- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.321
Hayır menekşe teyzesi, ben konuştum onunla bu sefer gösterecek, anlaştık biz :)
Rüşvet mi teklif ettin bebeğe yoksa:) Yine de güvenme, zamane bebekleri bunlarAh ah biz bebekken böylemiydik bacııım
kızlar yaa 2 gündür bana bişeyler oluyo şöyle anlatıyım nefesim daralıyo gibi 2 göğsümün arasında bi ağrı sanki boğazıma bişey durmuş gibii derin derin nefes alıyorum .. dünde bu saatlerde olduu yaa varmı böle bişey yaşayan???
Canım ya benimde öyle oluyor sürekli, biraz yol yürüyünce nefes nefese kalıyorum, kapalı yerde kalınca daralıyorum nefes alamıyorum...
Bir tuhaf haller, yaşlanmışım gibi hissediyorum bazen.
Birde düzenli yürüyüş yapın diyorlar, ben yapamacağım böyle giderse...
Geçen gün eşimle biraz yürüyelim dedik, tıkandım kaldım yolun ortasında, eşim bile hayret etti. o kadar hareketli, zıp zıp yerinde durmayan ben, durdum biraz dinlendim, nefes alışlarım düzelince çok yavaş yürüyerek devam ettim
Ben onalti haftalığım gitmiyimmi doktora gecermi ne dersin karincalanma var igneleniyo ellerim sanki ama şimdi yok ilginç
günaydın agustos annelerii
çin takvimine bakan oldumu
günayyyydıııınnn kızlarrrr
dün gece rüyamda doğurdumama okadar kolay oldu ki hastanedeyiz,anestezi uzmanı iğneye geliyor ve bende dur dur bebek geliyo yapma iğneyi diyorum vee pıtt diye çıkıyo bebek doktorumda o ara biyere gitmiş sonra anestezi uzmanı çok heyecanlı elleri titreyerek bebek kordonunu kesiyor.
doktorum geliyooo aaa naptın sen ne kadar çabuk diyoo bak sana demiştim 2. doğum çok kolay olur diye diyo...
sonra bebişimi kucağıma veriyolar öpüyorum seviyorummm
aayy çok güzel bi rüyaydıı inşallah öyle kolay doğururuz hepimizz..
yok cnm bazı ultrasonlarda her girdiğinde renkli bakan doktorlar var.. Bi arkadasımın elinde hiç siyah beyaz resmi yoktur. Hep renkli.. Benimkiler hep siyah beyaz ve 2 boyutluO renkli detay ultrason farklı oluyor. Bende 21. haftamda gideceğim. doktor renkli bakıcam ve ayrıntılı için başka yere yollucam seni dedi..
Hoşbulduk canım,
Eğitim bitti, dün gece döndüm. dün istanbuldan dönüşte ufak bir trafik kazası geçirdik,valla allah korudu, çok şükür kimseye birşey olmadı ama epeyce bir korktum. Gece geç saatte eve gelebildim, bütün gecede kabuslardan uyamadım. Öğleden sonrada işe geldim. İşler birikmiş ama kafa dağıtayım diye topiğe geldim. Bende sizleri çok özledim....
kızlar yaa 2 gündür bana bişeyler oluyo şöyle anlatıyım nefesim daralıyo gibi 2 göğsümün arasında bi ağrı sanki boğazıma bişey durmuş gibii derin derin nefes alıyorum .. dünde bu saatlerde olduu yaa varmı böle bişey yaşayan???
Hoşbulduk canım,
Eğitim bitti, dün gece döndüm. dün istanbuldan dönüşte ufak bir trafik kazası geçirdik,valla allah korudu, çok şükür kimseye birşey olmadı ama epeyce bir korktum. Gece geç saatte eve gelebildim, bütün gecede kabuslardan uyamadım. Öğleden sonrada işe geldim. İşler birikmiş ama kafa dağıtayım diye topiğe geldim. Bende sizleri çok özledim....
Merhaba güzel anneler, ben geldim....
Nasılsınız, herkes iyidir inşallah... Ben iyiyim çok şükür, biraz üşütmüşüm o kadar :2:
Geçmişi okumaya çalışıyorum bakalım bitirebilecekmiyim
saci dokulen varmi aranizda ne gibi cozumler buldunuz benim cok dokuluyor bu aralar....
