2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm bende aynen çok dikkat etmeme rağmen 4 kilo..Acaba bizde bi sorun mu var niye kimse kilo almıyorda biz alıoruz :) Yoksa sende zayıfmısın ben zayıfım zayıflar daha çok alırlar derler ama anlamadım.. ben beyaz ekmek yemiyorum lifli ekmek yiyorum oda sadece sabah tavsiye ederim hazımsızlıgımı kabızlığıma iyi geliyor.. Yani velhasılkelam bu hamilelikte vücud bişi yesede kilo alsa diye bekliyo herhalde yoksa bende bir sıkıntı oldugunu guatr flnmı var diye paranoyaya bagladım yaniii :)

abooooo ne hortumu bacım ya anlattıkca bişeyler çıkıyo nereye sokuyolar hortumu anlamadım ben

ayyy allah iyiliğini versin aklıma şener şen geldii hortum ağzıma değil kıçıma giriyyi
ya beline bişey takıyolar incecik içeri ilaç veriyolarya o orda duruyo yani doğum bitene kadar

Son düzenleme:
hatta bu linkte çok güzel anlatmışşş kızlar bakınn

http://www............./dosyalar/anestezi/epidural.html

.... olan yere
gebelik . org yazın :)

Son düzenleme:

kuzum ısın garıbı bende gobek var..kılo yok gobek var :) kucuk bı top yutmus gıbıyım :)heralde dedıgın gbı daha alıcam..:)

kız anammmmmmmm ben iğne yapacak bitecek sandım o ne öyle ilk defa gördüm paylaştıgın için teşekkür ederim ben o video ları seyredemem seyredersem ondanda vazgeçerim amma hanımevladıyım ya iki normal doğum yaptım hala mızmız ay ne yapacam ya

msjın arada kaybolmasın diye alıntıladım. Allah yardımcın olsun, okudum ben de.

canım 47 kıloda hamıle kaldım bulantıdan 46ya dustum smdı 47bucuk falanım...nası beslenıyosunz yoksa bn azmı yıyorum ya bebısım beslenmıyomu paronaya yaptım ııce

benim ikinci gebeliğim canım karın kaslarım güçlü değilde sanırım karın yağlarım çok fazla ondanda olabilir bazı hareketler hissediyorum ama ne bileyim tam anlayamıyorum herhalde

kızlar kendinize haksızlık yapmayın ben 18.haftamdayım 6 kilo aldım gerçi aldıgım kilolar birazda vitamin haplarından mı diye düşünür oldum kan hapı, balık yağı, kalsiyum günde 3 tane vitamin hapı kullanıyorum kan hapı kilo aldırır diyorlar dogrumu ki acaba

ayyy korktum bu resmi görünce ben çok zor normal dogum yaptım suni sancıda aldım bebeğim rahimde sıkıştı biraz ebenin biraz benim acemiliklerim oldu şimdi okadar tırsak oldum ki hiç dogumu aklıma getirmiyorum hemen başka şeylerle ilgilenip dagıtıyorum

canım 47 kıloda hamıle kaldım bulantıdan 46ya dustum smdı 47bucuk falanım...nası beslenıyosunz yoksa bn azmı yıyorum ya bebısım beslenmıyomu paronaya yaptım ııce

cnm bende 46 ile hamıle kaldım en son gittiğimde 49,900 çıktım tartıda 4ayda 4 kılo normal dedı doktor 9ayda 9 kılo almak şartı ıle tabı ben sabah tost öğlen meyve bıbardak süt ceviz bı koca kase salata bıde olesıne geçiştirmeakşam yemegi yiyorum menum bu hep

hiiççç korkulacak bişey değill kızz emin ol misina gibi incecik bişey kaş yapıyım derken göz çıkarmayım sonraa
sen ki 2 normal doğum yağmışsınn incecik iğneden mi korkuyosunnnn :)

12. haftamda ikili test için gittiğime detaylı ultrasona girdim.bebeğimi öyle net gördüm ki, hareketlerini izledim. bir sonraki ay 15 haftalıkken gittiğimde bebeğim büyüdü daha net göreceğim diye düşünürken hiç net olarak göremedim.doktor kafası kolu bacağı diyor ben öyle bakıyorum seçemiyorum. siz nasıl görebiliyor musunuz net olarak bebişlerinizi.?

kuzum ısın garıbı bende gobek var..kılo yok gobek var :) kucuk bı top yutmus gıbıyım :)heralde dedıgın gbı daha alıcam..:)

Bizim yerimize bebişlerimiz alsın Doktorum kilomu cok beğenmiş. Eşime demiş tam istediğim gibi gidiyor harika diye.. Eşim benden daha çok aldı valla Kız babaları anneyle birlikte kilo alırmış diye okumuştum biyerde biz doğruladık bunu yavaş yavaş o top bende de oluşuyor tatlım. Kocitom hatta yok göbeğim dermisin bak kızım nasıl belli etmeye başladı kendini die karnıma tü tüü yapıo..

Yok canım yaaa nerde o günlerrr.. Bende ilk zamanları kıpır kıpır bacaklarını görüp herkese anlatıyordum hatta yüzüo die. Şimdi soruolar nasıl, diyorum hiç biyerini anlamadım ki doktorada dedim ben anlamıyorum ya die. Ayı ayrı gösteriyor ama yokk

canım iki tane normal dogum yaptıysan bunuda inşallah yaparsın aklını karıştırma eger ürktüysen o gün gelince bişekilde dogascaklar inşallah ben şimdiden düşünmüyorum o günleri

hiiççç korkulacak bişey değill kızz emin ol misina gibi incecik bişey kaş yapıyım derken göz çıkarmayım sonraa
sen ki 2 normal doğum yağmışsınn incecik iğneden mi korkuyosunnnn :)

hiç ne korkacam be :) o benden korksun bakalım doktorum ne der uygun dermi yapalım dermi bakacaz saol bilgilerin icin hepimiz icin kolay başarılı doğumlar gerçekleşir inşallah :)

canım ilk haftalar ekrana sıgıyorlar sanırım büyüdükçe bütün olarak değilde parça parça gösteriyorlar benimkindende ben bişey anlamıyorum

vala kızlar doktoruma sordum benim tüp bebek dedim..gerçi ztn tüp bebek doktorumdu sordugum hangiı dogumu önerıyorsunuz dedim,tüp bebek diye normal dogum yapamazmıyım dedim oda bana bunlar zor elde edılen bebekler oldugu ıcın ,normal dogumunda bır çok rısk faktoru oldugundan işte bebek sıkışabılıır kordonla ılgılı sorunlar çıkarken cocuk tranva gecırebılır v.s bı rıskı oldugu ıcın anneler sezeryanı tercıh edıyor tüp bebeklerde tbi normaldopum yapamaz diye bırşey yok dedi..tamamen annenın tercıhı dedi...o kadar kararsızımkii :44: o kadar çektıgım acının uzerınede bebişime bısey olmasından korkuyorumbnm yerımde olsanız ne yapardınızz mulberyy gelırsen sende yaz ne düşündüğünü

Son düzenleme:

bnmkıde nazarlık tak askım dıyo:) ıyıce bı tuhaflastı...aserıyo sureklı...nası fıt bı kocam vardı smdı gobek var alay edıyorum senn dogum ne zaman dıye :) bnm doktorumda memnun.mınyonsun kılo ıyı degıl...9-10 kılo yter dıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…