- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.781
12. haftamızda göstermedi 1 ay sonra geldiğinde bakalım dedi. Biz dayanamayı 14. haftamızda gittik canım. Emin bir konuşmayla sağlığı iyi kızımızın demişti. Bugün tam 17. haftamdayım suan gene kesınlestırdık..
Güzel isim bence de. Hayırlı olsun ismi canım. İkinizin isim konusunda hemfikir olması ne güzel yaa. Biz olamadık henüz ama durmak yok aramaya devam :)
canm evt arada kalmk kotu..ortak bıseyde bulusun.benm hosuma gtmese esımın ıstegı kabul etmez arastırmaya devm ederdm kulagıma hos geldı nedense ısındımda :)daha onunuzde uzun zaman var guzel bı ısım bulursunuz :)
12. haftamızda göstermedi 1 ay sonra geldiğinde bakalım dedi. Biz dayanamayı 14. haftamızda gittik canım. Emin bir konuşmayla sağlığı iyi kızımızın demişti. Bugün tam 17. haftamdayım suan gene kesınlestırdık..
Livacım Sahra ismi güzel ama h harfinin ortada olması söylemeyi biraz zorlaştırıyor gibi canım. Sahraya yakın olarak Sara da koyabilirsin Farsça kökenli bi isimdir kendisi temiz, saf, katkısız anlamına gelir. Bir arkadaşımın da kızının ismi ayrıca . Ben beğeniyordum. Sen bilirsin tabi canım fikir olsun diye söyledim en önemlisi senin beğenmen :)
Valla 5 ay içinde bulduk bulduk canım bulamazsak kızım isimsiz kahraman olacakSırf eşim istedi diye hoşuma gitmeyen ismi kesinlikle koymam. Dediğin gibi ortak paydada buluşmak şart :))
gecen benmde cok belım agrıdı.bazen kasıgım agrıyo... 2 gundrde bacagım tutuluyo resmen...bu agrılar hamılelık boyunca bıtmıcek canm galıba
geçmiş olsun.bende de o sıkıntı varazcık iş yapayım hemen ağrım artıyor.zor oturup kalkıyorum.ağırlaşınca nasıl olacak kimbilir.benm dr.normal doğum yapamazsın diye birşey demedi.birdahaki gidişimde sorayım çünkü sezaryanı hiç düşünmüyorum
Haklısın çocuklar çok fena :))Sara ismi gzl ama okulda dalga geçerler saralı die şimdiki çocuklar bi acayip okulu çocuğunuz olunca anlarsınız
Seninde gebelik öncesi ağrıalrın oluyormuydu. Öyleyse maalesef şekerim gebelik boyunca cekıcekmısız( Saglıklı olsunlardaa napalım annelik zor gercekten
Anneler canım cok sıkıldı sizinle paylaşmak istedim ablamlar bizseydi benim kizimla balanın oğlu oynarken düştü basını yardi kan icinde kaldı cok üzgünüm bir türlü atamıyorum üzerimden bes dikiş atıldıcok etkilendim nasil atlaticam hiç bilemiyorum
Aynen canım ben yürüyemiyorum bile.. Yarım saat yürüsem yolda kitlenip kalıyorum. Sürekli dinlenmem zorlamamam lazı mkendimi.. KEsin normal olmaz demedi.. Dogum günü masaya cıkmana bakıcaz.. Eğer cıkamıyorsan agrından normal olman cok zararlı dedi
Anneler canım cok sıkıldı sizinle paylaşmak istedim ablamlar bizseydi benim kizimla balanın oğlu oynarken düştü basını yardi kan icinde kaldı cok üzgünüm bir türlü atamıyorum üzerimden bes dikiş atıldıcok etkilendim nasil atlaticam hiç bilemiyorum
canım microlife NC 100 den mi bahsediyorsun.şu temassız olanlar bizde almak istiyoruz ama hangisi daha sağlıklı bilmiyoruz.birde nekadar aldın 90-100 tl arası da?
Bloğuna göz attım Didem, güzel bir hobi olmalı... Göbeğimle eşim çok dalga geçer ama seninkini görünce normal olduğumu düşündüm :)) Sadece ben çok göbek büyüttüm sanıyodum, 3 ay yatıp uyuyunca yaradı sanırım ikimizede :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?