- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.121
hazar nerelerdeydin, çoktandır göremiyordum seni, Türkiye mi yaptın yoksa bu arada?
ne kadar güzel anlatışsınn çok duygulandım bi yandan da kızlarımla kendimi hayal ettimm..tabi alışverişten sonra babalarının halinibu arada maşallah sana küçük yaşta ne güzel sorumluluk almışsın
benim 2 kızım arasında da 4 yaş olacak inşallahh teyzesi..
Yale Üniversitesinde yapılan bir araştırmaya göre hamileyken çikolata yiyen annelerin bebekleri diğer bebeklere göre daha mutlu oluyomuş kızlar. Daha çok gülüyomuş. Tabi çok abartmamak kaydıyla. Bu durumda benim bebeğin hiç ağlamaması lazım yediğim çikolatanın haddi hesabı yokAma abartıyorum. Evet.
kızlar ya 3 gündür çok kötü kabızlık çekiyorum..her zaman içtiğim osmolak diye bir şurubum vardı beni rahatlatırdı...bir kapak dolusu bile yetiyordu şimdi 2 gündür 3 kapak içiyorum bana mısın demiyor!içinizde doktorun önerisi ile lavman veya fitil kullanmış olan var mı?bugün de rahatlamazsam doktoruma görüneceim..kendimi sıkmaktan helak oldum...marul ve salatalık yiyorum 2 gündür,çayı kahveyi de kestim...off çok zor yaa!!!
kızlar ya 3 gündür çok kötü kabızlık çekiyorum..her zaman içtiğim osmolak diye bir şurubum vardı beni rahatlatırdı...bir kapak dolusu bile yetiyordu şimdi 2 gündür 3 kapak içiyorum bana mısın demiyor!içinizde doktorun önerisi ile lavman veya fitil kullanmış olan var mı?bugün de rahatlamazsam doktoruma görüneceim..kendimi sıkmaktan helak oldum...marul ve salatalık yiyorum 2 gündür,çayı kahveyi de kestim...off çok zor yaa!!!
selam annişleeeeeeeeeeerrrrrrrrr
geçmiş olsun cnm... Allah tez zamanda şifa versin.
kızlar oda yapacak mısınız bebeklerinize. mobilya bakıyor musunuz?
Çalışan annelerin çocukları olmamız, bakıcı bulunamaması etkili oldu sorumluluk konusunda. Bazen şikayetçi oldum anneme, ama kardeşimle aramdaki bağın çok güçlü olmasında bunun etkisi de yadsınamaz. Annem çok şikayet eder hep birbirinizi koruyorsunuz diye
4 yaş bence kardeşler arasındaki en uygun yaş, tam vaktinde geliyor sizin küçük prenses.
Alışveriş maceralarımız anlatmakla bitmez. Bir dönem babam o kadar isyan ediyordu ki poşetleri saklıyorduk ondanSizinkiler de eli kolu dolu gelince poşetleri kaçırma görevi senin ona göre
Allah kızlarının okuduğunu, üniversiteye gittiğini, mezuniyetlerini, işe girip sana hediyeler aldıklarını, evlendirdiğini, torun torba verdiklerini görmeyi nasip etsin sizlere inşallah. Sağlıkla huzurla...
ah canım kıyamam bende hemoroid olcam diye korkuyodum. gerçekten çok sıkıntı öncelikle Allah yardımcın olsun. bana da bu sitede bi arkadaş kayısıyı akşamdan suya ıslatıp suyunu sabah açkn içmemi önermişti. sanırım işe yaradı. bende gidince doktoruma soracağım.saatlerce tuvalette kalıyosun ortada hiçbişey yok.karnın sürekli şiş...elhamdülillah bugün rahatım bi :)
ama doktorum bana kilo almayayım diye çikolata yeme demişti. neyse bebeğimin mutluluğu için yerim artık :)
canım ben kendi tecrübelerimi anlatıyım sana..
kızımda sepet almıştım ama 6 ay ancak yattı tutup kalkıyolar hiç güvenli değil..o yüzden hiiççç tavsiye etmiyorumm.
