- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.341
teşekkürler canım senin bıcırık da görterir inşallah... ıspartaya giderken canım yolda vişne suyu iç bence çikolatayı randevudan 2 saat falan önce yemelisin bebişe ulaşması için... gönlüne göre olur inşallah... bi de canım senin plasenta bebişle göbek arasındaydı sanırım benim de öyleymiş geç hissedersin hareketlerini dedi doktor ama sanki ben hissediyorum gıdıklıyor benim sıpam böcek yürümesi gib... gazla karıştırıyorum desem şimdiye kada hiç gazım tarafından gıdıklanmadımCanım gözün aydın, çok sevindim senin adına, oyy teyzesi yesin onuuu...
Benim de son iki gün Cumartesi kontrolüm varrrrrrrrrrrrrrr
inşallah göreceğiz, pipimi, kukumu diye
Canım ya benimde öyle oluyor sürekli, biraz yol yürüyünce nefes nefese kalıyorum, kapalı yerde kalınca daralıyorum nefes alamıyorum...
Bir tuhaf haller, yaşlanmışım gibi hissediyorum bazen.
Birde düzenli yürüyüş yapın diyorlar, ben yapamacağım böyle giderse...
Geçen gün eşimle biraz yürüyelim dedik, tıkandım kaldım yolun ortasında, eşim bile hayret etti. o kadar hareketli, zıp zıp yerinde durmayan ben, durdum biraz dinlendim, nefes alışlarım düzelince çok yavaş yürüyerek devam ettim
kızlar ben az once elımı kapıya sıkıstrdm canm cok acıdı halıyle resmen nefesm kesıldı anı tepkılerm oldu acıdan resmen...bebegıme bsey olurmuparmagm zonkluo bn bebısımı dusunuyorum
teşekkürler canım senin bıcırık da görterir inşallah... ıspartaya giderken canım yolda vişne suyu iç bence çikolatayı randevudan 2 saat falan önce yemelisin bebişe ulaşması için... gönlüne göre olur inşallah... bi de canım senin plasenta bebişle göbek arasındaydı sanırım benim de öyleymiş geç hissedersin hareketlerini dedi doktor ama sanki ben hissediyorum gıdıklıyor benim sıpam böcek yürümesi gib... gazla karıştırıyorum desem şimdiye kada hiç gazım tarafından gıdıklanmadım
Korkmaaa bişey olmaz, derin derin nefes al, bir bardak su iç sakinleş. Bebişte korkmuştur azcık o kadar:))
Ayyy bu Hakan Hoca beni güldürüyor artık yaaa
Sanada mı plesanta önde dedi. Boşver canım aldırma, gün de iki arkadaşım var onlar da Hakan beye gidiyor, onlara da öyle demiş
Halbu ki bana nadir görülür, ama önemli birşey değil. sadece hareketleri geç hissedeksin demişti.
Ama bende 14.haftadan beri gayet te güzel hissediyorum.
Nadir dediği durum benimle birlikte 4 kişide var, hepsininde onun hastası olması da tesadüf herhalde
kızlar ben az once elımı kapıya sıkıstrdm canm cok acıdı halıyle resmen nefesm kesıldı anı tepkılerm oldu acıdan resmen...bebegıme bsey olurmuparmagm zonkluo bn bebısımı dusunuyorum
Geçmiş olsunnnn
Kızlar benim sabahları yatakta bacaklarıma kramp giriyor başka giren varmi.doktorcum kalsiyum verdi
canım benm sağ bacağımı belime bağlayan noktada çok oluyor. sanki o kemiğim ordan oynamış gibi bir kramp hemde. 2 kez oldu ve uzun sürdü. hatta biraz sekerek yürüdüm. kalsiyum eksikliğinden mi demek? bende nie oluyo diye düşünüp duruyordum
merhaba hanımlar çok az giriyorum siteye,göbüşlerimizde,bebişlerimizde buyümeye başladı çok şükür
benimkine dr kıza benziyo tam göremedim haftaya tekrar gel bakalım dedi ,pazartesiyi bekliyorum,hayırlısı bakalım,
benim ikinci gebeliğim canım karın kaslarım güçlü değilde sanırım karın yağlarım çok fazla ondanda olabilirbazı hareketler hissediyorum ama ne bileyim tam anlayamıyorum herhalde
kızlar kendinize haksızlık yapmayın ben 18.haftamdayım 6 kilo aldım gerçi aldıgım kilolar birazda vitamin haplarından mı diye düşünür oldum kan hapı, balık yağı, kalsiyum günde 3 tane vitamin hapı kullanıyorum kan hapı kilo aldırır diyorlar dogrumu ki acaba
Cnm bende 3 tane vitamin içiyorum ondanmıdır ki bu 4 kilo acaba olabilir bak sorucam doktoruma..Gerçi doktorum bana durmadan kilo al deyip duruo halbuki bu doktorlar hep kızıyomuş kilo alanlara bana niye kızmıo ya :))
Kızlar bir hafta önceye kadar bebeğimi göbek deliğimin altında bir hizada hissediyordum,
ama bugün daha yukarda deliğin üst hizasında hissediyorum. pıtır pıtır hiç durmuyor
bebeğim büyüyor yaaa :) yukarıya çıkmaya başladı sanırım...... ne güzel bir duygu
göbeğimde çok acıyor artık benim, epeyce büyüdü, yağ karışımları kullanıyorum ama çatlamayı engelleyemeyeceğim galiba. böyle giderse doğuma kadar göbek alıp başını gidecek:)
allahım sen yardım et...
Aynısı bende de var cnm acıtmaya başladı büyüyo sıpaaaahele sabahları daha çok hissediyorum akşama dogru kendime geliyorum çatlamasak bariiii o kadar da krem sürüyorum gerçi doktor çatlayan çatlar kaçamassın dedi inşallah çatlamayızzzzz
saol cnm gectı sukur:)daha ıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?