- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.101
canm ablam 31 yasında.4 yas var aramzda....kucukkek kavga ederdık ...bn oyun oynamak ısterdm o oyun yasını gectıgı ıcın ıstemzdı oturur aglardm :)annemn ojelerını dokmuskı bıkere bnm ustume atmıstı:)ama buyudukce bana anne oldu bazen..mesela kucuktum gce altıma kacırıyodum bazen ablamı uyandırırdım annem kızar dıye ...o hemen benı yanına yatırrdı bn anneme sabah soylerm sana kızmaz dıye..bı donem ablamsz uyumazdm...snra bende buyudum arkadas olduk ıyıce ama hep korumacı tarafı vardı hlada var..bnm yuzumden cok yalan soylemıstır..bnden 1 yıl once evlendı koca kız resmen enıstemı kıskandm yastıgına sarılıp agladım saatlerce evlendıgı gun...yanı abla kardes cok guzel bısey...kızların cok sanslı olucak cnm bırbırlerını hep destek olucaklar :)
Hadi gözünnn aydınnnn sağlıkla gelsinnn en çok oğluşun sevinecek bu işe desene...
güle güle büyüt oğluşlarını canım benimde oğlum olacak inşallah ama isim konusunda hiçbi fikrim yok
SELAM KIZLAAAAR.....
Bugün doktorumla randevum vardı...Kasılmalarım falan iyice geçmiş mi diye çağırmıştı.Çok şükür bir sıkıntı kalmadı Rabbime şükürler olsun. Sonra kontrol ettiği yerde "Oğlunuz olacaktı değil mi" demez mi? Dedim: "Biz sürpriz olsun diye sormuyorduk" Doktor Bey"Pardon yaa inanın ben unttum" dedi:) Güler misin ağlar mısın? Yani istemeden de olsa cinsiyetimizi de öğrenmiş oldukHAYIRLISIYLA BİR OĞLUMUZ DAHA OLUYOR ALLAHIN İZNİYLE SAĞLIKLI OLSUN CİNSİYETİ FARKETMEZ
Hayırlı olsun oğluşun şekercim. Senin sabrına hayrandım zaten doktor söylemese sormıycaktın yani hala heee ?? Ben çatlardım kısss
gnaydın güzel anneler, günaydın bebeğim. ben kabızlıktan dert yanıp duruyordum ya bu günde çok fena ishal oldum. bebeğe bi zararı olurmu ki çok halsiz düştüm. bi orta ayarı tutturamadı bağırsaklarım
Gözünüz aydın :) sürpriziniz bozulmuş ama olsun öğrenmiş oldunuz... Darısı öğrenmek isteyip de öğrenemeyenlerin başına diyelim
evet canım ya benmde kız kardeşim yok.Allaha çok şükür kız kardeşi çok fazla aratmayan dostlarım oldu ama büyüdüğümde.küçüklüğümde sen gibi abim beni kaleye diker şut çekerdi. hep erkek oyunları kağıtlar bilyeler oynamak zorunda kaldım. ve hep hayatıma gereksiz yere müdahale etti. mutluluğumdan çok mutsuzluğum oldu. şimdi de en mutlu olduğum anlarda mutluluğumu paylaşma gereği duymuyor.senelerdir görüşmüyoruz. neyse derdim büyük ama olsun Rabbim derdimden de büyük. Allah biliyor ya en çok da kendi yaşadıklarımdan dolayı ilk çocuğum kız olsun istedim. bakalım 9 martta göreceğiz kız mı, erkek mi?tabi herşeyden önce hayırlısı.
bir kızı bir oğlu olanlar lütfen yetiştirirken çok hassas davransınlar...
