2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sevgili deneyimli anneler, burun aspiratoru ne ise yarıyor ? Mutlaka alınması gereken birsey mı?

merhabalar ben ogluma bakım seti aldıgımda ıcınde burun aspıratoru de vardı ama hıc kullanmadım. Onun yerine eczanelerde otri bebe satılıyor. Oglumun burnu tıkandıgında hep onu kullanarak burnunu actım ben tavsıye ederım sımdıden elinin altında bulunsun..

Gunaydin anneler...
Burun aspiratoru herzaman olmasada kullandigim bi urundu sonucta bebekler sumkuremediklerinden bence tikandigi zamanlarda yarayan bir alet..
Kzlar ben dun bebegin cinsiyetini ogrendikten sonra farkki dusuncelere burundum bilmiyorum ikinciye yada 3.ye hamile olanlarda benim gibimi hissediyirlar ama benim ilki kiz bununda kz oldugunu ogrenince sanki kizima ihanet ediyorum yada hakkini yiyecekmisim gibi duygulara burundum birde en buyuk etken olan kizlar annelerini sorumluklwrinda olms etkeni sanirim iki tane kizin ahlaki egitimi davranslarinin sorumluluklarini simdiden omuzlarimda hissetmeye basladim.. sanki erkek olsaydi babada yetismesinde rol alacagi icin icim rahatti ama kz okdugunu duyunca boyle dusuncelere sahip oldum acaba benmi sacmaliyorum yoksa sizlerdede varmi bu dusunce...

Hayırlısı olsun Cnm ilk bebeğinmi

evet ilk...ikinciyi de hiç düşünmüyorum zaten...büyük konuşmayı sevmem çünkü neye büyük konuştuysam başıma geldi ama yaşadığım onca sıkıntıdan acıdan sonra ikinciyi istememem kadar doğal bişey yok diye düşünüyorum...

Allah buna sağlık versin başka bişey istemiyorum...

benm randevum 9 martta canım seninki erkek çıkmış ya bende iyice şüphelenmeye başladım hatta artık kızım diye sevmeyi bıraktım

evet canımm benimki yanlış tahmin oldu o yüsden seninkini merak ettim.biz hep kızımız die sevmiştik sonra şok oluyo insan.12. haftadaki tahminler yanıltıcı oluyo sanırım.drlarda napsın sıkıştırıyorus insanları meraktan söyle söyle die sonra böyle oluyo.sağlıklı olsunlarda önemlisi o...

benm randevum 9 martta canım seninki erkek çıkmış ya bende iyice şüphelenmeye başladım hatta artık kızım diye sevmeyi bıraktım

banada doktor kıza benziyor dedi ama pipi ya da kuku görmedi o yüzden bende kızım diye severken acaba değişirmi sonra diyorum

günaydınn günaydın bebeğim ve bebeğimin yeğenleri

Günaydın göbekliler,süper bir gün olsun bugün herkese

günaydınnn herkese...

günaydınnnnnnn

günaydın kızlar hepinize herkesee benden bir bardak süt ben içtim sizde için bakalım

bize 16. haftada kız benziyor ama tam göremedim dedi bizimde değişirm acaba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…