2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kaç kilo aldınız hamileliğinizden beri..
Benim an itibariyle 2,5 kg oldu. şimdiden sonra asıl kilo alınacakmış :))

1,5 kilo aldım ama 4 kilo verdikten sonra... ve bu 1,5 kiloyu son iki haftada bulantım devam ettiği halde (birazcık iştahım açıldı sadece) alıverdim. farkına varmadan alıyosunuz, daha doğrusu kapıyosunuz

bu arada geçmişi okuyamıyorum, arada girip bakabiliyorum sadece, o sırada ne sorulmuşsa ona cvp veriyorum ( çoook yoğunum

Deneyimli anneler yok mu yaaaww
Bez konusunda yardım lütfen madem stok yapcakmış artık eşim doğru yönlendireyim bari. Boşu boşuna almasın marka beden vs vs vs

Bez konusunda yardım lütfen madem stok yapcakmış artık eşim doğru yönlendireyim bari. Boşu boşuna almasın marka beden vs vs vs

canım bence stok yapmak çok mantıklı gelmedi bana bebişinin cildi o bezi sevmeyebilir veya sızıntı yapabilir,sen de memnun kalamayabilirsin mesela ben primadan ziyade huggies den memnun kaldım ama deneyerek öğrendim bunu
doğunca 1 paket alırsın denersin beğeneirsen devam edersin beğenmezsen değiştirirsin ..

Son düzenleme:

mantıklı hatunsun vesselam.. sağol canım
ben de aynı görüşteyim de eşim alıp gelince...

Poliannaya katiliyorim, birde ekleyecegim su var
1 numraa cok kullanilmiyor hastanedfen verdikleri yetmisti, hani kullanilsa bile 1 paket yeter
direk 2 den basladik diye hatirliyorum
2 numara da cabuk kuculuyor,
uygun bezi bulunca 3 numaralari doya doya stoklarsini:))

Bende 5 kilo almisim hepside kalcada
Yetisirim sana yakinda yalniz degilsin

Ben normalde hafif basenliyimdir. hatta hep derdim gebeliğimi düşünemiyorum armut gibi olucam die. Ama dilimi ısırmak istiyorum şoklardayım. Tam genişleyen yerim bel kısmın karnım çıktı azcık oyüzden.. 2 kilo almışım şuana kadar... fazlada alsak napalı mherşey kuzularımız için kızlar

anam ben bı kılo almısım...bnmkıde azmı acaba zaten normaldede cok zor kılo alan bı tıpım aldıgım kıloyuda tutamam bıseye uzulup yatıp sabaha 1 kılo gder bebegım alsın o yter bana hersey onlar ıcın...cok kılo alınıcaksada yapıcak bsı yok.dgumdan snra kosturmadan zaten verılırr :)

Kızlar ateşlenirsek ne yapıyoduk?
Pek iyi hissetmiyorum kendimi. Dün de boğazım ağrıyordu, gene öğrencilerimden kapmışım bişiler

geçmiş olsun canım bende aynı durumdaydım aynı şekilde okulda öğrencilerden anında kapıyor insan malesef. bebeğe zarar gelir korkusuyla ilaç kullanma taraftarı değilim ılık duş iyi geliyor ve bolca greyfurt portakal mandalina ben oşekilde atlattım sayılır 3 gündür çekiyordum umarım kısa zamanda iyileşirsin

doktorun eger verdıyse parol ıcebılırsn cnm bde ılık dus ıyı gelırr

Teşekkür ederim. Umudumvar sana da geçmiş olsun...
Eşim eczacıya sormuş o da minoset vermiş. Sanırım o da güvenli listede, değil mi? Gerekmezse kullanmicam, gece ateşim çıkarsa diye korktum bulunsun istedim. 39a yaklaşırsa bebek için çok tehlikeli oluyormuş

bende de aynı problem vardı kayısı hiç işe yaramadı kuru incir dediler onu denedim oldukça faydalı denemeni tavsiye ederim umarım sana da iyi gelir. Bu arada kullanılan kan ve vitamin hapları da kabızlığa neden olabiliyor.

Kızlar canım sıkıldı gene bir haftadır ellerim karincalaniyordu bı doktorumu ariyim sırıtın dedim oda beni korkuttu haftan cok erken daha bu haftalarda olmaması lazım dedi karpal tünel diye bir hastalık varmış yarın bı ortepedi ye git bakalım dedi eğer oysa baya sıkıntı çekeriz ileriki haftalarda dedi üzüldüm inşallah bisey yoktur sisinde karincalaniyomu elleriniz sanki iğne batıyor gibi bu konuda bilgisi olan varmi

cnm hg.nasilsn..buyuyolr cok skur...arada ziyaret et boyle topigimzi cok sevndm seni gordugume
çok sükür iyim canımm , bıcırları böle buyumuş görüncede ben cok mutlu oldum bide dogsalarda fotolarını gorsek arada bakıorum da yazmıodum artık yazarımda valla yeniden bebek iştahına geldim sizin yüzünüzden çok heveslendimmm

Geçmiş olsun canım. Sinir sıkışması mıydı o?

kızlar greyfurt fazla tüketmeyin. yasasklar listesinde. rahmin kasılmasını sağlıyormuş doktorum söylemişti.
greyfurt, nar, hurma yeme şimdilik demişti. hurmayı 7. aydan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…