- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.841
günaydın anneler benm bi sorum var! ya ben bakıyom bakıyom göbeğimde tık yokve içime kurt düştü acaba bebişim yaşamıyo mu? hiç karnımm büyümedi.hareket zaten hissedemiyorum yani yaşadığını bildiren bi belirtiye ihtiyacım var. acil servislerde kalp atışı dnleme cihazı var mıdır? acaba bebişim büyümüyor mu?benm gibi henüz hiç göbeği olmayan var mı?
Kızlar kayınvalidem geldi paranoya şizofreni hastası bir de oğlu var(sanırım benim kaynım oluyor) 11 yaşında ama tam bir deli. 6 yaşındaki kızımla sürekli alay ediyor. Kaynanam sen şimdi hamilesin ya boşanırsanız ben bu eve yerleşirim diyor. Kızım olacak dedim kalçan yok senin oğlun olur dedi,babasına benzerse çocuk güzel olur diyor. şimdi de dini bir kanal açmış bana sürekli vaaz dinletiyor bir yandan da bişeyler anlatıyor. Yerdeki halıların üstüne ekmek döktü neden bu halılardan aldınız diye söyleniyor offff( çekirdek yerken iyi olurmuş o halılar bir tek,kabuklarını atınca gömülürmüş dibine temizlemeye gerek kalmazmış.
Dün eşimle kavga ettik resmen sinir krizi geçirdimnabız atım hızım 116 altına düşmüyor sanki içimde bir boşluk varmış gibi hissediyorum, yemin ederim deliricem az kaldı.
aaa unuttum bak bugün nerde bir elbisemi eşyamı bulsa bu güzelmiş benim olsun dedi üstelik üstüne olup olmadığını önemsemeden :/ kızlar ben çok kötü hissediyorum kendimi içimde sürekli küfretmek geliyor ya sabır!
allam yareppim kadın yemek yiyip gidelim dedi, istedikleri bütün yemekleri pişirdim an itibariyle sancım var yarın iş başı ben daha hazırlık yapmadım. yemek yaparken midemin alt üst olmasıda cabası. bir saat evvel yemek yedik şimdi de çay içelim sonra gideriz diyor. bi git kadın artık bi git...
aaa unuttum bak bugün nerde bir elbisemi eşyamı bulsa bu güzelmiş benim olsun dedi üstelik üstüne olup olmadığını önemsemeden :/ kızlar ben çok kötü hissediyorum kendimi içimde sürekli küfretmek geliyor ya sabır!
allah yardımcın olsun arkadaşım yazdıklarını okudukça inan benim bile sinirlerim bozuldu
yahu her ne kadar oğlunun evide olsa, oğlunun da gelininin de huzurunu bozacaksan gitme kardeşim :113::113:
bu arada kaynanam ne kadar pamuk gibi biri olsada onlardan uzakta olduğuma bir kez daha şükrettim
çünkü evlendiğimizden beri ne benım ailemden ne eşimin ailesinden karışanımız olmadı
yani rahatımıza çok alıştık senin durumunda olsam ne kadar sabrederdim hiç bilemiyorum
inşallah doğum öncesi ve sonrasında yanınıza gelipde o stesli zamanlarınızı dahada zorlaştırmaz...:18:
Kızlar kayınvalidem geldi paranoya şizofreni hastası bir de oğlu var(sanırım benim kaynım oluyor) 11 yaşında ama tam bir deli. 6 yaşındaki kızımla sürekli alay ediyor. Kaynanam sen şimdi hamilesin ya boşanırsanız ben bu eve yerleşirim diyor. Kızım olacak dedim kalçan yok senin oğlun olur dedi,babasına benzerse çocuk güzel olur diyor. şimdi de dini bir kanal açmış bana sürekli vaaz dinletiyor bir yandan da bişeyler anlatıyor. Yerdeki halıların üstüne ekmek döktü neden bu halılardan aldınız diye söyleniyor offff( çekirdek yerken iyi olurmuş o halılar bir tek,kabuklarını atınca gömülürmüş dibine temizlemeye gerek kalmazmış.
Dün eşimle kavga ettik resmen sinir krizi geçirdimnabız atım hızım 116 altına düşmüyor sanki içimde bir boşluk varmış gibi hissediyorum, yemin ederim deliricem az kaldı.
Canım benim yaaa ALLAH yardımcın olsun sana sabırlar versin, hamile birine hak revamı bu.. KArşındaki hastaymış ama bukadara kadarda yapılmazki. Söylediği kelimelere bak. Zaten gerilmememiz gereken bir durumdayız bebeişlerimizde geriliyor çünkü.. Eşin tepkisizmi kalıyor bu duruma.. Sakin ol lütfen zor kesinlikle yaşadıgın ancak o kadar kalp atışı bebeişini düşün.. İçinden selatü selam çek sakinleştirir seni..
17. haftada hissedebilirmiyiz birde karnınızda çizgi oluştumu bendebişey yok
eşim tepkisiz kalmıyor annesinin hasta olduğunu düşünüp ondan yana tavır takınıyor. Allah onu da bildiği gibi yapsın benim 2 günümü zehir ettiler. oysa ne hayallerim vardı.
gerçekten okumakla adam olunmuyor, güya ikimizde öğretmeniz ama duruma bak! :113:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?