- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.141
sağol kuzum bende video açılmıyo evde bakarım ne kadara aldın ayrıca klasik bebek nevresimimi aldınnn
Ye ama abartma en yararlı çikolata bitterdir ondan 2 kesme filan ye. Çikolatada kafein var fazlası zarar ama ben uyuyo muyum bu kurala tabi ki hayır
Düşünüyorum canım. Baktım beğendiğim modeller 3500-4000 arası huleyn aras dedi içi sesim "madem bu kadar para bayılıcaksın, git marangoza zevkine göre aynı paraya yaptır" tamam dedim ben de. Şizofrene bağlıycam bu çocuk yüzünden artık
Bitter yiyerek doğru yoldasın canım eğer o karelerden yiyosan çok fazla tabi :)
Başın sağolsun
yaşasıııııınnn
Canım kabızlığa gelen en iyi şey lifli yiyeceklerdir. Bu yüzden bol bol salata yiyin. Mevsim salatası özellikle havuçlu filan. Bakın hemen düzene giriceksiniz)
Önemli değil canım :)Oğlumun adı Aren olacak teyzesi ne güzel şimdiden adaşları var :))
Seyyahhcımmm nasıl da yanlış anlamışım kusura bakma
Hani sanki bir kızım var adı Aren bir daha olsa yine Aren olurdu gibi koyduğun ismin memnuniyetinden bahsediyorsun gibi geldi neyse anladın sen onu:26:
Minik adaşımıza sevgiler ve sağlıklar o zaman
Kedicikim güle güle kullanın yatağınızı. Geceleri ağlamasız, zırlamasız, kesintisiz uykular uyusun minik yeğenim orda. Yirim
Canım benim bugün iştahın çok açık dikkatli ol
Kedicik yatağınız çok güzelmiş hayırlı olsun güle güle eskitsin bıcır :)
kızlar çok erken bunları konuşmak için belki ama ..
benim ilk çocukta acemiliğime geldi hastane için bebek şekeri kapı süsü falan almamıştım şimdi ilk olacak gibi hevesleniyorum çok tatlı şeyler var bugün netten bakarken bide mevlüt kıyafeti diye bişey gördüm allahım ne tatlıydı yaa ben hiçbişey yapmamışım meğer inşallah 2.ye bakalımmmm
Ben çok dikkat etmeme rağmen 4 kilo aldımHazımsızlık da kilo yapıyor ben de artık sabahları 4 kuru kayısıyı kaynatıyorum önce kayısıları iyice çiğneyerek yiyorum üstüne de ılımış olan suyunu içiyorum rahatım n ihayet :)
Kızlar kaç kilo aldınız hamileliğinizden beri..
Benim an itibariyle 2,5 kg oldu. şimdiden sonra asıl kilo alınacakmış :))
Birkaç gündür tartılmıyorum en son 1,5 kilo ile 2 kilo arası gidip geliyordum. Daha da almış olabilirim. Bundan sonra her ay 1 kilo almalıymışız bakıcaz artık
sağol canım...kayısının suyu mu faydalıymış demek...sabah aç 2 tane ye,üstüne bir bardak sıcak su iç diyor herkes ama tüm bu yöntemler bende sökmedi...off,off..bebiş olmazsa lavman yapacağım da korkuyorum işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?