- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.881
Valla ben bu dünyanın erkeklerin dünyası olması konusuna karşıyım canım. Evlenene kadar yemedikleri halt kalmaz evlenince bekaret ararlar. Evlenene kadar tüm kadınlar benim olsun ama karım bakire olsun. Oh ne ala memleket. Ayrılsınlar isterse canım. Hamile kalmaması gerektiği konusunda haklısın gerekli önlemleri alsınlar. Ama sırf bekaret muhabbeti yüzünden strese girmesine gerek yok. Onunla bakire diye evlencekse bi adam zaten hiç evlenmesin. Bakire kız istiyosa bi kere kendisi bakir olcak. Allah zinayı her iki tarafa da yasaklamış Kuran'da açık açık yazıyor. Erkeklere serbest diye bişey yok. Neden erkeklerinki normal karşılanır da kadınların ki yadırganır anlamıyorum. Bazı kadınlar kızlık zarı esnek doğar yırtılma olmaz sırf bu yüzden madur olan dayak yiyen kadınlar var. Bakire değilsin denilip namuzsuz olarak itham edilen. yazık valla kadınlara yaa. Bak feminist damarım attı
o konuda kesınlıkle hemfıkırım ayrımcılık cok bu konuda..bakır erkekte yoktur zaten bn pek zannetmıyorum ama bakıre kız ararlar..kız bakıre degılse ıstemezler...bu zıhnıyet degısmıyo canım ne yazıkkı ...sana katılıyorum ama boyle bı durum bnce kız ıcın bı yıkım olur..ben bu yuzden bunu soyledımmm canımmm :)
Sizler iyi ki varsınız,ben iyi ki burdayım. 2 gündür öyle çok ağladım öyle çok üzüldüm ki,kadın yüzüme karşı"siz karı koca gibi görünmüyosunuz ben bebek var dediğinizde beni kandırdığınızı düşünmüştüm" dedi. bende biz zaten boşandık bebekte başkasından oğlunda herşeyin farkında dedim. şok oldu yüzüme bakakaldı. sanırım istediğin cevap bu,ama senin yanında ya da diğer büyüklerin yanında vıcık vıcık sarılıp koklaşmak hoşuma gitmiyor nazara geliyoruz,kendi başımıza kalınca hiç bir sorunumuz yok,bizi yoran 3. şahıslar dedim! sizin desteğiniz olmasa bunları söyleyemezdim,boşaltamazdım içimi. tabi değişen bişey olmadı,o senin kocan bunları söylediğin için ondan helallik iste dedi. lanet karı! neyse defolup gitti şükür. ama gelsin eşimle de konuşucam zaten msj attım, "bundan sonra doğuma kadar beni mutsuz eden kimseyle görüşmek istemiyorum,yoksa ruh hastası bir çocuk doğurucam. gerekirse işi gücü bırakıp ıssız bir adaya yerleşirim sende başının çaresine bakarsın. benimleysen öyle davran yoksa sabrım kalmadı,şimdi müsadenle ayaklarımı sıcak suya ıslicam,karnıma yağ sürüp müzik dinlicem ve tatlı yicem" dedim. keyfine bak canım müsade senin demiş cvp olarak. bende "tabi müsade benim keyif benim kahya benim" dedim. şu an çok mutluyum saat 10 oldu ve halen gelmedi inşallah gelmez annesinde kalır! :116:
bugünü bu kadar sabırla atlattıysam sebebi sizsiniz hepinize binlerce kez teşekkürler. Rabbim evlatlarınızı ve mutlu yuvanızı sizlere bağışlasın
canm bu arada bılgılerınde gordum adanada oturuyomusn dmı...ben nıgdelıyım bı sure adanada kaldım ıyı bılırım cokta severım...tarsusta mersınde flanmı oturuyo kaynanan tren olunca:) bız gunubırlık gder gelırdk habıre :) bu arada balcalıda flan tedavı olsun ıste en saglam yer :)
hayatım bana eşim söyledi zaten paranoya şizof. hastası olduğunu raporları var ilaç kullanıyor ancak reddediyor ilaçlarını içmeyi. hastanelerde yatmış ancak tedavisi yok.
aslında sağlıklı bir adam beni de çok seviyor bana çok yardımcı,ev işlerinde,iş hayatımda vs. ancak sağolsun annesi bizim 1 yılda yaptığımızı 1 günde bozmaya yetiyor. sonra biz uzun zaman geçince tekrar toparlanıyoruz o yine gelip yapıyor yapacağını. tek bildiğim çok yorgunum!!!
bugün gider inşallah.
evet canım Tarsusta oturuyor kendileri bizim ev balcalı tarafında olduğu için 2 saat sürüyo yol.
Kızlar bu arada eşimle konuştum uzun bir konuşma oldu,yüzüme bakarak ve zaman zaman ağlayarak dinledi beni. annesinin ona farklı bana farklı davrandığını,çok yorulduğumu,diğer gelinin ve kızının haklı olduğunu ve onunla görüşmek istemediğimi söyledim. kadın yolda buna o kadın seni sevmiyor yol yakınken ayrıl size taşınayım demiş. aslında beni sevmediğini düşünüyordum artık ama annen bu eve gelmesin diyince beni halen çok sevdiğini anladım dedi :116:
konuşma bitince "bugün ilacını içtin mi?" dedi hayır dedim sonra kalkıp bana ilaçlarımı verdi
17. haftada hissedebilirmiyiz birde karnınızda çizgi oluştumu bendebişey yok
Ben 15. Haftamdayım benim karnımda epey açık renk ama kahverengi çizgi var,gerçi ben beyaz tenliyim sen esmer yada buğday tenliysen çok farkedilmiyor olabilir.çok takma kafana
evet canım Tarsusta oturuyor kendileri bizim ev balcalı tarafında olduğu için 2 saat sürüyo yol.
Kızlar bu arada eşimle konuştum uzun bir konuşma oldu,yüzüme bakarak ve zaman zaman ağlayarak dinledi beni. annesinin ona farklı bana farklı davrandığını,çok yorulduğumu,diğer gelinin ve kızının haklı olduğunu ve onunla görüşmek istemediğimi söyledim. kadın yolda buna o kadın seni sevmiyor yol yakınken ayrıl size taşınayım demiş. aslında beni sevmediğini düşünüyordum artık ama annen bu eve gelmesin diyince beni halen çok sevdiğini anladım dedi :116:
konuşma bitince "bugün ilacını içtin mi?" dedi hayır dedim sonra kalkıp bana ilaçlarımı verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?