2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hazar nerelerdeydin, çoktandır göremiyordum seni, Türkiye mi yaptın yoksa bu arada?

yok canımmm ama yakında gideceğim inşallah 11 Şubat ta İst.dayım doktorum cagırdı artık 4 lü test için ve diğer kan testlerim için. Bir de oğluma alerji testi yaptıracagım. İşlerim çookk yogundu sadece okuyup çıkmakla yetindim maaleseff ama cokk ozlemişim yazmayı daaa sen nasılsın nasıl oldun 3 haftalık iizin almışsın okudum umarım iyisinizdir bebişinle kendine cok dıkkat et canım sen iyi ol ki bebişin de saglıklı, huzurlu olsun yerinde annesi

Merhabalar :)

Hafta sonu doktorumuza gittik ben ikili yaptırmamıştım 3lü içinde en ideal haftanın 18. hafta olduğunu söylemişti. Gittim 3lü yaptırcam die neyse 4Lü test yaptırdık. Sonucumuzu cuma günü alıcaz bakalım.
Bidahaki kontrole beni 1 ay sonraya çağırdı o zaman renkli ultrason isticem senden o zamana kadarda fiyatlarını araştırabilirsin başka bi yerde çektiripte getirebilirsin dedi.
Sorum şu ki acaba ben 1 ay sonra hastaneye gittiğimde aynı gün renkli ultrason çektirebilir miyim ki?
Sizin ne zaman birde fiyatları hiç sordunuz mu benim gittiğim hastanede 230 TL.

Çalışan annelerin çocukları olmamız, bakıcı bulunamaması etkili oldu sorumluluk konusunda. Bazen şikayetçi oldum anneme, ama kardeşimle aramdaki bağın çok güçlü olmasında bunun etkisi de yadsınamaz. Annem çok şikayet eder hep birbirinizi koruyorsunuz diye

4 yaş bence kardeşler arasındaki en uygun yaş, tam vaktinde geliyor sizin küçük prenses.

Alışveriş maceralarımız anlatmakla bitmez. Bir dönem babam o kadar isyan ediyordu ki poşetleri saklıyorduk ondan Sizinkiler de eli kolu dolu gelince poşetleri kaçırma görevi senin ona göre

Allah kızlarının okuduğunu, üniversiteye gittiğini, mezuniyetlerini, işe girip sana hediyeler aldıklarını, evlendirdiğini, torun torba verdiklerini görmeyi nasip etsin sizlere inşallah. Sağlıkla huzurla...

kızlar ya 3 gündür çok kötü kabızlık çekiyorum..her zaman içtiğim osmolak diye bir şurubum vardı beni rahatlatırdı...bir kapak dolusu bile yetiyordu şimdi 2 gündür 3 kapak içiyorum bana mısın demiyor!içinizde doktorun önerisi ile lavman veya fitil kullanmış olan var mı?bugün de rahatlamazsam doktoruma görüneceim..kendimi sıkmaktan helak oldum...marul ve salatalık yiyorum 2 gündür,çayı kahveyi de kestim...off çok zor yaa!!!

ama doktorum bana kilo almayayım diye çikolata yeme demişti. neyse bebeğimin mutluluğu için yerim artık :)

selam annişleeeeeeeeeeerrrrrrrrr

geçmiş olsun cnm... Allah tez zamanda şifa versin.

kızlar oda yapacak mısınız bebeklerinize. mobilya bakıyor musunuz?

ah canım kıyamam bende hemoroid olcam diye korkuyodum. gerçekten çok sıkıntı öncelikle Allah yardımcın olsun. bana da bu sitede bi arkadaş kayısıyı akşamdan suya ıslatıp suyunu sabah açkn içmemi önermişti. sanırım işe yaradı. bende gidince doktoruma soracağım.saatlerce tuvalette kalıyosun ortada hiçbişey yok.karnın sürekli şiş...elhamdülillah bugün rahatım bi :)

Merhaba Kızçeler ve minnakları :))

Hep böyle güzel şeyler okuyalım bu topikte, keyfim yerine geliyor okudukça..
Ben de oğlum da çok iyiyiz.
Her gün 1 adet bitter çikolata yiyoz ve bişiler hissediyom sanki hareketleri. Rabbim hepimize sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin:)
Bu arada eşime bi arkadaşı hediye çeki vermiş 100 TL lik napmış tahmin edin :) Bebek beziiii. Ben daha bi iğne almayalım derken adam stok yapmaya başladı bile :)
Kızlar ya eşim prima premium care almış 2 tane 1 beden (2,5-5 kg arası) 2 tane de 2 beden ( 3-6 kg arası).
Hepsiburada da indirimde bu bezler iyi midir, duyan deneyen var mı daha önce. ve 1 beden daha almak lazım mı ki.
Deneyimlerinize ihtiyacım var.

dolap ve yatağını düşünüyorum canım şifonyere falan gerek yok die düşünüyorum

Bu arada ben babamı 3,5 yaşındayken trafik kazasında kaybettim.
Eşim geçen gün dedi ki Babanın adını koyalım. O kadar mutlu etti ki beni böyle düşünmesi.
Uyuz muyuz ama seviyom kendisini :))

"Bebeğinizle konuşmayı deneyin. Bebeğiniz artık sizi duyabiliyor."

