2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım tarif ettiğin ağrı benim de sol tarafımda mevcut asla sırt üstü yatamıyorum yatarsam kalkamıyorum ya da sağa sola dönemiyorum daha bugün dr.a göründüm ve bu şikayetimi dile getirdim ama bu kasılma ya da kramptır demedi ve ağrılarının olması çok normal takılma beslenmene dikkat et,yorulma dedi.

bir arkadaş 3 lü taramayı sormuş ben de dün yaptırdım dor başın çapını ölçtü kan verdim kg bazı bilgiler falan ...( yazıyı nerde okuduğumu bulamadığım için alıntı ile cvp veremedim.)
bu arda cinsiyeti de öğrendik %90 kızmışşşşşşş.düşündüğümüz isim de almira

selam canım bende bilgilerimi günceleldim benide eklermisin 12 ağustos beklenen tarih mersindeyim ve 2. çocuğum ilki erkek 2. si kız olacak kısmetse isim henüz bulamadım
şimdiden teşekkürler kolay gelsin

Istanbul dayim, ilk bebegimiz kismetse, sag salim oglumuzu kucagimiza aliriz insallah

Benim bebegim her gün mahkemelerde teyzesi:) ama haklısın stresli bir ortam ama alisinca o kadar etkilenmiyor insan. Dusununce de bir sürü cocukla ugrasmak da bana zor geliyor

kızlar imdat çok kötü kaşınıyorum elevit ten şüpheleniyorum yarın doktora gidecem bu sebebten benim gibi kaşınan varmı aramızda ?

kızlar imdat çok kötü kaşınıyorum elevit ten şüpheleniyorum yarın doktora gidecem bu sebebten benim gibi kaşınan varmı aramızda ?

Olabilir ben de bu gittigimde sorayim diyodum. Aldigin yaniti ve cozumunu yaz ben de ogreneyim. Bebisini gorcen ne guzelll bizim daha 10 gun var nerdeyse oluyorum meraktan :))

Olabilir ben de bu gittigimde sorayim diyodum. Aldigin yaniti ve cozumunu yaz ben de ogreneyim. Bebisini gorcen ne guzelll bizim daha 10 gun var nerdeyse oluyorum meraktan :))

benimde bir ayım var muayeneye ama çok kötü kaşınıyorum bu normal değil vucudum hep kabardı kontrol sürem dolmadan gideyimde bi baksın benim tahminim elevit yapıyor bunu bana yarın döner dönmez yazarım buraya :)

merhaba canım benimde göğüslerim çok kaşınıyolar üstelik öyle çok şişmediler zaten küçüktüler durmadan kaşıyorum sinir oldum. çok kötü

Benim bebegim her gün mahkemelerde teyzesi:) ama haklısın stresli bir ortam ama alisinca o kadar etkilenmiyor insan. Dusununce de bir sürü cocukla ugrasmak da bana zor geliyor

allah kimseyee hamileliği boyunca sıkıntı sitres yaşatmasın ama bazen mümkün olmaya biliyo .yinede beterin beteri var deyip şükretmeli

allah kimseyee hamileliği boyunca sıkıntı sitres yaşatmasın ama bazen mümkün olmaya biliyo .yinede beterin beteri var deyip şükretmeli

amin canım buarada daha öncede sormuştum ama ya sen görmedin yada ben cevabını :) mihrimah kendi adın mı kızının adımı? benimde kızıma koymayı düşündüğüm isimde memnun musun demiştim

kızlar ben eshotla biraz yolculuk yapmak zorunda kaldım şöför okadar çok yolcu aldıki bi ara nefes alamadım.90 kişilik arabada190 kişiydik üstelik hamile olduğum henüz anlaşılmadığından ayakta yolculuk yaptım ....hoş millet olarak okadar bencilleşmişizki çoğu hamile olana bille yer vermiyo ....allah hergün yolda olanlara yardım etsin ben nerdeyse bayılacaktım ....yaşlıları hiç düşünemiyorum

bi süre giremedim siteye o yüzden göremedim herhalde benim bir kızım var adı ceylin9 yaşında 2.de kız olacak diye doğuyodu ama oğlum olacakmış inş kızım olsaydı mihrimah koyacaktım anlamı çok hoşuma gidiyo .....ayım güneşim demekmiş osmanlı zamanında kız çocuklarına çok önem verdikleri için böyle değerli isimler verirlermiş çocuklara.....zaten ismin anlamı çok önemli arkadaşım kişiye sirayet ediyo....

kızlar ben az once elımı kapıya sıkıstrdm canm cok acıdı halıyle resmen nefesm kesıldı anı tepkılerm oldu acıdan resmen...bebegıme bsey olurmuparmagm zonkluo bn bebısımı dusunuyorum

Ah cnaım ya geçmiş olsun, görünmez kaza.. Bebişinde birazcık korkuşmuş ama sen korkma bişeycik olmaz ona.. Annesine üzülmüştür yavrum..

Bugün açılışı ben yaapıyorum, Günaydınnnnnn :) Benden başka şuan kimsecikler yok.. hee pardon birde 3 tane bilmediğimiz ziyaretçi arkadaşlarımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…