- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.861
aslında sağlıklı bir adam beni de çok seviyor bana çok yardımcı,ev işlerinde,iş hayatımda vs. ancak sağolsun annesi bizim 1 yılda yaptığımızı 1 günde bozmaya yetiyor. sonra biz uzun zaman geçince tekrar toparlanıyoruz o yine gelip yapıyor yapacağını. tek bildiğim çok yorgunum!!!
bugün gider inşallah.
Lokumum en iyisini yapıp uzak duruyosun. biz 2 saat uzağa taşındık ama değişen bişey olmadı. gelicem diye aradığında bahane buluyoruz bu defa habersiz çıkıp gelmiş aradı eşimi ben geldim gel beni al dedi. bu gece de gitmeyecekti ama ben durup durduğum yerde ağlamaya başlayınca çıkıp gitti. görümcem nisanda doğum yapacak gelicem sana bakıcam dedi kıza telefonda,sakın gelme anne anlaşamıyoruz kırmayalım birbirimizi dedi,yazın diğer gelini çileden çıkardı kızı hastaneye kaldırdılar sinirleri harap oldu bizim kaynanayı evinden kovdu; bi ben böyle sabır budalası oldum ama eşim gelince konuşucam kopsun inceldiği yerden. gitsin görsün annesini getirmesin bize. düşünün kardeşlerden biri bursa'da diğeri çanakkale'de. kaçabildikleri kadar uzağa kaçtılar !
kızlar merhaba forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak kayıt olmak bugne nasipmiş. şimdi kızlar benim size bi sorum var lütfen yardım edin
20yaşındayım ve nişanlıyım. 13ocakta şiddetli adet gördüm çok fazla kanamam oldu. Şubat 11de tekrar regli oldum ancak az geldi ve 7gün sürerdi buseferki 6gün sürdü ve 1.5ped doldurdu.üstüne görmeden şüphelendim ve 22ocakta idrarda test yaptım sonuç negatifti.Gebelik mümkün olsaydı 6haftalık olucaktı ve idrarda çıkardı diye düşünüyorum. Buay ise erken geldi ancak 2martta herzamanki gibi başlarında kahverengi başladı ve şuan belimde ve karnımda ağrılarım var tatlı yeme isteğim herzamanki gibi yine arttı adet sivilcelerimde çıktı ama hala sökülmedi pedimi doldurmuyor ve kahverengi lekelenme gibi oluyor ancak idrarımı yaparken kan geliyor. 1şubattan beri birleşme yaşanmadı. Gebelik mümkün müdür yoksa mevsimsel değişiklik stres gibi sebeblerden böyle görülebilir mi ?
Zavallı küçük oğlunuda kendi gibi yapmış çocuk napsın yetiştiren o hasta bir anne şans işte
Ama Cnm kendi kızı kaçmış herkes kaçmış sen ne diye dayanıyorsun Allah aşkına söyle kocana gitsin bir kaçanlar mı akıllı ..Cnm açık açık kaba kaba düşüncesini söyleyen davranan her zaman haklı çıkar normal karşılanır alttan alanında ya getil da bişey demeyenin hep üstüne daha çıkarlar..Bnm cevremde çok örnek var ve bende artık susmuyorummm sende konuş ne olucaksa olsun senin ve ailenin sağlığı için..
kızlar merhaba forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak kayıt olmak bugne nasipmiş. şimdi kızlar benim size bi sorum var lütfen yardım edin
20yaşındayım ve nişanlıyım. 13ocakta şiddetli adet gördüm çok fazla kanamam oldu. Şubat 11de tekrar regli oldum ancak az geldi ve 7gün sürerdi buseferki 6gün sürdü ve 1.5ped doldurdu.üstüne görmeden şüphelendim ve 22ocakta idrarda test yaptım sonuç negatifti.Gebelik mümkün olsaydı 6haftalık olucaktı ve idrarda çıkardı diye düşünüyorum. Buay ise erken geldi ancak 2martta herzamanki gibi başlarında kahverengi başladı ve şuan belimde ve karnımda ağrılarım var tatlı yeme isteğim herzamanki gibi yine arttı adet sivilcelerimde çıktı ama hala sökülmedi pedimi doldurmuyor ve kahverengi lekelenme gibi oluyor ancak idrarımı yaparken kan geliyor. 1şubattan beri birleşme yaşanmadı. Gebelik mümkün müdür yoksa mevsimsel değişiklik stres gibi sebeblerden böyle görülebilir mi ?
Kızlar cinsellik konusunda erkeklerin bizden ne kadar farklı ve daha istekli olduğunu bilirsiniz. Nişanlı bir çiftin cinsellik yaşamasını gayet normal karşılamak lazım bu yüzden. Yani bana göre adamın cinsel ihtiyaçlarını başka yerde karşılaması yerine nişanlısıyla karşılaması kadar doğal bişey yok. He kadınlar cinsellik konusunda biraz daha sabırlıdır bu yüzden kızın karşıladığı cinsel ihtiyacına girmedim. Yanlış anlaşılmasın birbirini seven iki insanın yaşadığı her cinsellik çift taraflıdır, burda kadının kullanıldığı gibi bi durum söz konusu değildir.
