- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.161
Kızlar kaç kilo aldınız hamileliğinizden beri..
Benim an itibariyle 2,5 kg oldu. şimdiden sonra asıl kilo alınacakmış :))
Merhaba Kızçeler ve minnakları :))
Hep böyle güzel şeyler okuyalım bu topikte, keyfim yerine geliyor okudukça..
Ben de oğlum da çok iyiyiz.
Her gün 1 adet bitter çikolata yiyoz ve bişiler hissediyom sanki hareketleri. Rabbim hepimize sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin:)
Bu arada eşime bi arkadaşı hediye çeki vermiş 100 TL lik napmış tahmin edin :) Bebek beziiii. Ben daha bi iğne almayalım derken adam stok yapmaya başladı bile :)
Kızlar ya eşim prima premium care almış 2 tane 1 beden (2,5-5 kg arası) 2 tane de 2 beden ( 3-6 kg arası).
Hepsiburada da indirimde bu bezler iyi midir, duyan deneyen var mı daha önce. ve 1 beden daha almak lazım mı ki.
Deneyimlerinize ihtiyacım var.
Deneyimli anneler yok mu yaaaww
Bez konusunda yardım lütfen madem stok yapcakmış artık eşim doğru yönlendireyim bari. Boşu boşuna almasın marka beden vs vs vs
canım bence stok yapmak çok mantıklı gelmedi bana bebişinin cildi o bezi sevmeyebilir veya sızıntı yapabilir,sen de memnun kalamayabilirsin mesela ben primadan ziyade huggies den memnun kaldım ama deneyerek öğrendim bunu
doğunca 1 paket alırsın denersin beğeneirsen devam edersin beğenmezsen değiştirirsin ..
Deneyimli anneler yok mu yaaaww
Bez konusunda yardım lütfen madem stok yapcakmış artık eşim doğru yönlendireyim bari. Boşu boşuna almasın marka beden vs vs vs
mantıklı hatunsun vesselam.. sağol canım
ben de aynı görüşteyim de eşim alıp gelince...
Rekor bende kızlar ben 7 kilo aldım
Bende 5 kilo almisimhepside kalcada
Yetisirim sana yakinda yalniz degilsin
Ben normalde hafif basenliyimdir. hatta hep derdim gebeliğimi düşünemiyorum armut gibi olucam die. Ama dilimi ısırmak istiyorum şoklardayım. Tam genişleyen yerim bel kısmın karnım çıktı azcık oyüzden.. 2 kilo almışım şuana kadar... fazlada alsak napalı mherşey kuzularımız için kızlar
Kızlar ateşlenirsek ne yapıyoduk?
Pek iyi hissetmiyorum kendimi. Dün de boğazım ağrıyordu, gene öğrencilerimden kapmışım bişiler
Kızlar ateşlenirsek ne yapıyoduk?
Pek iyi hissetmiyorum kendimi. Dün de boğazım ağrıyordu, gene öğrencilerimden kapmışım bişiler
doktorun eger verdıyse parol ıcebılırsn cnm bde ılık dus ıyı gelırr
geçmiş olsun canım bende aynı durumdaydım aynı şekilde okulda öğrencilerden anında kapıyor insan malesef. bebeğe zarar gelir korkusuyla ilaç kullanma taraftarı değilim ılık duş iyi geliyor ve bolca greyfurt portakal mandalina ben oşekilde atlattım sayılır 3 gündür çekiyordum umarım kısa zamanda iyileşirsin
kabızlıktan ben de çok çekiyorum. bana da hiçbişey fayda etmiyor. kayısı mayısı vız geliyor. bi de ağırlaştırıyor insanı, ne yerimden kalkabiliyorum ne oturduğum yerde rahatım. sanki 9 aylık hamileyim. içime sığamıyorum. napıcam bilmiyorum..
çok sükür iyim canımm , bıcırları böle buyumuş görüncede ben cok mutlu oldum bide dogsalarda fotolarını gorsekcnm hg.nasilsn..buyuyolr cok skur...arada ziyaret et boyle topigimzi cok sevndm seni gordugume
Kızlar canım sıkıldı gene bir haftadır ellerim karincalaniyordu bı doktorumu ariyim sırıtın dedim oda beni korkuttu haftan cok erken daha bu haftalarda olmaması lazım dedi karpal tünel diye bir hastalık varmış yarın bı ortepedi ye git bakalım dedi eğer oysa baya sıkıntı çekeriz ileriki haftalarda dediüzüldüm inşallah bisey yoktur sisinde karincalaniyomu elleriniz sanki iğne batıyor gibi bu konuda bilgisi olan varmi
geçmiş olsun canım bende aynı durumdaydım aynı şekilde okulda öğrencilerden anında kapıyor insan malesef. bebeğe zarar gelir korkusuyla ilaç kullanma taraftarı değilim ılık duş iyi geliyor ve bolca greyfurt portakal mandalina ben oşekilde atlattım sayılır 3 gündür çekiyordum umarım kısa zamanda iyileşirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?