2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

14.haftada cınsel organlar olustugundan kesın cnsıyet soylenıo demekkı canım...bzde 15.haftamızda netlestrdk sukur :)

Livacım Sahra ismi güzel ama h harfinin ortada olması söylemeyi biraz zorlaştırıyor gibi canım. Sahraya yakın olarak Sara da koyabilirsin Farsça kökenli bi isimdir kendisi temiz, saf, katkısız anlamına gelir. Bir arkadaşımın da kızının ismi ayrıca . Ben beğeniyordum. Sen bilirsin tabi canım fikir olsun diye söyledim en önemlisi senin beğenmen :)

Son düzenleme:
Güzel isim bence de. Hayırlı olsun ismi canım. İkinizin isim konusunda hemfikir olması ne güzel yaa. Biz olamadık henüz ama durmak yok aramaya devam :)

canm evt arada kalmk kotu..ortak bıseyde bulusun.benm hosuma gtmese esımın ıstegı kabul etmez arastırmaya devm ederdm kulagıma hos geldı nedense ısındımda :)daha onunuzde uzun zaman var guzel bı ısım bulursunuz :)

Valla 5 ay içinde bulduk bulduk canım bulamazsak kızım isimsiz kahraman olacak Sırf eşim istedi diye hoşuma gitmeyen ismi kesinlikle koymam. Dediğin gibi ortak paydada buluşmak şart :))

Sara ismi gzl ama okulda dalga geçerler saralı die şimdiki çocuklar bi acayip okulu çocuğunuz olunca anlarsınız

Valla 5 ay içinde bulduk bulduk canım bulamazsak kızım isimsiz kahraman olacak Sırf eşim istedi diye hoşuma gitmeyen ismi kesinlikle koymam. Dediğin gibi ortak paydada buluşmak şart :))

yanı tabıkı oyle...sennde ıstedıgn bsı olmalı ıcıne sınmelı.9 ay sen tasıyosun senn hakkn cok buyuk oncelık sana aıt aslında...esını kandırırsn sen sole kafana yatan bı ısım bulunca :)

gecen benmde cok belım agrıdı.bazen kasıgım agrıyo... 2 gundrde bacagım tutuluyo resmen...bu agrılar hamılelık boyunca bıtmıcek canm galıba

Seninde gebelik öncesi ağrıalrın oluyormuydu. Öyleyse maalesef şekerim gebelik boyunca cekıcekmısız ( Saglıklı olsunlardaa napalım annelik zor gercekten

Aynen canım ben yürüyemiyorum bile.. Yarım saat yürüsem yolda kitlenip kalıyorum. Sürekli dinlenmem zorlamamam lazı mkendimi.. KEsin normal olmaz demedi.. Dogum günü masaya cıkmana bakıcaz.. Eğer cıkamıyorsan agrından normal olman cok zararlı dedi

Anneler canım cok sıkıldı sizinle paylaşmak istedim ablamlar bizseydi benim kizimla balanın oğlu oynarken düştü basını yardi kan icinde kaldı cok üzgünüm bir türlü atamıyorum üzerimden bes dikiş atıldı cok etkilendim nasil atlaticam hiç bilemiyorum

Seninde gebelik öncesi ağrıalrın oluyormuydu. Öyleyse maalesef şekerim gebelik boyunca cekıcekmısız ( Saglıklı olsunlardaa napalım annelik zor gercekten

cnm bnde boyle bı durum yoktu..yenı cıkıyo ıste...karın buyudukce olucakmıs bunlar...bde sırtustu yatamıyorum zararlı olur bebege belkı dıye...sabah agrılarla kalkıyorum.onunda etkısı var sanırım

Sakin ol arkadaşım. Bizim ani heyecan yaşamamız sakıncalı. Çocuk onlar düşe kalka büyüycek. Erkek çocuklarda o dikişler hep oluyor genelde :) Maşallah baya haraketli oluyolar. Çok şükür ki beyin kanaması vs. gibi bişey yok sanırım. Geçmiş olsun.

canm gecmıs olsunn allah betrnden saklasın cıddı bısey olmamıs..cocuklar duse kalka buyur..sen cok gerılme bebısıde germe olurmu

Benim hamile kalmadan öncede çok iş yaptığım zamanlar böyle ağrılarım olurdu.bugün kayınvalidem evimi temizliyordu çoğu işio yaptı zaten ben sadece toz aldım birde 2 odayı süpürdüm.şimdi zor kalkıyorum oturduğum yerden.sen ne düşünüyorsun bilmiyorum ama ben normal doğum istiyorum. bebeklerimizin sağlıkları daha önemli tabiki ama inşallah bir sıkıntı yaşamayız doğum zamanı.

Geçmiş olsun.Üzülmen çok normal bende bir teyze olarak seni çok iyi anlıyorum ama çoçuklar düşe kalka büyüyorlar,önemli birşey yoktur inşallah

canım microlife NC 100 den mi bahsediyorsun.şu temassız olanlar bizde almak istiyoruz ama hangisi daha sağlıklı bilmiyoruz.birde nekadar aldın 90-100 tl arası da?

cnm biz de aldık bahsettiğin ateşölçerden elimize ulaştı gerçekten kullanışlı bi ürün hatta ben onla yoğurt bile yapıyorum(en iyi süt 45 derecedeyken oluomuş) daha bebek ortada yokken kullanmaya başladık yani fiyat konusuna gelince biz 59 tl ye aldık kampanyadayken en son hepsiburada da kampanyadaydı bi bak istersen eğer değilse bekle bence ara ara kampanyaya giriyo

Geçmiş olsun canım! Çocuklar düşe kalka büyüyor. Allah beterinden saklasın,böyle teselli et kendini. Bebeğin de üzülür bak sonra..

kızlar iyi geceler yaklaşık 50 sayfa geçmiş vardı okuyamadım hafta sonu yoğundum umarım bir problem yoktur herkes iyidir bebeklerde iyidir ben gün saymayayım diyorum ama yinede gün geçmiyor neyse bakalım şu ayrıntılı usg yi merak ediyorum martın sonu gelse de çocuğumun bir probleminin olmadığını görsem inşallah hepimiz sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız

Teşekkür ederim vakit ayırmışsın. Meleğimle yaşadığım günleri unutmamak için yazıyorum ona.ilerde kendisi de okur inşallah.ben bulantı dönemimde 3 kilo kaybetttim.ve o 3 kiloyu da sadece göbeğime aldım.aslında hamile olduğumu öğrendiğim kilodayım.ama göbekli olmayı bu kadar seveceğimi düşünmemiştim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…