Evlilik cinsellik anlaşması değildir, evlilik çiftlerin birbirine verdiği hayat boyu beraber yaşama sözleşmesidir ve tarafların herhangi bir anlaşmazlığında mal paylaşımı konusunda mağdur olmamaları içindir. Kağıt üstündeki o sözleşmenin bi hükmü yoktor aslında bana göre o kanunlar önünde geçerlidir. Çünkü evlilik kağıt üstüne atılan imza değildir. İki kalbin birbirine mühürlenmesidir.
Herkesin düşüncesine saygılıyım tabi herkese göre evlilik farklıdır. Ben bana göre olanı yazdım :)
Sizler iyi ki varsınız,ben iyi ki burdayım. 2 gündür öyle çok ağladım öyle çok üzüldüm ki,kadın yüzüme karşı"siz karı koca gibi görünmüyosunuz ben bebek var dediğinizde beni kandırdığınızı düşünmüştüm" dedi. bende biz zaten boşandık bebekte başkasından oğlunda herşeyin farkında dedim. şok oldu yüzüme bakakaldı. sanırım istediğin cevap bu,ama senin yanında ya da diğer büyüklerin yanında vıcık vıcık sarılıp koklaşmak hoşuma gitmiyor nazara geliyoruz,kendi başımıza kalınca hiç bir sorunumuz yok,bizi yoran 3. şahıslar dedim! sizin desteğiniz olmasa bunları söyleyemezdim,boşaltamazdım içimi. tabi değişen bişey olmadı,o senin kocan bunları söylediğin için ondan helallik iste dedi. lanet karı! neyse defolup gitti şükür. ama gelsin eşimle de konuşucam zaten msj attım, "bundan sonra doğuma kadar beni mutsuz eden kimseyle görüşmek istemiyorum,yoksa ruh hastası bir çocuk doğurucam. gerekirse işi gücü bırakıp ıssız bir adaya yerleşirim sende başının çaresine bakarsın. benimleysen öyle davran yoksa sabrım kalmadı,şimdi müsadenle ayaklarımı sıcak suya ıslicam,karnıma yağ sürüp müzik dinlicem ve tatlı yicem" dedim. keyfine bak canım müsade senin demiş cvp olarak. bende "tabi müsade benim keyif benim kahya benim" dedim. şu an çok mutluyum saat 10 oldu ve halen gelmedi inşallah gelmez annesinde kalır! :116:
bugünü bu kadar sabırla atlattıysam sebebi sizsiniz hepinize binlerce kez teşekkürler. Rabbim evlatlarınızı ve mutlu yuvanızı sizlere bağışlasın
Sizler iyi ki varsınız,ben iyi ki burdayım. 2 gündür öyle çok ağladım öyle çok üzüldüm ki,kadın yüzüme karşı"siz karı koca gibi görünmüyosunuz ben bebek var dediğinizde beni kandırdığınızı düşünmüştüm" dedi. bende biz zaten boşandık bebekte başkasından oğlunda herşeyin farkında dedim. şok oldu yüzüme bakakaldı. sanırım istediğin cevap bu,ama senin yanında ya da diğer büyüklerin yanında vıcık vıcık sarılıp koklaşmak hoşuma gitmiyor nazara geliyoruz,kendi başımıza kalınca hiç bir sorunumuz yok,bizi yoran 3. şahıslar dedim! sizin desteğiniz olmasa bunları söyleyemezdim,boşaltamazdım içimi. tabi değişen bişey olmadı,o senin kocan bunları söylediğin için ondan helallik iste dedi. lanet karı! neyse defolup gitti şükür. ama gelsin eşimle de konuşucam zaten msj attım, "bundan sonra doğuma kadar beni mutsuz eden kimseyle görüşmek istemiyorum,yoksa ruh hastası bir çocuk doğurucam. gerekirse işi gücü bırakıp ıssız bir adaya yerleşirim sende başının çaresine bakarsın. benimleysen öyle davran yoksa sabrım kalmadı,şimdi müsadenle ayaklarımı sıcak suya ıslicam,karnıma yağ sürüp müzik dinlicem ve tatlı yicem" dedim. keyfine bak canım müsade senin demiş cvp olarak. bende "tabi müsade benim keyif benim kahya benim" dedim. şu an çok mutluyum saat 10 oldu ve halen gelmedi inşallah gelmez annesinde kalır! :116:
bugünü bu kadar sabırla atlattıysam sebebi sizsiniz hepinize binlerce kez teşekkürler. Rabbim evlatlarınızı ve mutlu yuvanızı sizlere bağışlasın
canm ya tabiki herkes ozgur ne istiyosa onu yasar.ama nisanli oldugun adamla kesin evleniceksn diye bisi yok.bi anlasmzlk olur ayrilirsn bzm bi akrabamz nikah gunu gelinligiyle ayrildi nisanlisndan dugun iptal oldu.bunun bi garantisi yok.genel olarak dusunmek lazm bnce bde boyle hamilelik durumlari cok daha hassas..
Cnm söylediklerine tamamen katılıyorum ancak bu şekilde yaşandığı zaman evliyken gibi olmuyor biliyorsun kiii...acaba hamilemiyim hamile değilmiyim diye strese girmekten adet geçikiyor hepimiz bunu biliyoruz stresten herşey olur...Bnmki sadece dikkatli olunması yani tavsiye yoksa herkes hayatını istediği gibi yaşar bunun kızı erkeği yoktur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?