Maşallah diyeyim bende tam tersi bir durum var saçlarım güzelleşmiş gibi geliyor dökülmem yok çok şükür.
Geçmiş olsun canım aç kalma sakın kansızlığın ya da demir eksikliğin var mı? Doktoruna söyle mutlaka bunu
sağol canım evt demir şurubu kullanıyorum kanım düşük çıktı.
hoşgeldiiin, özlettin beyazcekirge
hoş geldin cnm geçmiş olsun sensiz topik pek sessizdi be kuzum
2013 AĞUSTOS ANNELERİNİN BEBİŞLERİNE ALDIĞI CİCİLER kısmından alıntı yaptım kızlar. ben faydalı buldum :)
slm cici anne adayları ,geçen yılki bir anneadayı bu yılki anne den hepinize kolaylıklar diliyorum.
Nacizane tavsiye alışverişinizi son 2 aya bırakmayın, sanıyormusunuz ki o göbüşünüzle hele de sıcaklarda magaza magaza gezip tozup istediğinizi alabileceksiniz :) ki kaldıki ben 6.aya kadar çalışıp geri kalan zamanda ev temizliği oda hazırlığı eşya yıkama ütüleme seaansları , alışveriş günleri, sıcakla savaş şeklide 39+ larda doğuma gittim birde bu işin 7 aylık iken doğuma gitme tarafıda olabilir ve bende aynen haziranda alışveriş yapanlardanım ama nerdeyse ben gitmiyeyimde siz gidin şunları istiyorum diye liste veriyordum eşim ile kv eline ki son bir şevkle güneş eşliğinde birlikte alışverişe gittik,onda da tek dükkanda işleri hallettik,
bu arada sadece 8 kilo aldımhamilelikte , ödem sorunu yaşamadım , habire yürüyüş yapıyordum ama................
banyo malzemelerinde set vs. gerek yok saç ve vücutşampuanı (bir arada olanlarıda var )pişik kremi ve banyo sonrası yağ birde bebekler için olan süngerlerden
çok fazla yazlık kıyafet almayın bence sadece bir ay yaz sonra sonbahar ki yeni doğmuş bebeği yazın bile illaki giydiriyorsunuz o güzelimt-shirtlerde elinizde kalıyor (şekil 1a ben :))
ben öle atta çantısı almamıştım hediye geldi amaşu anda onuda kullanmıyorum çanta içi düzenleyicisi aldım bir tane , gerekli malzemeleri ona koyuyorum istediğim çanta ı kullanıyorum daha sonra
düşündüğünüzden daha fazla hediye geliyor her zaman
şu anda sonbahar kıyafetleri alabilirsiniz , indirime giricek mevsimsel ürünler
ilk kıyafetler zaten ayaklı patik,çıtçıtlı body vb.olacağı için ama sonra yenisi çıkar bunları beğenmem gibi bir durumda olmayacak
yine nacizane bebeğinizi kucağınıza almadan süt sağma makinesi vs.almayın ( inşallah çok sütünüz olur tabide ) öle bir köşede durmasın o makine gerekirse alırsınız ,biberonlarımızda kullanılmadan duruyor 6 ay boyunca sadece emerse 6.aydan sonra zaten biberon kullanmayacaksınız ihtiyaç doğarsa alın ama öncesinde değil
meme ucu kremi alın ,bana hastaneden de aldırmışlardı gerçi ama ilk zamanlar ihtiyacınız olacak , lashinol numune gönderiyor, talep edin isterseniz ,bulunsun
normal alt açma hiç kullanmadım ,hediye gelenide bebek arabasının içine kullanıyorum ,ilk zamanlar can bebe vs.tek kullanımlık alt açma kullandım bir kaç paket , şu anda da bir kaç havlusu var evde onları kullanıyorum , misafirliğe gidersek zaten çiş vs.alta geçirmedikleri için tek kullanımlıklar daha makbul ,
bebek arabası hava nasıl olursa olsun 40 gün dolmadan bir nokta da çıldırıp kendinizi sokaklara atasınız gelebilir , kalabalıktan yada yalnızlıktan kaçmak isteyebilirsiniz , o nedenle çok işe yarar
ama dediğim gibi hepsi nacizane tavsiyeler , aklıma gelenler oldukça ekleme yapacağım
2013 AĞUSTOS ANNELERİNİN BEBİŞLERİNE ALDIĞI CİCİLER kısmından alıntı yaptım kızlar. ben faydalı buldum :)
slm cici anne adayları ,geçen yılki bir anneadayı bu yılki anne den hepinize kolaylıklar diliyorum.
