2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım renkli ultrasona genelde 20. haftadan sonra bakıyorlar sanırım. Ben de henüz renkli görmedim. 26. hafta 4 boyutlu bakacağını söyledi. 22. haftada detaylı var o renkli mi oluyor bilmiyorum gerçi.

yok cnm bazı ultrasonlarda her girdiğinde renkli bakan doktorlar var.. Bi arkadasımın elinde hiç siyah beyaz resmi yoktur. Hep renkli.. Benimkiler hep siyah beyaz ve 2 boyutlu O renkli detay ultrason farklı oluyor. Bende 21. haftamda gideceğim. doktor renkli bakıcam ve ayrıntılı için başka yere yollucam seni dedi..

bacaklarım sızlıo kızlar.hanı cok yurursunde hamlarsın ya onun gıbı...hergun yenı bıseyle uyanıyorum :)

dün ilk defa renkli ltrasona girdik 4 boyutlu süper bir duygu oğluşumu net gördüm parmağını emiyodu cuk cuk :) flash diske attı dr amcası evde durmadan izliyoruz :)

Hadi yaa. Ultrasonlarla ilgili hiç bir bilgim yokmuş canım bunu anladım bak Ben de açıkçası eşime ya da kadın doğumcuya sormadım. O sürekli renkliye girenler ne şanslı öyle yaa. Biz renkli televizyonun icadından önceki insanlar gibi miyiz şimdi yani

polianna ben de bişi sorıyımmı canım?? diğer doğumunu nerde yapmıştın? bir de dr arıyordun sanki hatırladığım kadarıyla buldun mu ?

slm armena nbr ? batım batmasın devam mı?
ben ilk doğumumu bayındır hastanesinde yaptım canım doktorum Müge Aksoy du.Şimdi o hastaneden ayrıldıı özel muyanehane açtı Çukurambarda yine ona gidiyorum.Özel sigorta limitim dolmasın doğuma kadar diye de diye testleri dışarda başka hastanelerde yaptırıyorum.Doktorumdan çok memnunum sen nereye gidiyodun?

Merhaba güzel anneler, ben geldim....
Nasılsınız, herkes iyidir inşallah... Ben iyiyim çok şükür, biraz üşütmüşüm o kadar :2:
Geçmişi okumaya çalışıyorum bakalım bitirebilecekmiyim

Aynen öyleyiz canım çok sinir oluyorum. her gittiğimde soruyorum renkli göremicekmiyim die. Göstericem ama şuan cok erken dio. Neymiş içimdeki su onun için yetersizmişte 20. haftadan sonra bakıyormuş pehhhhhhh.. Daha 12 haftalıkken gösteren doktorlar neden gösterio

Son düzenleme:

Bana da 26. haftada 4 boyutlu dedi. Daha çok var ühühühühü :84::84:

Merhaba güzel anneler, ben geldim....
Nasılsınız, herkes iyidir inşallah... Ben iyiyim çok şükür, biraz üşütmüşüm o kadar :2:
Geçmişi okumaya çalışıyorum bakalım bitirebilecekmiyim

Hoşgeldinnnnn, nasıl geçti eğitimin canım.. Geçmiş olsun dikkatli ol

Geçmiş için allah yardımcın olsun oku oku biter mi ki

slm kizlar benim bebisim de gostermedi gecen hafta gittik...bu ctesi yine gidicez bakalim gosterecekmi...16.haftada test istiycek sanirim doktor ne testi bilen yaptiran varmi aranizda..

yaaa bu konuda bnde cok dertlıyım...bende goremedm daha bebegımı renklıde..gecen dokyora gıttıgımzde bı kız renlı ultrasonla cıktı ama 20 hftadan fzlaydı...sabırszlıkla bklıyorum..sıyah beyaz bıde secılıyo artık...kolları bacakları flan gosterıyo ama net degıl anlasılmıyo bısey

annemiz gelmişşşş kızlarrr hoşgeldin çekirgeciğim nbr?
özlettin kendini? bittimi eğitim..

Hoşbulduk canım,
Eğitim bitti, dün gece döndüm. dün istanbuldan dönüşte ufak bir trafik kazası geçirdik,valla allah korudu, çok şükür kimseye birşey olmadı ama epeyce bir korktum. Gece geç saatte eve gelebildim, bütün gecede kabuslardan uyamadım. Öğleden sonrada işe geldim. İşler birikmiş ama kafa dağıtayım diye topiğe geldim. Bende sizleri çok özledim....

slm kizlar benim bebisim de gostermedi gecen hafta gittik...bu ctesi yine gidicez bakalim gosterecekmi...16.haftada test istiycek sanirim doktor ne testi bilen yaptiran varmi aranizda..

4lü testtir canım o :) Anneden kan alıp bebekte herhangi bir anormallik var mı diye bakıyorlar.

cok gecmıs olsun canım....allah korumuss ...

geçmiş olsun canım Allah korumuş ..
biriken işler biyana topikde de okunacak sayfa birikti sana kolay gelsinnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…