Kızlar ya kimsede böyle gereksiz ve anlamsız bir sinir uyuz olma varmı?? Mesela şimdi Saba Tümere bakıyorum kadına uyuz oldum yolasım geldiii normalde hiç uyuz olmam böyle bir herkese uyuz oluyorum gibi bişi var bende buda yeni çıktı hadi hayırlısıKocamda bana uyuz olmada aşkım deyip gülüo adamda fark etti hey Allahım
dokuzay evet senin geçmedi bu bağırsak sorunun, bende çok çektiğim için anlıyorum seni,
doktorunun kontrolünde bitkisel probiyotik ürünlerden mi kullansan acaba, bağısaklarının dengeye kavuşması için,
benim de bir arkadaşım kullandı bu probiyotik tabletlerden doktorunun kontrolünde çok da rahat etti,
bitksel birşeydi, biraz pahalı bir kutusu 80 tl falan gibi, ama rahat edersin bi sorsan doktoruna
Üzüldüm canım abinle aranızın iyi olmamasına. Bizim aramız çok iyidir yaş farkımız az belki o yüzden çok yakınız abimle. Hatta annem hep söyler anne baba demeden ilk kelimem abi olmuş benim. Küçükken tabi çok acısını da çektim aldığım darbeler, ucubeye dönen bebeklerimaynen senin gibi ilk çocuğumun kız olmasını istiyorum Allah hayırlısını versin.
selam kızlar nasılsınız umarım sizler ve bebişleriniz iyidirler.benim bugün belim ve kasıklarım karnım agrıyor üşüttüm mü anlayamadım moralimde bozuk sizlerle paylaşmazsam çatlıyacagım sıkıntıdan.hamileliğimin ilk zamanlardaki zorlugu annemin rahatsızlıkları okula giden bi kızım ve çalışmak zorunda oluşum hepsi üstüste gelince sanırım biraz fazla saldım kendimi.eşim bugün bana evde seni siyah eşofmanarla görmek istemiyorum dedi.dediğinde bişey yok belki ama nedense kendimi çok kötü hissettim
cnm gecen gece oldu bnada gittim t3k basima dusunuyorum bisylere uyuz oluyorum ama neye oldugumuda bilmeden esim geldi napion dedi ona cattim:) kendi kendime offf poffff ufff derkn buliyorum kndimi:))
yetiştirilme şekliyle çok bağlantılı olduğunu düşünüyorum canım. benm abim ebevynim gibiydi. babamın annemin benm hepimizin vermesi gerekenleri o verirdi. evde sınırsız imtiyazlara sahipti. bizimde aramızda sadece 2 yaş var.gideceğim liseyi, üniversiteyi hepsini o seçti.ve artık iş evleneceğim kişiye gelince ve ben kendi kararımı kendim vermek isteyince ipler koptu. çok şükür çok mutluyum hiç pişman değilim. sanki daha önce başkalarını mutlu etmeye çalışan bir kuklaydım ve ilk kez kendimi mutlu etmek için birşey yaptım. Rabbim eşimi başımdan hiç eksik etmesin. o yanımda olduğu sürece kimsenin yokluğu çok acıtmıyor canımı.
yetiştirilme şekliyle çok bağlantılı olduğunu düşünüyorum canım. benm abim ebevynim gibiydi. babamın annemin benm hepimizin vermesi gerekenleri o verirdi. evde sınırsız imtiyazlara sahipti. bizimde aramızda sadece 2 yaş var.gideceğim liseyi, üniversiteyi hepsini o seçti.ve artık iş evleneceğim kişiye gelince ve ben kendi kararımı kendim vermek isteyince ipler koptu. çok şükür çok mutluyum hiç pişman değilim. sanki daha önce başkalarını mutlu etmeye çalışan bir kuklaydım ve ilk kez kendimi mutlu etmek için birşey yaptım. Rabbim eşimi başımdan hiç eksik etmesin. o yanımda olduğu sürece kimsenin yokluğu çok acıtmıyor canımı.
Oğlumun adı Aren olacak teyzesi ne güzel şimdiden adaşları var :))
Biz sadece Aren düşünüyoruz eşimin adı Alen ona yakın bir isim olmasını istedik :)
Poli çok çok keyifli günler bekliyor seni :))) Biz 3 kızkardeşiz ve çok eğleniriz biraraya gelince :)
Seyyahhcımmm nasıl da yanlış anlamışım kusura bakma
Hani sanki bir kızım var adı Aren bir daha olsa yine Aren olurdu gibi koyduğun ismin memnuniyetinden bahsediyorsun gibi geldi neyse anladın sen onu:26:
Minik adaşımıza sevgiler ve sağlıklar o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?