2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebekler anne karnından sesleniyor
Bebekler anne karnında herşeyi hissederler...Kimbilir belki konuşuyorlardır...Ne mi konuşuyorlar....Buyrun melekler:esra:
.-ulen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari...

2.-icme su sigarayi kadın ya bogulacam burda.

3.(ikizler konusmaktadir..)

- allah kurtarsin kardes..
- eyvallah..

4.-safak 210, safak 209, safak 208....

5.-icme su vijkiyi kardejim yaa. 7 aylık bebegi sarhoj ettiniz..

6.ikizler
- ben çıkıyorum melis,10 dakkaya kadar dönmezsem polis çağır!

7.- bu dünyaya çocuk olarak gelmek istemiyorum selin!
- eşşek zeki..ne olarak gelecen..30 yaşında mı çıkcan ordan..

8.- Şimdi 9 ay 10 gün sonra çıkacağıma göre..bi hesap yapsak..9*30+10..hmm 280 gün..yaa nasıl dayanıcam ben burda o kadar..eğlendircek de bişi yok ki ortamda..ne bilgisayar almış annem ne televizyon..neyse yaa. ya bir fil olarak doğsaydım onların hamileliği çok daha uzun sürüyor..yaşasın sadece 9 ay 10 gün sonra çıkcam burdan..heyyo liii laa lii
- pollyanna bi susar mısın uyumaya çalışıyorum!

9. hihihi onlar beni beklerken barbi bebeğimi yollicam önden..dumur olsunlar hihihi

10.yahya kemal beyatlı doğmak üzere..
- artık demir almak günü gelmişse zamandan
meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.

11.william shakespeare doğmak üzere bu sefer de..bu biraz daha önce oluyo tabi..
- çıkmak mı,çıkmamak mı..işte bütün mesele;
çıkıyom anasını satiim

12.-ulean 5 aydır tekmeliom!!! du ben bunu bi ısırayımm...

13.- ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? he, sorarım size? ama nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı erkek mi..

14. sampiyonlar ligi maci var iceride sen burda ütü yapiyosun anne yaa.. babamızın hayrına mi tekmeliyoruz..

15.bu kordonu modifiye ettiricem ulan ben ne bu boyle ip gibi , şöyle afilli bisi taktiricam ,, daraldim zaten burada...

Evet cnm banada arkadaşım öyle söylüyor şanslı olurmuş diye ve bencede öyleyimm..saol cnm

Yok tatlım ben üzülmüyorum sadece insanların böyle cahil olmasına takılıyorum ve hamilelik herkeste oldugu gibi duygusallık yapıyor insanda sadece o..Ama umursamıyorum umrumda deil istediğini desinler annen iyi demiş :) Yani ben kızıma ne ciciler alsam diye arayışa bile girdim :)

e yanı... sonucta o senn bebegın ve sen onu mılletın gonlu olsun dıye dogurmuyosun..kımseyı ılgılendrmez cınsıyetı falan... onemlı olan senn mutlu olman...sen hamılelıgının bebısının keyfını cıkar gerısı bosss :)

Ah cnm ya bosver baska insanlari. Ne guzel uc kisilik bi aile olucaksiniz İnsallah. İyiki esin boyle bi insan, hep cok mutlu olun :)

Supersin, bayildimmm

Selamlar, bizim icin guzel bir gun. Hatırlarsanız bebegin ensesi kalin çıktığı icin 3 gun once cvs olmuştum. (plesantadan parça alınmıştı) bugun sonucun aldık. Bebegin down sendromu yokmuş. Cok sevindik tabi.

Biliyorsunuz gerek cvs testinde gerekse amniyosentezse plesantadan ve amniyo sıvısından kromozom alındığından bu testlerde bebegin cinsiyeti kesin belli oluyor. Yanılma payı sıfır. Cvs sonucunu öğrendiğimde doktoru bebegin cinsiyetini de sordum. Doktor Saglik Bskanligi cvs ve Amniyosentez testlerinde ebeveynlere cinsiyet bilgisinin verilmesini yasaklamış. Sebebi de bebek kiz ise kürtaj yaptıranların sayısının cok olması. Bu nasil bir zihniyetine inanamadım.

