2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

göbeğin olması ile ilgisi yok canım, dr kontrollerinde herşey normalse sorun yoktur, bir arkadaşım 19 haftalık hamileyken sadece pantolonun düğmesini açıyordu, ben şimdiden gebe pantolonu giymeye başladım ama bu önceki gebelikten kalan karın yağlarıyla ve karın kaslarının gücüyle alakalı, önemli olan dr kontrolü

Allah yardımcın olsun, sabır versin

uzun zamandır yazamadım sizlere ya özledim girip ancak okuyorum cıkıyorum yoğun geciyor günlerr bebiş olunca nasıl oluruz bilmem
bizimde kızımız oluyor %90 dedi doktor net bi sonuc alamadık ya kızımıza ciciler almak için 26 martı beklices
bu arada bende göbek catlakları için bebe yağı kullanıyodum simdiye kadar ama az önce Lierac Phytolastil Çatlak kremi sipariş ettim tedbirli olalımda sonra sürmedik catladık demiyelim
ilgilenenlere siteyi kopyalıyım indirimde Lierac Phytolastil atlak Tedavisi iin Jel 100 ml | 52,14 TL fiyat | DermoEczanem - Online Dermokozmetik
ünlüler bile bu jeli kullanıyomuş bilginize

allam yareppim kadın yemek yiyip gidelim dedi, istedikleri bütün yemekleri pişirdim an itibariyle sancım var yarın iş başı ben daha hazırlık yapmadım. yemek yaparken midemin alt üst olmasıda cabası. bir saat evvel yemek yedik şimdi de çay içelim sonra gideriz diyor. bi git kadın artık bi git...

aaa unuttum bak bugün nerde bir elbisemi eşyamı bulsa bu güzelmiş benim olsun dedi üstelik üstüne olup olmadığını önemsemeden :/ kızlar ben çok kötü hissediyorum kendimi içimde sürekli küfretmek geliyor ya sabır!

ah canım benim ya bebegini düşün senin ve onun ruh sağlığı çok onemli kayınvaliden ruh sağlıgını kaybetmiş şimdi size zarar vermeye çalışıyor ne olur kendine dikkat et

Ay cnm yaa hem sana üzüldüm hem kadıncagız hasta naptını bilmiyor:/ Az kalmış cnm en azından gidicegini biliyosun sabret biraz daha..Et cnm içinde tutma rahatlarsın en azından, anlasa onada derdini söle dicem ama boşa nefes tüketmiş olursun..Sinirini at bi şekilde dışarı bebişi düşün gidecek diye düşün sadece cnm yaaaa

canim sabret azcik gdicekmis madem...ay vla insanin sinir sistemi bozulur az daha sabir cnm butun gun dayandn az daha dayan

şimdi çıktılar kapıdan. tabi eşimi de yanına alarak gitti,tek başlarına gidemezlermiş saat geç olmuş 2 saat gidiş 2 saat geliş hiç düşünce yok. zaten trenden inip evine gideceksin be kadın neyin nazı bu. bir de hakkınızı helal edin rahatsız ettik demez mi giderken! beddua etmicem çünkü biliyorum ki bizler hamile olduğumuz için Allah'a çok yakınız...

Kızlar benm oğlum cok hareketli yaa... Habire annesini tekmelioo

allah yardımcın olsun arkadaşım yazdıklarını okudukça inan benim bile sinirlerim bozuldu
yahu her ne kadar oğlunun evide olsa, oğlunun da gelininin de huzurunu bozacaksan gitme kardeşim :113::113:

bu arada kaynanam ne kadar pamuk gibi biri olsada onlardan uzakta olduğuma bir kez daha şükrettim
çünkü evlendiğimizden beri ne benım ailemden ne eşimin ailesinden karışanımız olmadı
yani rahatımıza çok alıştık senin durumunda olsam ne kadar sabrederdim hiç bilemiyorum
inşallah doğum öncesi ve sonrasında yanınıza gelipde o stesli zamanlarınızı dahada zorlaştırmaz...:18:

