- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.301
Mrb canım hosgeldin, bende folic plus bulanti yapıyor diye yazanlardanim ama yanlis anlasilmasin söyle ilaç bulanti yapmıyor aslında sadece varolan bir mide bulantın varsa onu artırıyor. Ben ilk hamileliğimde 4. Hafta başlamıştım plus icmeye 6 hatta 7. Haftaya kadar rahat ictim sonra bulantilarim başladı ve içemez oldum. Doktorum folibol iç dedi . Bu hamileligimdede Dr folibol verdi gerçi o vermesede benim tercihim artık belli birde daha küçük bir hap günde bir tane iciyorsun folic asit ihtiyacını karşılıyor zamanı gelince multivitamin ilacı kullanicaz zaten.
Günaydın agustos anneleri, Laura'na ,mucizem77 size Allah'tan sabır diliyorum. Kanaması olan düşük riski olan anneler sizlere dua ediyorum, umarım sabırlarınizin karşılığını alırsınız. Anneliğin zorluğu hamilelik le başlıyor bir evlat dünya ya getirmek hiç mı hiç kolay değil daha hamile kalır kalmaz o küçücük mercimek tüm hayatımızı yönlendirmeye başlıyor, belki doğumdan sonraki esas zorluklara daha kolay göğüs girebilmemiz içindir tüm bu yaşadıklarımız. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir inşallah bu herkesin ilk denemesinde olmayacak belki ki bu da Doğan'ın bir kanunu, ama olacak bizde sabırlı,dayanıklı ve güçlü anneler olarak evlatlarımızın yanında onlar icin yasamaya devam edicez.
Günaydın minik kuşlar , allahım eğer birşeyleri geciktiriyor ve elimizden alıyorsa sakın üzülmeyin bu bizim için daha güzel mucizeler hazırladığının habercisidir. allahım hepimize kolaylık versin gününüz aydın olsun.
benimde sat 16 kasım ilk bebişim olucak inş ama bu günler biraz sıkıntılı geçiyorkızlar ben aranıza yeni katıldım. sat 16 kasım 5+2 deyim. haziranda bi düşüğüm oldu. bu seferde çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorumrabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
benimde pembe akıntım var bende keseyi gördüm 5+2 günde benim bende progestan 3*1 alıyorum ama hala pecteyede olsa azda olsa gelio pazartesi dr gidicem tekrar rabbim bize bağışlasın meleklerimizi aminSelam kızlar dün oğlumun Doğumgunu vardı bı ara resım cekınmek ıcın kucağıma aldım 2 dk bırde saga sola sus asıcam dıye uzandım fılan...tabı sonra bı kac saat gecınce hafıf pembe bır leke geldı kasıklarımda ara ara batmalar oluyor sıddetlı degıl.asıl belım cok fena ağrıyor.doktor hıc kalkmadan 1 hafta yatmamı ıstedı sonra kontrole çağırdı.keseyı gördük 5 hafta 3 günlük gözüküyor.ılac olarakta Dr progesteron verdı günde 3 defa 1 tane ve coraspirin ve folic plus kullanıyorum.dusuk tehlıkesı olan arkadaslar varmı aranızda?
merhaba hanımlar, ben de çok şükür bir buçuk yıllık uğraşlarımız sonucu hamile kaldım,rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah,çok zor ve yıpratıcı bir süreçti, üç kere klomen tedavisi gördüm geçen yıl,ama olmadı,sonradan kendiliğinden oldu şükürler olsun. Kızlar sizin de bulantılarınız başladı mı? Ya da midenizde yanma ve sürekli kazınma oluyor mu?
canım öncelikle gözün aydın diyorum, rabbim kucağına almayıda nasip etsin hepimize inşallah. Bende bulantı yok denecek kadar az ama mide kazıntısı fena halde rahatsız ediyor. Iki saate bi acıkıyorum resmen.
İnşallah canım, sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah, benim de mide kazıntım çok fazla ve çok rahatsız oluyorum, ara öğünleri meyve,çerez gibi aparatiflerle geçirmeye çalışıyorum ama yine de engel olamıyorum bu duruma,sanki meyve daha da acıktırıyor beni, sen nasıl önlem alıyorsun?
canım leblebi iyi geldi sanki onu deniyorum. kilo alırım diye cokta yememeye calısıyorum. zaten kılom vardı cok almaktan korkuyorum.
Sunbal. Canım senınle aynı gıdıyoruz senınde lekelenmen olduğu ıcın sende yatıyormusun hep.ben hıc kalkmadan yatıyorum ac harıcınde.bel ağrım fazla kasıklarımda ara ara batmalar oluyor tabı.yarın öğlen Beta hcg yaptırcam hastane yakın hemşire tanıdık var gelıp alıcak kanımı öğleden sonra çıkar kızlarrrrrrrrrr dua edın bebışım bana sağlıkla tutunsun
Arkadaşlar merhabaa,, bende bugün öğrendim hamile olduğumu.. şükürler olsun 5 yıl bitti bizim ve ilk gebeliğim..
Son adet tarihim 12 kasım bu sabah değerim 17159,4 çıktı çok fazla değil mi sizce hastanedeki laborantda bence bu değerde çoğul gebelik olabilir dedi
Arkadaşlar merhabaa,, bende bugün öğrendim hamile olduğumu.. şükürler olsun 5 yıl bitti bizim ve ilk gebeliğim..
Son adet tarihim 12 kasım bu sabah değerim 17159,4 çıktı çok fazla değil mi sizce hastanedeki laborantda bence bu değerde çoğul gebelik olabilir dedi
benim sol kasığımda ara ara batma var bel ağrısı yok yatıyom durmadan yarın dr gidicem bende bakalım ne dicek rabbim hayırlısını versin inş evet canım dua edelim bebişlerimiz bize sarılsınSunbal. Canım senınle aynı gıdıyoruz senınde lekelenmen olduğu ıcın sende yatıyormusun hep.ben hıc kalkmadan yatıyorum ac harıcınde.bel ağrım fazla kasıklarımda ara ara batmalar oluyor tabı.yarın öğlen Beta hcg yaptırcam hastane yakın hemşire tanıdık var gelıp alıcak kanımı öğleden sonra çıkar kızlarrrrrrrrrr dua edın bebışım bana sağlıkla tutunsun
benim sol kasığımda ara ara batma var bel ağrısı yok yatıyom durmadan yarın dr gidicem bende bakalım ne dicek rabbim hayırlısını versin inş evet canım dua edelim bebişlerimiz bize sarılsın
benımde lekelenmelerım ve sıddetlı agrılarım var.sız daha once keseyı gordunuzmu?ben sadece kan testı ıcın gıtmıstım.normalde 7 ocakta randevum var ama baska doktora gıdıcem lekelenmem var ılac ıstıycem.ınsallah bebeklerımız sımsıkı tutunurlar.
benımde lekelenmelerım ve sıddetlı agrılarım var.sız daha once keseyı gordunuzmu?ben sadece kan testı ıcın gıtmıstım.normalde 7 ocakta randevum var ama baska doktora gıdıcem lekelenmem var ılac ıstıycem.ınsallah bebeklerımız sımsıkı tutunurlar.
bende pazartesi gidecektim pembe akıntı olunca acile gittim keseyi gördüm çok şükür progestan kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?