2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bnce doktorun en dogrusunu bılır...o eger sezeryan dıosa dogrusu budur...bu tur durumlarda doktora guvenmek onemlı bnm doktorum bana sezeryan derse hıc dusunmem bıle...ayrıca bunları sımdıden dusunup kendını strese sokma

haklısın cnm şimdiden strese gırmemek lazım amaişte doğumla ılgılı yazılar görünce insan düşünü nolcak acaba diye..bakalım hepımızın hakkında hayırlısı inşallah canlarım yaa

aynen bzde duramıyoruz daha hıc randevu gunumzde gıtmedık....suprızzzzz dıye gdıyoruz :)bde zaten zor randevu alıyorum kalabalıktan.hıc randevu gunumzde gtmedk..kocam dıyo bosuna randevu alma dıye :)bde ıptal etmk ıcın hstaneyı arıyorum kızlar bnm sesımden tanıyolar bnı:)

ben de hafif basenliyimdir belim inceydi şimdi belim kalınlaştı güzel oldu valla hala karnım çıkmadı ama. pırt diye birden çıkacak herhalde

bnde mınyon yapılıyım..o yuzden doktorum sezeryan yapıck gbı gelıyo bana olsun canım bosver bızım ve mınnaklarımız ıcın hangısı hayrlıysa ıyıse o olsun :)bunları dusunup hıc canını sıkma

demek ki normal bu durum. ben de acaba gittiğim hastanenin ultrasonu mu kötü diye düşünüyordum.hatta doktor artık yakında bütün vücudunu göremeyeceksin, büyüyeceği için ya kolunu, bacağını, başını falan göreceksin dedi.

canım bana da memorialde sezeryan demişlerdi ama ben olursa normal istiyorum.
şimdiki doktorum bebek ve sen uygun olursan neden olmasın dedi. inşallah onların için en sağlıklı yol neyse öyle olsun cnm
şimdiden bunları dert edip kendini üzme.
kimin bebeği içerde kalmış. dğururuz elbet bir şekilde. Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin

eee sen hiç et balık bakliyat, bal,kuruyemiş yemiyor musun
valla ben bebiş için neler yiyorum neler

bu kadar yiyipde kilo almamam mümkün değildi zaten

:13:

canm bna 12de erkek dedı...15te kız oldugunu ogrendık.cınsel organı goruyosa doktor degısmıyo..ama bu nub olayına gore degısıyo yanılıyolar...bnce degsmez sennkıde

canm bna 12de erkek dedı...15te kız oldugunu ogrendık.cınsel organı goruyosa doktor degısmıyo..ama bu nub olayına gore degısıyo yanılıyolar...bnce degsmez sennkıde

canım doktor özellikle organına bakmadan söylemedi.uzun uzun baktı hatta göstermeyince şöyle bir karnımı salladı :) .sonra görünce de çok büyük ihtimalle erkek dedi.
bence de değişmez ama etraftan duyunca 7. 8. ayda,ya da doğunca cindsiyetin farklı olduğunu öğrenenleri insanın kafası karışıyor

cnm zaten onlar dırek cınsel organına bakıyomus uygun pozısyondaysa goruyo soyluyo...cok nadır olan seyler canm bunlar doktor gordukten snra sorun yok

selam kızlar 3 lü tarama yaptırcakmısınız kaçıncı haftada yaptırmayı düşünüyosunuz (16-20. hafta)

tatlım en uygunu 16-17. haftalar arası demişti benim doktorum bide artık 4lü tarama yapıyorlarmış 3lüyü pek kullanmıyoruz demişti biraz geç çıkıyo ama özel olmasına rağman bi kaç günü buldu benimki

merhaba kızlar
az önce nette dolaşırken bu karikatür karşıma çıktı
ben gülerken 3,5 yaşındakki kızımın tepkisi:
-anne bu tavuk çok yorulmuş, neden ona gülüyosun

cnm haftasonundan hafta sonuna yiyorum kaynanama geçersem yapamıyorum yemek bazen dışarda yiyoruz balık v.s bole beslenmemerağmen bebiş 3-4 gün ilerdeymiş cnm bn düzenli beslenıyorum ama hergun ole ıspanakmış baklıyatmıs yemıyorum anca kaynanama gıdınce işte

Güzel dilekleri için arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hepimiz bebişlerimizle ilgili hep güzel haberler duyalım ve mutlu olalım

bende ii deil die düşünüyordum canım. Ve hiç renkli bakmadı bebeğime birtek oyönden çok uyuz olmustum doktora Aynen şuan parça parça gösteriyor

bende ii deil die düşünüyordum canım. Ve hiç renkli bakmadı bebeğime birtek oyönden çok uyuz olmustum doktora Aynen şuan parça parça gösteriyor

Canım renkli ultrasona genelde 20. haftadan sonra bakıyorlar sanırım. Ben de henüz renkli görmedim. 26. hafta 4 boyutlu bakacağını söyledi. 22. haftada detaylı var o renkli mi oluyor bilmiyorum gerçi.

Eki Görüntüle 649402

kızlar evde böyle masif mobilyası olan var mı? Kullanım rahatlığını öğrenme açısından soruyorum. Ben böyle doğal ahşap görünümünü çok seviyorum ve bebişime yaptıracağım mobilyayı böyle masif yaptırmak istiyorum. Evinde kullanan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

polianna ben de bişi sorıyımmı canım?? diğer doğumunu nerde yapmıştın? bir de dr arıyordun sanki hatırladığım kadarıyla buldun mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…