Selam gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin sağlıkla..

Cvs de olsa,normal kontroldede olsa söylemiyolar malesef ben bunun için özellikle ayrı bir özel kliniğe gittim anca öyle öğrenebildim :)

sende öyle yap istersen .. ben 15 haftam dolduğu gün öğrendim ama tabi yine 100%100 değilmiş

kız olsun da çamurdan olsun derler ya... benim de cinsiyet henüz belli değil ama kız bebklere ve kıyafetlerine bayılıyorum ve ayrıca kızlar büyüüynce anneye arkadaş oluyorlar biz annemle öyleyiz tabi kızların babaya düşkünlüğü yadsınamaz bir gerçek ama anneyle arkadaşlıkları da göz ardı edilmememli bence çok şanslısın aminim çok şeker bi kız olacaktır onların mı olacak sanki milletin ağzı torba değil ki büzesin hiç bir zaman kimseyi memnun edemezsin tadını çıkar bence hayırlı olsun

Bir yazıda ben paylasayim,

Karanlıktaymışlar... İki embriyo, bir ana rahminde...
Her şeyden habersiz bekleşiyorlarmış, sudan bir beşiğin içinde...
Sarılıp birbirlerine, karanlıkta uyumuşlar öylece...
Haftalar geçmiş, ikizler gelişmiş.
Elleri, ayakları belirginleşmiş.
Gözleri çıktıkça meydana,
İkisi de çevrede olup biteni fark etmiş...
Ne rahat, ne güvenli bir dünyaymış bu...
Sıcak, ıslak, sevgi dolu...
"Öyle güzel bir dünyada yaşıyoruz ki" demişler, "...bize ne mutlu..."
Gel zaman git zaman, çevreyi keşfe girişmişler.
Bu karanlık dünyayı ve hayatın kaynağını deşmişler.
Onları besleyip büyüten kordonu fark etmişler
Sonra başlamış bir varoluş tartışması:
"Buraya nereden geldik, biz nasıl olduk" diye sormuş ikizler...
"Annemiz" demiş biri, "O bizi var etti, bize can verdi."
"Ne biliyorsun" diye itiraz etmiş öteki, "Sen hiç Anneni görmedin
ki...":
"Belki de o sadece zihnimizdedir. Anne inancı bizi rahatlattığı
için uydurduğumuz bir şeydir."Süredursun ana rahmindeki tartışma, ikizler
büyüyüp gelişmişler.
Rahme sığmaz olup tekmeleşmişler.
Artık parmakları ve kulakları varmış...
Büyüdükçe anlamışlar ki, yolun sonu yakın...
Gün gelecek, bu güzelim hayat bitecek;
Karanlık bir yolculuk, onları bir başka diyara çekecek.
"- Buradaki hayatımızın sonuna yaklaşıyoruz" diye fısıldamış
ikizlerden biri efkarla...
"- Ben gitmek istemiyorum" diye diretmiş öteki; "doyamadım ki daha
hayata..."
"- Belki doğumdan sonra hayat vardır."
Sormuş karamsar olan:
"- Bir gün bize hayat veren kordon kesilecek. Ondan sonra başımıza
neler gelecek?"
Ve günlerden bir gün, yer sarsılmış, duvarlar kasılmış.
Dayanılmaz sancılarla ikizler beklenen günün geldiğini anlamış.
Buruşuk kollarıyla birbirlerine son kez sarılıp vedalaşmışlar.
Ve "ömrümüz bitti" diye çığlık çığlığa ağlaşmışlar.
Azrail sandıkları bir el kesmiş onları hayata bağlayan kordonu,
Ağlaya ağlaya karanlık bir koridordan öbür hayata çıkmışlar.

