2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

o konuda kesınlıkle hemfıkırım ayrımcılık cok bu konuda..bakır erkekte yoktur zaten bn pek zannetmıyorum ama bakıre kız ararlar..kız bakıre degılse ıstemezler...bu zıhnıyet degısmıyo canım ne yazıkkı ...sana katılıyorum ama boyle bı durum bnce kız ıcın bı yıkım olur..ben bu yuzden bunu soyledımmm canımmm :)

Anladım canım. Aman hiç yıkılmasın valla biri onu gerçekten severse ve örümcek kafalı değilse evlenir ve mutlu olurlar. Yalnızca Allah'a verecekleri hesabı düşünsün her iki taraf da. Yani sonuçta zina günah her iki taraf için de.

canm bu arada bılgılerınde gordum adanada oturuyomusn dmı...ben nıgdelıyım bı sure adanada kaldım ıyı bılırım cokta severım...tarsusta mersınde flanmı oturuyo kaynanan tren olunca:) bız gunubırlık gder gelırdk habıre :) bu arada balcalıda flan tedavı olsun ıste en saglam yer :)

evet canım Tarsusta oturuyor kendileri bizim ev balcalı tarafında olduğu için 2 saat sürüyo yol.

Kızlar bu arada eşimle konuştum uzun bir konuşma oldu,yüzüme bakarak ve zaman zaman ağlayarak dinledi beni. annesinin ona farklı bana farklı davrandığını,çok yorulduğumu,diğer gelinin ve kızının haklı olduğunu ve onunla görüşmek istemediğimi söyledim. kadın yolda buna o kadın seni sevmiyor yol yakınken ayrıl size taşınayım demiş. aslında beni sevmediğini düşünüyordum artık ama annen bu eve gelmesin diyince beni halen çok sevdiğini anladım dedi :116:
konuşma bitince "bugün ilacını içtin mi?" dedi hayır dedim sonra kalkıp bana ilaçlarımı verdi

hayatım bana eşim söyledi zaten paranoya şizof. hastası olduğunu raporları var ilaç kullanıyor ancak reddediyor ilaçlarını içmeyi. hastanelerde yatmış ancak tedavisi yok.

takma kafana üzme kendinide bebeğinide

Vayy beee ne kaynanalar var.. Allah cidden yardimcin olsun(

Günaydın annecikler... bugn kontrolmz var cinsiyetini de öğreniriz inşallah ölcem heyecandan uyku muyku yok

Herkese Günaydın!

Bu sabah çok ilginç birşey hissettim hemen yazmak istedim. Yatakta sırtüstü yatmıştım ve uyanıktım birden bebeğin sağa doğru toplandığını hissettim böyle birşey yaşayan var mı? Sağ tarafa dokunamıyorum taş gibi oldu sol taraf resmen boş gibiydi... Bu neydii ey ahaliiiiiii :))))

17. haftada hissedebilirmiyiz birde karnınızda çizgi oluştumu bendebişey yok

bende 17+2 deyim ve çok nadir ara ara kasıgıma dogru vurdugunu hissediyorum. Cumartesi doktordaydık. Oanda kasıgımda vurma hissettim doktora dedi mtam buramda neyi var die. Şuan ayakları orda dedi. ayaklarınla annesine vurmuş kızım :) Geceleride sol tarafıma yattıgımda kasıgımda pıt ıt vurmalarını hissediyorum. Çizgim yok bu arada

Ben 15. Haftamdayım benim karnımda epey açık renk ama kahverengi çizgi var,gerçi ben beyaz tenliyim sen esmer yada buğday tenliysen çok farkedilmiyor olabilir.çok takma kafana

Canım bende beyaz tenliyim ama hiç çizgim yok.. Nekadar dogru bir tez bilmiyorum ama cinsiyetle ilgisi var diyorlar. Erkekler bebekte çizgi oluyormuş. Kız bebeklerinde çok nadir duydum bende çizgi var diyen..

Bu ara da bütün annişleri meleklerine günaydınn... Size birşey soracağım sabah kalktıgınızda kalp çarpıntılarınız oluyor mu? Yavaşta kalksam çok kötü oluyorum hemen oturuyorum ve 10 dk. kendime gelemiyorum sanki orada bayılıp kalıcam elim ayağım boşalıyor. Nefes alışlarım değişiyor. Doktoruma sordum kan hapı verdi. Aslında 1 ay sonra verecektim ama çarpıntıların başlamış dedi.. Tarfini yapamayacağım kadar kötü oluyorum (( 110 lar kalp atışım normalde çarpıntı oldugunda kim bilir kaça çıkıyor.

ay yazık kızz...
bak şimdi eşinin durumuna da üzüldüm
yahu şu araya giren üçüncü hatta dördüncü kişiler olmasa mutlu mesud yaşıcaz ama bi izin vermiyolar ki

yeni uyanan hamişlere de günaydın
biz çoktaan kalktık kahvaltılar yapıldı, şimdi kızım çizgi film annesi de pc keyfinde :126:
ama birazdan maraton başlıyor hergün olduğu gibi çook işim var çoook

gunaydn kizlar guzel bi gun olsun ins..bn ozellikle 2gundr kizmn dokunuslarini cok net hissediyorum.ozellikle dun cok aktiftiaksam bseye cnm sinirlndm kalbm hizli hizli carpti.hamilelikte boyle snirlennce kndi kalp atisimi duyuyorm resmen.minigm anladi sanirim bnm gerildigimi saatlerce hc hissetmedm ve snra gece yatinca dokundu gne minik minik.bzm herseyimizi hssediyolr kzlr hcbsey icn kndmzi uzmeyelm uzmelerine izn vermeyelm.bu minikler icn

Günaydın annişler;

Bugün kasıklarımda değil de vajinamda bir ağrı hissediyorum. Hani adet olurken 3 yada 4. günü böyle parça düşerken bi ağrı olurdu ya onun gibi. Acaba idrar yolları iltihabı gibi bişey olabilir mi???

Dooktoruma sinir oluyorum. 15. günde bir çağırıyor. muayene parası alıyor ama ne kan ne de idrar tahlili istiyor. Ben bişey dediğimde sonra istiyeceğim diye geçiştiriyor?

Ne olabilir sizce??????

Bir de bebeğin hareketleri nasıl hissediliyor???? Gaz ile hareket arasındaki fark nasıl ayırt ediliyor???Biraz önce elim karnımdayken tık tık gibi bişey oldu. Bu hareket miydi yaniiii. Çok heyecanlandım. Elim karnımda olmasa hissetmezdim . çok küçük bişey

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…