Bu anı bekliyordummmmmmmmmm 1 güncük kaldı hadi bakalım

Son düzenleme:

ayıp ettin saklamam mı....
amin canım inşallahhhh sana da...

sağol canım...kayısının suyu mu faydalıymış demek...sabah aç 2 tane ye,üstüne bir bardak sıcak su iç diyor herkes ama tüm bu yöntemler bende sökmedi...off,off..bebiş olmazsa lavman yapacağım da korkuyorum işte...

ama doktorum bana kilo almayayım diye çikolata yeme demişti. neyse bebeğimin mutluluğu için yerim artık :)

Bebeklerimiz için ne zorluklara katlanıyoruz di mi ahhh ah
Canım sözkonusu çikolata olunca, kiloya razı gelitor insan, hele bir de bebişlere yarıyorsa olleyyyy
Genelde yararlı şeyler tatsız tuzsuz olur, nihayet bulundu bir istisna

Son düzenleme:
bakalım canım cumartesi doktoruma gidince soracağım :) o bi çare önerir umarım

canım arkadaşmın kullandığı ilaç osteocaredi, gerçekten iyi bir doktora gidiyordu, doktoru yazmıştı, günde 4 tane alıyordu,
iş yerinden arkadaşımdı saatlerce çıkamıyordu lavabodan, arıyoduk yok yerinde, hep lavaboda,
bu ilaçtan sonra düzene girdi, bu ilaç kasılmaları da azaltıyormuş,
bana da tavsiye etti benimde genel kronik kabızlık sorunum vardır,
ama çok şükür şu haftama kadar gayet düzenliyim bir şikayetim yok o açıdan,
ismen sor istersen bu ilacı

Yettimmmmm

Biz de park yatak aldık, merakımızdan elli kere kurduk kaldırdık kolay mı diye Görmemişlik işte, ilk bebek olunca

Katlanınca nasıl desem spor çantasından az büyük oluyor, yazlığa tatile ya da bir yere kalmaya giderken rahatlıkla arabaya atabilirsin.

Burda da kurulum videosu var, sanıyorum hepsinin prensibi aynı. Çünkü bizimkisi başka bir markaydı ama aynı şekilde kurulup kaldırılıyor.

[video=youtube_share;i-ORHtkKLhk]http://youtu.be/i-ORHtkKLhk[/video]

Son düzenleme:
lierac tatlım belki ismi yanlıştır çünkü çok bilinen bi çatlak kremi

evet armena lierac yanlış yazmışım:) lyriac değil:)
ya çok aradım tunusta bulamadım, haberleri bile yok böyle üründen,
hatta satıcı kızın biri bilmiş bilmiş bu markanın sadece cilt ürünleri var dedi,
burda bulamayınca arkadaşıma türkiyeden sipariş ettim, eczaneler bu marka artık türkiyeye ürün göndermiyor, depolarında olanlardan bulabilirsniz belki demişler,
mecburen mustela aldım, şimdilik fena değil, doğal yağlarda kaşıntı yaptı bana,
lieracı da internetten annemin adresine sipariş edicem, gittiğimde alırım ondan,
heralde bir kaç tüp biter 9.aya kadar.

sağol kuzum bende video açılmıyo evde bakarım ne kadara aldın ayrıca klasik bebek nevresimimi aldınnn

Ye ama abartma en yararlı çikolata bitterdir ondan 2 kesme filan ye. Çikolatada kafein var fazlası zarar ama ben uyuyo muyum bu kurala tabi ki hayır

Düşünüyorum canım. Baktım beğendiğim modeller 3500-4000 arası huleyn aras dedi içi sesim "madem bu kadar para bayılıcaksın, git marangoza zevkine göre aynı paraya yaptır" tamam dedim ben de. Şizofrene bağlıycam bu çocuk yüzünden artık

Bitter yiyerek doğru yoldasın canım eğer o karelerden yiyosan çok fazla tabi :)

Bu arada ben babamı 3,5 yaşındayken trafik kazasında kaybettim.
Eşim geçen gün dedi ki Babanın adını koyalım. O kadar mutlu etti ki beni böyle düşünmesi.
Uyuz muyuz ama seviyom kendisini :))

Başın sağolsun

"Bebeğinizle konuşmayı deneyin. Bebeğiniz artık sizi duyabiliyor."

Bu anı bekliyordummmmmmmmmm 1 güncük kaldı hadi bakalım

yaşasıııııınnn

Canım kabızlığa gelen en iyi şey lifli yiyeceklerdir. Bu yüzden bol bol salata yiyin. Mevsim salatası özellikle havuçlu filan. Bakın hemen düzene giriceksiniz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…