- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.301
4' lü mü? Bana niye 3'lü yaptılar
Canım şunla alakalı olabilir benim 2 li riskli çıkınca direkt 4 lü yapmış olabilirler. Sende sorun yoksa belki ondan 3lü yapılmıştır. Ben hatta 4lünün sonucunu bugün aldım herşey normal çıktı çok şükür.
Merhaba güzel anneler, ben geldim....
Nasılsınız, herkes iyidir inşallah... Ben iyiyim çok şükür, biraz üşütmüşüm o kadar :2:
Geçmişi okumaya çalışıyorum bakalım bitirebilecekmiyim
Canım şunla alakalı olabilir benim 2 li riskli çıkınca direkt 4 lü yapmış olabilirler. Sende sorun yoksa belki ondan 3lü yapılmıştır. Ben hatta 4lünün sonucunu bugün aldım herşey normal çıktı çok şükür.
KIZLAAAR neler yapıyorsunuz bakalım:) Çalışmaktan geçmişi okumaya fırsat bulamıyorum ama yine de uğrayıp bir hal hatır sorayım dedim.Biraz işlerimi de kolayladım.Biraz da burası için çalışayım dedimHERKESE SEVGİLER
cnm cok sevndm senn adına....bnm 2lı ıyı cıktıgı ıcn doktorum gerek duymuadı 3lu 4 lu ye
ben kızımda tüm bezleri denedim, en iyisi prima, en uygun da hepsiburada da , marketler de daha pahalı, en sevdiğim bez oydu çok yumuşak diğerlerine göre, ama 2 beden alın ,1 bedenler daha çok prematüreler için
iyiyiz menekşecim çok şükür senden nbr?bebişin nasıl oğluşun ?? kızına söyledin mi?
Hoşgeldin çekirgem.Vallahi ben evime gitmeye üşenirken sen iyi seyahate çıkmışsın:) Elimden gelse işyerimde yatacağımBu arada geçmiş olsun, korkmuşsundur şimdi bebeğini düşünerek...Allahım esirgesin hepimizin yavrusunu
saci dokulen varmi aranizda ne gibi cozumler buldunuz benim cok dokuluyor bu aralar....
slm armena nbr ? batım batmasın devam mı?
ben ilk doğumumu bayındır hastanesinde yaptım canım doktorum Müge Aksoy du.Şimdi o hastaneden ayrıldıı özel muyanehane açtı Çukurambarda yine ona gidiyorum.Özel sigorta limitim dolmasın doğuma kadar diye de diye testleri dışarda başka hastanelerde yaptırıyorum.Doktorumdan çok memnunum sen nereye gidiyodun?[/B]
Çok saol canım, geçti gitti çok şükür...
Mecburen gittim canım, iş için gerekli bir eğitim vardı, çok önceden planlanmıştıBazı iş yemekleri ve toplnatılara da hamilelik nedeniyle katılmayınca fazla göze batmamak için buna katıldım mecburen. Neyse sınavı da geçtim ve denetçi oldum artık :)
Sen bebeğinin cinsiyetini mi öğrendin ?
Dayanamadınız mı nasıl oldu, süpriz olsun istiyordunuz ?
bebişimin pipisini gördük kızlaroğluşum geliyor...
ben 2li yaptirdim 3luye gerek yok dedi doktor o eskiden yapiliyordu dedi....ama 4luyu sormadim acaba ne testi istiycek bakalim ctesi ogrenicez....
birde bebegim 153 gr 14 cm mis ilerde gidiyor dedi doktor 1-2 hafta hemde...benim gibi ilerde giden varmi aranizda...ilerde olmasina ragmen hala hareketlerini hissedemiyorum malesef((
Canım gözün aydın, çok sevindim senin adına, oyy teyzesi yesin onuuu...
Benim de son iki gün Cumartesi kontrolüm varrrrrrrrrrrrrrr
inşallah göreceğiz, pipimi, kukumu diye
Valla çekirgem benim hiiiç umudum yok senin cinsiyet haberinden:)Biz kendimize diyorduk sanırım seninle yaşayacağız sürprizi,doğana kadar göstermeyecek senin yaramazÇikolata,bal,pekmez ne varsa ağzına aktar,hatta mesir macunu falan da ye bence yerinde duramasın da göstersin bıcırık Bu sefer de göstermezse artık yani başka tavsiyem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?