2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

angys benimle ne kadar benziyosunuz kızkardeşime. yoksa sen benim kardeşim misin, hehe:):):)
benim de kızkardeşim 4 yaş küçük benden, benden 2 yıl sonra evlendi hızlı çıktı bizim ufaklık 24 yaşındaydı daha,
o da ben evlendiğimde eşimi bir türlü kabul edemedi, benimseyemedi, ilk tanıştırdığım gün hepbirlikte yemeğe gittik,
eşime dik dik bakıp durdu, sinir etmişti beni:):):)şimdi iyi araları ama,
onun eşiyle eşim yaşıt, hep birlikte arkadaş gibiyiz.
küçükken hep benim giysilerimi giyerdi, onun yüzünden çok ojem rujum heder olmuştur.
neyimi bulamazsam onun dolabından çıkardı sonra saçbaşa girerdik tabi,
güzel oluyor ya yine de kzkardeş hiç bir şeye değişilmez güzel bir duygu

Hadi gözünnn aydınnnn sağlıkla gelsinnn en çok oğluşun sevinecek bu işe desene...

Sağol canım cümlemizin inşallah....Oğlum da kızım da, kızımız olsun istiyorlardı.Zaten kızım oğlumun elinden çok çekiyor yaramaz olduğu için şimdi ne yapacak bakalım söylemeyeceğim ama çocuklara şimdilik

Gözünüz aydın :) sürpriziniz bozulmuş ama olsun öğrenmiş oldunuz... Darısı öğrenmek isteyip de öğrenemeyenlerin başına diyelim

Hayırlı olsun oğluşun şekercim. Senin sabrına hayrandım zaten doktor söylemese sormıycaktın yani hala heee ?? Ben çatlardım kısss

Ben mizacım gereği pek sabırlı değilimdir ama Allahım bana bu çocukta bir sabır verdi ki sorma...Allahımdan hep hayırlısını istiyorum gerisi önemli değil.Haaa düşünecek olursak ilk bebeğimde daha 3 aylıkken cinsiyetini öğrenmiştim.Bunda artık rutin bişey oldu bizim için

dokuzay evet senin geçmedi bu bağırsak sorunun, bende çok çektiğim için anlıyorum seni,
doktorunun kontrolünde bitkisel probiyotik ürünlerden mi kullansan acaba, bağısaklarının dengeye kavuşması için,
benim de bir arkadaşım kullandı bu probiyotik tabletlerden doktorunun kontrolünde çok da rahat etti,
bitksel birşeydi, biraz pahalı bir kutusu 80 tl falan gibi, ama rahat edersin bi sorsan doktoruna

Gözünüz aydın :) sürpriziniz bozulmuş ama olsun öğrenmiş oldunuz... Darısı öğrenmek isteyip de öğrenemeyenlerin başına diyelim

Evet yaaa doktorun boşluğuna denk geldi:))) Ben de aaaa niye söylediniz biz sürpriz ypıyorduk dedim:) Adam benim gibi biriyle ilk kez karşılaşıyor galiba içinden salak mıdır nedir falan demiştir belkide Millet cinsiyet için defalarca usgye giriyor ben de doktoru fırçaladım

slmkızlar.. canlarım ya ruyalarıma bıle maviş maviş bebek süsleri giriyorrrr bole kolay evde yapıla bılecek keçeden meçeden süsler bulursanız değişik fikirler paylaşırmısınızz

Üzüldüm canım abinle aranızın iyi olmamasına. Bizim aramız çok iyidir yaş farkımız az belki o yüzden çok yakınız abimle. Hatta annem hep söyler anne baba demeden ilk kelimem abi olmuş benim. Küçükken tabi çok acısını da çektim aldığım darbeler, ucubeye dönen bebeklerim aynen senin gibi ilk çocuğumun kız olmasını istiyorum Allah hayırlısını versin.

