2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

polianna sen epidural yaptırmıştın dimi bende öyle istiyorum nasıl kolaymı oluyor sancıylamı gidiyosun nasıl oluyor bi acıklasana canım

kızlarr, günaydın herkese,
dün gece eşim bebeğin hareketelerini hissetmek için eli karnımda 45 dakika bekledi,
kuzum 45 dakika sonra pıt pıt vurmaya başladı babasına,
ben heyecanla canım duydunmu duydunmu diye seslenmeye başladım,
eşimden tık yok:):) beklerken uyuya kalmış zavallı kocam yorgunluktan...
zaten anneden 2 hafta sonra ancak hissedermiş babalar,

polianna sen epidural yaptırmıştın dimi bende öyle istiyorum nasıl kolaymı oluyor sancıylamı gidiyosun nasıl oluyor bi acıklasana canım

evt canım epidural normal doğum yaptım. Epidural yapmak için 4 cm açıklık gerekiyormuş 4 cme kadar sancıyı normal çekiyosun sonra o iğneyi yapınca sancın hafifliyo okadar rahatlıyo ki insan bi buton veriyolar eline ve bastıkça ilaç gidiyo vüvuduna dozunu anestezi uzmanı ayarlıyo önce.sancın tamamen geçmiyo ama
ben doktora dedimki alt tarafım uyuşursa doğumu nasıl yapıcam ıkınma vs hiçbirşey hissetmiyecekmiyim oda dediki sıfır ağrısız doğum olmaz mutlaka hisedeceksin ama çok ağır değil dedi
burda önemli olan anestezi uzmanının çok iyi olması Allah korusun tehlikeleri de var senden imza alıyolar önce epidural istediğine dair.

ben iki bebeğimide normal doğurdum amaaaaa ağrı eşiğim çok az sanırım iliklerime kadar hissediyorum ağrıyı kendimi kaybediyorum o kadar yani bunu istedim ağrısız doğum diye ne yapsam bielemedim buda üçüncü belki daha kolay doğar diyorum bi yandandan aynı sancıları hissetmekten çok korkuyorum ne yapsam bilemedim yani peki doğumdan sonra bacaklarını hissedebiliyormusun yürüyebiliyormusun ertesi gün hastaneden çıkabiliyormusun biraz daha bahset kız meraktayım

çok ağrı çekiyosan ben sana epidurali tavsiye ederim özelde yapacaksın demi doğumu .?
doğumdan sonra odama çıktığımda ilk başta yürüyemedim tabi uyuşukluk vardı ama çok uzun sürmedi sonra kalktım wcye gitim ilk başta idrarımı yapamdım orda biraz sıkıntı yaşadım ama oda düzeldi uzun sürmedi..evt ertesi gün çıktım yürüyerek hastaneden benim sorunum biraz dikişlerim çoktu onun geçmesi zaman aldı epiduralden yana sıkıntım olmadı
herkesde bir olmuyo etkileri kuzum biliyosun herkesin doğum hikayesi farklı doktoruna söyledin mi epidural istediğini o da seni yönlendirir ama bana sorarsan ben tavsiye ediyorum madem böyle bir imkan var neden faydalanmayalım

Günaydın taklacı güvercinlerin anneleri

Dün sabah mutluydum da ya hani isim bulduk diye, ayy bu sabah da mutluyum ben yaaa 4 lü test sonuçlarım çıkmış. 2 li test sonucu riskli çıkmıştı ya hani, 4 lü test normal çıktı kızlar, yaşasııın :124::124::124::124:

Bende 5 kilo almisim hepside kalcada
Yetisirim sana yakinda yalniz degilsin

bende 5 kilo almışım

poli cahilliğime ver. epidural olunca sezeryan mı oluyor yoksa normal doğum mu?

çok şükür canım. gözün aydın... çok sevindim :13:

çok güzel bir rüya canım inşallah gerçeğide böyle olur.bende geçen gece bebeğimi öyle bi mutlulukla emziriyordumki resmen yüzünü gördüm bebişimin

ben daha tam hissedemiyorum yaaa inşallah bu hafta artık hissederim

gözünaydın canım çok güzel bir haber bu

evet özelde doğum yapıcam diğer çocuklarrımı yaptığım yerde inşallah doktorla konuşmadım daha erken diye ama bi dahaki gidişimde konuşacam iğneyi yedikten sonra gene ağrı hissedeceksem anlamı ne yoksa çok azmı hissedecem bilgilendirdiğin için saol canım bu arada

tabiki de az hissedeceksin hani dişin çok ağrır ve kuvvetli bi ağrı kesici alırsında nsl rahatlarsın zonklar ama ağrısı geçmiştirrr hahhh işt öyle oluyo anlatabildimmi
bende 5 kilo almışım

poli cahilliğime ver. epidural olunca sezeryan mı oluyor yoksa normal doğum mu?

çok şükür canım. gözün aydın... çok sevindim :13:

estağfirullah canım epidural sezeryanda var epidural normal doğumda var epidural sezeryanda tamamen uyuşturmuyolar seni sadece belden aşağısı uyuşuyor bebeği çıkardıklarını falan görüyosun ama tabi arada bez oluyo yani tamamen ameliyat gibi uyumuyosun
epidural normaldede (yani benim olduğum)
belinden bi iğne yapılıyo ve sancıların hafifliyo ama sezeryandaki gibi komple hissizlik olmuyo ..

anlatabildin canım saol çok iyisin o ağrıyı hissetmek istemiyorum tek korkum o iğne çok acıyomu bide onu söyle yakıyomu

anlatabildin canım saol çok iyisin o ağrıyı hissetmek istemiyorum tek korkum o iğne çok acıyomu bide onu söyle yakıyomu

doğum sancısıyla gittiğin için için o acı sana az geliyo ama acımıyo zaten iğne yaptıkları yere bişey sürüyolar çookkk ince kıl gibi bi hortum giriyo vücüduna ilaç çok yakmadı diye hatırlıyorum yani doğum sancısından iyidir

gözün aydın arasta, ne güzel haber hep mutlu ol inşallah kuzucuğunun her haberiyle bundan sonra...

İçinde kuşku varsa bekle canım.. Ben 14. haftamda kızım oldugunu öğrendim 17. haftamda gittik kız dedi doktor yani bir değişiklik yoktu çok şükür..

bir prenses geliyor öyleyse :) allah hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin.
kız erkek farketmiyor benim için merak ediyorum sadece :) 3 hafta kaldı kontrole ama ben hep dayanamayıp bir hafta önce gidiyorum

narin nazenin aslında ilk gebeliklerde 20.haftada hissedilirmiş, ben 17.haftamda hafif hafif hissetmeye başladım,
kelebek çırpınışı gibi,
önceden spor yapıyorsan ve karın kasların güçlüyse biraz daha geç hissedebilirsin,
ama elini koy bir saat falan dikkatle dinle, ilk başta belirli belirsiz bir çırpınış hissediyorsun, sonra kuvvetleniyor hareketler

abooooo ne hortumu bacım ya anlattıkca bişeyler çıkıyo nereye sokuyolar hortumu anlamadım ben

İnşallah canm sağlıklı olsunlarda en başı o.. Aynı sorun bizde de var ya Doktor 1 ay dio ama biz hiç birzaman 1 ay olunca gitmiyoruz. 2. yada 3. haftada :) Hep 2. haftada gidiorduk bu en son 3. haftada gittim zor durdum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…