- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.821
Bak şizofrenmiş işte bu yüzden takma. Gül ve geç. Onların beyni normal insan beyni gibi değil canım sen de biliyosun. İnşallah en kısa zamanda giderler.
allah yardımcın olsun senin ona gösterdiğin sabır sana kat kat hayır olarak geri dönecektir. çok zor biliyorum insan hiç katlanamıyor haklısın ama elden ne gelir atsan atılmaz satsan satılmazlardan arkadaşın dediği gibi sende onun gibi ol aldırma inşallah :)
Cnm Allah sabır versin diyorum çncelikle..Çok zor öyle insanlarla beraber olmak eminim normal bir insan bile şüphe duyar kendinden bir süre sonra..Peki eşin annesinin ve kardeşinin şizofreni oldugunu kabul ediyormu eger biliyorsa boşuna kavga etmeyin cnm..Ama onlardan uzak kalmaya çalış boşuna evham yapma..Sen ne desende kadıncagız ve oglu hasta seni anlamıcaklar boşuna uğraşırsın..İnşallah biran önce giderler..Eşin herşeyin farkındaysa sorun yok cnm kendine uğraş bul ve sabret...Dua edicem senin içinn..
sabah uyandığımda mutfağa girmiş ve bütün düzenim değişmişti. Şu anda evin içinde yankılanıyor. Gidip kahve alıyor kahvemi bile kendim yapıyorum şu hale bak diyor eşim odaya girince,alın beni yanınıza evi temizler size yemek yaparım gelinime yardım ederim diyor.
hayatım bana eşim söyledi zaten paranoya şizof. hastası olduğunu raporları var ilaç kullanıyor ancak reddediyor ilaçlarını içmeyi. hastanelerde yatmış ancak tedavisi yok.
kesinlikle haklısınız ancak bu kadar hassasken üstüme oynuyormuş gibi geliyor,çok konuşuyor,küçük oğlu da aynı ve eşim annesinden yana. dün akşam bana anneme saygısızlık yaparsan seni herkesin ortasında döverim rezil olursun dedi. ben boşanmayı düşünüyorum. kalbim bir türlü doğrulmuyor. dün akşam bayıldım o böyle söyleyince sinir krizi geçirdim nefes alamadım ve bu kadın ne zaman bize gelse aynı şey olacak. kızı yani görümcem de hamile asla istemiyorum gelmeni dedi kadına. çok kırıldım sürekli ağlıyorum.
Evet tedavisi olmayan bir hastalık hayatı boyunca ilaç içmesi lazım ve biliyorsunki tek genetik psikolojik rahatsızlık..Eşinde bir şey varmı yoksa yapısımı sinirli ? Neden ayrılmak istiyorsun uzuldum adına demek durum oralara gelmiş..
Sen sakın kendini korkutma sana bişi olmaz ama böyle giderse depresyona girersin..Dur bekle bişi deme ne zaman gidicekler belli mi? Bnm kaynanam yanımda deil normal ve iyi bir kadındır lakin 1 haftadan sorası banada fazla geliyor herşeye karışıyor ya da bana öyle geliyor.Heleki seni çok iyi anlıyorum..Sakin olmaya çalış cnmm...
Ya cnm sen takmamaya çalış gerçekten..Annesi işte kıyamıyor belliki.. Sanada çok yardımcıymış eşin ne güzel.. sabrette annesi gitsin bi dahada hiç gelmesin inaşşallahh :)
kızlar iyi geceler yaklaşık 50 sayfa geçmiş vardı okuyamadım hafta sonu yoğundum umarım bir problem yoktur herkes iyidir bebeklerde iyidir ben gün saymayayım diyorum ama yinede gün geçmiyor neyse bakalım şu ayrıntılı usg yi merak ediyorum martın sonu gelse de çocuğumun bir probleminin olmadığını görsem inşallah hepimiz sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız
arkadaşlar dünden beri kasıklarımda bir acıma wc ye gittiğimde sanki bebek çıkacakmışçasına genital bölgeye bası ve otururken kasıklarıma basınç uygulanırcasına dolgunluk hissi ve ağrı oluyor
bu bebeğin büyümesi ya da uterusun genişlemesinde hissettiğim ağrılara benzemiyor aklıma idrar yollarımı üşütmüş olabileceğim geldi ama idrarda yanmam sık tuvalete çıkma isteğim yok aranızda bu tür şikayetleri olan var mı?sizce ne olabilir?
selam bende de kasık ve bel ağrısı oluyo hep normal olduğunu duyuyorum dün sağ kasığım çok ağrıdı normaldir heralde
aslında sağlıklı bir adam beni de çok seviyor bana çok yardımcı,ev işlerinde,iş hayatımda vs. ancak sağolsun annesi bizim 1 yılda yaptığımızı 1 günde bozmaya yetiyor. sonra biz uzun zaman geçince tekrar toparlanıyoruz o yine gelip yapıyor yapacağını. tek bildiğim çok yorgunum!!!
bugün gider inşallah.
ben de normal olduğunu duyuyorum ama insan kendini tanır bilir ya ağrının farklılığını hisseder ya işte benim öyle bir durum daha cuma günü gitmiştik dr a hiçbir şey yoktu pzrts tekrar gideceğim artık idrar yolları iltihaplandı ise çok kötü imiş aman kızlar siz de kendinizi iyi dinleyin bebeklerimizi sağ salim kucağımıza bir alsaydık her farklılıkta ay bir şey mi oldu diye telaşlanmaktan bebişime zarar veriyormuşum gibi geliyor
kizlarrrrr sonunda pipiyiii gordukkkk:)...3gun onde gidio bebis dedi toplu bi bebek dedi..pipimizide olçtüü:))4lu testte ypildi 300milyon baydik geldikk kizlar...2haftasonrA detayli ultrson icin gidilck mis
kızlar öksürük beni mafedioo boğaz iltihabı yok ama kuru öksürük bazen balgamlı ama çıkaramıuyorum mafoldumm( dr da asist şurup werdi ama işe yaramıo ıhlamurlar ballar herşeyi denedimm tekrar kbb ye gitsem başka ilaç werirmi ne dersinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?