- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.281
kıslar ben bebeğimi bugün itibariyle lekelerimin kanla çoğalması sonucunda kaybettim....Allah sizin o güzel bebişlerinize sıhhat versin...bu grubun firesini ben verdim inşallah nazar çıkmıştır bir daha da fire olmaz....
fatmaipek sil beni listeden ben yine toplarsam kendimi uğrarım ara ara buraya şuan 1 yıl çocuk istemiyorum çok ağladım ve ağlamaktan yoruldum...
kızlar ben aranıza yeni katıldım. sat 16 kasım 5+2 deyim. haziranda bi düşüğüm oldu. bu seferde çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorumrabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
selam canım hoşgeldin benim bebişte 3 gün büyük seninkindenhayırlısı inşallah korkma Rabbim esirgesin hepimizin evlatlarını mide bulantın başladı mı senin?
tşk ederim canım hoşbuldum.. benim henüz mide bulantım yok arada kasık ağrılarım oluyo ama öyle çok şiddetli değil.. canım senin kesen göründümü geçtiğimiz perşembe gittim doktora görünmedi bu hafta cuma tekrar gidicem inş bu sefer görünür. bide canım sen hangi folik asiti kullanıyosun bazıları folik plus için mide bulantısı yapıyo demiş senin bi fikrin varmı..[/QUOT
ben keseyi gördüm şükürler olsun cuma gördüm ama çok küçük daha dedi bekle bence folicplus kullanıyorum bak şimdi belkide o yaptı ilk defa mide bulantısı oldu oda ilacı içtikten sonra bende kendimi dinliyorum çok şükür bulantım başladı diye :))belkide ilaçtan oldu
gözün aydın canım darısı bana olsun inş. folic plus mide bulantısı yapıyo diye yazmışlar başka sayfalarda bende ordan duydum istersen bi bak canım..
inşallah canım sende görürsün tabii iş görmekle bitmiyor kalp atımı varmış onuda duyalım hop oturup hop kalkıyoruz iyi olur inşallah
umarım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın dualarım hepimiz içinkızlar dünden beri pembe akıntım vardı dr gittim acile keseyi gördük çok şükür progestan 3*1 başlandı gün boyunca yataktaydım gelen olmadı akşam tekrar geldi tekrar gittik kese yerinde ama düşük riski var tabii bende bolbol dinleniyorum rabbime dua ediyorum verende rabbim alanda rabbim hayırlısını versin inş eşim çok üzgün ama napılım ucunda ölüm yok ya allahın takdiri diyor bekleyelim görelim durumundayım şuan mevlam neylerse güzel eyler umudumuz devam ediyor rabbim inş meleğimi bana bağışlar
kızlar ben aranıza yeni katıldım. sat 16 kasım 5+2 deyim. haziranda bi düşüğüm oldu. bu seferde çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorumrabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
benimde bir düşüğüm oldu şu an bende sizin gibi çok korkuyorum inşallah hiç birimiz aynı kötü şeyleri yaşamayız
gözün aydın canım darısı bana olsun inş. folic plus mide bulantısı yapıyo diye yazmışlar başka sayfalarda bende ordan duydum istersen bi bak canım..
Mrb canım hosgeldin, bende folic plus bulanti yapıyor diye yazanlardanim ama yanlis anlasilmasin söyle ilaç bulanti yapmıyor aslında sadece varolan bir mide bulantın varsa onu artırıyor. Ben ilk hamileliğimde 4. Hafta başlamıştım plus icmeye 6 hatta 7. Haftaya kadar rahat ictim sonra bulantilarim başladı ve içemez oldum. Doktorum folibol iç dedi . Bu hamileligimdede Dr folibol verdi gerçi o vermesede benim tercihim artık belli birde daha küçük bir hap günde bir tane iciyorsun folic asit ihtiyacını karşılıyor zamanı gelince multivitamin ilacı kullanicaz zaten.
slm benimde bulantım çok dr sordum bulantı için ayrı bir ilaç verdi . folbiol alsam olmazmı dedim folic plus kullan dedi dr dan dr değişiyor demekki ama ben o bulantı için olan ilacı içmiyorum kuzuma kimyasal bişey gitmesin diye :) dayanmaya çalışıyorum
Selam kızlar dün oğlumun Doğumgunu vardı bı ara resım cekınmek ıcın kucağıma aldım 2 dk bırde saga sola sus asıcam dıye uzandım fılan...tabı sonra bı kac saat gecınce hafıf pembe bır leke geldı kasıklarımda ara ara batmalar oluyor sıddetlı degıl.asıl belım cok fena ağrıyor.doktor hıc kalkmadan 1 hafta yatmamı ıstedı sonra kontrole çağırdı.keseyı gördük 5 hafta 3 günlük gözüküyor.ılac olarakta Dr progesteron verdı günde 3 defa 1 tane ve coraspirin ve folic plus kullanıyorum.dusuk tehlıkesı olan arkadaslar varmı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?