- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.261
vala kızlar doktoruma sordum benim tüp bebek dedim..gerçi ztn tüp bebek doktorumdu sordugum hangiı dogumu önerıyorsunuz dedim,tüp bebek diye normal dogum yapamazmıyım dedim oda bana bunlar zor elde edılen bebekler oldugu ıcın ,normal dogumunda bır çok rısk faktoru oldugundan işte bebek sıkışabılıır kordonla ılgılı sorunlar çıkarken cocuk tranva gecırebılır v.s bı rıskı oldugu ıcın anneler sezeryanı tercıh edıyor tüp bebeklerde tbi normaldopum yapamaz diye bırşey yok dedi..tamamen annenın tercıhı dedi...o kadar kararsızımkii :44: o kadar çektıgım acının uzerınede bebişime bısey olmasından korkuyorumbnm yerımde olsanız ne yapardınızz mulberyy gelırsen sende yaz ne düşündüğünü
canım bnce doktorun en dogrusunu bılır...o eger sezeryan dıosa dogrusu budur...bu tur durumlarda doktora guvenmek onemlı bnm doktorum bana sezeryan derse hıc dusunmem bıle...ayrıca bunları sımdıden dusunup kendını strese sokma
aynen bzde duramıyoruz daha hıc randevu gunumzde gıtmedık....suprızzzzz dıye gdıyoruz :)bde zaten zor randevu alıyorum kalabalıktan.hıc randevu gunumzde gtmedk..kocam dıyo bosuna randevu alma dıye :)bde ıptal etmk ıcın hstaneyı arıyorum kızlar bnm sesımden tanıyolar bnı:)İnşallah canm sağlıklı olsunlarda en başı o.. Aynı sorun bizde de var yaDoktor 1 ay dio ama biz hiç birzaman 1 ay olunca gitmiyoruz. 2. yada 3. haftada :) Hep 2. haftada gidiorduk bu en son 3. haftada gittim zor durdum ama
Ben normalde hafif basenliyimdir. hatta hep derdim gebeliğimi düşünemiyorum armut gibi olucam die. Ama dilimi ısırmak istiyorum şoklardayım. Tam genişleyen yerim bel kısmın karnım çıktı azcık oyüzden.. 2 kilo almışım şuana kadar... fazlada alsak napalı mherşey kuzularımız için kızlar
haklısın cnm şimdiden strese gırmemek lazım amaişte doğumla ılgılı yazılar görünce insan düşünü nolcak acaba diye..bakalım hepımızın hakkında hayırlısı inşallah canlarım yaa
Yok canım yaaa nerde o günlerrr.. Bende ilk zamanları kıpır kıpır bacaklarını görüp herkese anlatıyordum hatta yüzüo die. Şimdi soruolar nasıl, diyorum hiç biyerini anlamadım kidoktorada dedim ben anlamıyorum ya die. Ayı ayrı gösteriyor ama yokk
vala kızlar doktoruma sordum benim tüp bebek dedim..gerçi ztn tüp bebek doktorumdu sordugum hangiı dogumu önerıyorsunuz dedim,tüp bebek diye normal dogum yapamazmıyım dedim oda bana bunlar zor elde edılen bebekler oldugu ıcın ,normal dogumunda bır çok rısk faktoru oldugundan işte bebek sıkışabılıır kordonla ılgılı sorunlar çıkarken cocuk tranva gecırebılır v.s bı rıskı oldugu ıcın anneler sezeryanı tercıh edıyor tüp bebeklerde tbi normaldopum yapamaz diye bırşey yok dedi..tamamen annenın tercıhı dedi...o kadar kararsızımkii :44: o kadar çektıgım acının uzerınede bebişime bısey olmasından korkuyorumbnm yerımde olsanız ne yapardınızz mulberyy gelırsen sende yaz ne düşündüğünü
eee sen hiç et balık bakliyat, bal,kuruyemiş yemiyor musuncnm bende 46 ile hamıle kaldım en son gittiğimde 49,900 çıktım tartıda 4ayda 4 kılo normal dedı doktor 9ayda 9 kılo almak şartı ıle tabıben sabah tost öğlen meyve bıbardak süt ceviz bı koca kase salata bıde olesıne geçiştirmeakşam yemegi yiyorum menum bu hep
Merhaba güzel ağustos anneleri.. bakıyorum herkes bebeğini seviyor meleğim, prensim diye.. cinsiyetler belli olmuş ne güzel :) doktor on beşimci haftamda bana erkek olduğunu söyledi.ama değişir diye emin olamıyorum ben. genelde kız bebek diyince erkeğe dönebliyor ama aksini hiç duymadım.ne dersiniz emin olmak için bir sonraki kontrolü beklesem mi yoksa ben de oğluşum diye nazlatmaya başlasam mı küçük prensimi :)
canım ilk haftalar ekrana sıgıyorlar sanırım büyüdükçe bütün olarak değilde parça parça gösteriyorlar benimkindende ben bişey anlamıyorum
canm bna 12de erkek dedı...15te kız oldugunu ogrendık.cınsel organı goruyosa doktor degısmıyo..ama bu nub olayına gore degısıyo yanılıyolar...bnce degsmez sennkıde
canım doktor özellikle organına bakmadan söylemedi.uzun uzun baktı hatta göstermeyince şöyle bir karnımı salladı :) .sonra görünce de çok büyük ihtimalle erkek dedi.
bence de değişmez ama etraftan duyunca 7. 8. ayda,ya da doğunca cindsiyetin farklı olduğunu öğrenenleri insanın kafası karışıyor
selam kızlar 3 lü tarama yaptırcakmısınız kaçıncı haftada yaptırmayı düşünüyosunuz (16-20. hafta)
canım bana da memorialde sezeryan demişlerdi ama ben olursa normal istiyorum.
şimdiki doktorum bebek ve sen uygun olursan neden olmasın dedi. inşallah onların için en sağlıklı yol neyse öyle olsun cnm
şimdiden bunları dert edip kendini üzme.
kimin bebeği içerde kalmış. dğururuz elbet bir şekilde. Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin
eee sen hiç et balık bakliyat, bal,kuruyemiş yemiyor musun
valla ben bebiş için neler yiyorum neler
bu kadar yiyipde kilo almamam mümkün değildi zaten
:13:
demek ki normal bu durum. ben de acaba gittiğim hastanenin ultrasonu mu kötü diye düşünüyordum.hatta doktor artık yakında bütün vücudunu göremeyeceksin, büyüyeceği için ya kolunu, bacağını, başını falan göreceksin dedi.
bende ii deil die düşünüyordum canım. Ve hiç renkli bakmadı bebeğime birtek oyönden çok uyuz olmustum doktoraAynen şuan parça parça gösteriyor
evt canım epidural normal doğum yaptım. Epidural yapmak için 4 cm açıklık gerekiyormuş 4 cme kadar sancıyı normal çekiyosun sonra o iğneyi yapınca sancın hafifliyo okadar rahatlıyo ki insan bi buton veriyolar eline ve bastıkça ilaç gidiyo vüvuduna dozunu anestezi uzmanı ayarlıyo önce.sancın tamamen geçmiyo ama
ben doktora dedimki alt tarafım uyuşursa doğumu nasıl yapıcam ıkınma vs hiçbirşey hissetmiyecekmiyim oda dediki sıfır ağrısız doğum olmaz mutlaka hisedeceksin ama çok ağır değil dedi
burda önemli olan anestezi uzmanının çok iyi olması Allah korusun tehlikeleri de var senden imza alıyolar önce epidural istediğine dair.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?