2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hastane çıkışında bunların hepsi var zaten sen isten takım alırsın ister ayrı farketmez zıbında alt ayrı üst ayrı olup önden bağlamalı olanı yaz bebeği olacağı için ona gerek yok bi badi bi tulum giymedi yeterli

Şimdiden isim bulmayı başarabilenleri tebrik ediyorum gerçekten. O kadar arıyorum tarıyorum isim bulamıyorum. Benim beğendiğimi eşim beğenmiyor, eşimin beğendiğini de ben beğenmiyorum. Napçaz bakalım.Sanırım isim koymıycaz büyüdüğünde beğendiğin ismi seç kızım diycez

Son düzenleme:

Cnm biz eşimle çıktığımız dönemde anlaşmıştık kız olursa bn yaren erkek olursa o doğukan koyacaktı tmm ikisini de koyduk şimdi bunda her kafadan bi ses çıkıo eşim ayrı bn ayrı kızım ayrı bişey söylüyor B'nde sahra diyorum kimse karışmasın bn koyucam diyorum bakalım kim galip gelecek ama doğmadan kesin karar verin çünkü arkadaşın bebeği 3 hafta işimiz kaldı sonra sırf koymalım yeter die mi isim koydular pek hoş bi isimde olmadı ( belinay)

Ben dedim ki 2 isim koyalım biri senin biri benim beğendiğim olsun. "Eeeee hangisiyle seslenicez" dedi. Ben de "tabi ki benim beğendiğimle" dedim.Olmaz diyor ahahaha Çok zor işimiz livacım çok

birbirlernden hbersz once esim snra annem eylul olsun dedi..tesaduf ama bunda var bi is dedim...hosumada gtti o yuzden eylul oluck kizimzn adi

:) Bende hamile oldugumu öğrendikten kısa bir zaman sonra eşime kız olursa masal ismi nasıl dedim.. Çok hoşuna gitti.. Rabbimde bize kız nasip etti oyüzden hiç zorlanmadık

Bugün kontrolümüze gittik. Bebişimizin maşallahı vardı kocaman olmuş doktora cinsiyeti değiştimi acaba dedim oda ne söylemiştim hatılamıorum ama dur bakıcaz dedi tam söyleme diyordu ben kız demiştiniz dedim. Güldü söylemee dicektim ama dedi.. Sonra kızımız kesinlikle iki dudagını görüyoru mdedi koptum orda birde benim tepkim nerde ben görmüyorum dudagını doktor güldü burda işte ben anlıyorum çıkıntısı yok dedi ordan ver elini çarşı yaptık. Bebişime cickler aldık çok güzeldi.. Belimde sorun oldugu için ilerki zamanlar daha agırlasacagımı söyledi doktor bizde acele ettik ben agırlasmadan bir çogunu hallettik..

kızlar yaa ben bu foruma yazmak konusunda biraz acemiyim sanırım
yazılarınıza şu hareketli gülen yüzleri nasıl ekliyorsunuz öğrenebilirmiyim

Ben dedim ki 2 isim koyalım biri senin biri benim beğendiğim olsun. "Eeeee hangisiyle seslenicez" dedi. Ben de "tabi ki benim beğendiğimle" dedim.Olmaz diyor ahahaha Çok zor işimiz livacım çok

birbirlernden hbersz once esim snra annem eylul olsun dedi..tesaduf ama bunda var bi is dedim...hosumada gtti o yuzden eylul oluck kizimzn adi
Eylül çok gzl bi isim bence belkide doğumunda Eylül'e sarkacak vardır bi hikmeti ikisininde aklından aynı isim geçmiş

selam kızlar, ben de bebeğim cinsiyetini bugün öğrendim. kızım olacak ilk bebeğim. sata göre bir hafta ilerde çıktı. bu durumda olan var mı?? doktor çok öemli değil dedi ama kafama takıldı..
çok detaylı bilmiyorum ama bugüne kadar hiç olumsuz birşey duymadım.aksine bebek iyi gelişiyor derler.kafana takma hiç bunları.Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

cok sevndım canımm masallah...cıcılerınızde hayrlı olsun...belıne noldu neyın var

Sana k haftslıkken kız demişti Cnm

:) Bende hamile oldugumu öğrendikten kısa bir zaman sonra eşime kız olursa masal ismi nasıl dedim.. Çok hoşuna gitti.. Rabbimde bize kız nasip etti oyüzden hiç zorlanmadık

Güzel isim bence de. Hayırlı olsun ismi canım. İkinizin isim konusunda hemfikir olması ne güzel yaa. Biz olamadık henüz ama durmak yok aramaya devam :)

Son düzenleme:
cok sevndım canımm masallah...cıcılerınızde hayrlı olsun...belıne noldu neyın var

Belim gebe kaldıgımdan beri nerdeyse agrıyır canım.. ama agrılarım gün geçtikçe çoğalıyor gibi oturarak çalıştıgım ıcınde sırt agrısı kuyru ksokumu sancısı aldı başını gitti.. Doktor gebelık oncesıde bel agrısı cekıyormussun 9 ay bızı zor gunelr bekliyor dedi Belki bu yüzden normal dogum bıle yapamıyabilirmişim

Sana k haftslıkken kız demişti Cnm

12. haftamızda göstermedi 1 ay sonra geldiğinde bakalım dedi. Biz dayanamayı 14. haftamızda gittik canım. Emin bir konuşmayla sağlığı iyi kızımızın demişti. Bugün tam 17. haftamdayım suan gene kesınlestırdık..

Güzel isim bence de. Hayırlı olsun ismi canım. İkinizin isim konusunda hemfikir olması ne güzel yaa. Biz olamadık henüz ama durmak yok aramaya devam :)

Teşekkür ederizz teyzesi :):) Aynen hemfikir olmasaydık 9 ay yanmıştık kızımla Babamız çok pinpiriktir isim aramaktan baygınlık geçirirdik kesinlikle Aynen durmayın aramaya devam hehe

gecen benmde cok belım agrıdı.bazen kasıgım agrıyo... 2 gundrde bacagım tutuluyo resmen...bu agrılar hamılelık boyunca bıtmıcek canm galıba

geçmiş olsun.bende de o sıkıntı varazcık iş yapayım hemen ağrım artıyor.zor oturup kalkıyorum.ağırlaşınca nasıl olacak kimbilir.benm dr.normal doğum yapamazsın diye birşey demedi.birdahaki gidişimde sorayım çünkü sezaryanı hiç düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…