2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

6. Aya kadar ancak kullanırsın park yatak en iyisi süse aldanma Cnm ama gzlmiş

Tatlım 6 aya kadar kullanmak istiyorum ben. 6 aydan sonra odasına postalıycam Küçükten alışmasını istiyorum. Annem beni ayırmamış çok zorlandım hala yalnız uyuyamıyorum. Ben erkenden ayırmak istiyorum.

Ayrıca yatak alıcaksan olabilir B'nde erken ayırdım ama park yatakta yatı hala ama şimdi baza alıcm çünkü beşiğini artık kardeşi kullanacak :))

Ayrıca yatak alıcaksan olabilir B'nde erken ayırdım ama park yatakta yatı hala ama şimdi baza alıcm çünkü beşiğini artık kardeşi kullanacak :))

Canım ben 4-5 yaşına kadar kullanabileceği bir karyola yaptırıcam. Hatta bu karyola park yatağa benziycek :) bir gardrop bir şifonyer yaptırcam aynı modelden. Sonra büyüdüğünde senin gibi baza alıcam. Odasını yaptırdığım renkten bi yatak başı yaptırırım bi de çalışma masası olur biter. Yaptırdığım karyola da odasında kalır çünkü koltuk gibi kullanabileceği bişey olacak. Düşündüğüm şey baya kullanışlı ve hiç bişeyi ziyan olmıycak. En az 10 sene kullanırız. Tabi genç kız olmaya başlayınca yeni oda isterse alırız.

yerim ben onlari mucize gercrkten

Evt büyüyünce hiçbirşeyi beğenmiyorlar bnm kızım öle şimdi 11 yaşında artık kendi zevki olsun istio

annesinin kokusunu taniyarak dogarlarmiss ablam dogum yaptignda ebe soylemisti sadece seni taniyo suan demisto ablama..cok duygulandm vala.allah isteyen herkese versn bzide tamamina eristirsn ins

15. Haftamdayım Cnm bn bir haftadır ufak ufak hissediyordum ama bugün daha belirginleşti üçüncü hamileliğim Cnm

Ne güzel yaaaa,sen bizden çooook kıdemlisin.bende çok isterdim 3 çocuğumun olmasını ama artık biraz geç ve zor.yaş olmuş 34 daha ilk çocuğumu doğurmama 5 ay var.ikinci çocuk için bile risk artık yaş falan.Çok yorucudur eminim ama keyfini çıkar çocuklarının,Allah size bağışlasın yavrularınıZı

annesinin kokusunu taniyarak dogarlarmiss ablam dogum yaptignda ebe soylemisti sadece seni taniyo suan demisto ablama..cok duygulandm vala.allah isteyen herkese versn bzide tamamina eristirsn ins

Âmin Cnm sagol bn erken başladım evlilik hayatına 11 yaşında kızım 3 yaşında oğlum var ve üçüncü bebeğimi bekliyorum ama32 yaşındayım:)))

Liva senle yaşıtmışız ve ben ilki bekliyorum maşallah sana. Allah çocuklarına uzun ömürler versin. Sen Ağustos gelsin diye sabırsızlanıyorsun hem de 3.ken biz napalım Zaman geçmek bilmiyor yaa.

Liva senle yaşıtmışız ve ben ilki bekliyorum maşallah sana. Allah çocuklarına uzun ömürler versin. Sen Ağustos gelsin diye sabırsızlanıyorsun hem de 3.ken biz napalım Zaman geçmek bilmiyor yaa.

Haklısın Cnm ilkin heyecanı başka oluo ama bnm yaşım 21 si anne oldugumu bile anlayamadım acemilik yaşadım şimdi tadını çıkarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…