2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAAAR neler yapıyorsunuz bakalım:) Çalışmaktan geçmişi okumaya fırsat bulamıyorum ama yine de uğrayıp bir hal hatır sorayım dedim.Biraz işlerimi de kolayladım.Biraz da burası için çalışayım dedim HERKESE SEVGİLER

4' lü mü? Bana niye 3'lü yaptılar

Canım şunla alakalı olabilir benim 2 li riskli çıkınca direkt 4 lü yapmış olabilirler. Sende sorun yoksa belki ondan 3lü yapılmıştır. Ben hatta 4lünün sonucunu bugün aldım herşey normal çıktı çok şükür.

Hmmm anladım canım olabilir.. Şimdi doktorumu aradım test sonucum çıkmış. Çok şükür 3.lü testide başarıyla atlattık

Merhaba güzel anneler, ben geldim....
Nasılsınız, herkes iyidir inşallah... Ben iyiyim çok şükür, biraz üşütmüşüm o kadar :2:
Geçmişi okumaya çalışıyorum bakalım bitirebilecekmiyim

Hoşgeldin çekirgem.Vallahi ben evime gitmeye üşenirken sen iyi seyahate çıkmışsın:) Elimden gelse işyerimde yatacağım Bu arada geçmiş olsun, korkmuşsundur şimdi bebeğini düşünerek...Allahım esirgesin hepimizin yavrusunu

cnm cok sevndm senn adına....bnm 2lı ıyı cıktıgı ıcn doktorum gerek duymuadı 3lu 4 lu ye

iyiyiz menekşecim çok şükür senden nbr? bebişin nasıl oğluşun ?? kızına söyledin mi?

ben 2li yaptirdim 3luye gerek yok dedi doktor o eskiden yapiliyordu dedi....ama 4luyu sormadim acaba ne testi istiycek bakalim ctesi ogrenicez....

birde bebegim 153 gr 14 cm mis ilerde gidiyor dedi doktor 1-2 hafta hemde...benim gibi ilerde giden varmi aranizda...ilerde olmasina ragmen hala hareketlerini hissedemiyorum malesef ((

cnm cok sevndm senn adına....bnm 2lı ıyı cıktıgı ıcn doktorum gerek duymuadı 3lu 4 lu ye

Teşekkürler arkadaşım ben de nasıl mutluyum bir bilsen. Herkeslerin ve benim bebeğim sağlıkla doğsun inşallah. Herşeyin başı sağlık.

iyiyiz menekşecim çok şükür senden nbr? bebişin nasıl oğluşun ?? kızına söyledin mi?

İyiyim çok şükür. Bebek de iyi ama çoook hareketsiz.14. haftamda hissettiğim bebeğimi hiç hissetmiyorum zaten usgde de pek hareket etmiyordu dr: Çok uslu bir bebişiniz var diyor:) Sonunda delirmesinde,uslu kalsın hep:) Yarın 17.haftama giriyorum ama hala hislerim yok usgye göre 18.haftaya girmiş.Çünkü benim mensim düzensiz olduğu için tam tarihimi de bilemiyorum ama her defasında 1 hafta önde.Dr.da zaten emin misin diyor hayır diyorum sanırsam beni temmuzda doğurturlar bir de sezeryanım ya hani:)))

Çok saol canım, geçti gitti çok şükür...
Mecburen gittim canım, iş için gerekli bir eğitim vardı, çok önceden planlanmıştı Bazı iş yemekleri ve toplnatılara da hamilelik nedeniyle katılmayınca fazla göze batmamak için buna katıldım mecburen. Neyse sınavı da geçtim ve denetçi oldum artık :)

Sen bebeğinin cinsiyetini mi öğrendin ?
Dayanamadınız mı nasıl oldu, süpriz olsun istiyordunuz ?

saci dokulen varmi aranizda ne gibi cozumler buldunuz benim cok dokuluyor bu aralar....

bn varım canımm... cok dokuluyo..badem yagı ve saf zeytınyagını donusumlu kullanıyorum...hem saclarımı besledı hmde ıyı gldı tavsıye ederm cnm.bde hızlı uzuyo saclar hamılelıkte boyle olurmusss

bat ım bat masın a maalesef pek kimse uğramıyor artık ben de ilk 3 aylık dönemde giremedim pek koptuk yani
ya aslında ben hala geziyorum diyebilirim bi tobb etu ya gidiyorum bir ebru saraç a testleri de başka yerlerde yaptırıyorum senin de dediğin gibi. bakalım sonumuz hayrolsun inşallah

Aynen canım eşim de ben de hala şoktayız.Güya 3lü tarama için gitmiştik.Dr.a ben daha önce de söylemiştim sürpriz olsun diye ki ben de aklında diye tekrar söylemedim hani sadece sorarsam söyler zannettim.O da "Oğlunuz olacak demiştik değil mi" deyince sürpriz bozuldu.Sonra da ben doktora iyi bir kızdım niye söylediniz diye o da kusura bakmayın ben tamamen unutmuşum dedi.Neyse olan oldu dedik:) Belli olmaz belki de değişir daha yani bazıları değişiyormuş ya benm de USGlere güvenim kalmadı duyduklarımdan sonra

Valla çekirgem benim hiiiç umudum yok senin cinsiyet haberinden:)Biz kendimize diyorduk sanırım seninle yaşayacağız sürprizi,doğana kadar göstermeyecek senin yaramaz Çikolata,bal,pekmez ne varsa ağzına aktar,hatta mesir macunu falan da ye bence yerinde duramasın da göstersin bıcırık Bu sefer de göstermezse artık yani başka tavsiyem yok

benim de 1 hafta önden gidiyor. Bende şeker çıktı. Yüklememiz çokerken istedi doktor çünkü bebek önden gittiği için önceden tahmin etmiş. Nitekim şekerim yüksek çıktı ve şuanda tatlı, karbonhidrat baş düşmanım. Bir de ölçüm cihazı alıyorum, ara ara açlık tokluk şeklinde ölçüyorum. Bir sor istersen doktora. Bana şeker yüklemesi 13. haftamda yapıldı. Normalde 20. haftadan sonra yapılır.

Canım gözün aydın, çok sevindim senin adına, oyy teyzesi yesin onuuu...

Benim de son iki gün Cumartesi kontrolüm varrrrrrrrrrrrrrr
inşallah göreceğiz, pipimi, kukumu diye

Valla çekirgem benim hiiiç umudum yok senin cinsiyet haberinden:)Biz kendimize diyorduk sanırım seninle yaşayacağız sürprizi,doğana kadar göstermeyecek senin yaramaz Çikolata,bal,pekmez ne varsa ağzına aktar,hatta mesir macunu falan da ye bence yerinde duramasın da göstersin bıcırık Bu sefer de göstermezse artık yani başka tavsiyem yok

Hayır menekşe teyzesi, ben konuştum onunla bu sefer gösterecek, anlaştık biz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…