- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.201
anam ben bı kılo almısım...bnmkıde azmı acaba zaten normaldede cok zor kılo alan bı tıpım aldıgım kıloyuda tutamam bıseye uzulup yatıp sabaha 1 kılo gder bebegım alsın o yter bana hersey onlar ıcın...cok kılo alınıcaksada yapıcak bsı yok.dgumdan snra kosturmadan zaten verılırr :)
günaydın agustos annelerii
çin takvimine bakan oldumu
ben bakmıştım canım ama sanırım benimki tutmayacak.çin takvimine göre erkek, doktorda kesin olmamakla beraber kız gibi dedi
Kızlar ateşlenirsek ne yapıyoduk?
Pek iyi hissetmiyorum kendimi. Dün de boğazım ağrıyordu, gene öğrencilerimden kapmışım bişiler
günaydın agustos annelerii
çin takvimine bakan oldumu
Merhaba güzel ağustos anneleri.. bakıyorum herkes bebeğini seviyor meleğim, prensim diye.. cinsiyetler belli olmuş ne güzel :) doktor on beşimci haftamda bana erkek olduğunu söyledi.ama değişir diye emin olamıyorum ben. genelde kız bebek diyince erkeğe dönebliyor ama aksini hiç duymadım.ne dersiniz emin olmak için bir sonraki kontrolü beklesem mi yoksa ben de oğluşum diye nazlatmaya başlasam mı küçük prensimi :)
Kızlar ya kimsede böyle gereksiz ve anlamsız bir sinir uyuz olma varmı?? Mesela şimdi Saba Tümere bakıyorum kadına uyuz oldum yolasım geldiii normalde hiç uyuz olmam böyle bir herkese uyuz oluyorum gibi bişi var bende buda yeni çıktı hadi hayırlısıKocamda bana uyuz olmada aşkım deyip gülüo adamda fark etti hey Allahım
Merhabalar :)
Hafta sonu doktorumuza gittik ben ikili yaptırmamıştım 3lü içinde en ideal haftanın 18. hafta olduğunu söylemişti. Gittim 3lü yaptırcam die neyse 4Lü test yaptırdık. Sonucumuzu cuma günü alıcaz bakalım.
Bidahaki kontrole beni 1 ay sonraya çağırdı o zaman renkli ultrason isticem senden o zamana kadarda fiyatlarını araştırabilirsin başka bi yerde çektiripte getirebilirsin dedi.
Sorum şu ki acaba ben 1 ay sonra hastaneye gittiğimde aynı gün renkli ultrason çektirebilir miyim ki?
Sizin ne zaman birde fiyatları hiç sordunuz mu benim gittiğim hastanede 230 TL.
kızlar greyfurt fazla tüketmeyin. yasasklar listesinde. rahmin kasılmasını sağlıyormuş doktorum söylemişti.
greyfurt, nar, hurma yeme şimdilik demişti. hurmayı 7. aydan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?