2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım bence kilon az deil.. Bende 2 hafta önceye kadar 1 kilo almıştım. Ve karnım hiç yoktu. Hatta demiştim ya hastanedeyken nasıl 4 aylıksın hiç büyümemiş karnın dediler. Ama hafta hafta artık istemesende büyüyor. pazardan beri bi karnım var ben bile hayret ediyorum. Sanki yattım kalktım karnımı şişirdiler yavaş yavaşta kilo artışlarımız olacak artık..

günaydııııınnnn.. bebişimle randevumuza 3 gün kaldıııı inşallah...çok ösledi annesi minikini

Son düzenleme:
Merhaba güzel ağustos anneleri.. bakıyorum herkes bebeğini seviyor meleğim, prensim diye.. cinsiyetler belli olmuş ne güzel :) doktor on beşimci haftamda bana erkek olduğunu söyledi.ama değişir diye emin olamıyorum ben. genelde kız bebek diyince erkeğe dönebliyor ama aksini hiç duymadım.ne dersiniz emin olmak için bir sonraki kontrolü beklesem mi yoksa ben de oğluşum diye nazlatmaya başlasam mı küçük prensimi :)

Günaydın herkese... Haftayı yarıladık bebeğimi görmek için gün sayıyorum. :)

Kızlar ateşlenirsek ne yapıyoduk?
Pek iyi hissetmiyorum kendimi. Dün de boğazım ağrıyordu, gene öğrencilerimden kapmışım bişiler

Canım boğaz ağrısı için otacı bitkisel pastil bana iyi geldi meyanbalı olan. Doktora bir sor istersen enfeksiyon varsa iyi geliyor.

merhaba, sızden bır rıcam olucak. uzun bir tedavi sürecinden sonra tekrar tüp bebek deniyorum. inşallah yarın transferim olucak. 41 hamıle arkadastan 1'er adet ayetel kürsi okumasını rica ediyorum. okuyan arkadaşlar beğene basarsa kaç adet okunduğunu anlayabilirim sanırım. okuyanlardan simdiden allah razı olsun. allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin

İçinde kuşku varsa bekle canım.. Ben 14. haftamda kızım oldugunu öğrendim 17. haftamda gittik kız dedi doktor yani bir değişiklik yoktu çok şükür..

bende anormal davrandığımı düşünüyordum sanki herkes bana karşı

canım ben 30 tl muayene ücreti ödüyorum 15 tl dopler için (umarım doğru yazmışımdır renkli ultrason) için istediler. nisanda giricem. çok gibi geldi bana.

kızlar greyfurt fazla tüketmeyin. yasasklar listesinde. rahmin kasılmasını sağlıyormuş doktorum söylemişti.
greyfurt, nar, hurma yeme şimdilik demişti. hurmayı 7. aydan sonra.

benimde bildiğim kadarıyla hurma normal doğumu yaklaşan kişilere öneriliyormuş kasılmaları ve sancıları sıklaştırdığı için.

günayyyydıııınnn kızlarrrr
dün gece rüyamda doğurdum ama okadar kolay oldu ki hastanedeyiz,anestezi uzmanı iğneye geliyor ve bende dur dur bebek geliyo yapma iğneyi diyorum vee pıtt diye çıkıyo bebek doktorumda o ara biyere gitmiş sonra anestezi uzmanı çok heyecanlı elleri titreyerek bebek kordonunu kesiyor.
doktorum geliyooo aaa naptın sen ne kadar çabuk diyoo bak sana demiştim 2. doğum çok kolay olur diye diyo...
sonra bebişimi kucağıma veriyolar öpüyorum seviyorummm
aayy çok güzel bi rüyaydıı inşallah öyle kolay doğururuz hepimizz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…