2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın anneler benm bi sorum var! ya ben bakıyom bakıyom göbeğimde tık yok ve içime kurt düştü acaba bebişim yaşamıyo mu? hiç karnımm büyümedi.hareket zaten hissedemiyorum yani yaşadığını bildiren bi belirtiye ihtiyacım var. acil servislerde kalp atışı dnleme cihazı var mıdır? acaba bebişim büyümüyor mu?benm gibi henüz hiç göbeği olmayan var mı?

Daha bebeğin çok küçük. Karın kasların da sıkıysa bebek daha geç belli olur. Herkesin göbeği bir değil. Hareketlerini hissetmek için de daha erken 22. haftaya kadar vakti var sen daha 15. haftadasın. Hem bebebeğe bişey olsa vücut bunu belli eder, ters giden bişeylerin olduğunun sinyalini verir. Ağrı olur, kanama olur. Evham yapma boşuna. Ama illa ki bebeğin kalp atışını duyucam diyosan aile hekimine git onlarda el doppleri oluyo genelde dinlersin.

teşekkür ederim canım içimi rahatlattın biraz. bi süre doktora gitmedim mi meraklanmaya başlıyorum inşallah hafta cumartesi 9 martta randevum var. hayırlı haberler alırım inşallah.

günaydın anneler dün sıkıcı bir geceden sonra bu gün daha iyiyiym güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim iyiki varsınız allah hepimizin yardımcısı olsun :)

Geçmiş olsun canım, düşe kalka büyüyorlar. Yazarken kolay yazılıyor da yaşarken tabiiki panik olmuşsundur. Dün olmuş sanırım, bugün daha iyisindir umarım.

kızlar yaa ben bu foruma yazmak konusunda biraz acemiyim sanırım
yazılarınıza şu hareketli gülen yüzleri nasıl ekliyorsunuz öğrenebilirmiyim

Canım profilimize giriyoruz, basit editör yerine gelişmiş miydi zengin editör müydü neydi onu seçiyoruz.

Merhaba kedicik ben de bu kremden alıcam. Fiyatını yazarmısın? Birde netten aldıysan hangi siteden

Merhaba canım, hepsiburada.comdan aldım ben onu, 69,90 TL şu anda

BURADA

Kızlar kayınvalidem geldi paranoya şizofreni hastası bir de oğlu var(sanırım benim kaynım oluyor) 11 yaşında ama tam bir deli. 6 yaşındaki kızımla sürekli alay ediyor. Kaynanam sen şimdi hamilesin ya boşanırsanız ben bu eve yerleşirim diyor. Kızım olacak dedim kalçan yok senin oğlun olur dedi,babasına benzerse çocuk güzel olur diyor. şimdi de dini bir kanal açmış bana sürekli vaaz dinletiyor bir yandan da bişeyler anlatıyor. Yerdeki halıların üstüne ekmek döktü neden bu halılardan aldınız diye söyleniyor offff ( çekirdek yerken iyi olurmuş o halılar bir tek,kabuklarını atınca gömülürmüş dibine temizlemeye gerek kalmazmış.
Dün eşimle kavga ettik resmen sinir krizi geçirdim nabız atım hızım 116 altına düşmüyor sanki içimde bir boşluk varmış gibi hissediyorum, yemin ederim deliricem az kaldı.

Hic vesvese yapma, ben ilk hamileligimde 7. Ayim biterken komsu aa sen hamilemisin demisti:) kilolydym ama karnim pek yoktu. Haraketlerini de cok az hissettim hatta doguma yakin usg de baya baya esnemisti oglum ekrandan gordum ama cok az hissetmistim:)) her doktor kontrolunde bu haraket etmiyo derdim. Telaslanirdi doktor bakardi bisey yok normal derdi:)
Ben o zaman hic endiseli degildim. Cok okumak, cok bilmek daha cok ebdiselwndiriyor. İster istemez kiyas yaiyoruz ama herkesin hamileligi farkli oluyor.

Ama insanin elinde degil cok endise ettiyse acilde usg ye gir icin rahat eder:)

oh bee sonunda bi cvp aldım

çok teşekkür ediyorum canımm

Ne kadar sizde kalacaklar, umarim kisa surer, birazcik sabir goster. Bir de nacizane tavsiyem annesi de olsa baskasi icin kocanla arani bozma. Koskoca kadin sen yada oglu ne yaparsa yapsin hic degismez. Hemde hasta diyorsun. Soylediklerini duyma kendine mesguliyet bul. Dolaplari felab dok duzelt. Canini sikma..

Canım sen bugüne kadar katil olmadıysan demek ki sende peygamber sabrı var!
Allah kurtarsın, senin için dua edicem...

sabah uyandığımda mutfağa girmiş ve bütün düzenim değişmişti. Şu anda evin içinde yankılanıyor. Gidip kahve alıyor kahvemi bile kendim yapıyorum şu hale bak diyor eşim odaya girince,alın beni yanınıza evi temizler size yemek yaparım gelinime yardım ederim diyor.

Bak şizofrenmiş işte bu yüzden takma. Gül ve geç. Onların beyni normal insan beyni gibi değil canım sen de biliyosun. İnşallah en kısa zamanda giderler.

allah yardımcın olsun senin ona gösterdiğin sabır sana kat kat hayır olarak geri dönecektir. çok zor biliyorum insan hiç katlanamıyor haklısın ama elden ne gelir atsan atılmaz satsan satılmazlardan arkadaşın dediği gibi sende onun gibi ol aldırma inşallah :)

evde yankılanan şey cüppeli ahmet hocanın sesi yazamamışım

Cnm Allah sabır versin diyorum çncelikle..Çok zor öyle insanlarla beraber olmak eminim normal bir insan bile şüphe duyar kendinden bir süre sonra..Peki eşin annesinin ve kardeşinin şizofreni oldugunu kabul ediyormu eger biliyorsa boşuna kavga etmeyin cnm..Ama onlardan uzak kalmaya çalış boşuna evham yapma..Sen ne desende kadıncagız ve oglu hasta seni anlamıcaklar boşuna uğraşırsın..İnşallah biran önce giderler..Eşin herşeyin farkındaysa sorun yok cnm kendine uğraş bul ve sabret...Dua edicem senin içinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…