- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.801
günaydın anneler benm bi sorum var! ya ben bakıyom bakıyom göbeğimde tık yokve içime kurt düştü acaba bebişim yaşamıyo mu? hiç karnımm büyümedi.hareket zaten hissedemiyorum yani yaşadığını bildiren bi belirtiye ihtiyacım var. acil servislerde kalp atışı dnleme cihazı var mıdır? acaba bebişim büyümüyor mu?benm gibi henüz hiç göbeği olmayan var mı?
Daha bebeğin çok küçük. Karın kasların da sıkıysa bebek daha geç belli olur. Herkesin göbeği bir değil. Hareketlerini hissetmek için de daha erken 22. haftaya kadar vakti var sen daha 15. haftadasın. Hem bebebeğe bişey olsa vücut bunu belli eder, ters giden bişeylerin olduğunun sinyalini verir. Ağrı olur, kanama olur. Evham yapma boşuna. Ama illa ki bebeğin kalp atışını duyucam diyosan aile hekimine git onlarda el doppleri oluyo genelde dinlersin.
Anneler canım cok sıkıldı sizinle paylaşmak istedim ablamlar bizseydi benim kizimla balanın oğlu oynarken düştü basını yardi kan icinde kaldı cok üzgünüm bir türlü atamıyorum üzerimden bes dikiş atıldıcok etkilendim nasil atlaticam hiç bilemiyorum
kızlar yaa ben bu foruma yazmak konusunda biraz acemiyim sanırım
yazılarınıza şu hareketli gülen yüzleri nasıl ekliyorsunuz öğrenebilirmiyim
Merhaba kedicik ben de bu kremden alıcam. Fiyatını yazarmısın? Birde netten aldıysan hangi siteden
günaydın anneler benm bi sorum var! ya ben bakıyom bakıyom göbeğimde tık yokve içime kurt düştü acaba bebişim yaşamıyo mu? hiç karnımm büyümedi.hareket zaten hissedemiyorum yani yaşadığını bildiren bi belirtiye ihtiyacım var. acil servislerde kalp atışı dnleme cihazı var mıdır? acaba bebişim büyümüyor mu?benm gibi henüz hiç göbeği olmayan var mı?
Geçmiş olsun canım, düşe kalka büyüyorlar. Yazarken kolay yazılıyor da yaşarken tabiiki panik olmuşsundur. Dün olmuş sanırım, bugün daha iyisindir umarım.
Canım profilimize giriyoruz, basit editör yerine gelişmiş miydi zengin editör müydü neydi onu seçiyoruz.
Merhaba canım, hepsiburada.comdan aldım ben onu, 69,90 TL şu anda
BURADA
Kızlar kayınvalidem geldi paranoya şizofreni hastası bir de oğlu var(sanırım benim kaynım oluyor) 11 yaşında ama tam bir deli. 6 yaşındaki kızımla sürekli alay ediyor. Kaynanam sen şimdi hamilesin ya boşanırsanız ben bu eve yerleşirim diyor. Kızım olacak dedim kalçan yok senin oğlun olur dedi,babasına benzerse çocuk güzel olur diyor. şimdi de dini bir kanal açmış bana sürekli vaaz dinletiyor bir yandan da bişeyler anlatıyor. Yerdeki halıların üstüne ekmek döktü neden bu halılardan aldınız diye söyleniyor offff( çekirdek yerken iyi olurmuş o halılar bir tek,kabuklarını atınca gömülürmüş dibine temizlemeye gerek kalmazmış.
Dün eşimle kavga ettik resmen sinir krizi geçirdimnabız atım hızım 116 altına düşmüyor sanki içimde bir boşluk varmış gibi hissediyorum, yemin ederim deliricem az kaldı.
Kızlar kayınvalidem geldi paranoya şizofreni hastası bir de oğlu var(sanırım benim kaynım oluyor) 11 yaşında ama tam bir deli. 6 yaşındaki kızımla sürekli alay ediyor. Kaynanam sen şimdi hamilesin ya boşanırsanız ben bu eve yerleşirim diyor. Kızım olacak dedim kalçan yok senin oğlun olur dedi,babasına benzerse çocuk güzel olur diyor. şimdi de dini bir kanal açmış bana sürekli vaaz dinletiyor bir yandan da bişeyler anlatıyor. Yerdeki halıların üstüne ekmek döktü neden bu halılardan aldınız diye söyleniyor offff( çekirdek yerken iyi olurmuş o halılar bir tek,kabuklarını atınca gömülürmüş dibine temizlemeye gerek kalmazmış.
Dün eşimle kavga ettik resmen sinir krizi geçirdimnabız atım hızım 116 altına düşmüyor sanki içimde bir boşluk varmış gibi hissediyorum, yemin ederim deliricem az kaldı.
sabah uyandığımda mutfağa girmiş ve bütün düzenim değişmişti. Şu anda evin içinde yankılanıyor. Gidip kahve alıyor kahvemi bile kendim yapıyorum şu hale bak diyor eşim odaya girince,alın beni yanınıza evi temizler size yemek yaparım gelinime yardım ederim diyor.
Kızlar çatlak kremi için site ismi soranlar olmuş. Dün rastlamıştım, bu sitede bildiğimiz bir marka indirimde. İsteyenler varsa işine yarayabilir.. http://www.............../urunlist.aspx?id=2149&kid=2124
sabah uyandığımda mutfağa girmiş ve bütün düzenim değişmişti. Şu anda evin içinde yankılanıyor. Gidip kahve alıyor kahvemi bile kendim yapıyorum şu hale bak diyor eşim odaya girince,alın beni yanınıza evi temizler size yemek yaparım gelinime yardım ederim diyor.
evde yankılanan şey cüppeli ahmet hocanın sesi yazamamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?