sonra bazaya geçtik kenarlık falan yaptırdım o gün bugün odasında yatıyor odası baya büyük 4 kapılı gardrobu çekmesi vs var 2.ye sadece yatak ve şifonyer alsam yeter diye düşünüyorum o yüzden beşik almıycam herkes park yatak tavsiye ediyo onuda bazaya geçirene kadar park yatakta yatırırım inşallah bu arada park yatak hakkında hiç bilgim yok benim yaa boyutları nasıldır kalite kalite galiba ne zmana kadar yatar içinin nevresimi nsl olurrrr...vs vs..
bakalım canım cumartesi doktoruma gidince soracağım :) o bi çare önerir umarım
canım ben kendi tecrübelerimi anlatıyım sana..
kızımda sepet almıştım ama 6 ay ancak yattı tutup kalkıyolar hiç güvenli değil..o yüzden hiiççç tavsiye etmiyorumm.
sonra bazaya geçtik kenarlık falan yaptırdım o gün bugün odasında yatıyor odası baya büyük 4 kapılı gardrobu çekmesi vs var 2.ye sadece yatak ve şifonyer alsam yeter diye düşünüyorum o yüzden beşik almıycam herkes park yatak tavsiye ediyo onuda bazaya geçirene kadar park yatakta yatırırım inşallah bu arada park yatak hakkında hiç bilgim yok benim yaa boyutları nasıldır kalite kalite galiba ne zmana kadar yatar içinin nevresimi nsl olurrrr...vs vs..
lierac tatlım belki ismi yanlıştır çünkü çok bilinen bi çatlak kremi
Yettimmmmm
Biz de park yatak aldık, merakımızdan elli kere kurduk kaldırdık kolay mı diyeGörmemişlik işte, ilk bebek olunca
Katlanınca nasıl desem spor çantasından az büyük oluyor, yazlığa tatile ya da bir yere kalmaya giderken rahatlıkla arabaya atabilirsin.
Burda da kurulum videosu var, sanıyorum hepsinin prensibi aynı. Çünkü bizimkisi başka bir markaydı ama aynı şekilde kurulup kaldırılıyor.
[video=youtube_share;i-ORHtkKLhk]http://youtu.be/i-ORHtkKLhk[/video]
ama doktorum bana kilo almayayım diye çikolata yeme demişti. neyse bebeğimin mutluluğu için yerim artık :)
Merhaba Kızçeler ve minnakları :))
Hep böyle güzel şeyler okuyalım bu topikte, keyfim yerine geliyor okudukça..
Ben de oğlum da çok iyiyiz.
Her gün 1 adet bitter çikolata yiyoz ve bişiler hissediyom sanki hareketleri. Rabbim hepimize sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin:)
Bu arada eşime bi arkadaşı hediye çeki vermiş 100 TL lik napmış tahmin edin :) Bebek beziiii. Ben daha bi iğne almayalım derken adam stok yapmaya başladı bile :)
Kızlar ya eşim prima premium care almış 2 tane 1 beden (2,5-5 kg arası) 2 tane de 2 beden ( 3-6 kg arası).
Hepsiburada da indirimde bu bezler iyi midir, duyan deneyen var mı daha önce. ve 1 beden daha almak lazım mı ki.
Deneyimlerinize ihtiyacım var.
Bu arada ben babamı 3,5 yaşındayken trafik kazasında kaybettim.
Eşim geçen gün dedi ki Babanın adını koyalım. O kadar mutlu etti ki beni böyle düşünmesi.
Uyuz muyuz ama seviyom kendisini :))
"Bebeğinizle konuşmayı deneyin. Bebeğiniz artık sizi duyabiliyor."
Bu anı bekliyordummmmmmmmmm 1 güncük kaldı hadi bakalım
sağol canım...kayısının suyu mu faydalıymış demek...sabah aç 2 tane ye,üstüne bir bardak sıcak su iç diyor herkes ama tüm bu yöntemler bende sökmedi...off,off..bebiş olmazsa lavman yapacağım da korkuyorum işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?