2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

fatmaipek, laurana ve mucizem77. çok üzüldüm. allahım sabırlar versin sizlere. fakat allah'tan gelene ne denir ki... bu da takdiri ilahi. ömrün yarısı bal, yarısı zehir kata kata yenir derler ya... bu üzüldüğünüz günler ömrünüzdeki acılı günler hanesinden düşer ve mutlu günlerinizi doyasıya yaşarsınız inşallah.

Son düzenleme:
iyi pazarlar kızlar... bebğini kaybeden arkadaşlara allahtan sabır diliyorum inşallah en kısa zamanda hayırlı evlatlarla acıları hafifler... benim kanamam kesildi şükür yarın 1 hafta olacak kesileli hala dikkat ediyorum ama kalp sesleri için 3 ocağa randevu aldık hayırlısıyla onu da duyarız inşallah...

Canım çok üzüldüm..Hiçbir teselli cümlesinin şu an faydası olmaz biliyorum ama her şerde bir hayır vardır buna inan.. Allah sabır versin, lütfen kendine iyi bak ...

kızlar ben aranıza yeni katıldım. sat 16 kasım 5+2 deyim. haziranda bi düşüğüm oldu. bu seferde çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

selam canım hoşgeldin benim bebişte 3 gün büyük seninkinden hayırlısı inşallah korkma Rabbim esirgesin hepimizin evlatlarını mide bulantın başladı mı senin?

selam canım hoşgeldin benim bebişte 3 gün büyük seninkinden hayırlısı inşallah korkma Rabbim esirgesin hepimizin evlatlarını mide bulantın başladı mı senin?

tşk ederim canım hoşbuldum.. benim henüz mide bulantım yok arada kasık ağrılarım oluyo ama öyle çok şiddetli değil.. canım senin kesen göründümü geçtiğimiz perşembe gittim doktora görünmedi bu hafta cuma tekrar gidicem inş bu sefer görünür. bide canım sen hangi folik asiti kullanıyosun bazıları folik plus için mide bulantısı yapıyo demiş senin bi fikrin varmı..

gözün aydın canım darısı bana olsun inş. folic plus mide bulantısı yapıyo diye yazmışlar başka sayfalarda bende ordan duydum istersen bi bak canım..

gözün aydın canım darısı bana olsun inş. folic plus mide bulantısı yapıyo diye yazmışlar başka sayfalarda bende ordan duydum istersen bi bak canım..

inşallah canım sende görürsün tabii iş görmekle bitmiyor kalp atımı varmış onuda duyalım hop oturup hop kalkıyoruz iyi olur inşallah

umarım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın dualarım hepimiz için

benimde bir düşüğüm oldu şu an bende sizin gibi çok korkuyorum inşallah hiç birimiz aynı kötü şeyleri yaşamayız

Mrb canım hosgeldin, bende folic plus bulanti yapıyor diye yazanlardanim ama yanlis anlasilmasin söyle ilaç bulanti yapmıyor aslında sadece varolan bir mide bulantın varsa onu artırıyor. Ben ilk hamileliğimde 4. Hafta başlamıştım plus icmeye 6 hatta 7. Haftaya kadar rahat ictim sonra bulantilarim başladı ve içemez oldum. Doktorum folibol iç dedi . Bu hamileligimdede Dr folibol verdi gerçi o vermesede benim tercihim artık belli birde daha küçük bir hap günde bir tane iciyorsun folic asit ihtiyacını karşılıyor zamanı gelince multivitamin ilacı kullanicaz zaten.

slm benimde bulantım çok dr sordum bulantı için ayrı bir ilaç verdi . folbiol alsam olmazmı dedim folic plus kullan dedi dr dan dr değişiyor demekki ama ben o bulantı için olan ilacı içmiyorum kuzuma kimyasal bişey gitmesin diye :) dayanmaya çalışıyorum

Selam kızlar dün oğlumun Doğumgunu vardı bı ara resım cekınmek ıcın kucağıma aldım 2 dk bırde saga sola sus asıcam dıye uzandım fılan...tabı sonra bı kac saat gecınce hafıf pembe bır leke geldı kasıklarımda ara ara batmalar oluyor sıddetlı degıl.asıl belım cok fena ağrıyor.doktor hıc kalkmadan 1 hafta yatmamı ıstedı sonra kontrole çağırdı.keseyı gördük 5 hafta 3 günlük gözüküyor.ılac olarakta Dr progesteron verdı günde 3 defa 1 tane ve coraspirin ve folic plus kullanıyorum.dusuk tehlıkesı olan arkadaslar varmı aranızda?

Evet her doktorun bakış acısı farklı tabi doktorun olarak secmiş ve güvenmişsen önce onu dinleyeceksin. Banada verdi bulanti ilacı kızıma hamileyken ben hiç kullanmamıştım ama şimdi kullanıyorum yaa ne yapayım bulantılar hayatımı çekilmez yapıyor .

Sanada çok gecmis olsun, malesef dusuk tehlikesi olan annelerimiz var insallah hepiniz atlatirsiniz bu zor gunleri hep beraber kucaklariz bebeklerimizi. Bende bir yerlere asılmak uzanmanin riskli olduğunu biliyorum doktorumda yapmaman gereken hareketler arasında saydı bunları aman hanımlar dikkatli olun lütfen. Benimde 13 kiloluk bir kızım var onu kaldırıyorum gün içerisinde sık sık ama vücudumun alışkın olduğu bir hareket olduğu icin sorun olmuyor. Neyse canım iyice istirahat et sen .Allah hepimizi korusun.

slm bugün 4+4 olduk ama hala takvim yapmadım keseyi ve kalp atışını duymadan da yapmam heralde.. offf bi 12. günü bekledim transferden sonra bunalımlara girerek bir çıkan betanın 2 gün sonra ikiye katmalasını bekledim gün aşırı o sinir etti günler geceler bitmedi şimdi yarın keseyi görücem saatler geçmiyorrr, ondan sonra da kalp atışını duyacak mıyım paniği başlar... ohhhh ben şimdiden 9.yu doğurdum zaten :)

bu arada kahve rengi lekelerim bitti dün ve bugün hiç gelmedi progestan iğne yaptırmamı istedi dr. um anında kesildiacaba düşük mü yapıyordum ki:S Allah korusunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…