Kızlar ya kimsede böyle gereksiz ve anlamsız bir sinir uyuz olma varmı?? Mesela şimdi Saba Tümere bakıyorum kadına uyuz oldum yolasım geldiii normalde hiç uyuz olmam böyle bir herkese uyuz oluyorum gibi bişi var bende buda yeni çıktı hadi hayırlısı Kocamda bana uyuz olmada aşkım deyip gülüo adamda fark etti hey Allahım

cnm gecen gece oldu bnada gittim t3k basima dusunuyorum bisylere uyuz oluyorum ama neye oldugumuda bilmeden esim geldi napion dedi ona cattim:) kendi kendime offf poffff ufff derkn buliyorum kndimi:))

bakalım canım cumartesi doktoruma gidince soracağım :) o bi çare önerir umarım

yetiştirilme şekliyle çok bağlantılı olduğunu düşünüyorum canım. benm abim ebevynim gibiydi. babamın annemin benm hepimizin vermesi gerekenleri o verirdi. evde sınırsız imtiyazlara sahipti. bizimde aramızda sadece 2 yaş var.gideceğim liseyi, üniversiteyi hepsini o seçti.ve artık iş evleneceğim kişiye gelince ve ben kendi kararımı kendim vermek isteyince ipler koptu. çok şükür çok mutluyum hiç pişman değilim. sanki daha önce başkalarını mutlu etmeye çalışan bir kuklaydım ve ilk kez kendimi mutlu etmek için birşey yaptım. Rabbim eşimi başımdan hiç eksik etmesin. o yanımda olduğu sürece kimsenin yokluğu çok acıtmıyor canımı.

Geçmiş olsun, biraz sıcak tut kendini özellikle ayaklarını... Çalışan kadının işi zor ben çalışırken ve bekarken kendime zaman ayıramıyorum diye deli oluyordum çocukla ve hamileyken çok daha zor olmalı... Allah kolaylık versin... Eşofman konusu gerçekten evlilikte önemli, bir arkadaşım evliliğin baş düşmanı şu eşofmanlar derdi evde rahat normal kıyafetler giyerdi mutlaka saçına bir taç toka vs takardı kendini iyi hissetmek için belkide öyle olmalı... Eşlerden önce kendimiz için.. İnan insan daha iyi hissediyor... Eşin biraz kelimeleri ayarlayamamış olabilir ama eski halini özlemiştir belki de :) sakın üzülme...

cnm gecen gece oldu bnada gittim t3k basima dusunuyorum bisylere uyuz oluyorum ama neye oldugumuda bilmeden esim geldi napion dedi ona cattim:) kendi kendime offf poffff ufff derkn buliyorum kndimi:))

Hadi yaaa Sorma cnm ya aynen bende işte sinirler gergin herhalde bizim nedensizz ama kolaymı sıpalar büyüyor içerde

Cnm ya zormuş senin için ama çok sükür mutlusun Allah hiç bozmasın..Abine herşeyi serbest bırakmış ailen sanırım ama eskilerde öyle bir şey var bnmde erkek kardeşim kaç yaş küçüktür benden ama herşeye karışmaya çalışır çok şükür ki ablamlarla üstesinden geliyoruz oda bize uyuyor mecbur..Bence sen doğru olanı yapmışsın kendı hayatını seçmişsin kimsenin hayatı mükemmel değil ama başkalarının istediği gibi yaşamak dünyanın en acı şeyi olsa gerek..İyiki kendi hayatını kendin seçmişsinn ne olursa olsun o senin hayatın...

Evet doğru söylüyorsun erkek çocuklarının şehzade gibi yetiştirilip kız çocuklarının ezilmesine çok karşıyım. Kaldı ki kadınlar için daha önemli hayatta kendi kararlarını verebilmeyi öğrenmek, özgüvene sahip olmak. Mutluysan en doğrusunu yapmışsın canım. En önemli şey huzur, mutluluk...

Yale Üniversitesinde yapılan bir araştırmaya göre hamileyken çikolata yiyen annelerin bebekleri diğer bebeklere göre daha mutlu oluyomuş kızlar. Daha çok gülüyomuş. Tabi çok abartmamak kaydıyla. Bu durumda benim bebeğin hiç ağlamaması lazım yediğim çikolatanın haddi hesabı yok Ama abartıyorum. Evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…