- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.661
canim ben hissediyorum ama hergun degil bu normalmi bu hftalarda
Evt Cnm normal B'nde hergün hissetmiyorum yemeklerden sonra uzanınca daha net hissedilio
Bir iki haftaya daha belirginleşicek 20. Haftada artık tekmelio diyebilicez Cnm sonraki haftalarda ayaklarını bile ayırtedebilicez ençok onuseviyorum ayağıyla ittiricek ayak dışarı fırlıyo gibio oluotekmeledikleri gunlere kac hfta var canim
Eki Görüntüle 645460 şu beşiğe bayıldım resmen yaa. çok kullanışlı görünüyo, sallanıyo da. Sizce nasıl kızlar ??
6. Aya kadar ancak kullanırsın park yatak en iyisi süse aldanma Cnm ama gzlmiş
Tatlım 6 aya kadar kullanmak istiyorum ben. 6 aydan sonra odasına postalıycamKüçükten alışmasını istiyorum. Annem beni ayırmamış çok zorlandım hala yalnız uyuyamıyorum. Ben erkenden ayırmak istiyorum.
Bir iki haftaya daha belirginleşicek 20. Haftada artık tekmelio diyebilicez Cnm sonraki haftalarda ayaklarını bile ayırtedebilicez ençok onuseviyorum ayağıyla ittiricek ayak dışarı fırlıyo gibio oluo
Ayrıca yatak alıcaksan olabilir B'nde erken ayırdım ama park yatakta yatı hala ama şimdi baza alıcm çünkü beşiğini artık kardeşi kullanacak :))
yerim ben onlari mucize gercrkten
yerim ben onlari mucize gercrkten
Evt büyüyünce hiçbirşeyi beğenmiyorlar bnm kızım öle şimdi 11 yaşında artık kendi zevki olsun istioCanım ben 4-5 yaşına kadar kullanabileceği bir karyola yaptırıcam. Hatta bu karyola park yatağa benziycek :) bir gardrop bir şifonyer yaptırcam aynı modelden. Sonra büyüdüğünde senin gibi baza alıcam. Odasını yaptırdığım renkten bi yatak başı yaptırırım bi de çalışma masası olur biter. Yaptırdığım karyola da odasında kalır çünkü koltuk gibi kullanabileceği bişey olacak. Düşündüğüm şey baya kullanışlı ve hiç bişeyi ziyan olmıycak. En az 10 sene kullanırız. Tabi genç kız olmaya başlayınca yeni oda isterse alırız.
İlk emzirdiğin an anlıyorsun mucizenin gerçekliğini ağlamıştım bn ikisindede doğar doğmaz sarılıo gögsüne biliyormuş gibi çok gzl bi duygu emzirmek allahım yaşayamayan herkese yaşatsın bu duyguyu
15. Haftamdayım Cnm bn bir haftadır ufak ufak hissediyordum ama bugün daha belirginleşti üçüncü hamileliğim Cnm
annesinin kokusunu taniyarak dogarlarmiss ablam dogum yaptignda ebe soylemisti sadece seni taniyo suan demisto ablama..cok duygulandm vala.allah isteyen herkese versn bzide tamamina eristirsn ins
annesinin kokusunu taniyarak dogarlarmiss ablam dogum yaptignda ebe soylemisti sadece seni taniyo suan demisto ablama..cok duygulandm vala.allah isteyen herkese versn bzide tamamina eristirsn ins
Ne güzel yaaaa,sen bizden çooook kıdemlisin.bende çok isterdim 3 çocuğumun olmasını ama artık biraz geç ve zor.yaş olmuş 34 daha ilk çocuğumu doğurmama 5 ay var.ikinci çocuk için bile risk artık yaş falan.Çok yorucudur eminim ama keyfini çıkar çocuklarının,Allah size bağışlasın yavrularınıZı
Ayyyy offf biran önce zaman geçsede Ağustos gelse sabırsızlanıyorum
Liva senle yaşıtmışız ve ben ilki bekliyorum maşallah sana. Allah çocuklarına uzun ömürler versin. Sen Ağustos gelsin diye sabırsızlanıyorsun hem de 3.ken biz napalımZaman geçmek bilmiyor yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?