- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.241
Ben çok dikkat etmeme rağmen 4 kilo aldımHazımsızlık da kilo yapıyor ben de artık sabahları 4 kuru kayısıyı kaynatıyorum önce kayısıları iyice çiğneyerek yiyorum üstüne de ılımış olan suyunu içiyorum rahatım n ihayet :)
abooooo ne hortumu bacım ya anlattıkca bişeyler çıkıyo nereye sokuyolar hortumu anlamadım ben
Yok canım bence kilon az deil.. Bende 2 hafta önceye kadar 1 kilo almıştım. Ve karnım hiç yoktu. Hatta demiştim ya hastanedeyken nasıl 4 aylıksın hiç büyümemiş karnın dediler. Ama hafta hafta artık istemesende büyüyor. pazardan beri bi karnım var ben bile hayret ediyorum. Sanki yattım kalktım karnımı şişirdileryavaş yavaşta kilo artışlarımız olacak artık..
ayyy allah iyiliğini versin aklıma şener şen geldii hortum ağzıma değil kıçıma giriyyi
ya beline bişey takıyolar incecik içeri ilaç veriyolarya o orda duruyo yani doğum bitene kadarbak bu aşağıdaki resimdeki gibi bu kadının sırtı yani
Eki Görüntüle 649386
merhaba, sızden bır rıcam olucak. uzun bir tedavi sürecinden sonra tekrar tüp bebek deniyorum. inşallah yarın transferim olucak. 41 hamıle arkadastan 1'er adet ayetel kürsi okumasını rica ediyorum. okuyan arkadaşlar beğene basarsa kaç adet okunduğunu anlayabilirim sanırım. okuyanlardan simdiden allah razı olsun. allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin
Cnm bende aynen çok dikkat etmeme rağmen 4 kilo..Acaba bizde bi sorun mu var niye kimse kilo almıyorda biz alıoruz :) Yoksa sende zayıfmısın ben zayıfım zayıflar daha çok alırlar derler ama anlamadım.. ben beyaz ekmek yemiyorum lifli ekmek yiyorum oda sadece sabah tavsiye ederim hazımsızlıgımı kabızlığıma iyi geliyor.. Yani velhasılkelam bu hamilelikte vücud bişi yesede kilo alsa diye bekliyo herhalde yoksa bende bir sıkıntı oldugunu guatr flnmı var diye paranoyaya bagladım yaniii :)
benim ikinci gebeliğim canım karın kaslarım güçlü değilde sanırım karın yağlarım çok fazla ondanda olabilirnarin nazenin aslında ilk gebeliklerde 20.haftada hissedilirmiş, ben 17.haftamda hafif hafif hissetmeye başladım,
kelebek çırpınışı gibi,
önceden spor yapıyorsan ve karın kasların güçlüyse biraz daha geç hissedebilirsin,
ama elini koy bir saat falan dikkatle dinle, ilk başta belirli belirsiz bir çırpınış hissediyorsun, sonra kuvvetleniyor hareketler
Cnm bende aynen çok dikkat etmeme rağmen 4 kilo..Acaba bizde bi sorun mu var niye kimse kilo almıyorda biz alıoruz :) Yoksa sende zayıfmısın ben zayıfım zayıflar daha çok alırlar derler ama anlamadım.. ben beyaz ekmek yemiyorum lifli ekmek yiyorum oda sadece sabah tavsiye ederim hazımsızlıgımı kabızlığıma iyi geliyor.. Yani velhasılkelam bu hamilelikte vücud bişi yesede kilo alsa diye bekliyo herhalde yoksa bende bir sıkıntı oldugunu guatr flnmı var diye paranoyaya bagladım yaniii :)
ayyy allah iyiliğini versin aklıma şener şen geldii hortum ağzıma değil kıçıma giriyyi
ya beline bişey takıyolar incecik içeri ilaç veriyolarya o orda duruyo yani doğum bitene kadarbak bu aşağıdaki resimdeki gibi bu kadının sırtı yani
Eki Görüntüle 649386
canım 47 kıloda hamıle kaldım bulantıdan 46ya dustum smdı 47bucuk falanım...nası beslenıyosunz yoksa bn azmı yıyorum ya bebısım beslenmıyomuparonaya yaptım ııce
kız anammmmmmmm ben iğne yapacak bitecek sandım o ne öyle ilk defa gördüm paylaştıgın için teşekkür ederim ben o video ları seyredemem seyredersem ondanda vazgeçerim amma hanımevladıyım ya iki normal doğum yaptım hala mızmız ay ne yapacam ya
İnşallah canm sağlıklı olsunlarda en başı o.. Aynı sorun bizde de var yaDoktor 1 ay dio ama biz hiç birzaman 1 ay olunca gitmiyoruz. 2. yada 3. haftada :) Hep 2. haftada gidiorduk bu en son 3. haftada gittim zor durdum ama
kuzum ısın garıbı bende gobek var..kılo yok gobek var :) kucuk bı top yutmus gıbıyım :)heralde dedıgın gbı daha alıcam..:)
12. haftamda ikili test için gittiğime detaylı ultrasona girdim.bebeğimi öyle net gördüm ki, hareketlerini izledim. bir sonraki ay 15 haftalıkken gittiğimde bebeğim büyüdü daha net göreceğim diye düşünürken hiç net olarak göremedim.doktor kafası kolu bacağı diyor ben öyle bakıyorum seçemiyorum. siz nasıl görebiliyor musunuz net olarak bebişlerinizi.?
kız anammmmmmmm ben iğne yapacak bitecek sandım o ne öyle ilk defa gördüm paylaştıgın için teşekkür ederim ben o video ları seyredemem seyredersem ondanda vazgeçerim amma hanımevladıyım ya iki normal doğum yaptım hala mızmız ay ne yapacam ya
günaydın agustos annelerii
çin takvimine bakan oldumu
hiiççç korkulacak bişey değill kızz emin ol misina gibi incecik bişey kaş yapıyım derken göz çıkarmayım sonraa
sen ki 2 normal doğum yağmışsınn incecik iğneden mi korkuyosunnnn :)
12. haftamda ikili test için gittiğime detaylı ultrasona girdim.bebeğimi öyle net gördüm ki, hareketlerini izledim. bir sonraki ay 15 haftalıkken gittiğimde bebeğim büyüdü daha net göreceğim diye düşünürken hiç net olarak göremedim.doktor kafası kolu bacağı diyor ben öyle bakıyorum seçemiyorum. siz nasıl görebiliyor musunuz net olarak bebişlerinizi.?
Bizim yerimize bebişlerimiz alsınDoktorum kilomu cok beğenmiş. Eşime demiş tam istediğim gibi gidiyor harika diye.. Eşim benden daha çok aldı valla Kız babaları anneyle birlikte kilo alırmış diye okumuştum biyerde biz doğruladık bunu yavaş yavaş o top bende de oluşuyor tatlım. Kocitom hatta yok göbeğim dermisin bak kızım nasıl belli etmeye başladı kendini die karnıma tü tüü yapıo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?