yazsamda bi bakıverseniz noluuur yaa...
Tarama sonucu :tarama negatif
Down sendromu riski :1/5600 (miadında)
Ağırlık :62
Nuchal Tr. ölçüm :1.8 mm;1.23 mom
PAPP-A seviyesi :4. 2 mIU/ml ;1.15 mom
FreeB-hCG seviyesi :28 mIU/ml ;1.20 mom
Fetal nazal kemik : belirtilmedi
kızlar bi ara topikde ikili testindeki sonuçlardan, bebeğinin cinsiyetini tahmin edenler vardı ama geçmişte bulamadım
değerleri 50'nin altında olanlar erkek, 50'nin üzerinde olanlar kız demişlerdi sanırım
bugün testimin sonuçlarını aldım
ama ben sonuçlarımda 5o'li bir değer göremedim(
sonuçlarımı yazsamda bi bakıverseniz noluuur yaa...
Tarama sonucu :tarama negatif
Down sendromu riski :1/5600 (miadında)
Ağırlık :62
Nuchal Tr. ölçüm :1.8 mm;1.23 mom
PAPP-A seviyesi :4. 2 mIU/ml ;1.15 mom
FreeB-hCG seviyesi :28 mIU/ml ;1.20 mom
Fetal nazal kemik : belirtilmedi
benimkide 50 nin altında erkek dedei doktor kesin değil ama
arkadaşlar geçenlerde microlife ateş ölçerden bahsetmiştim internetten aldık düngeldi hemen denedik oldukça güzel bir ürün kulak ve alından ateş ölçüyor oda sıcaklığını ve mama sıcaklığını ölçüyor son 8 ölçüm kaydediliyor düşünenlere şiddetle tavsiye ederim ayrıca oldukça şık bir kılıfı var biz baya araştırıp sorduk medikalcilere eczacı, doktor tanıdıklarımıza netteki yorumlara iyiki de almışız bu marka sadce tıbbı ürünler üzerine çalışıyormuş
o inandırıcı değil canım benimde 50 den aşağıydı ama kızım geliyor:))
canım microlife NC 100 den mi bahsediyorsun.şu temassız olanlar bizde almak istiyoruz ama hangisi daha sağlıklı bilmiyoruz.birde nekadar aldın 90-100 tl arası da?
selam kızlar, ben de bebeğim cinsiyetini bugün öğrendim. kızım olacak ilk bebeğim. sata göre bir hafta ilerde çıktı. bu durumda olan var mı?? doktor çok öemli değil dedi ama kafama takıldı..
selam kızlar, ben de bebeğim cinsiyetini bugün öğrendim. kızım olacak ilk bebeğim. sata göre bir hafta ilerde çıktı. bu durumda olan var mı?? doktor çok öemli değil dedi ama kafama takıldı..
kac haftalik suan cnm telden gorunmuyo ...gelisiminn iyi oldugu anlamina gelir huzursz olunucak bsi deil bnm doktorum demsti
sata göre 17 hafta olması gerekirken, 18 hafta görünüyor. ayrıca hipotiroid hastasıyım. hergün ilaç almak zorundayım.
biyoloji dersinden hatırladığım kadarıyla hiper tiroidde gelişim ileri hipoda geri olur ama ilaç kullandığın için tsh normal seviyede tutuluyordur ve bu durumun hipotiroidle ilgisi yoktur çünkü tsh az salgılanması gelişim geriliğine neden olur sen de de bu olmadığına göre endişelenme
ilaçla tsh normal seviyelerde, teşekkür ederim canım, hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi..
rica ederim ne demek niye buradayız birbirimizin derlerini paylaşım bu süreci en rahat bir şekilde geçirmek için destek olmak için. çünkü çok öenemli bri süreçteyiz sıkıntı, stres, üzüntü gb olumsuzluklar bebişlerimizi kötü etkileyecek onlar huzurlu olsunlar yeter. bizi bizden iyi kimse anlayamaz ve çoğumuzda tecrübesiziz ilk bebeklerimiz dılardan birilerine bunları sorup anlatmak sıkıcı gelebilir ama ben burada yazılanları zevkle okuyorum kendimden çok şey buluyorum pek çok yeni şey öğreniyorum iyi ki varsınız ve iyiki buraya üyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?