- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.181
kızlar greyfurt fazla tüketmeyin. yasasklar listesinde. rahmin kasılmasını sağlıyormuş doktorum söylemişti.
greyfurt, nar, hurma yeme şimdilik demişti. hurmayı 7. aydan sonra.
Kızlar ateşlenirsek ne yapıyoduk?
Pek iyi hissetmiyorum kendimi. Dün de boğazım ağrıyordu, gene öğrencilerimden kapmışım bişiler
Deneyimli anneler yok mu yaaaww
Bez konusunda yardım lütfen madem stok yapcakmış artık eşim doğru yönlendireyim bari. Boşu boşuna almasın marka beden vs vs vs
yaa cinsiyet kaç haftalıkken belli oluo yarın kontrolüm var hastaneye gidicem yarın söylerlermi ?
kızlar ya 3 gündür çok kötü kabızlık çekiyorum..her zaman içtiğim osmolak diye bir şurubum vardı beni rahatlatırdı...bir kapak dolusu bile yetiyordu şimdi 2 gündür 3 kapak içiyorum bana mısın demiyor!içinizde doktorun önerisi ile lavman veya fitil kullanmış olan var mı?bugün de rahatlamazsam doktoruma görüneceim..kendimi sıkmaktan helak oldum...marul ve salatalık yiyorum 2 gündür,çayı kahveyi de kestim...off çok zor yaa!!!
Merhaba Kızçeler ve minnakları :))
Hep böyle güzel şeyler okuyalım bu topikte, keyfim yerine geliyor okudukça..
Ben de oğlum da çok iyiyiz.
Her gün 1 adet bitter çikolata yiyoz ve bişiler hissediyom sanki hareketleri. Rabbim hepimize sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin:)
Bu arada eşime bi arkadaşı hediye çeki vermiş 100 TL lik napmış tahmin edin :) Bebek beziiii. Ben daha bi iğne almayalım derken adam stok yapmaya başladı bile :)
Kızlar ya eşim prima premium care almış 2 tane 1 beden (2,5-5 kg arası) 2 tane de 2 beden ( 3-6 kg arası).
Hepsiburada da indirimde bu bezler iyi midir, duyan deneyen var mı daha önce. ve 1 beden daha almak lazım mı ki.
Deneyimlerinize ihtiyacım var.
Kızlar canım sıkıldı gene bir haftadır ellerim karincalaniyordu bı doktorumu ariyim sırıtın dedim oda beni korkuttu haftan cok erken daha bu haftalarda olmaması lazım dedi karpal tünel diye bir hastalık varmış yarın bı ortepedi ye git bakalım dedi eğer oysa baya sıkıntı çekeriz ileriki haftalarda dediüzüldüm inşallah bisey yoktur sisinde karincalaniyomu elleriniz sanki iğne batıyor gibi bu konuda bilgisi olan varmi
karnım bazen taş gibi oluyor. Neden ola ki acep:44:
Canım aynı şey bana 3 hafta önce oldu (sanırım 13-14. hafta) ve 1 hafta devam etti... İnternetten araştırırken hafta hafta gebelik takip eden bir doktor sitesinde bu haftalarda karpal tünel denen bu rahatsızlığın yaşanabileceği yazıyordu bende hiç takmadım... Şimdi yok sorunum... Sen kaç haftalıktın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?