Çok gzlmiş Cnm çok hoşuma gitti

Çok saol cnm sadece hiç tahmin etmediğim tepkileri alınca şok oldum sabah sabah geçti gitti..
Ben bunları takıcak karakterde biri deilim hamileliğin verdiği duygusallık yoksa beni çok iyi bilirler lafımı iyi yapıştırırım sıkıosa bi daha desinler şok oldugum ana denk geldiler dua etsinler haha :)
Ben ztn çok mutluyum geriside umrumda deil kızım bana arkadaş olucak dediğin gibi ne ciciler alıcam ben onaaa

merhbalr arkdslar
umarm bebekleriniz ve sizler iysinizdirr
sizi takip etmk ,bnm gibi ufak bebegi olanlar icin cok guc
bn kizmla yarn memlekete ucuyrm
obes gun yokuz
hepnizi oprm
saglicakla kaln

boşver canım ya Allahtan sağlıklısını istemiyorlarda.. sağlıklı çocuk ne büyük nimet, insanlar çok büyük şükürsüzlük yapıyorlar. bazen de böyle lafın nereye gideceğini bilmeden düşüncesizce konuşuyorlar. benim ilk çocuğum kızdı annem tutturmuştu oğlan duasını yapmadın kız oldu diye ,ne oldu Allah ikincide verdi oğlanı. önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olması, herşeyin hayırlısı..

arkadaşlar geçenlerde microlife ateş ölçerden bahsetmiştim internetten aldık düngeldi hemen denedik oldukça güzel bir ürün kulak ve alından ateş ölçüyor oda sıcaklığını ve mama sıcaklığını ölçüyor son 8 ölçüm kaydediliyor düşünenlere şiddetle tavsiye ederim ayrıca oldukça şık bir kılıfı var biz baya araştırıp sorduk medikalcilere eczacı, doktor tanıdıklarımıza netteki yorumlara iyiki de almışız bu marka sadce tıbbı ürünler üzerine çalışıyormuş

çarşamba günü dr deydim, 12 haftada kız demişti cinsiyetini , ama kesin demiyorum dedi, bu konrtolde kesinleştirdik kızımın olucak inş. cuma günü de + yaşındaki oğlum ameliyat oldu, geniz eti ve kulaklara tüp,,, bu aralar gün aşırı hadtanediyiz:)

ilk dr kontrolünden bu yana 2 kilo almışım, bebeğim 193 dr boyu 25 cm. bödrek, mide göz, ağız, el kol parmak hepsini inceledi ayrı ayrı.... sağlığımızada yolundaçok şükür, kansızlık falanda yok çok iyiymiiş değerler... biaz idrar yollarında iltihap var, tek dozluk bi alac kullandım iyiyim ...

fırsat olmuyır yazmaya... sizi okuyorum ama yazamnıyorım iş yoğunluğu, evin işi, ameliyat falan derken yarım sattir boş oturuyorum...

allah hepinize bebeklerinin sağlık haberlerini almayı nasip etsin....

Allah sabır versin canım ya Çok ama çok sinir bozucu bir durum. Biz çocuklarımızı böyle yetiştirmeyelim, yeni nesil bari düzgün olsun.

kızlar bi ara topikde ikili testindeki sonuçlardan, bebeğinin cinsiyetini tahmin edenler vardı ama geçmişte bulamadım
değerleri 50'nin altında olanlar erkek, 50'nin üzerinde olanlar kız demişlerdi sanırım
bugün testimin sonuçlarını aldım
ama ben sonuçlarımda 5o'li bir değer göremedim (
sonuçlarımı yazsamda bi bakıverseniz noluuur yaa...

Tarama sonucu :tarama negatif
Down sendromu riski :1/5600 (miadında)
Ağırlık :62
Nuchal Tr. ölçüm :1.8 mm;1.23 mom
PAPP-A seviyesi :4. 2 mIU/ml ;1.15 mom
FreeB-hCG seviyesi :28 mIU/ml ;1.20 mom
Fetal nazal kemik : belirtilmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…