Lokumum en iyisini yapıp uzak duruyosun. biz 2 saat uzağa taşındık ama değişen bişey olmadı. gelicem diye aradığında bahane buluyoruz bu defa habersiz çıkıp gelmiş aradı eşimi ben geldim gel beni al dedi. bu gece de gitmeyecekti ama ben durup durduğum yerde ağlamaya başlayınca çıkıp gitti. görümcem nisanda doğum yapacak gelicem sana bakıcam dedi kıza telefonda,sakın gelme anne anlaşamıyoruz kırmayalım birbirimizi dedi,yazın diğer gelini çileden çıkardı kızı hastaneye kaldırdılar sinirleri harap oldu bizim kaynanayı evinden kovdu; bi ben böyle sabır budalası oldum ama eşim gelince konuşucam kopsun inceldiği yerden. gitsin görsün annesini getirmesin bize. düşünün kardeşlerden biri bursa'da diğeri çanakkale'de. kaçabildikleri kadar uzağa kaçtılar !

Canım benim yaaa ALLAH yardımcın olsun sana sabırlar versin, hamile birine hak revamı bu.. KArşındaki hastaymış ama bukadara kadarda yapılmazki. Söylediği kelimelere bak. Zaten gerilmememiz gereken bir durumdayız bebeişlerimizde geriliyor çünkü.. Eşin tepkisizmi kalıyor bu duruma.. Sakin ol lütfen zor kesinlikle yaşadıgın ancak o kadar kalp atışı bebeişini düşün.. İçinden selatü selam çek sakinleştirir seni..

eşim tepkisiz kalmıyor annesinin hasta olduğunu düşünüp ondan yana tavır takınıyor. Allah onu da bildiği gibi yapsın benim 2 günümü zehir ettiler. oysa ne hayallerim vardı.

gerçekten okumakla adam olunmuyor, güya ikimizde öğretmeniz ama duruma bak! :113:

şu 'anneci' erkeklere hiç dayanamıyorum
kızkardeşimin eşi de aynı şekilde annesi izin vermese... neyse sakinim
bu kadar annenize düşkündünüz ne diye evlendiniz be kardeşim
siz ana kuzusunuzda, hayatlarını zehir ettiğiniz kadınlar ağaç kovuğundan mı çıktı acaba

Valla senin durumunu okuyunca ben bile gerildim.gitmelerinede çok sevindim ayrıca. Sana uzak olsunlarda hele şu dönemde.burdanda bence şu çıkarımı yapmamız lazım erkek bebek bekleyen sevgili arkadaşlarım,biz nasıl bir eş istiyorsak oğullarımızı da öyle yetiştirmeliyiz ve nasıl bir kayınvalide istiyorsak bütün bu yaşadıklarımızdan ders alıp kulağımıza küpe yapıp öyle davranmalıyız.ben çevremede sıkı sıkı tembihledim farketmeden tipik erkek annesi gibi davranacak olursam beni uyarın diye.evde hımbıl hımbıl oturup herşeyi önüne bekleyen bir oğul yetiştirmek istemiyorum,tabi kadın ruhundanda anlayacak.kısmetse oğlum olacak ta,şimdiden kendime dersler çıkarmaya başladım

CANIM kayinvAliden hastanda karsına al eşini konus. Annenin Hastalığı'na üzülüyorum ama eğer hastaysa tedavi olması lazım. Tedavi olmuyorsa bu onların secimi ve sen onun hasaligini kabul etmek zorunda degilsin sen tek basina sabredip iyilestiremezsin.yoksa 1 değil 2 tane hasta kadin olucaz de. Ya tedavi olur bende elimden geldiğince destek olurum. Ya da ben de kafayı yerim 2 kişiyle ugrasirsn.isin kolayı hasta deyip kenara çekilmek. Sen caba harcıyorsan onlarda tedavi Olup caba harcasn. Gencecik yasinda mecbur degilsin kaynanana biçilmiş hayat yasamaya.

bu topik gercekten iyi oldu ne guzel dertleşiyoz birbirimizi tanımadan ama cok samimi sekide :)valla etrafımızda bizi sinir edecek aptal dusuncesiz bi suru insan var allah hepsini bildiği gibi yapsın beni de üzenler var rabbim sana havale ediyorum yetiş rabbim üzmesinler beni diyom bide aglamak iyi geliyor bence sinir krizi gecirecene otur agla canım esindende cok memnun degilsen ve maddi özgurlugunde var kimseye baglı yasamak zorunda degilsin bence cunku ben biliyom bazı insanlar arsız oluyor sabrettikce tepene cıkıyor bu arada kendi ailenin sana sahip cıkmasıda önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…