2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yazıyor ıste cnm free bthcg 28

canm yanlis hatrlamiyosam bhcg degeri 50nn altnda olursa erkek 50nn ustnde olursa kizdi.ama bnmki 30civarydi sanirim cnsiyet kiz..pek alakali seyler degil sanirim

canım microlife NC 100 den mi bahsediyorsun.şu temassız olanlar bizde almak istiyoruz ama hangisi daha sağlıklı bilmiyoruz.birde nekadar aldın 90-100 tl arası da?

canım microlife NC 100 den mi bahsediyorsun.şu temassız olanlar bizde almak istiyoruz ama hangisi daha sağlıklı bilmiyoruz.birde nekadar aldın 90-100 tl arası da?

evet nc 100 bizim aldığımız internetten 107 tl temassız ölçüm yapıyor çünkü çevremdeki arkadaşlarım bebeklerin ateşliyken asla vücutlarına derece yerleştirtmediklerini ateş ölçmenin çok zor olduğunu söylediler ama kesinlikle tavsiye ederim

bu arada normal koltuk altından ölçen dijital dereceden de aldık ikisi arasındaki fark 0.2 derece çıktı çok fazla fark çıkmadı yani

selam kızlar, ben de bebeğim cinsiyetini bugün öğrendim. kızım olacak ilk bebeğim. sata göre bir hafta ilerde çıktı. bu durumda olan var mı?? doktor çok öemli değil dedi ama kafama takıldı..

selam kızlar, ben de bebeğim cinsiyetini bugün öğrendim. kızım olacak ilk bebeğim. sata göre bir hafta ilerde çıktı. bu durumda olan var mı?? doktor çok öemli değil dedi ama kafama takıldı..

kac haftalik suan cnm telden gorunmuyo ...gelisiminn iyi oldugu anlamina gelir huzursz olunucak bsi deil bnm doktorum demsti

benim de genelde geride çıkıyor ama önemli değilmiş hem doktora sordum hem de netten araştırdım uzman tv de doktor açıklıyordu bu her defasında değişebiliyormuş sat ile ultrason görüntüsü değişiklik arzadebilir bu endişelenecek bir durum değildir diye kafanı yorma iyi şeyler düşün bi daha gidişinde durum değişebiliyor çünkü

biyoloji dersinden hatırladığım kadarıyla hiper tiroidde gelişim ileri hipoda geri olur ama ilaç kullandığın için tsh normal seviyede tutuluyordur ve bu durumun hipotiroidle ilgisi yoktur çünkü tsh az salgılanması gelişim geriliğine neden olur sen de de bu olmadığına göre endişelenme

ayrıca hipotiroid hamile kalmayı engeller sen hamile de kalmışsın onu bile etkilememiş bebeği etkilemiyordur sakın endişelenme

ilaçla tsh normal seviyelerde, teşekkür ederim canım, hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi..

ilaçla tsh normal seviyelerde, teşekkür ederim canım, hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi..

rica ederim ne demek niye buradayız birbirimizin derlerini paylaşım bu süreci en rahat bir şekilde geçirmek için destek olmak için. çünkü çok öenemli bri süreçteyiz sıkıntı, stres, üzüntü gb olumsuzluklar bebişlerimizi kötü etkileyecek onlar huzurlu olsunlar yeter. bizi bizden iyi kimse anlayamaz ve çoğumuzda tecrübesiziz ilk bebeklerimiz dılardan birilerine bunları sorup anlatmak sıkıcı gelebilir ama ben burada yazılanları zevkle okuyorum kendimden çok şey buluyorum pek çok yeni şey öğreniyorum iyi ki varsınız ve iyiki buraya üyeyim

evt cnm hayatimizda ilk kez yasadigmz bi surec bu..herseyden panikleyebiliyoruz burda ayni sorunlari duyunca birbirimize sorunca rahatliyoruz

Arkadaslar merhaba, deneyimli annelerden bir konu da bilgi rica ediyorum.

Body ok,Tulum da ok, ikili takım da ok. Ama zibin dedikleri nedir?

Bir de ben de tulum, citcitli body, ikili takım vs gibi seyler varsa hastane çıkışına neden ihtiyac var? Farkı ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…