2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende lekelenmeler yuzunden gıdıcem yarın cok korkuyorum.senin karındanmı gordu keseyı?sımdı akıntın kesıldımı nasılsın?

vajinal baktılar canım benim 1 kez çamaşırıma geldi iki kez yoğun peçeteye geldi bugün az az peçeteye gelio akıntıyla karışık pembe

çok sağol canım ya inşallah en kısa zamanda ALLAH sana sağlıklı nur topu gibi bir evlat nasip eder
sürekli yatıyorum bakalım ama hala çok ağrım var gece rüyamda bebeğimin düştüğünü gördüm ağlayarak uyandım bu risk insanın psikolojisini çok bozuyor

allahım bebişlerimizi korusun amin bende öyle sürekli yatıyorum napalım elimizden geleni yapıcaz rabbimin takdiri deyip tevekkül edicez

Bende dün gıttıgımde doktora akıntı ıcın vajınal bakmam lazım dedı ben ısrarla üstten dedım üstten baktı ama göremıyorum bısey deyınce mecbur kaldım vajınal baktırmaya ve keseyıde o zaman gördük 5+3 olmuş.

acaba bu vajinal ultrason zarar lı mı ben bişey olmaz diyordum ama gündüz doktor bişey olmaz dedi baktı akşama kanamam oldu progestana başladım şimdi

acaba bu vajinal ultrason zarar lı mı ben bişey olmaz diyordum ama gündüz doktor bişey olmaz dedi baktı akşama kanamam oldu progestana başladım şimdi

vajinal ultroson zarardeğil vajenden sonra serviks var sonra rahim başlıyor bbekte rqhimde oyle olsaydı cinsel ilişki serbest olmazdı canım içini ferah tut

vajinal ultroson zarardeğil vajenden sonra serviks var sonra rahim başlıyor bbekte rqhimde oyle olsaydı cinsel ilişki serbest olmazdı canım içini ferah tut
.
cinsel ilşiki de serbest değil :) acile gittiğim doktor düşük riski yüksek dedi 2 ay o da yasak gerçi zaten çok önemli değil yeter ki bebişime işi olmasın

canııım hayırlı olsun,rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah, evet değerin çok yüksek çıkmış maşallah,dediği gibi çoğul gebelik olabilir,ne şiriiiiiin

çok çook teşekkürler canım sizinde inşallah.. ayy bi yorum yapamıyorum rabbimin gücüne gidecek bişey söylerim diye korkuyorum.. ne verirse razıyız..

kontrole gittin mi canım?

merhaba canım aslında 12 kasım akşama doğru olmuştum ama ilk lekenme ne zamansa onu ele alıyormuşuz sanırım.. hadi bakalım sizinde hayırlı olsun inşallah merak ettim bakalım kaç çıkıcak yarına :26: hemen hemen aynıyız

her gebelikte düşük tehlikesi vardır arkadaşları sağlıksız bir bebekse zaten düşüyor biz pozitif düşünüp yapılması gerekenleri yapıp yasak olanlarına dikkat edelim bol bol da dua edelim inşallah rabbim sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder

kızlar kimler folic asit kullanıyor? ben 2 yıl önce tedavideyken içmeye başlamıştım olmayıncada bıraktım bi dahada içmedim..

bakalım doktor verir mi yarın :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…