2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bak şizofrenmiş işte bu yüzden takma. Gül ve geç. Onların beyni normal insan beyni gibi değil canım sen de biliyosun. İnşallah en kısa zamanda giderler.

kesinlikle haklısınız ancak bu kadar hassasken üstüme oynuyormuş gibi geliyor,çok konuşuyor,küçük oğlu da aynı ve eşim annesinden yana. dün akşam bana anneme saygısızlık yaparsan seni herkesin ortasında döverim rezil olursun dedi. ben boşanmayı düşünüyorum. kalbim bir türlü doğrulmuyor. dün akşam bayıldım o böyle söyleyince sinir krizi geçirdim nefes alamadım ve bu kadın ne zaman bize gelse aynı şey olacak. kızı yani görümcem de hamile asla istemiyorum gelmeni dedi kadına. çok kırıldım sürekli ağlıyorum.

hayatım bana eşim söyledi zaten paranoya şizof. hastası olduğunu raporları var ilaç kullanıyor ancak reddediyor ilaçlarını içmeyi. hastanelerde yatmış ancak tedavisi yok.

kocana hep şunu söyle, o geçici, ben kalıcıyım! hayatın boyu yanında olacak olan benim, aklını başına topla diye uyar onu canım. Allah sana sabır versin yaa

hayatım bana eşim söyledi zaten paranoya şizof. hastası olduğunu raporları var ilaç kullanıyor ancak reddediyor ilaçlarını içmeyi. hastanelerde yatmış ancak tedavisi yok.

Evet tedavisi olmayan bir hastalık hayatı boyunca ilaç içmesi lazım ve biliyorsunki tek genetik psikolojik rahatsızlık..Eşinde bir şey varmı yoksa yapısımı sinirli ? Neden ayrılmak istiyorsun uzuldum adına demek durum oralara gelmiş..
Sen sakın kendini korkutma sana bişi olmaz ama böyle giderse depresyona girersin..Dur bekle bişi deme ne zaman gidicekler belli mi? Bnm kaynanam yanımda deil normal ve iyi bir kadındır lakin 1 haftadan sorası banada fazla geliyor herşeye karışıyor ya da bana öyle geliyor.Heleki seni çok iyi anlıyorum..Sakin olmaya çalış cnmm...

Offfff kıyamam ben sana yaaa Dövme filan Allahım nasıl sözler bunlar? Şuan sana yardım edememek gerçekten çok üzdü beni canım yaa. Hamileyken bunları yaşaman daha da üzücü. Elimizden bişey gelmez senin için sadece yazarak rahatlatmaya çalışırız ama kendinle ve çocuklarınla ilgili en doğru kararı verecek olan sensin. Ailenle konuşsan bu durumu onlar destek çıkarlar mı?

aslında sağlıklı bir adam beni de çok seviyor bana çok yardımcı,ev işlerinde,iş hayatımda vs. ancak sağolsun annesi bizim 1 yılda yaptığımızı 1 günde bozmaya yetiyor. sonra biz uzun zaman geçince tekrar toparlanıyoruz o yine gelip yapıyor yapacağını. tek bildiğim çok yorgunum!!!
bugün gider inşallah.

Ya cnm sen takmamaya çalış gerçekten..Annesi işte kıyamıyor belliki.. Sanada çok yardımcıymış eşin ne güzel.. sabrette annesi gitsin bi dahada hiç gelmesin inaşşallahh :)

arkadaşlar dünden beri kasıklarımda bir acıma wc ye gittiğimde sanki bebek çıkacakmışçasına genital bölgeye bası ve otururken kasıklarıma basınç uygulanırcasına dolgunluk hissi ve ağrı oluyor
bu bebeğin büyümesi ya da uterusun genişlemesinde hissettiğim ağrılara benzemiyor aklıma idrar yollarımı üşütmüş olabileceğim geldi ama idrarda yanmam sık tuvalete çıkma isteğim yok aranızda bu tür şikayetleri olan var mı?sizce ne olabilir?

selam canım..ben de martın sonunda yaptıracağım...doktorum ayrıntılı ultrason taraması yapacak...ama bir çocuk kardiyoloğuna gideceğim adanada,kalpte bir sıkıntı olup olmadığına özel bir ultrasonla bakacak,kendi jınekoloğum yönlendirdi...sanırım ayrıntılı ultrason dedikleri organ taraması ile aynı...ben belki bir perınataloğa yaptırırım..anne karnındaki bebeğin gelişimini ve organlarını daha iyi tahlil eder...şimdi 18.haftamın içindeyim..bekliyorum bakalım inşallah her şey normal çıkar..

selam bende de kasık ve bel ağrısı oluyo hep normal olduğunu duyuyorum dün sağ kasığım çok ağrıdı normaldir heralde

selam bende de kasık ve bel ağrısı oluyo hep normal olduğunu duyuyorum dün sağ kasığım çok ağrıdı normaldir heralde

ben de normal olduğunu duyuyorum ama insan kendini tanır bilir ya ağrının farklılığını hisseder ya işte benim öyle bir durum daha cuma günü gitmiştik dr a hiçbir şey yoktu pzrts tekrar gideceğim artık idrar yolları iltihaplandı ise çok kötü imiş aman kızlar siz de kendinizi iyi dinleyin bebeklerimizi sağ salim kucağımıza bir alsaydık her farklılıkta ay bir şey mi oldu diye telaşlanmaktan bebişime zarar veriyormuşum gibi geliyor

Amin amin...........

evt cnm zarar veriyoruz kendimizi dinliyoruz birazda...cok evhamliym hamilelikten oncede boyleydm smdi iyice artti...bu yasadiklrimz cok normal aslnda.senn dedign seyi bnde yasadm dun.ama cok sık idrar yolu iltihabi geciren biri olarak sana sunu soyleyebilirm eger iltihap varsa idrarini bosaltamiyomusn gbi hissedersn ve tuvaletini yaparkrn agrin vrya yanman olur.boyle bse yoksa korkma ama bol su ic..3litreye yakin

kızlar öksürük beni mafedioo boğaz iltihabı yok ama kuru öksürük bazen balgamlı ama çıkaramıuyorum mafoldumm ( dr da asist şurup werdi ama işe yaramıo ıhlamurlar ballar herşeyi denedimm tekrar kbb ye gitsem başka ilaç werirmi ne dersinizz

selam canım geçmiş olsun taze zencefil al bir kök alsan yeter ama tazesi olsun büyük marketlerde oluyor rendele biraz bir yemek kaşığı kadar suyunu sık bardağa balla sıcak su koy ve iç 2 veya 3gün böyle yap iç faydasını görceksin onu bulamazsan şok marketde zencefilli ballı şeker var 2 3 çeşidi var oda iyi geliyor öksürüge soğukalgınlığına

GECMIS OLSUN CANIMMM ayni hastalik bendede var. üc hafta oldu gecmedi daha. sürekli bogazimda bi kasinti bi gicik var. annem bana keciboynuzu pekmezi getirdi onu kullanioyrum sabah ögle aksam. kötü kokuyor ama burnunu tika ic ilac farzet ic. yariyor gercekten.

hamikeyken kesinlikle ilac kullanmayin. kandan bebege geciyor ve yan etkikeri olsun kalp atisindaki hiz olsun degisebiliyor bebekte. noksanlik,kalp durmasi,gelisim bozukluklarina neden olabiliyor. PARACETAMOL kullanin sadece günde 500 mg kadar. yada dr unuza danisin o size gereken ilaclari verecektir. BEN ALMANYADA HEMSIRELIK EBELIK YAPIYORUM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…