- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.321
canım progestan veriyorlar genelde niye vermediler ki sana? iste bence de canım hemen başla...
bende lekelenmeler yuzunden gıdıcem yarın cok korkuyorum.senin karındanmı gordu keseyı?sımdı akıntın kesıldımı nasılsın?
canım progestan veriyorlar genelde niye vermediler ki sana? iste bence de canım hemen başla...
canım benim ben şimdi biraz biraz toparladım ama çok zor...her ne kadar bu olayın da hamilelik kadar doğal olduğunu düşünsen de kabul edemiyorsun...daha yüzünü görmediğim ve sadece kalp atışını duyduğum yavrumu kaybettim ama Allah beterinden saklasın...ya daha büyük olsaydı bebek daha fazla alışmış olsaydım ve kürtajla değilde doğurarak bebeği çıkartmak zorunda kalsaydım daha kötü olurdu....ama o benim rahmime düştüğü andan itibaren parçamdı kim ne derse desin...
bence senin bebeğin tutunacak sana iyice dinlen hayırlı haberini bekliyorum hatice....
allahım bebişlerimizi korusun aminçok sağol canım ya inşallah en kısa zamanda ALLAH sana sağlıklı nur topu gibi bir evlat nasip eder
sürekli yatıyorum bakalım ama hala çok ağrım var gece rüyamda bebeğimin düştüğünü gördüm ağlayarak uyandım bu risk insanın psikolojisini çok bozuyor
vajinal baktılar canım benim 1 kez çamaşırıma geldi iki kez yoğun peçeteye geldi bugün az az peçeteye gelio akıntıyla karışık pembe
canım ınsallah gececek hepımızın lekelerı ve saglıkla kucagımıza alıcaz ınsallah.
acaba bu vajinal ultrason zarar lı mı ben bişey olmaz diyordum ama gündüz doktor bişey olmaz dedi baktı akşama kanamam oldu progestana başladım şimdi
.vajinal ultroson zarardeğil vajenden sonra serviks var sonra rahim başlıyor bbekte rqhimde oyle olsaydı cinsel ilişki serbest olmazdı canım içini ferah tut
ama normal olanlarda serbest bize yok canım bunları kafana takma bol bol dinlenn.
cinsel ilşiki de serbest değil :) acile gittiğim doktor düşük riski yüksek dedi 2 ay o da yasak gerçi zaten çok önemli değil yeter ki bebişime işi olmasın
Ben de hamileyim sonunda...
korkma hiç tatlım dikkat et yat dinlen geçer iççini ferah tut tatlım bol bol sev bebişini rahatlarsın dualarım seninle canım...kevokum nasılsın canım lekelerin kesilmiş ne güzel benimde kesilecekmi acaba korkuyorum bişi olacak diye
Ben de hamileyim sonunda...
cnm dün msj atmıştım kazene sana geçirmiş topiği hayırlı olsun bakalım...
canııım hayırlı olsun,rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah, evet değerin çok yüksek çıkmış maşallah,dediği gibi çoğul gebelik olabilir,ne şiriiiiiin
Canım benımde son adetım 13 Kasım'dı gectıgımız Çarşamba 533 değerım çıktı.yarın tekrardan bakılacak bakalım ınşallah ıyı gıdıyordur.bence senın değerın normal gayet güzel.hayırlı olsun bebısın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?