2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar greyfurt fazla tüketmeyin. yasasklar listesinde. rahmin kasılmasını sağlıyormuş doktorum söylemişti.
greyfurt, nar, hurma yeme şimdilik demişti. hurmayı 7. aydan sonra.

bilmiyordum canım ya çok sağol benim doktorum hiç söylemedi şunu yeme bunu yeme diye sadece 4 kilo almışım fazla alıyorsun dikkat et dedi o kadar:)

Kızlar ateşlenirsek ne yapıyoduk?
Pek iyi hissetmiyorum kendimi. Dün de boğazım ağrıyordu, gene öğrencilerimden kapmışım bişiler

Minoset plus veya parol, greyfurt harici c vitamini takviyesi. Geçmiş olsun canım.

edit: Canım sen en iyisi doktorunu ara. O hangi ilacı diyosa onu kullan.

Son düzenleme:
en iyisi doktorunuza müracaat edin. ben üc haftadir atlatamadim paracetamolla filan, sürekli c vitamini tüketiyordum , ayy bi bogazda gicik öksürük , grip , cpk fenaydim ama esim ssgolsun kolumdan tuttu doktora götürdü. bi antibiyotik yazdi kullanabilecegimden burun damlasiyla nefes aliyordum artik. size tavsiyem doktoruniza erkenden basvurunki hemen atlatin.
Bende bes ay icinde 6 kg verdim. doktorum cok saglikli gecioy hamilelik diyor. ilk kizimda 30 kg almistim simdi bundada vericem galiba o kilolari....

NAR - HURMA- FRAMBUAZ-GREYFURT.
Bunlari yemeyin kizlar acilma kasilma kasik agrisi yapabiliyo.:)

kızlarr fotoraf albumu aldımmmmmmm, bebişimin ultrason resımlerını koydum çok güzel olduuu s

Deneyimli anneler yok mu yaaaww
Bez konusunda yardım lütfen madem stok yapcakmış artık eşim doğru yönlendireyim bari. Boşu boşuna almasın marka beden vs vs vs

CANIM ,benm ablam yenidoğan bebek hemşiresi. Tum bezleri çeşit çeşit bebekte deneyen deneyimine güvendiğim tek insan. O da bana senin eşnin aldığı beyaz renkli primalardan tavsiye etti.prima prm care. Bizde stok yapmaya başladık.en küçükten 1 paket aldım. Ondan başka almıcam. Digerlerinden de aldım 1 er tane. Valla gunde 7 -8 kere değiştireceğimizi düşününce stok yapmak banada mantıklı geldi. Bizde her markette atıyoruz sepete.

ay kızlar bende nezle oldum salya sümük dinlenemüyorumda greyfurt almıştım bolca çok da severim siz riskli deyince korktum bak yemeyim bari

yaa cinsiyet kaç haftalıkken belli oluo yarın kontrolüm var hastaneye gidicem yarın söylerlermi ?

yaa cinsiyet kaç haftalıkken belli oluo yarın kontrolüm var hastaneye gidicem yarın söylerlermi ?

Daha önce de belli olan arkadaşlar var ama 16. Haftada net söylerler canım.. Eğer uygun pozisyonda olursa ,saklamazsa yarın öğrenirsin diye düşünüyorum.Hadi bakalım hayırlısı

Ayni sorun bende de var. Ben çözümü kivi de buldum. Ama bir tane degil . Gunde 3 tane yiyorum. Ve gercekten ise yariyor

ben kızımda tüm bezleri denedim, en iyisi prima, en uygun da hepsiburada da , marketler de daha pahalı, en sevdiğim bez oydu çok yumuşak diğerlerine göre, ama 2 beden alın ,1 bedenler daha çok prematüreler için

Deneyimli annelere sorum olacak (bıktınız benden biliyorum) benim evim en üst kat ve yazın cok sicak oluyor. Bebegin Ağustos'da dogacagini düşünürsek bebege yarım kollu body giydirmem yeterli ki? Yoksa sadece penye tulum mü giydirelim? Body nin ustune tulum tulum fazla olur diye dusunuyorum. Evim gercekten cok sicak.

evet yazin sicaginda citcitli badiler varya onlar bile yeter. karsilikli rüzgar cereyan yaptirma yeter. benim iki bebegimde yazin dogdu ve citcitli badi yetiyordu uyuyunca uzetine ince bi örtü örttüm . uyanincada zerli olur diye penye yelek giydiriyordum. ama cok rahat gecirdik biz yazimizi. dedigom gibi cereyanda rüzgarda koyma biseycikler olmaz.:):)

Canım aynı şey bana 3 hafta önce oldu (sanırım 13-14. hafta) ve 1 hafta devam etti... İnternetten araştırırken hafta hafta gebelik takip eden bir doktor sitesinde bu haftalarda karpal tünel denen bu rahatsızlığın yaşanabileceği yazıyordu bende hiç takmadım... Şimdi yok sorunum... Sen kaç haftalıktın?

bebek bezi hakkinda diyebilecegim tek sey. CANBEBE. cok kullanisli. ben yurt disinda yasiyorum ve izine türkiEye geldigimizde esimle ikimiz Molfix tercih ettik hülya avsar reklamini yapiyor dedik gülüstük. ama Molfix berbatti. begenmedim hic esimi tekrar yolladim baska bisey al diye oda CANBEBE almisti cok kullanisliydi. siviya dayanikli ve bebisimin popsu kuru kalmisti.:):):)

evet annecikler... şimdiye kadar uykudan kafamı kaldıramayan ben uykusuzluk yaşıyorum umarım normaldir...

günaydınnn günaydınnn kızlarrr ve de minnoşşlarrrrrrr bugünn bizim saç modelimiz belli olmuşş yerimm onun modelini ben yaaaaa

Son düzenleme:

Ben onalti haftalığım gitmiyimmi doktora gecermi ne dersin karincalanma var igneleniyo ellerim sanki ama şimdi yok ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…