Nacizane tavsiye alışverişinizi son 2 aya bırakmayın, sanıyormusunuz ki o göbüşünüzle hele de sıcaklarda magaza magaza gezip tozup istediğinizi alabileceksiniz :) ki kaldıki ben 6.aya kadar çalışıp geri kalan zamanda ev temizliği oda hazırlığı eşya yıkama ütüleme seaansları , alışveriş günleri, sıcakla savaş şeklide 39+ larda doğuma gittim birde bu işin 7 aylık iken doğuma gitme tarafıda olabilir ve bende aynen haziranda alışveriş yapanlardanım ama nerdeyse ben gitmiyeyimde siz gidin şunları istiyorum diye liste veriyordum eşim ile kv eline ki son bir şevkle güneş eşliğinde birlikte alışverişe gittik,onda da tek dükkanda işleri hallettik,
bu arada sadece 8 kilo aldımhamilelikte , ödem sorunu yaşamadım , habire yürüyüş yapıyordum ama................
banyo malzemelerinde set vs. gerek yok saç ve vücutşampuanı (bir arada olanlarıda var )pişik kremi ve banyo sonrası yağ birde bebekler için olan süngerlerden
çok fazla yazlık kıyafet almayın bence sadece bir ay yaz sonra sonbahar ki yeni doğmuş bebeği yazın bile illaki giydiriyorsunuz o güzelimt-shirtlerde elinizde kalıyor (şekil 1a ben :))
ben öle atta çantısı almamıştım hediye geldi amaşu anda onuda kullanmıyorum çanta içi düzenleyicisi aldım bir tane , gerekli malzemeleri ona koyuyorum istediğim çanta ı kullanıyorum daha sonra
düşündüğünüzden daha fazla hediye geliyor her zaman
şu anda sonbahar kıyafetleri alabilirsiniz , indirime giricek mevsimsel ürünler
ilk kıyafetler zaten ayaklı patik,çıtçıtlı body vb.olacağı için ama sonra yenisi çıkar bunları beğenmem gibi bir durumda olmayacak
yine nacizane bebeğinizi kucağınıza almadan süt sağma makinesi vs.almayın ( inşallah çok sütünüz olur tabide ) öle bir köşede durmasın o makine gerekirse alırsınız ,biberonlarımızda kullanılmadan duruyor 6 ay boyunca sadece emerse 6.aydan sonra zaten biberon kullanmayacaksınız ihtiyaç doğarsa alın ama öncesinde değil
meme ucu kremi alın ,bana hastaneden de aldırmışlardı gerçi ama ilk zamanlar ihtiyacınız olacak , lashinol numune gönderiyor, talep edin isterseniz ,bulunsun
normal alt açma hiç kullanmadım ,hediye gelenide bebek arabasının içine kullanıyorum ,ilk zamanlar can bebe vs.tek kullanımlık alt açma kullandım bir kaç paket , şu anda da bir kaç havlusu var evde onları kullanıyorum , misafirliğe gidersek zaten çiş vs.alta geçirmedikleri için tek kullanımlıklar daha makbul ,
bebek arabası hava nasıl olursa olsun 40 gün dolmadan bir nokta da çıldırıp kendinizi sokaklara atasınız gelebilir , kalabalıktan yada yalnızlıktan kaçmak isteyebilirsiniz , o nedenle çok işe yarar
ama dediğim gibi hepsi nacizane tavsiyeler , aklıma gelenler oldukça ekleme yapacağım
Nefes Daralması, Baygınlık Hissi Gibi Sorunları 2 Haftadır Bende Yaşıyorum. Dün doktor Kontrolümde Doktoruma Danıştım. Bebek Yukarı Doğru Çıkmaya Başlamış, Bu Nedenle Hareketleri Sırasında Kalbime Giden Damara Baskı Yapabilirmiş. Kan Dolaşımı Zayıfladıgından Bu Haftalarda Çok Normal Olduğunu Söyledi Doktorum. Telaş Etme, Sende Doktoruna Danış Bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?